Παιδικό Ωροσκόπιο από 17/3 έως 23/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 17/3 έως 23/3

ΚΡΙΟΣ

102112205

Κερδίζει την αγάπη του κόσμου!

Ο μικρός Κριός είναι ένα κοινωνικό παιδάκι που πλησιάζει εύκολα όλο τον κόσμο κερδίζοντας την αγάπη και τη συμπάθειά τους. Αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να σας κουράζει γιατί θέλει να παίζετε μαζί με τις ώρες. Ενθαρρύνετέ το να κάνει παρέα με συνομήλικα παιδιά και δώστε του ερεθίσματα που θα το βοηθήσουν να καλλιεργήσει τις δεξιότητές του.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Πρόθυμο να ευχαριστήσει τους άλλους!

Το μικρό Ταυράκι σας μπορεί να φαίνεται συμβιβαστικό και πρόθυμο να ευχαριστήσει τους άλλους, αλλά κρύβει μέσα του τεράστια αποφασιστικότητα και δύναμη. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στους Ιχθύες κατευθύνετε αυτές του τις ιδιότητες σε οτιδήποτε δημιουργικό και μην τις καταπιέζετε προκειμένου να υπακούει πάντα στις επιθυμίες των άλλων. Ο σωστός προγραμματισμός το κάνει να νοιώθει ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ένα ακούραστο και απαιτητικό μυαλό!

Ο μικρούλης Δίδυμος έχει ένα ακούραστο και απαιτητικό μυαλό και ενδιαφέρεται για ό,τι το περιβάλλει. Μαθαίνει γρήγορα και χωρίς κόπο, αρκεί να καταφέρει να συγκεντρωθεί σε αυτό που κάνει. Αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο μεσουράνημά του, θα αναζητά διαρκώς την ανανέωση και θα επιδιώκει να ασχολείται με όσα του τραβούν την προσοχή. Βοηθήστε το να έχει περισσότερη υπομονή και να ολοκληρώνει ό,τι αρχίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Με τις κεραίες σηκωμένες!

Το ευαίσθητο Καρκινάκι σας με τις κεραίες του διαρκώς σηκωμένες προσπαθεί να πιάσει οτιδήποτε συμβαίνει στο περιβάλλον του. Αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στους Ιχθύες, το νου σας τι λέτε και τι κάνετε γιατί το παραμικρό μπορεί να γίνει αιτία για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το αγαπημένο μικρό σας λατρεύει να δραματοποιεί τις καταστάσεις και να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

ΛΕΩΝ

102112197

Δεν βαριέται ποτέ ό,τι το ενθουσιάζει!

Αν το μικρό Λιονταράκι σας δείξει ενδιαφέρον για ένα συγκεκριμένο τομέα ή μια δραστηριότητα, είναι μάλλον απίθανο να το βαρεθεί ή να το απορρίψει στο μέλλον. Οτιδήποτε το ενθουσιάζει κρατά μια ολόκληρη ζωή. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη σημασία όταν το αγαπημένο μικρό σας παρουσιάσει κάποια συγκεκριμένη τάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Μαγικά χεράκια!

Η επιδεξιότητα του μικρού σας μπόμπιρα στα χέρια, είναι πραγματικά μαγική. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πολύ πιθανό το Παρθενάκι σας να ασχοληθεί με δραστηριότητες όπως είναι η ζωγραφική ή το παίξιμο ενός μουσικού οργάνου. Αν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, μη διστάσετε να του προσφέρετε ερεθίσματα και ευκαιρίες να εκδηλώσει τη δημιουργικότητά του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Τρυφερότητα και αγάπη!

Ονειροπόλο με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο το παραπονιάρικο μικρούλι σας έχει ανάγκη να παίρνει πολύ τρυφερότητα και αγάπη από τους γονείς του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στους Ιχθύες αποφύγετε όσο μπορείτε να το μαλώνετε, γιατί με το παραμικρό σχόλιο στεναχωριέται. Η επιβεβαίωση από το περιβάλλον του είναι πολύ σημαντική για την ψυχική του ηρεμία μια και η ευαισθησία του είναι στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Εμπλέκεται με ό,τι το προκαλεί!

Οι δραστηριότητες του μικρού Σκορπιού καλό θα ήταν να επιτηρούνται προσεκτικά, επειδή του αρέσει πολύ να πειραματίζεται και να εμπλέκεται σε ασχολίες που το προκαλούν σωματικά και νοητικά. Αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη στο Ζυγό, αν ασχολείται με κάποιο σπορ μπορεί να γίνει πολύ ανταγωνιστικός. Θυμίστε του πως πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι και βοηθήστε τον να αναπτύξει την αίσθηση του χιούμορ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Αλλεργία στους κανόνες και τα «πρέπει»!

Ο μικρός Τοξότης έχει αλλεργία στους κανόνες και τα «πρέπει». Του αρέσει να νοιώθει ελεύθερος, γι' αυτό η φύση και ο αθλητισμός είναι οι μεγάλες αδυναμίες του. Ανυπόμονος και πολύ ενθουσιώδης, συχνά βιάζεται και τα κάνει όλα γρήγορα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Υδροχόου βοηθήστε τον με το διάλογο και όχι την τιμωρία να αναπτύξει περισσότερο την υπομονή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Η εξουσία τον συναρπάζει!

Η εξουσία συναρπάζει τον μικρό Αιγόκερω γι αυτό και ενθουσιάζεται με τα όπλα και τις πολεμικές τέχνες. Θαυμάζει την οργάνωση και την πειθαρχία του στρατού και τα στρατιωτάκια συγκαταλέγονται στα αγαπημένα παιχνίδια του. Του αρέσει να τα παρατάσσει στο πάτωμα του δωματίου και να δίνει τις μάχες του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημά του, οι δραστηριότητές του θα έχουν στόχο την κορυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Επινοητικές ιδέες και τάση για εξερεύνηση!

Ο μικρός Υδροχόος είναι παιδάκι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Οι επινοητικές ιδέες του και η τάση του για εξερεύνηση μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγάλες σκοτούρες. Αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, καλό θα ήταν να αποφύγετε ένα περιβάλλον με εντάσεις και καυγάδες που θα κλονίσουν την ψυχική του γαλήνη. Επίσης αποφύγετε όσο μπορείτε τις αντιπαραθέσεις μαζί του και μην αντιδράτε με φωνές στις αταξίες του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Τέχνες και μουσική!

Οι τέχνες και ιδιαίτερα η μουσική επηρεάζουν ιδιαίτερα την ψυχοσύνθεση του μικρού σας μπόμπιρα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Έρμη στο ζώδιό του φροντίστε να ακούει ευχάριστες μελωδίες και αποφύγετε να βλέπει δραματικές ταινίες, γιατί, ακόμα κι αν δεν τις πολυκαταλαβαίνει, με τη φαντασία του πλάθει σενάρια που το τρομάζουν. Θέλει να βλέπει πάντα το ωραίο και η σκληρή πλευρά της ζωής το πληγώνει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved