Παιδικό Ωροσκόπιο από 10/3 έως 16/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 10/3 έως 16/3

ΚΡΙΟΣ

102112205

Δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός!

Το δυναμικό Κριαράκι σας κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει ότι δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός. Όσο όμως κι αν σας ξεγελάει με τις φωνές και τις απαιτήσεις του η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται όπως όλα τα παιδιά την αγάπη και την αποδοχή σας. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων πάρτε το μια μεγάλη αγκαλιά και δείξτε του μέσα από το παιχνίδι πόσο μοναδικό είναι για σας.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο!

Το τρυφερό Ταυράκι σας από πολύ νωρίς δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και περιέργεια για τα παιδάκια του αντίθετου φύλου, εφ' όσον βέβαια είναι όμορφα και γοητευτικά. Αυτή την εβδομάδα με τον Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να γίνει πολύ επίμονο με ένα συμμαθητή ή συμμαθήτρια που του έχει κλέψει την καρδιά και να αντιδρά βίαια όταν αυτό κάνει παρέα με άλλους. Μάθετέ το να μην ζηλεύει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας!

Οι γρήγορες κινήσεις και οι σκανταλιές του μικρού σας μπόμπιρα προκαλούν ζημιές, ενώ μπορεί να ισχυρίζεται ότι κάποιοι άλλοι είναι πάντοτε υπεύθυνοι και ποτέ εκείνο. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στον Υδροχόο, φροντίστε η γραμμή επικοινωνίας σας να είναι πάντα ανοιχτή και δείξτε του πόσο πολύ το αγαπάτε ό,τι κι αν κάνει. Εκπαιδεύστε το κάθε φορά που τσακώνεστε να κάνει κινήσεις συμφιλίωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Συνεχή παράπονα!

Ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του μικρού Καρκίνου είναι τα συνεχή του παράπονα για τα άλλα παιδάκια. Αν μάλιστα αυτή η συμπεριφορά βρει γόνιμο έδαφος, εύκολα θα δημιουργήσει μνησικακίες, μιας και τα παιδιά της Σελήνης δεν ξεχνούν ποτέ και δύσκολα συγχωρούν. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου μάθετέ το πόσο σημαντικό είναι να μην κρίνει για ψύλλου πήδημα τους άλλους.

ΛΕΩΝ

102112197

Επιβράβευση και χειροκρότημα!

Το μικρό Λιονταράκι σας έχει τα μάτια του καρφωμένα πάνω στο πρόσωπο που θαυμάζει περισσότερο στην οικογένεια, παρατηρώντας όλες του τις κινήσεις του και αντιγράφοντάς τες με μεγάλη μαεστρία. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στους Ιχθύες χρειάζεται την επιβράβευση και το χειροκρότημά σας, ώστε να νοιώθει ότι οι πράξεις του είναι αρεστές. Βοηθήστε το να καταλάβει ότι οι επιτεύξεις του δεν έχουν καμία σχέση με το πόσο σημαντικό είναι για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Χιλιάδες γιατί!

Χρειάζεται πολύ υπομονή όταν ο μικρός σας μπόμπιρας σας βομβαρδίζει με χιλιάδες γιατί για τον υπέροχο κόσμο που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Υδροχόο αφήστε τον να σας δείξει πόσο έξυπνος είναι, και δώστε του τη χαρά - όποτε αυτό είναι δυνατό - να συμμετέχει στις συζητήσεις των μεγάλων. Η αναλυτική του ικανότητα αναμφίβολα θα σας εντυπωσιάσει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Να στηρίζεται στα δικά του πόδια!

Αυτό που πρέπει να μάθει ο μικρός Ζυγός, είναι να στηρίζεται από νωρίς στα δικά του πόδια. Αύτη την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου ενθαρρύνετέ τον να μην υποχωρεί εύκολα προκειμένου να είναι αποδεκτός από τους άλλους. Όσο πιο δυναμικός και αυτόνομος γίνει, τόσο πιο ισορροπημένος θα είναι μεγαλώνοντας. Είναι σημαντικό να καταλάβει ότι πρέπει να κάνει πράγματα που ευχαριστούν τον ίδιο και όχι μόνο το περιβάλλον του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει!

Από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κάποιος όταν έχει απέναντί του ένα παιδί Σκορπιό, είναι ο εξονυχιστικός τρόπος που κοιτάζει. Δείχνει να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει χωρίς να προφέρει ούτε μια λέξη. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον χώρο του σπιτιού προσέξτε τι λέτε, γιατί ο μικρός σας κατάσκοπος μπορεί να βρίσκεται σε οποιοδήποτε σημείο και να παρακολουθεί τα πάντα, χωρίς κανείς να τον παίρνει μυρουδιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Περιπέτεια και σκανταλιές!

Οι γονείς του μικρού Τοξότη θα πρέπει να δώσουν μεγάλη σημασία στις υπερβολές του αγαπημένου τους ζιζάνιου. Αγαπάει την περιπέτεια και απολαμβάνει τις σκανταλιές. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στους Ιχθύες θα είναι ιδιαίτερα εφευρετικός στο να βρίσκει κάθε λίγο και λιγάκι και ένα νέο τρόπο για να σας απασχολεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα σας κρατάει ξάγρυπνους όλη τη νύχτα. Κι όλα αυτά για την εμπειρία της αλλαγής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Απεχθάνεται τα πειράγματα και τις φάρσες!

Ο μικρός Αιγόκερως πάνω από όλα επιθυμεί να κερδίσει τον σεβασμό των άλλων. Γι αυτό το λόγο απεχθάνεται τα πειράγματα και τις φάρσες. Δεν του αρέσει να γελάνε εις βάρος του ακόμα και καλοπροαίρετα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο μεσουράνημα του προτιμά να κάνει παρέα με μεγαλύτερα παιδιά αλλά και ενήλικες. Η μεγαλύτερή του χαρά είναι όταν θα του επιτρέπετε να παίρνει μέρος στις δραστηριότητες των μεγάλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Σπάνια δέχεται ό,τι του λένε!

Για το μικρό Υδροχόο η αντιλογία είναι ο κύριος τρόπος έκφρασης του. Σπάνια δέχεται κάτι που του λένε και ακόμα πιο σπάνια το εφαρμόζει. Αυτή την εβδομάδα με δύο πλανήτες στο ζώδιό του συζητήστε μαζί του τις απόψεις σας και αφήστε το να σας πει και αυτό τις δικές του. Η ανάγκη του για επικοινωνία, το κοφτερό μυαλό και τα ανατρεπτικά επιχειρήματά του τον κάνουν σίγουρα ένα καταπληκτικό συνομιλητή.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αφήστε ανοιχτό το φως του δωματίου του!

Το αγγελούδι σας έχει ανάγκη να νοιώθει ότι το νοιάζεστε, γι' αυτό μην κλείνετε την πόρτα του δωματίου του, ιδίως όταν κοιμάται το βράδυ. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιό του καλό θα ήταν να του αφήνετε κάποιο φως αναμμένο, γιατί με τα σενάρια που πλάθει μπορεί να φοβηθεί στο σκοτάδι. Ακόμα και όταν διαβάζετε, ταξιδέψτε μαζί στο φανταστικό του κόσμο, λέγοντας του ότι θα πάτε στη χώρα που ζουν τα γράμματα και οι αριθμοί!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved