Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/3 έως 9/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/3 έως 9/3

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ελευθερία κινήσεων!

Το ζωηρό Κριαράκι σας έχει ανάγκη να νοιώθει ότι είναι ελεύθερο να σκέπτεται και να αποφασίζει για τον εαυτό του. Μια ιδέα θα ήταν να δοκιμάστε να το εφαρμόσετε σε κάποιες περιπτώσεις, αφού βάλετε τα όρια σας. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων η αφηρημάδα του χτυπάει κόκκινο. Διαρκώς χάνει τα παιχνίδια του και δεν θυμάται που έχει βάλει τα πράγματα του. Μάθετέ το να είναι πιο τακτικό.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Αδυναμία στις λιχουδιές και τα γλυκά!

Ο μικρός Ταύρος είναι ένα εξαιρετικά καλόβολο παιδάκι στο φαγητό και τρώει τα πάντα με ευκολία. Η μεγάλη του αδυναμία όμως είναι οι λιχουδιές και τα γλυκά. Με τον Άρη αυτή την εβδομάδα στον οίκο που έχει να κάνει με τη διατροφή, είναι καλό να του μάθετε πόσο σημαντικό είναι να τρώμε σωστά και να αθλούμαστε. Έτσι, δεν θα πάρει βάρος μεγαλώνοντας και θα αποφύγει αρκετά προβλήματα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ευστροφία και κινητικότητα!

Σαν γνήσιο παιδί του Ερμή το μικρό σας ζιζάνιο είναι προικισμένο με ευστροφία και κινητικότητα. Οι γρήγορες κινήσεις του μπορεί κάποιες φορές να δημιουργήσουν προβλήματα και να προξενήσουν ατυχήματα. Αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης του βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου καλό θα ήταν, όταν βρίσκεστε στο σπίτι, να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, όπως είναι ένα εικονογραφημένο παραμύθι ή μια εκπαιδευτική ταινία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ευαίσθητο και κυκλοθυμικό!

Ευαίσθητο και κυκλοθυμικό το μικρό σας καβουράκι αντιλαμβάνεται με μεγάλη ευκολία ό,τι συμβαίνει γύρω του και αντιδρά ανάλογα. Εξαρτημένο από το οικογενειακό του περιβάλλον και ιδίως από την αγαπημένη μανούλα του αρνείται να δημιουργήσει σχέσεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε μπροστά του, γιατί δύσκολα θα ξεχάσει τα λόγια σας.

ΛΕΩΝ

102112197

Γεννημένο ηθοποιός!

Η ανάγκη του να ξεχωρίζει κάνει το μικρό σας να δείχνει από τόσο δα, το δυνατό χαρακτήρα αλλά και τις ικανότητες του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλους ότι είναι γεννημένο ηθοποιός. Δεν είναι μάλιστα, καθόλου απίθανο να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια θεατρική παράσταση στο σχολείο του. Πολύ χρόνο θα αφιερώνει και στα αξεσουάρ που θα στολίζουν τα ρουχαλάκια του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Νοημοσύνη και εύκολη προσαρμογή!

Με την νοημοσύνη που το διακρίνει ο μικρούλης Παρθένος αντιλαμβάνεται με ευκολία τι πρέπει να κάνει και προσαρμόζεται γρήγορα. Συνεπής και υπάκουος, δεν σας ταλαιπωρεί σχεδόν καθόλου. Αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στον οίκο των παιχνιδιών, αν το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο στις κατασκευές, θα σας εκπλήξει ο τρόπος που τις ολοκληρώνει, ακολουθώντας και την τελευταία λεπτομέρεια.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αφοπλιστικό χαμόγελο και τσαχπινιά!

Με όπλα του το αφοπλιστικό χαμόγελο και τη τσαχπινιά, το αγγελούδι σας καταφέρνει να περνάει το δικό του μια και δύσκολα του λένε όχι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στους Ιχθύες αυτό που έχει ιδιαίτερη ανάγκη είναι ένα περιβάλλον που θα επικρατεί αρμονία και γαλήνη, ενώ η ενασχόλησή του με την τέχνη θα έχει ευεργετική επίδραση επάνω του. Η απαλή μουσική και τα πολύχρωμα μολύβια θα το απασχολήσουν ευχάριστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ξέρει να «διαβάζει» τους άλλους!

Ο μικρός Σκορπιός από νωρίς ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Χάρη στην αναπτυγμένη του διαίσθηση μπορεί να «διαβάζει» τους άλλους και να τους χειρίζεται ανάλογα. Αγαπάει την αλήθεια και προτιμά να σας κρύψει κάτι αντί να καταφεύγει σε ψευτιές - κάτι συνηθισμένο για τα παιδάκια της ηλικίας του. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, αν έχετε κερδίσει την εκτίμησή του θα σας ακούει χωρίς διαμαρτυρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Γελάει με το παραμικρό!

Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι που γελάει με το παραμικρό και δημιουργεί γύρω του ένα κλίμα χαράς. Μαθαίνει εύκολα ό,τι του αρέσει, έχει έφεση στις ξένες γλώσσες και αγαπάει τον αθλητισμό. Με τον Ερμή στον Υδροχόο αυτή την εβδομάδα δώστε του την ευκαιρία να μάθει καινούργια πράγματα, και παροτρύνετέ το να εκτονώσει την ενέργειά του μέσα από μια φυσική δραστηριότητα όπου θα γνωρίσει και νέους φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Στο μυαλουδάκι του όλα είναι τακτοποιημένα!

Στο μυαλουδάκι του μικρού σας όλα είναι τακτοποιημένα και αυτό φαίνεται σε ό,τι κι αν κάνει, από τη διατροφή μέχρι τα παιχνίδια του. Ξέρει τι θέλει και δεν δυσκολεύεται καθόλου να αποφασίσει. Με τον Άρη στο Ζυγό την εβδομάδα που διανύουμε δείχνει ότι τα καταφέρνει μια χαρά μόνο του. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η σοβαρότητα και η ωριμότητά του δεν αναιρούν την ανάγκη του για στοργή και τρυφερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Πρωτοπορία και τεχνολογία!

Το πρωτοποριακό μικρό σας ενδιαφέρεται για οτιδήποτε έχει σχέση με την τεχνολογία. Είναι πολύ ευφυές και μπορεί να αφομοιώσει εύκολα οποιαδήποτε πληροφορία το ενδιαφέρει. Με τον Ερμή στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, επειδή δύσκολα θα το ξεκολλάτε από το διαδίκτυο, σκεφτείτε τι είναι αυτό που μπορεί να το ιντριγκάρει περισσότερο. Μια ιδέα είναι τα παιχνίδια που μοιάζουν με τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ούτε λόγος για ρουτίνα!

Το μικρό σας ζιζάνιο δεν έχει καμία διάθεση να ακολουθήσει την καθημερινή ρουτίνα, κι αν μάλιστα προσπαθήσετε και να του την επιβάλλετε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να έχετε κλάματα και δράματα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό θα προσπαθήσει να σας πείσει με τη συμπεριφορά του, ότι σκοπεύει να τρώει όταν πεινάσει, να κοιμάται όταν νυστάξει και να παίζει όση ώρα θέλει. Αν δει ότι στεναχωριέστε θα συνετιστεί πιο εύκολα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved