Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 2/3 έως 8/3 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη με τον τελευταίο στο ζώδιο των σχέσεών σας, κάνοντας πιο πιθανούς τους καβγάδες και τις αντιπαραθέσεις και μειώνοντας τις πιθανότητες για κάτι πιο ευοίωνο και δημιουργικό. Αν, ωστόσο, υπάρχει το υπόβαθρο, αυτή η ένταση μπορεί να διοχετευτεί στην κρεβατοκάμαρα καθώς η όψη ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο φιλικό περιβάλλον του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την επικοινωνία σας και, γενικότερα, να γεφυρώσετε αποστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη ανάδρομο στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι, οι συνεργασίες και οι επαφές αυτής της περιόδου θα βρουν πολλά εμπόδια αλλά εσείς θα πρέπει να δώσετε τον αγώνα σας και να μην απογοητεύεστε από τις δυσκολίες. Επίσης, καλά θα κάνετε να είστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι και να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους καθώς δεν αποκλείεται να γίνονται κουτσομπολιά σε βάρος σας και, γενικότερα, να γίνετε κοινωνοί υπονομευτικών συμπεριφορών από κάποιους συναδέλφους σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να εκτονώσω την έντασή μου στην αποκριάτικη διασκέδαση και ας αποφύγω τις τριβές με τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Ο Ήλιος από τους Ιχθύες και το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα, είναι βοηθητικός για τη συντήρηση της ερωτικής ατμόσφαιρας. Ωστόσο, το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη στην αρχή της εβδομάδας, μπορεί να ανεβάζει τη λίμπιντο αλλά εντείνει τις εγωιστικές, απόλυτες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Να προσέχετε για να έχετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι η θετική αστρολογική συγκυρία για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες. Ο Ερμής θα κινείται πλέον σε ορθή πορεία στο ίδιο περιβάλλον, γεγονός που θα είναι ακόμη πιο βοηθητικό για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές για την καριέρα σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για προωθήσετε κάποια σχέδιά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη στο έκτο ηλιακό μου σπίτι, καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου, τη διατροφή μου, την ξεκούρασή μου γιατί μπορεί να επανέλθει κάποιο ψυχοσωματικό πρόβλημα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο ανάδρομος Άρης από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι σε τετράγωνο με την Αφροδίτη θα προκαλέσει εντάσεις και εγωιστικές συμπεριφορές στην αρχή της εβδομάδα, συνοδευμένες από ανεβασμένη λίμπιντο. Ωστόσο, από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, ζώδιο που «βλέπει» ευνοϊκά το δικό σας και θα συντελέσει στο να ανακτηθούν οι ισορροπίες ενώ δεν αποκλείει τις καινούργιες συγκινήσεις και τα φλερτ.

Καριέρα – Οικονομικά: Επικεντρωθείτε στις δουλειές σας, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο μεθοδικοί και αποδοτικοί, βάλτε στόχους και βρείτε τους συμμάχους σας. Ο Ερμής από τον Υδροχόο είναι βοηθητικός για να οργανώσετε τα ραντεβού σας και να κάνετε επαφές ακόμη και με το εξωτερικό, για να επιμορφωθείτε και να αναπτύξετε δημιουργικά το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Η Αφροδίτη που περνάει στον Υδροχόο από τα μέσα της εβδομάδας, επαυξάνει.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω λίγη οικονομία γιατί δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο Ήλιος από τους Ιχθύες και το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Δίας επανέρχεται σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σας από την Πέμπτη, είναι οι ενθαρρυντικοί αστρολογικοί παράγοντες για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Εννοείται ότι πρέπει να προσέχετε το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη στην αρχή της εβδομάδας, εξυπακούεται ότι πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές όταν και όπου χρειάζονται αλλά, τουλάχιστον τώρα, θα είστε πιο δυνατοί.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Άρη στον Ζυγό θα είστε πιεσμένοι και μάλιστα από πολλές πλευρές. Θα υπάρχουν αρκετές ανατροπές, θα είναι δύσκολο να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας και θα νιώθετε ότι σας βάζουν παγίδες αυτοί που σας ανταγωνίζονται. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αφήνετε την παρόρμηση της στιγμής να σας κατευθύνει.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως έρθει και πάλι στην επιφάνεια κάποιο οικογενειακό πρόβλημα ή θέμα ακίνητης περιουσίας.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Αργά το βράδυ της Τετάρτης, η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο απ' όπου θα αποτελεί το μεγάλο βοήθημα των σχέσεών σας. Αξιοποιείστε την τόσο για να αυξήσετε τις δραστηριότητές σας στα φλερτ όσο και για να κρατήσετε τη φλόγα αναμμένη και ζωντανή στη σχέση σας. Παράλληλα, ο Ουρανός από τον Κριό δεν αποκλείει κεραυνοβόλους έρωτες και περιπέτειες μεγάλης έντασης.

Καριέρα – Οικονομικά: Το εξάγωνο του Ήλιου από το όγδοο ηλιακό σας σπίτι με τον Πλούτωνα είναι θετικό για να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις με εφορία, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς. Αν πρέπει να υπογράψετε κάποιον διακανονισμό, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι να περάσει η Αφροδίτη στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι (δηλαδή μετά την Πέμπτη).

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω τις επαφές μου, ας μην εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους, ας προσπαθώ να μην λέω λόγια του αέρα, ας μην ξεσπώ με το παραμικρό. Ο ανάδρομος Άρης από τον Ζυγό μπορεί να με εξωθήσει σε επικοινωνιακά λάθη που θα μου κοστίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Ο Ήλιος που σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας, γεγονός που δίνει ένα ευχάριστο μήνυμα μιας αλλαγής που μάλλον θα ξυπνήσει τα ένστικτα και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα. Η Αφροδίτη, μετά από 4 μήνες, εγκαταλείπει το περιβάλλον των ερώτων σας αλλά πριν το κάνει, στις πρώτες μέρες της εβδομάδας σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη, όψη που μάλλον χρήζει προσοχής γιατί προκαλεί ανασφάλειες και σπασμωδικές αντιδράσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Επιτέλους ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, το ζώδιο της καθημερινότητάς σας, επιτρέποντας την εύρεση λύσεων και την κάλυψη των όποιων καθυστερήσεων είχαν συμβεί. Τώρα θα πρέπει να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας προκειμένου να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα σας σχέδια, να βάλετε νέους στόχους και να αξιοποιήσετε τον Δία στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι που από την Τετάρτη θα κινείται σε ορθή πορεία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης κινείται ανάδρομα στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι. Ας σπεύσω να τακτοποιήσω τα χρέη μου ώστε να προλάβω τυχόν ζημιές. Επίσης, ας προσέχω κάθε κίνησή μου στον οικονομικό τομέα και ας είμαι προετοιμασμένος/η για τυχόν έκτακτα έξοδα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Το ευχάριστο νέο είναι ότι η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα μπαίνει στον Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με τα ερωτικά σας. Από την άλλη ο Άρης που κινείται πλέον ανάδρομα στο ζώδιό σας και προς το παρόν επηρεάζει περισσότερο όσους γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μπορεί να προκαλέσει έριδες αλλά δείχνει ότι δεν αποκλείεται να μπερδευτείτε λόγω επιστροφής ασώτων του παρελθόντος.

Καριέρα – Οικονομικά: Διαφαίνονται κάπως πιο θετικές καταστάσεις στη δουλειά σας αλλά για να τις αξιοποιήσετε πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι, απαλλαγμένοι από το άγχος που μπορεί να σας καθηλώσει στην απραξία. Μην παρασυρθείτε από άτομα που θα σας κολακέψουν ή θα σας προσφέρουν «λαγούς με πετραχήλια» γιατί μπορεί να βγείτε χαμένοι και προσέξτε, γενικότερα, τις συνεργασίες αυτής της περιόδου γιατί μπορεί να μην κάνετε τις πιο σωστές επιλογές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην αφήνω τον εγωισμό μου να κατευθύνει τα λόγια και τις πράξεις μου γιατί μπορεί να πω πράγματα για τα οποία θα μετανιώσω αργότερα και ίσως δημιουργήσω πλήγματα σε σχέσεις που είναι σημαντικές για μένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Ο Ήλιος βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, των ερώτων και της δημιουργικότητάς σας και σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Φαίνεται ότι θα υπάρξει κάποιο φως αλλαγής προς το καλύτερο για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Επικουρικά, καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε τον ανάδρομο Κρόνο στο ζώδιό σας για να καταλάβετε τα μαθήματα αυτού του σπουδαίου Διδασκάλου, να δείτε τι είδους αναθεωρήσεις πρέπει να κάνετε, να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και πού οφείλονται.

Καριέρα – Οικονομικά: Το πέρασμα της Αφροδίτης στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, τον Υδροχόο, υπόσχεται μια πιο θετική ενεργοποίηση στους τομείς οικογένειας και καριέρας. Τώρα δεν αποκλείεται να διαφανούν κάποιες ευκαιρίες ή, έστω, να νιώσετε λιγότερο αγχωμένοι. Μην ξεχνάτε ότι αν δουλέψετε πολύ σκληρά, ο Κρόνος θα αποτελέσει το διαβατήριό σας για να χτίσετε πιο γερές βάσεις για το μέλλον.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου, ας είμαι επιφυλακτικός/η και ας είμαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσω αθέμιτο ανταγωνισμό και τυχόν πισώπλατα χτυπήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Το ευχάριστο νέο είναι ότι από την Πέμπτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Υδροχόου, απ' όπου θα σιγοντάρει τα φλερτ, τα παιχνίδια, τις επαφές, τις καινούργιες γνωριμίες. Μπαίνετε στο παιχνίδι πιο δυναμικά. Παράλληλα, ο Ουρανός από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, συνεχίζει το έργο του, κάνοντας πιθανό το να σας τρυπήσει κατακούτελα ένα βέλος του Φτερωτού Θεού.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης που κινείται ανάδρομα στον τομέα των στόχων σας, μπορεί να ευθύνεται για τα γεγονότα που θα σας υποδείξουν ότι πρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας ή να επανέλθετε σε παλιά projects που τα έχετε εγκαταλείψει ή να ξανασυζητηθεί κάποια παλιά συμμαχία σας. Σε κάθε περίπτωση, να είστε έτοιμοι για πιθανές αλλαγές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Δίας βρίσκεται στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Ας προσέχω τα αναπάντεχα που μπορεί να συμβούν, κυρίως στις σχέσεις μου με δημόσιο, εφορία, τράπεζες, διατροφές, ασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Στην αρχή της εβδομάδας που η Αφροδίτη θα βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σας και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, μπορεί να αναστατωθείτε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη όψη είναι μία ηλεκτρική ενέργεια που διαπερνά και ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο και μη διστάζετε να υποστηρίζετε τις ανάγκες σας και να εκφράζετε τις επιθυμίες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Άρη στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, ανατρεπτικές καταστάσεις, προβλήματα, εντάσεις. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείτε ενώπιον ατόμων που θα σας ανταγωνίζονται αθέμιτα. Σε κάθε περίπτωση, να είστε έτοιμοι για αλλαγές καθώς μέσα στους επόμενους μήνες μπορεί να συμβούν τα γεγονότα που θα σας υποδείξουν ότι είναι αναγκαίο να αλλάξετε πορεία πλεύσης.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την Πέμπτη μπορεί να με βοηθήσει να τακτοποιήσω τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ας το προσπαθήσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Από την Πέμπτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, γεγονός αρκετά ενθαρρυντικό για όλους σας και ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου καθώς θα είστε οι πρώτοι που θα απολαύσετε την εύνοιά της. Εκφραστείτε, χαρείτε, ερωτευτείτε, σχετιστείτε με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος από το Σκορπιό θα σας δώσει μαθήματα εφ' όλης της ύλης και θα υποστηρίξει τους Υδροχόους που θα είστε συνετοί και δεν θα κάνετε αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν τον αξιοποιήσετε σωστά τις περιστάσεις, την Αφροδίτη στο ζώδιό σας αλλά και τον Κρόνο που βρίσκεται στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, της καριέρας σας κι αν είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά, όχι μόνο δεν θα έχετε προβλήματα αλλά, έστω και μακροπρόθεσμα, θα εδραιωθείτε σε πιο γερές βάσεις. Να θυμάστε ότι από την Πέμπτη αρχίζει μία πολύ καλή περίοδος για να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Άρη στο ένατο ηλιακό μου σπίτι, ας προσέχω τις μετακινήσεις μου κι ας έχω κατά νου ότι μπορεί να ταλαιπωρηθώ ταξιδεύοντας.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο Ήλιος φωτίζει το ζώδιό σας και σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, αστρολογικό γεγονός που διευκολύνει τις αλλαγές προς το καλύτερο. Από την άλλη, η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και δεν αποκλείει τα μυστικά, τους έρωτες στο παρασκήνιο, τις απολαύσεις κεκλεισμένων των θυρών. Με δεδομένο ότι ο Άρης κινείται ανάδρομα στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να ξαναξυπνήσει ο πόθος σας για κάποιο άτομο του παρελθόντος. Πάντως, δεν θα βαρεθείτε...

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Άρη στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, καλά θα κάνετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα και να προσπαθήσετε να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με την εφορία, τις ασφάλειες, τις διατροφές, τις τράπεζες. Καλό θα ήταν να έχετε προλάβει να κλείσετε τέτοιου είδους υποθέσεις για να μην υπάρξει κάτι δύσκολο ή απειλητικό.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η ενδοσκόπηση θα μου επέτρεπε να αναγνωρίσω και να σεβαστώ τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου. Τότε και μόνο τότε θα ξέρω τι πρέπει να διεκδικήσω από τους άλλους, τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στη δουλειά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved