Παιδικό Ωροσκόπιο από 24/2 έως 2/3

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 24/2 έως 2/3

ΚΡΙΟΣ

102112205

Μηδενική αντίσταση στις προκλήσεις!

Η αντίσταση του μικρού Κριού στις προκλήσεις είναι μηδενική, ακόμη και στις περιπτώσεις που ο αντίπαλος δεν είναι στα μέτρα του. Δεν θα διστάσει καθόλου να τα βάλει με ένα μεγαλύτερο παιδί. Αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του τον Άρη στο 7ο σπίτι του, καλό θα ήταν να έχετε πρόχειρες τις πρώτες βοήθειες, γιατί τα χτυπήματα θα είναι σε ημερήσια διάταξη. Οι αιτίες για τα τσιρότα; Οι συγκρούσεις και τα σπορ.



ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Θέλει να ξέρει που πατάει!

Ο μικρός Ταύρος θέλει να ξέρει πάντα που πατάει και δεν κάνει ούτε ένα βήμα αν πρώτα δεν νοιώσει σίγουρος. Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα τον αντιμετωπίσετε γιατί με τον Ερμή στον Υδροχόο δύσκολα θα τον πείσετε να κάνει κάτι που δεν θέλει. Η καλύτερη τακτική για να αλλάξει γνώμη είναι ο τόνος σας να έχει την μορφή της παράκλησης και ποτέ της διαταγής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ελευθερία κινήσεων η λέξη-κλειδί!

Ελευθερία κινήσεων είναι η λέξη-κλειδί για να έχετε το μικρό σας μπόμπιρα ευχαριστημένο. Μια σταλιά και όμως κάνει τα πάντα για να ανεξαρτητοποιηθεί. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο μεσουράνημα του είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσει μια νέα δραστηριότητα. Καλό θα ήταν να επιλέξετε κάτι που θα κρατάει το μυαλουδάκι του συνεχώς απασχολημένο αλλά και να γνωρίσει και νέους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Με το παραμικρό κλείνεται στο καβούκι του!

Ναι είναι αλήθεια ό,τι ο μικρός σας άγγελος πληγώνεται εύκολα και με το παραμικρό κλείνεται στο καβούκι του. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω χαρίστε του απλόχερα τη μητρική αγκαλιά και θα δείτε πόσο εύκολα θα ανταποκριθεί στα χάδια σας. Όταν βγαίνετε βόλτα - μη σας ξεγελάει ο καιρός - φροντίστε να είναι καλά ντυμένο καθώς ένα κρυωματάκι παραμονεύει.

ΛΕΩΝ

102112197

Γεννημένο ηθοποιός!

Η ανάγκη του να ξεχωρίζει κάνει το μικρό σας να δείχνει από τόσο δα, το δυνατό χαρακτήρα αλλά και τις ικανότητες του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων έχει βαλθεί να αποδείξει σε όλους ότι είναι γεννημένο ηθοποιός. Δεν είναι μάλιστα, καθόλου απίθανο να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια θεατρική παράσταση στο σχολείο του. Πολύ χρόνο θα αφιερώνει και στα αξεσουάρ που θα στολίζουν τα ρουχαλάκια του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Βιβλία και εκπαιδευτικά παιχνίδια!

Το Παρθενάκι σας, σαν γνήσιο παιδί του Ερμή αγαπάει τα βιβλία και τα παιχνίδια από τα οποία μπορεί να μάθει καινούργια πράγματα. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω το ενδιαφέρον του στρέφεται στις κατασκευές. Αν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με την ξυλοτεχνία μην το αποθαρρύνετε. Ό,τι έχει να κάνει με χειροτεχνία το ενθουσιάζει, γιατί η δεξιοτεχνία των ευέλικτων χεριών του είναι ένα από τα χαρίσματά του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αλλεργικό στην κριτική!

Το αγγελούδι σας αυτή την εβδομάδα διεκδικεί όλη την προσοχή σας και έχει την ανάγκη να μοιραστεί όλες του τις σκέψεις μαζί σας. Προσοχή όμως, με τον Άρη στο ζώδιό του είναι αλλεργικό στην κριτική. Αντίθετα τα γλυκόλογα και οι κολακείες το κάνουν να πετά στον έβδομο ουρανό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μπορεί να δείξει για τις τέχνες. Μια επίσκεψη σε μια θεατρική παράσταση ή ένα σετ ζωγραφικής θα το ενθουσιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Σταθερή μεταχείριση!

Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι ευαίσθητο και χρειάζεται σταθερή μεταχείριση τα χρόνια που διαμορφώνεται ο χαρακτήρας του. Καλό θα ήταν ν' αποφύγετε να είστε υπερπροστατευτικοί μαζί του, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει εξαρτήσεις που θα ταλαιπωρήσουν και αυτό αλλά και εσάς. Με τον Ήλιο στους Ιχθύες αυτή την εβδομάδα, αφήστε του όταν κοιμάται ένα φως αναμμένο γιατί μπορεί να φοβηθεί από τις σκιές που δημιουργεί το σκοτάδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Εξερευνητής από κούνια!

Εξερευνητής από κούνια ο μικρός Τοξότης, διψάει να γνωρίσει καινούργια μέρη και προσαρμόζεται γρήγορα σε κάθε νέα εμπειρία. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Υδροχόο τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί μπορεί να αποφασίσει να το σκάσει από το σπίτι, όχι γιατί είναι δυσαρεστημένο, αλλά μόνο για την εμπειρία της αλλαγής. Φροντίστε να σας υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνει και να είστε σίγουροι ότι θα μείνει πιστό στο λόγο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Αποταμιεύει το χαρτζιλίκι του!

Ο μικρός Αιγόκερως, σαν ζώδιο της Γης, δεν χρειάζεται καμιά ενθάρρυνση για να κάνει οικονομία. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, όταν πάρει κάποιο δώρο, το πιο πιθανόν είναι να το βάλει στην άκρη για να το χρησιμοποιήσει στο μέλλον. Του αρέσει να αποταμιεύει το χαρτζιλίκι του και είναι πρόθυμο να προσφέρει τις - επί πληρωμή -υπηρεσίες του, σε όποιον προσφέρεται να πληρώσει προκειμένου να το αυξήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Πειραματίζεται με ό,τι υπάρχει στο σπίτι!

Το μικρό σας ζιζάνιο θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ένας διάσημος επιστήμονας όταν μεγαλώσει. Είναι ανήσυχο πνεύμα και του αρέσει να πειραματίζεται με κάθε τι που βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Με τον Ερμή στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, το ραντάρ του εντοπίζει το κινητό σας όπου κι αν το κρύψετε. Αν το δείτε να το χειρίζεται καλύτερα από εσάς μην εκπλαγείτε, αφού έχει σχέση έρωτα με την τεχνολογία.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Προστάτης των μικρών φίλων του!

Η ψυχοσύνθεση του μικρού σας θησαυρού επηρεάζεται πολύ από αυτά που βλέπει και ακούει γι αυτό καλό θα ήταν να ακούει κάτι ευχάριστο και να αποφεύγει να βλέπει δραματικές ταινίες, ιδίως πριν κοιμηθεί. Αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος στο ζώδιό του θα του δημιουργήσει προστατευτικές τάσεις απέναντι στα πιο αδύναμα παιδάκια. Αν δει κάποιον να τα πειράζει θα έχει να κάνει μαζί του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved