Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 23/2 έως 1/3 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Μετά από μία εβδομάδα μάλλον ξενέρωτη για τα γούστα σας, η Νέα Σελήνη που κάνει έναρξη του Μάρτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα κάνει τη διαφορά, ταράζοντας με έναν περίεργο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σας ζωής: σε συνδυασμό με τον ανάδρομο ή στάσιμο (από τη 1 Μαρτίου) Ερμή, αναμένονται μυστικά, ψέματα, δύσπεπτες αποκαλύψεις, απολογισμοί, ανασφάλειες. Με λίγα λόγια τα απωθημένα και τα ανομολόγητα παράπονα βγαίνουν στην επιφάνεια και εξωθούν στο να ακολουθείτε την ανορθόδοξη οδό με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται το Σάββατο στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με την υγεία σας και επηρεάζει το διαμετρικά αντίθετο περιβάλλον της καθημερινότητας και της δουλειάς σας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και ένταση που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ψυχοσωματικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω περισσότερο ποιους εμπιστεύομαι γιατί με τον Ερμή και τη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσω αθέμιτο ανταγωνισμό και πισώπλατα χτυπήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου είναι θετικό για τις αισθηματικές υποθέσεις, κυρίως των Ταύρων που διατηρείτε μια σοβαρή σχέση και σκέφτεστε να δεσμεύσετε το μέλλον σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στην αρχή της εβδομάδας δείχνει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας και ίσως να ερωτευτείτε κάποιον μασκαρά (λόγω των ημερών). Τέλος, η Νέα Σελήνη στο ευνοϊκό περιβάλλον των Ιχθύων, αυξάνει τις πιθανότητες να πάρει ερωτική χροιά μια φιλία σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτή την περίοδο, μπορεί να μην είναι άμεσα εφαρμόσιμες ενώ οι στόχοι σας μπορεί να χρήζουν αναθεώρησης λόγω του ανάδρομου Ερμή. Ωστόσο, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των στόχων σας και των συλλογικών σας δραστηριοτήτων, από τη 1 Μαρτίου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί στη 1/3 αρχίζει την ανάδρομη κίνησή του ο Άρης στο περιβάλλον της δουλειάς σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές και καθυστερήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν τα γεγονότα μου δείξουν ότι πρέπει να αλλάξω πορεία πλεύσης, μη διστάσω να το κάνω άμεσα για να μη χάσω αδίκως ενέργεια εις βάρος της υγείας μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο (από τη 1 Μαρτίου στάσιμο) στους Ιχθύες, οι υποχρεώσεις θα γίνουν τρόπος ζωής αλλά θα σας απομακρύνουν αρκετά από τις ερωτικές χαρές. Ωστόσο, ο Άρης από τον Ζυγό, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, των ερώτων σας, θα σας βάζει στην πρίζα, ίσως με έναν τρόπο λίγο περίεργο καθώς από τη 1 Μαρτίου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι στάσιμος, δηλαδή μπορεί να προκαλεί ανατροπές και εντάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Νέα Σελήνη (στη 1 Μαρτίου) και ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες, τομέα της καριέρας και άξονας που επηρεάζει την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Τα γεγονότα θα είναι αρκετά πιεστικά για εσάς, με πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις, ανατροπές. Το θετικό είναι ότι με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να τακτοποιήσετε με επιτυχία οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν και σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διαθήκες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν προκύψει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα, είναι προτιμότερο να κρατήσω τους τόνους χαμηλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Μολονότι δέχεστε σκληρές όψεις, δεν θα σας λείψουν οι διασκεδάσεις, οι περιπετειώδεις καταστάσεις και όλα τα καλά της αποκριάς. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Κρόνο, η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που σας ευνοούν. Αξιοποιήστε τις περιστάσεις αλλά μην ξεχνάτε ότι η περίοδος αυτή προσφέρεται για πολύ δυνατούς παίκτες και πρέπει να είστε έτοιμοι και για τα δύσκολα...
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ευνοϊκό περιβάλλον των Ιχθύων, η περίοδος είναι καλή για να κλείσετε τις τρύπες του παρελθόντος, για να καλύψετε κενά, για να αναμοχλεύσετε θέματα που σχετίζονται με επικοινωνία, εξωτερικό, μόρφωση, εκπαίδευση. Από τη 1 Μαρτίου ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό, γεγονός που μπορεί να σας προκαλέσει πολλές εντάσεις, καθυστερήσεις, ανταγωνισμό στη δουλειά και, γενικότερα, ανατροπές. Λάβετε εγκαίρως τα μέτρα σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν ταξιδεύω γιατί τα ταξίδια μου μπορεί να εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Με τον Ουρανό να «βλέπει» θετικά το ζώδιό σας, αφήνοντας ένα ανοικτό παράθυρο στους κεραυνοβόλους έρωτες, τον Δία να συντηρεί το μυστήριο από το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και τη Νέα Σελήνη στον οίκο της λίμπιντο, της σεξουαλικότητας, των πιο μύχιων επιθυμιών σας, θα είστε επιρρεπείς στους πειρασμούς ή θα γίνεστε εσείς οι ίδιοι «ο πειρασμός»! Ωστόσο, κρατήστε στην πίσω πλευρά του μυαλού σας ότι ο Κρόνος τώρα πριμοδοτεί μόνο τις καθαρές και σοβαρές επιλογές...
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, εφορία, τράπεζες, κληρονομιές. Σπεύστε να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν υπάρχει ο κίνδυνος να αποτελέσουν απειλή για εσάς. Το θετικό είναι ότι η Νέα Σελήνη από τη 1 Μαρτίου σας διευκολύνει να διεκπεραιώσετε τέτοιου είδους υποθέσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από τη 1 Μαρτίου στο τρίτο ηλιακό μου σπίτι. Ας προσέχω τις σχέσεις μου με αδέλφια και συγγενείς ώστε να μη διακυβευτούν από περιττές εντάσεις και σκληρά λόγια, ας είμαι όσο το δυνατόν πιο συνεπής στα ραντεβού μου και ας προσέχω όταν οδηγώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα στους Ιχθύες, το έβδομο ηλιακό σας σπίτι σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο περιβάλλον καταλύουν κάθε ίχνος ευθυκρισίας σας γι αυτό να προσέχετε για να έχετε. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Μαρτίου στους Ιχθύες και θα σας βάλει στην αναζήτηση συντροφικότητας, διάθεση που θα ενισχύσει και το εξάγωνο της Αφροδίτης (από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι) με τον Κρόνο. Δεν αποκλείονται οι ρομαντικοί έρωτες που μπορεί να σας χτυπήσουν κατακούτελα ενώ μπορεί να επιστρέψουν και να σας διεκδικήσουν σχέσεις του παρελθόντος.
Καριέρα – Οικονομικά: Κρατήστε μια όσο το δυνατόν πιο συντηρητική στάση προς όλους και όλα. Ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας απαγορεύει τις υπογραφές συμβολαίων και, γενικότερα, μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στις συμφωνίες που θα κλείσετε. Επίσης, να προσέχετε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε θύματα σε κόλακες που θα σας χρυσώσουν το χάπι και θα σας παρασύρουν στο να χάσετε χρήμα και χρόνο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Στη 1 Μαρτίου ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό, βάζοντας σε κίνδυνο τις οικονομικές μου υποθέσεις. Καλά θα κάνω να προσέχω κάθε μου κίνηση.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες η καθημερινότητά σας είναι φουλ στις ευθύνες, τις υποχρεώσεις, τις ανατρεπτικές καταστάσεις που ταράζουν το νευρικό σας σύστημα και σας αποσπούν από τις ερωτικές χαρές. Ο Άρης από τη 1 Μαρτίου θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, εντείνοντας τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τον υποκειμενισμό σας, την τάση σας να συσσωρεύετε την αρνητική ενέργεια του περιβάλλοντός σας και να την ξεσπάτε σε αυτούς που σας αγαπούν και τους θεωρείτε δεδομένους, όπως τους/τις συντρόφους σας για παράδειγμα.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο της καθημερινής σας εργασίας μπορεί να προκαλεί ένα πλήθος ανατροπών. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο δεν αποκλείει τις ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι, να προσέχετε τις παγίδες, ιδιαίτερα αυτές που είναι πιθανό να σας στήσουν οι ανταγωνιστές σας και να θυμάστε ότι με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας αρχίζει μία περίοδος αρκετών ανατροπών.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας ακούω το σώμα μου και ας σέβομαι τις ανάγκες του για να μην αποκτήσω ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Φωτίζεται ο τομέας των ερώτων σας και μάλιστα από τη Νέα Σελήνη που θα γίνει στη 1 Μαρτίου! Ο Ερμής θα κινείται και αυτή την εβδομάδα στο ίδιο περιβάλλον στο οποίο παραμένουν οι σταθερές αξίες, Ποσειδώνας και Χείρωνας. Με λίγα λόγια όλα παίζουν: καινούργιες εμπειρίες, χαρές, πανηγύρια και παιχνίδια αλλά και απογοητεύσεις λόγω ωραιοποιήσεων και ελλείμματος ευθυκρισίας. Το παρελθόν μπορεί να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο και να σας βάλει σε διλλήματα ενώ δεν αποκλείεται και να αρχίσει κάτι εντελώς καινούργιο.
Καριέρα – Οικονομικά: Το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου επηρεάζει με θετικό τρόπο της επαφές, τα ραντεβού, τις επαγγελματικές συμφωνίες. Ενδεχόμενα να ανοίξει ένα παράθυρο για να βρείτε συμμάχους και να οργανώσετε κάτι ενδιαφέρον ή να υλοποιήσετε μιαν ιδέα. Η Νέα Σελήνη από τη 1 Μαρτίου ανοίγει τους ορίζοντες για να βάλετε σε εφαρμογή δημιουργικές ιδέες ή να αξιοποιήσετε καλλιτεχνικά ταλέντα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι και ανάδρομο από τη 1 Μαρτίου καλά θα κάνω να προσέχω περισσότερο την υγεία μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι μέρες είναι φουλ στις ευθύνες και δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να αφοσιωθείτε στους έρωτες εκτός αν έχετε μια μόνιμη σχέση που είναι δοκιμασμένη και «δουλεύει στον αυτόματο». Ωστόσο, φύσεις θετικές και χαρούμενες καθώς είστε, έχετε τη δυνατότητα να πάτε κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, να αξιοποιήσετε την αποκριάτικη ατμόσφαιρα και να περάστε καλά, μπαίνοντας στο παιχνίδι, έστω και αρκούμενοι μόνο στο φλερτ.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής από τους Ιχθύες θα σας ταλανίζει και αυτή την εβδομάδα προκαλώντας τα κλασσικά εφέ του, δηλαδή καθυστερήσεις και ανατροπές. Ωστόσο, με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο περιβάλλον από τη 1 Μαρτίου, θα υπάρξουν κάποιες πιο ευχάριστες εξελίξεις στις υποθέσεις σας, κυρίως αυτές που σχετίζονται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέχρι την Παρασκευή οι μέρες ευνοούν να διεκπεραιώσω εκκρεμότητες που υπάρχουν από παλαιότερα, κυρίως σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή οικογενειακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Αυτή η όψη είναι θετική για όσους σκέφτεστε να κάνετε την επόμενη κίνηση στη σχέση σας, να αναλάβετε τις ευθύνες μιας δέσμευσης, να κάνετε και να δεχθείτε «προτάσεις». Αν ανήκετε στους πιο ζωηρούς του ζωδίου σας και θέλετε να συνδυάσετε την περιπέτεια με τις απόκριες, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες είναι βοηθητική για να παίξετε το παιχνίδι σας, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να χαρείτε και να κρυφτείτε πίσω από τις μάσκες σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, τους Ιχθύες και αυτή την εβδομάδα γι αυτό καλό θα ήταν να κάνετε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, στο οποίο να χωράνε οι ανατροπές, οι εντάσεις, τα στησίματα και η κακή συνεννόηση. Από τη 1 Μαρτίου με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο περιβάλλον, δεν αποκλείεται να διαφανούν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν πρέπει να ποντάρετε σε άμεσα αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε ότι την ίδια μέρα (1/3) ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και επηρεάζει –μεταξύ άλλων- και τον τομέα της καριέρας σας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω στις μετακινήσεις μου γιατί δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Δύσκολη εποχή για τους φημισμένους ανεξάρτητους. Οι αστρολογικές συγκυρίες αποκαλύπτουν τις πιο μύχιες πλευρές σας, τους φόβους σας, την ανάγκη σας για κάτι πιο σταθερό, πιο ασφαλές, πιο δεδομένο, πιο συντροφικό. Το κακό είναι ότι όσο πιο ευάλωτοι νιώθετε, τόσο περισσότερο εγωισμό προβάλλετε, γεγονός που θα μπορούσε να αποβεί βλαπτικό για εσάς τους ίδιους. Σεβαστείτε τις ανάγκες σας και κάντε το καλύτερο που μπορείτε για να τις ικανοποιήσετε.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τον οίκο των οικονομικών σας. Η περίοδος είναι καλή για να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν από δουλειά που έχετε κάνει στο παρελθόν. Κατά τα άλλα, δεν αποκλείονται τα προβλήματα ρευστότητας και τα έκτακτα έξοδα γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείρισή σας. Επίσης με τη σύνοδο του Ήλιου και του Ποσειδώνα μπορεί να εμπιστευτείτε το πιο ακατάλληλο άτομο ή την πιο ακατάλληλη κατάσταση. Η Νέα Σελήνη από τη 1 Μαρτίου στο ίδιο περιβάλλον θα είναι μια καλή αρχή για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στον οικονομικό τομέα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στη 1 Μαρτίου. Μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο της ζωής μου θέματα που εκκρεμούσαν με εξωτερικό, επιμόρφωση, ανώτερες σπουδές.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, ο Δίας από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι αρκετά για να σας βάλουν στο παιχνίδι. Αν τώρα στην εξίσωση προσθέσουμε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σας αυτή την εβδομάδα: επιστροφές σχέσεων από το παρελθόν και με αυξημένες τις πιθανότητες να σας βάλουν σε διλλήματα. Εντάσεις, ανταγωνισμοί και πισωγυρίσματα μπορεί να προκαλέσουν αναστατώσεις στις υπάρχουσες σχέσεις σας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας και κάτι εντελώς καινούργιο.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις με τους συνεργάτες σας, κακή συνεννόηση, εντάσεις, κλπ. Ωστόσο, από τη 1 Μαρτίου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες, να δεχθείτε προτάσεις ή να σκεφτείτε εσείς τους τρόπους να κοινοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες και να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των οικονομικών μου που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες. Ας προσέχω τις κινήσεις μου και ας είμαι όσο πιο συνεπής μπορώ στις υποχρεώσεις μου για να μην αντιμετωπίσω δυσάρεστες καταστάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved