Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 02° 55' 43" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 19° 01' 01" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 15° 53' 10" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 20° 17' 52" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 19° 21' 55" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 48' 04" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 44' 25" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 45' 07" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 26° 05' 03" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 56' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 25° 01' 53" ΚΡΙΟΣ R

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 16/2 έως 22/2  - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Το βέβαιο είναι ότι τα πρακτικά θέματά σας θα «κλέψουν» τη μερίδα του λέοντος από το χρόνο και τις αντοχές σας. Στο υπόλοιπο, καλά θα κάνετε να μην έχετε λυμένο το ζωνάρι σας για καβγά γιατί ο Άρης από τον Ζυγό θα σας τον δώσει και μετά, με το ταυ τετράγωνο των Δία - Ουρανού – Πλούτωνα, θα είναι πολύ δύσκολο να γεφυρώσετε τις αποστάσεις, πόσο μάλλον αν λάβουμε υπόψη μας ότι από τη 1 Μαρτίου ο Άρης θα κινείται ανάδρομα.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο και μάλιστα σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, η αλήθεια είναι ότι ίσως είναι επιβεβλημένο να αναθεωρήσετε τους στόχους σας και να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Μπορεί να νιώσετε ότι κάποια όνειρά σας είναι ουτοπικά για το εδώ και τώρα της καθημερινότητάς σας αλλά δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε. Αντίθετα, καλό θα ήταν να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα με αποφασιστικότητα και θετικότητα χωρίς περιττό χάσιμο χρόνο στις μεμψιμοιρίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να ξεκουράζομαι περισσότερο. Ο Ήλιος μπαίνει την Τρίτη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι. Ίσως χρειάζομαι περισσότερο ύπνο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Το πιο πιθανό είναι ότι η δουλειά και τα προβλήματά της θα σας αποσπάσουν από τους έρωτες. Πάντως, ευτυχώς για σας, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βοηθάει λίγο την κατάσταση καθώς, τουλάχιστον αποτελεί τον εξισορροπητικό παράγοντα για τις σχέσεις σας. Από την Τρίτη που θα μπει ο Ήλιος στους Ιχθύες, θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι και κεφάτοι για παιχνίδια.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, θα προκαλέσει τα γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν εντάσεις και θα σας αναγκάσουν να αναλωθείτε στις υποχρεώσεις και στις αγγαρείες που θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να κάνετε κάποια σημαντικά λάθη. Είναι προτιμότερο να μην πιέζετε τις καταστάσεις για να μην υπάρξουν προβλήματα. Επίσης, επειδή ο Άρης από τον Ζυγό θα εντείνει την κατάσταση, να περιορίσετε το άγχος σας γιατί θα αποδειχθεί πολύ κακός συμβουλάτορας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω λίγο παραπάνω την υγεία μου γιατί πιέζομαι και αγχώνομαι πολύ. Μόλις βρω λίγο χρόνο ας προσπαθήσω να διασκεδάσω ή να κάνω ένα ταξιδάκι για να αλλάξω παραστάσεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Με τον Άρη στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτες και τη δημιουργικότητά σας στην ηλιακή σας οικοθεσία, όλο και θα γίνεται κάτι που θα σας βάζει στη δράση. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να περάσετε καλά αλλά πάντα προσέχοντας καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής κινείται ανάδρομα και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, όψη που μπορεί να εγκυμονεί παρεξηγήσεις, σκληρά λόγια και αποκαλύψεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχει πολύ κινητικότητα, κούραση, αγγαρείες, συνοδευμένα από ανατροπές, καθυστερήσεις, κακή συνεννόηση, στησίματα. Προτείνω να κάνετε ένα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα, να αποφύγετε τα ραντεβού και να επικεντρωθείτε στους στόχους που είχατε αρχίσει να υλοποιείτε εδώ και αρκετό καιρό. Αν επανέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θέματα που είχαν συζητηθεί στο παρελθόν και δεν είχαν ευδοκιμήσει, δώστε την πρέπουσα σημασία γιατί μπορεί τώρα να δρομολογηθούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην ταξιδέψω και να προσέχω όταν οδηγώ αυτή την περίοδο. Οι μετακινήσεις μου μπορεί να εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιό σας να πυροδοτεί τους Ουρανό και Πλούτωνα, σχηματίζοντας ταυ τετράγωνο μαζί τους, μοιραία ο έρωτας είτε γίνεται πεδίο εσωτερικής πάλης είτε μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Εννοείται ότι δεν πρέπει να αφήσετε τις ευκαιρίες για φλερτ να πάνε χαμένες, μιας και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω όλο και κάτι θα κάνει για να σας σιγοντάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο περιβάλλον που σχετίζεται με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, δηλαδή μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες αρκετά επικίνδυνες αν δεν λάβετε τα μέτρα σας. Το πιο πιθανό είναι ότι νιώσετε να απειλείστε από τα χρέη σας και ίσως περιοριστείτε αρκετά για να φανείτε συνεπείς στις εξοφλήσεις σας. Επίσης, καλό θα ήταν να μην υπογράψετε κανένα διακανονισμό γιατί μπορεί να μπείτε σε μια πολύ δύσκολη περιπέτεια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να αδιαφορήσω ενώπιον των κολάκων, ιδιαίτερα αν μου προτείνουν εύκολα κέρδη. Το πιο πιθανό είναι να βγω χαμένος/η.

 

 

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, το έβδομο ηλιακό σας σπίτι που αφορά στις σχέσεις σας, το θέμα «εγώ και οι άλλοι» μπαίνει ως πρώτο και καλύτερο στην ημερησία σας διάταξη αυτή την περίοδο και, φυσικά, επηρεάζει τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Τώρα δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεωρήσεων, η οποία θα είναι αποκύημα είτε ενδοσκόπησης είτε γεγονότων που θα σας αποκαλύψουν δύσπεπτες αλήθειες είτε λόγω επιστροφής ατόμων του παρελθόντος.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος μέχρι το τέλος του μήνα είναι ακατάλληλη για να υπογράψετε συμβόλαια, να μπείτε σε συζητήσεις, να κλείσετε συμφωνίες και ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα ανάβει κόκκινο για τις συναλλαγές σας καθώς ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Οι μέρες προσφέρονται για να επαναδιαπραγματευθείτε υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν αλλά και πάλι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας επικεντρωθώ στις ανάγκες μου κι ας φροντίσω τον εαυτό μου για να αποφύγω τα ψυχοσωματικά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο στον χώρο της καθημερινής σας εργασίας, θα πάσχετε από έλλειμμα χρόνου και διάθεσης. Ωστόσο, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα των ερώτων σας που αντιπροσωπεύεται από τον Αιγόκερω, δεν θα σας αφήσει με το παράπονο. Όλο και κάτι θα γίνεται που θα σας αποζημιώνει ψυχικά.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής στο έκτο ηλιακό σας σπίτι θα σας αναγκάσει να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, στην οποία οι ανατροπές θα γίνουν τρόπος ζωής. Ανατροπές της καθημερινότητας που ναι μεν δεν θα είναι τόσο σημαντικές αλλά στο σύνολό τους θα σας αγχώνουν και θα σας εκνευρίζουν. Προτείνω να κάνετε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για να μην «χάσετε την μπάλα», ιδιαίτερα γι αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής σχηματίζει το τετράγωνό του με τον Κρόνο και θα σας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλή εποχή για να αρχίσω μια δίαιτα αδυνατίσματος ή αποτοξίνωσης.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ. 

 

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Οι ερωτικές σας υποθέσεις είναι μία περιπεπλεγμένη περιπλοκή αυτή την περίοδο! Αρχικά το ταυ τετράγωνο των Δία – Ουρανού – Πλούτωνα πιέζει και προκαλεί κοσμογονικές αλλαγές σε αρκετούς από εσάς. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο περιβάλλον που σχετίζεται με τα ερωτικά σας και, με το τετράγωνό του με τον Κρόνο αλλά και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα, δεν αφήνει καμία πιθανότητα ακάλυπτη: από το να χωρίσετε μέχρι να επανασυνδεθείτε με το μεγάλο σας «κόλλημα».

Καριέρα – Οικονομικά: Θα νιώθετε εγκλωβισμένοι και το κακό είναι ότι δεν θα μπορείτε να συνειδητοποιήσετε εύκολα τι σας φταίει. Ουσιαστικά, η τάση σας θα είναι να αυτοπεριορίζεστε κι αυτό για να αποφύγετε την ανάληψη των ευθυνών σας και να σηκώσετε το βάρος των επιλογών σας. Όσοι δουλέψετε προς αυτή την κατεύθυνση και είστε έτοιμοι να καταβάλετε σκληρές προσπάθειες αυτοβελτίωσης, εκφρασμένες μέσα στην εργασία και την οικογένεια, σύντομα θα αμειφθείτε και μάλιστα πλουσιοπάροχα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να θυμηθώ και πάλι τα ταλέντα που με εκτόνωναν και με έκαναν να νιώθω καλύτερα.

 

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Ο Δίας επανέρχεται σε ευθεία πορεία στον Καρκίνο, ζώδιο που σας ευνοεί ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω, θέση και πάλι ευνοϊκή για το ζώδιό σας. Το θετικό είναι ότι σιγοντάρουν τα φλερτ και τα παιχνίδια σας αλλά εσείς είστε σε άλλη φάση με τον Κρόνο στο ζώδιό σας: όσες επιβεβαιώσεις κι αν πάρετε από το παιχνίδι, δεν θα είναι ικανές να αντικαταστήσουν τη χαρά μιας σοβαρής σχέσης.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο χρήζει της προσοχής σας γιατί μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα τόσο καριέρας όσο και οικογενειακά. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν ανατροπές και προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με περισσή στωικότητα. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις τριβές και να αποφύγετε τα καινούργια ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν υπάρξει κάποιο κληρονομικό θέμα, ιδιαίτερα με ακίνητη περιουσία, ας μην πιέζω για τη λύση του αυτή την εβδομάδα για να μην εμπλακώ σε ανερμάτιστες συζητήσεις ή ακόμη και σκληρά λόγια με αγαπημένα πρόσωπα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ο κυβερνήτης σας Δίας βρίσκεται στο ζώδιο της λίμπιντό σας και συμμετέχει στο ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, αστρολογικό γεγονός που δεν αποκλείει τις σκληρές μάχες και τα ανυπέρβλητα προβλήματα. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς σας αναγκάζει να εστιαστείτε στην οικογενειακή εστία και πιθανώς στον γάμο σας αλλά η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα μπορεί και να σας αποπροσανατολίσει. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι αν αλλάξει το σκηνικό σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν δεν θέλετε να πέσετε στην παγίδα του ανάδρομου Ερμή, κάντε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα, προσπαθήστε να συνεχίσετε τον αγώνα πάνω σε στόχους που ήδη έχετε βάλει σε εφαρμογή και μην πτοείστε από τις πρώτες δυσκολίες. Κρατηθείτε μακριά από τους κόλακες, αυτούς που θα σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και τους κουτσομπόληδες που ναι μεν θα σας διασκεδάσουν αλλά μπορεί να κάνουν κακή χρήση της συμμετοχής σας σε συζητήσεις τέτοιου είδους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να αποφύγω τα ταξίδια αυτές τις μέρες. Οι μετακινήσεις μου εγκυμονούν ταλαιπωρίες γι αυτό να προσέχω.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Με τον συνδυασμό της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και του ταυ τετραγώνου Δία – Ουρανού – Πλούτωνα να αποτελεί τη Δαμόκλειο σπάθη σας, τα γεγονότα θα σας εξωθούν άλλοτε στο να επιδιώκετε τους έρωτες και να τα δίνετε όλα για μια προσωπική ζωή φουλ στο πάθος και στις περιπέτειες και άλλοτε στο ξενέρωμα και στη σκέψη να δώσετε ένα οριστικό τέλος. Να θυμάστε ότι σε αυτή τη φάση αρκεί να κάνετε την ενδοσκόπησή σας για να ξεκαθαρίσετε ποιες πραγματικά είναι οι ανάγκες σας. Αργότερα βλέπετε τι θα κάνετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα οικονομικά σας αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα χέρια του ανάδρομου Ερμή. Κοινώς είναι αλαλούμ. Από πλευράς σας κάντε όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση, προσπαθήστε να είστε έτοιμοι για τυχόν απώλειες ή έκτακτα έξοδα και πιστέψτε στα καλύτερα που έπονται. Μην κάνετε το λάθος να δανείσετε ή να δανειστείτε και καλύτερα να μην υπογράψετε τώρα έναν διακανονισμό, ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν μου χρωστάνε χρήματα εδώ και αρκετό καιρό, δεν χάνω τίποτε να τα ζητήσω. Ας αξιοποιήσω τις θετικές επιρροές του ανάδρομου Ερμή.

 

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, οι επιστροφές ασώτων, οι επανασυνδέσεις και οι αναθεωρήσεις είναι στο πρόγραμμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι δεν αποκλείει τα μπερδέματα που θα προέρχονται από μυστικά και πάθη. Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα μπλέκονται αρκετά και χρήζουν διάκρισης που ομολογουμένως δεν είναι το ατού σας αυτή την περίοδο.

Καριέρα – Οικονομικά: Προσέχουμε για να έχουμε! Ας γίνει το σύνθημά σας, τώρα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό γιατί μόνο έτσι θα αποφύγετε τα εμπόδια. Ανατροπές που θα προέλθουν κυρίως από τους κόλακες, από την έλλειψη ευθυκρισίας που πιθανώς σας ταλανίζει αυτή την περίοδο, από συνεργασίες που δεν αποδίδουν καρπούς, από παρεξηγήσεις και κακή συνεννόηση. Αν είναι εφικτό, καλύτερα να μην κάνετε κάποια σημαντική αρχή αυτή την εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέχρι το τέλος του μήνα ας μην υπογράψω συμβόλαια, διακανονισμούς και ας μην κάνω σημαντικά ραντεβού και συμφωνίες.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Αν έχετε τις ψυχικές αντοχές να κινηθείτε παρασκηνιακά, να ενδώσετε σε μυστικούς έρωτες ή να μπείτε σε «επικίνδυνες» περιπέτειες, η περίοδος είναι κομμένη και ραμμένη για παιχνίδια που χρήζουν δυνατούς λύτες. Με λίγα λόγια κεκλεισμένων των θυρών θα περάσετε τέλεια, αρκεί να φυλάτε τα νώτα σας από την κακιά την ώρα ή από τους κακοήθεις που μπορεί να σας κουτσομπολέψουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας την Τρίτη και σας ευνοεί αλλά δεν διορθώνει αρκετά τα πράγματα. Πολλή δουλειά με μικρή απόδοση και αρκετές εντάσεις. Σημειωτέον ότι είστε ευάλωτοι στο παρασκήνιο που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχετε με ποιους θα συνεργαστείτε, ποιους θα εμπιστευτείτε, πότε θα εμπλακείτε σε κουβέντες και πηγαδάκια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να είμαι συνεπής στις οικονομικές μου υποχρεώσεις γιατί με τον Άρη στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι μπορεί να αντιμετωπίσω πολλά προβλήματα.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved