Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 05° 05' 04" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 48' 34" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 43' 08" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 10° 53' 20" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 15' 14" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 17° 41' 09" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 05' 31" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 30' 38" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 29' 44" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 02' 39" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 17' 13" ΤΑΥΡΟΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 9/2 έως 158/2  - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

102112193_1

 

Έρωτας: Η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα, άξονας που σχετίζεται με τους έρωτές σας. Φαίνεται ότι θα νιώθετε την ανάγκη για έντονες εμπειρίες, για φλερτ και για περισσότερη ένταση, ίσως λόγω και της γιορτής των ερωτευμένων. Ο Άρης σχηματίζει όψεις ακριβείας με τα Φώτα, μετατρέποντας την αντίθεσή τους (Πανσέληνος) σε διευκολυμένη αντίθεση, οπότε σας βάζει πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Ωστόσο, επειδή ο Κρόνος σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη, καλό θα ήταν να έχετε αυτοέλεγχο και, τουλάχιστον, να μην κάνετε στα ταίρια σας αυτά που δεν θα θέλατε να κάνουν σε εσάς.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα μπαίνει στον Υδροχόο, θέση από την οποία μπορεί να αποβεί θετικός στο να ανακτήσετε τις συμμαχίες σας αλλά και να κάνετε την απαραίτητη αυτοκριτική σας με σκοπό να αναθεωρήσετε τους στόχους σας, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το ταυ τετράγωνο της Πανσελήνου με τα Φώτα και τον Κρόνο χρήζει ειδικής μέριμνας από πλευράς μου γιατί δεν αποκλείεται να εγκυμονεί κινδύνους. Μάλλον πρέπει να βάλω κάποια όρια στον εαυτό μου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για απολαύσεις. Στην καλύτερη περίπτωση θα καταφέρετε να συντηρήσετε τις ισορροπίες λόγω της θετικής επίδρασης της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω προς το ζώδιό σας. Ωστόσο, επειδή «συν Αθηνά και χείρα κίνει», θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να μην παρασυρθείτε από τη συναισθηματική υπερχείλιση που προκαλεί η Πανσέληνος και να μην μετατραπείτε σε ταύρους σε υαλοπωλείο, ξεσπώντας τα νεύρα σας προς αυτούς που αγαπάτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σε ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο θα είναι αρκετά πιεστική για σας καθώς φαίνεται ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες ή να δώσετε λύσεις σε σοβαρά θέματα, είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Η διευκολυμένη αντίθεση των Φώτων με τον Άρη είναι ακριβέστατη αλλά, στην περίπτωσή σας, δεν αναιρεί τις ευθύνες, την πολλή δουλειά και το άγχος. Απλά, τουλάχιστον διευκολύνει στο να δραστηριοποιηθείτε και να βρίσκετε διεξόδους, έστω και με τον ανάδρομο Ερμή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Την Πέμπτη ο Ερμής, κινούμενος ανάδρομα, μπαίνει στον Υδροχόο, θέση από την οποία μπορεί να επιφέρει αναστάτωση, κακή συνεννόηση, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις στον τομέα της καριέρας μου αλλά –δεν αποκλείεται- και στην οικογένεια. Ας κρατήσω τους τόνους χαμηλά.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου με τη συνοδεία της Πανσελήνου (στις πρώτες ώρες του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου) στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα με τα Φώτα να σχηματίζουν θετικές όψεις με τον Άρη που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, των ερώτων και της δημιουργικότητάς σας. Φαίνεται ότι θα είναι αρκετά ενθαρρυντική για τους έρωτές σας καθώς υπόσχεται παιχνίδι, γνωριμίες, φλερτ! Ωστόσο, επειδή ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και όλο το σχήμα σε ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο, καλό θα ήταν να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί οι επιπολαιότητες μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής, κινούμενος ανάδρομα, από την Πέμπτη θα περάσει στον Υδροχόο, ζώδιο που «βλέπει» με θετικότερο «μάτι» το δικό σας. Ωστόσο να προσέχετε τις κινήσεις σας, να τις σκέφτεστε καλά και να είστε μεθοδικοί καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο (με τον τελευταίο στο έκτο ηλιακό σας σπίτι – της καθημερινής σας εργασίας) θα αποτελέσει την τροχοπέδη στη ροπή σας να σπαταλιέστε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Υδροχόο, ίσως αξίζει να επαναφέρω στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή τις σπουδές ή τη διδασκαλία για να τα λύσω οριστικά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Το ταυ τετράγωνο των Δία – Πλούτωνα – Ουρανού σε συνδυασμό με την Πανσέληνο, θα επιφέρει αρκετές εντάσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, ογδόου – δευτέρου οίκου σας, θα βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα και –γενικότερα- τα αρνητικά συναισθήματα και τα απωθημένα. Ωστόσο, με τη συμμετοχή του Άρη, θα «ξυπνήσει» και τη λίμπιντό σας, οπότε θα μπορούσατε να εκτονώσετε την όποια ένταση στην κρεβατοκάμαρα.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας. Να προσέχετε, ωστόσο στις συναλλαγές σας γιατί μπορεί να κάνετε περιττά έξοδα και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής, κινούμενος ανάδρομα, μπαίνει και αυτός στον Υδροχόο την Πέμπτη και δεν αποκλείεται να φέρει κάποια αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κλπ. Η περίοδος είναι καλή για να κλείσετε τέτοιου είδους υποθέσεις και όχι για να ανοίξετε μία καινούργια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να κάνω ότι μπορώ για να μην βιώνω αρνητικά συναισθήματα. Καλό θα ήταν να βρω έναν τρόπο να εκτονώνομαι, όπως η γυμναστική για παράδειγμα.

 

 

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Πανσέληνος του Υδροχόου, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, πραγματοποιείται τις πρώτες ώρες του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου, δίνει το στίγμα της στο δεκαπενθήμερο και σας χαρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αφορμές για να παίξετε το δράμα σας και να εκτονώσετε τα συναισθήματά σας θα υπάρξουν και μάλιστα από πολλές πλευρές, ιδιαίτερα εξ' αιτίας των όψεων που θα σχηματίζει η Πανσέληνος, τόσο τις θετικές της με τον Άρη όσο και τα τετράγωνα με τον Κρόνο που θα είναι αρκετά πιεστικά. Μην ξεχνάτε ότι τελικά ο Κρόνος θα επιβραβεύσει μόνο τις σοβαρές θέσεις και προτάσεις, τη σύνεση και την οριοθέτησή σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο δεν είναι ότι καλύτερο για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί, μεθοδικοί, σοβαροί, να σκέφτεστε πολλές φορές κάθε τι που σας απασχολεί. Ωστόσο, οι θετικές της όψεις με τον Άρη θα σας διευκολύνουν στο να αναπτύξετε τη δράση σας και τελικά να αντεπεξέλθετε στις αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητάς σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει την Πέμπτη στον Υδροχόο, θέση από την οποία μπορεί να προκαλέσει τις καταστάσεις που θα με εξωθήσουν σε αναθεωρήσεις σχέσεων και συνεργασιών. Επίσης, δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο μια συνεργασία ή σχέση του παρελθόντος.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σας, τον Αιγόκερω, επιτέλους ξεφεύγει από τον κλοιό του ταυ τετραγώνου με Δία – Πλούτωνα – Ουρανό. Τώρα μπορείτε να περιμένετε κάτι θετικότερο, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς η Θεά του Έρωτα ρίχνει το φως της στον δικό σας Ήλιο. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας να προσέχετε γιατί μπορεί να κεραυνοβοληθείτε από έρωτα αλλά –ταυτόχρονα- να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και τελικά να έρθει η προσγείωση που θα είναι πολύ απότομη.

Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, έκτου – δωδεκάτου οίκου σας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου. Τώρα πρέπει να εστιαστείτε στη δουλειά, να εντείνετε τις προσπάθειες να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες. Επίσης, επειδή η Πανσέληνος σχηματίζει όψεις και με τον Άρη που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, καλό θα ήταν να αναζητήσετε τις λύσεις σας στον οικονομικό τομέα. Ο Ερμής που κινείται ανάδρομα, θα μπει την Πέμπτη στον Υδροχόο, προκαλώντας πολλές εντάσεις στη δουλειά, παρεξηγήσεις, κακή συνεννόηση, αναβολές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω περισσότερο την υγεία μου.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ. 

 

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Μόλις αρχίζει η μέρα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που σχετίζεται με τους έρωτες και τις φιλίες σας. Με τις θετικές όψεις των Φώτων και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα υπάρξουν οι περιστάσεις για να απολαύσετε τις ερωτικές χαρές, να φλερτάρετε, να μπείτε σε περιπέτειες. Από την άλλη, το ταυ τετράγωνο των Ουρανού, Δία, Πλούτωνα καλά κρατεί γι αυτό να είστε λίγο προσεκτικοί κι αν τελικά δείτε ότι η σχέση σας δεν σας ικανοποιεί, μη διστάσετε να δώσετε ένα τέλος.

Καριέρα – Οικονομικά: Στο σχήμα της Πανσελήνου συμμετέχει ο Άρης από το ζώδιό σας με εξαιρετική ακρίβεια, προκαλώντας τα γεγονότα που θα σας βάλουν στη δράση, πιθανώς με πολύ ευεργετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, οι φάσεις της Σελήνης υπογραμμίζουν τις όψεις που συμβαίνουν γι αυτό να είστε έτοιμοι για την ανατροπή που μπορεί να προκαλέσει το ταυ τετράγωνο στον ζωδιακό σας σταυρό, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Ο Κρόνος που επηρεάζει τα οικονομικά σας, συμμετέχει και αυτός στην Πανσέληνο γι αυτό κάντε μια πιο «σφικτή» διαχείριση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Την Πέμπτη ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να ξαναπιάσω τα «εργαλεία» μου για να ασκήσω παλιά ταλέντα του παρελθόντος ή να δω μπροστά μου μια παλιά μου αγάπη.

 

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω, απομακρύνεται σιγά – σιγά από τον Πλούτωνα και το ταυ τετράγωνο με τις λοιπές υπερδυνάμεις και αφήνει το πεδίο ελεύθερο για να φλερτάρετε, να επικοινωνήσετε, να εκφράσετε τις πιο παιχνιδιάρικες πλευρές σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Επισημαίνω για πολλοστή φορά: μην ξεχνάτε τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σας και αποδέχεται μόνο σοβαρές τοποθετήσεις, συμπεριφορές, καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, στους τομείς της οικογένειας και της καριέρας. Στο σχήμα συμμετέχει και ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας βάζει στα δύσκολα γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας αναγκάσουν να εξαντλήσετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, τόσο για να φανείτε αντάξιοι των ευθυνών που θα αναλάβετε όσο και για να παραμείνετε υποστηρικτικοί προς τα άτομα της οικογένειάς σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Πέμπτη ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στο σπίτι. Ας αποφύγω συναλλαγές που αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που είναι ευνοϊκός για το ζώδιό σας. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, το γεγονός ότι τα Φώτα στηρίζονται από θετικές και ακριβέστατες όψεις με τον Άρη, γεγονός που εντείνει την τάση σας να φλερτάρετε, να επιδιώκετε την περιπέτεια και τη διασκέδαση. Η αλήθεια είναι ότι το σχήμα της Πανσελήνου δεν είναι αμιγώς ερωτικό αλλά δείχνει την τάση σας να βγαίνετε, να είστε με παρέες και, αν λάβουμε υπόψη μας τη γιορτή των ερωτευμένων και τις απόκριες, δεν αποκλείονται οι ανανεωτικές καταστάσεις για τους δεσμευμένους ή οι κεραυνοβόλοι έρωτες ή οι συναρπαστικές περιπέτειες (μην ξεχνάμε τον Ουρανό στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, των ερώτων σας).

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος δέχεται το πιεστικό τετράγωνο του Κρόνου που θα το κατευνάσετε αν είστε συνεπείς, εστιασμένοι στους στόχους σας και πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά. Επί πλέον ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο την Πέμπτη και θα συμμετέχει στο σχήμα, γι αυτό πρέπει να σας συστήσω να μην αφεθείτε στην τύχη σας, να κάνετε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα στο οποίο να χωρούν και τα απρόοπτα και να προσπαθήσετε να είστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς. Μην εκπλαγείτε αν θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα ραντεβού σας ή παρεξηγήσεις ή κακές συνεννοήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω όταν ταξιδεύω ή οδηγώ γιατί δεν αποκλείονται τα απρόοπτα, οι καθυστερήσεις και οι ταλαιπωρίες που συνεπάγονται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Αφροδίτη που διανύει τον τελευταίο μήνα της στο ζώδιό σας, επιτέλους απομακρύνεται από τις υπερδυνάμεις που την χρησιμοποιούσαν για να σας «βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι» γι αυτό –μέρα με τη μέρα- θα σας ευνοεί όλο και περισσότερο σε θέματα καρδιάς, αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ωστόσο, από την άλλη, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον άξονα δευτέρου – ογδόου σας, δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα και παράπονα γι αυτό να οπλιστείτε με ψυχραιμία.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα, εντάσεις, περιορισμούς. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί και λόγω της συμμετοχής του ανάδρομου Ερμή στο σχήμα, να προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος που θα μπορούσαν να αποβούν απειλητικές για την ψυχική σας ηρεμία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να μπορέσω να βρω κάποιες διεξόδους στον τομέα της καριέρας. Ας αξιοποιήσω τις θετικές όψεις του Άρη με την Πανσέληνο.

 

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Στις πρώτες ώρες του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σας και σας αναγκάζει να εστιαστείτε στις σχέσεις σας. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις, πιέσεις, δυσάρεστες αποκαλύψεις. Ωστόσο, οι θετικές όψεις της με τον Άρη από τον Ζυγό μπορεί να αποδώσουν για όσους μπείτε στη δράση προς αναζήτηση του πιο ταιριαστού, του ατόμου που θα σας προάγει ή –αν το έχετε βρει- στη δράση για να αναζωπυρώσετε το πάθος σας, να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να ανανεωθείτε. Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και οι απόκριες συνηγορούν.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονά σας, η οποία πυροδοτεί τις επιδράσεις του Κρόνου στο ζώδιό σας και θα προκαλέσει αρκετές πιέσεις. Το βέβαιο είναι ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πλήθος ευθυνών και, πιθανώς, να μην έχετε κάποια άμεση απολαβή για τους κόπους σας. Επί πλέον θα αναγκαστείτε να εστιαστείτε στις ανάγκες της οικογένειάς σας και δεν αποκλείεται να σηκώσετε βάρη που δεν αναλογούν σε εσάς αλλά σε άλλα μέλη της.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής, κινούμενος ανάδρομα, μπαίνει την Πέμπτη στο ζώδιό μου. Ας προσέχω για να έχω κι ας είμαι σε ετοιμότητα για να αντικρύσω κομμάτια του παρελθόντος μου που μπορεί να με βάλουν σε διλλήματα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ευνοϊκό, για το ζώδιό σας, περιβάλλον του Αιγόκερου, επιτέλους απομακρύνεται από τους «νταήδες» Ουρανό και Πλούτωνα και σας αφήνει τα περιθώρια όχι μόνο για να συντηρήσετε τις ισορροπίες σας αλλά και για να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο, θετικό ή αρνητικό. Θετικό αν βάλετε και λίγη λογική στην εξίσωση, αρνητικό αν αφήσετε τον Ποσειδώνα να σας παρασύρει στη σφαίρα της ψευδαίσθησης, της ωραιοποίησης, της ουτοπίας. Πιο επιρρεπείς στον Ποσειδώνα είστε οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα κλείνει πανηγυρικά με μία Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, ο οποίος σχετίζεται με την καθημερινότητά σας, τη δουλειά, την υγεία σας. Το πιο πιθανό είναι ότι τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να καταβάλετε πολύ κόπο για να αντεπεξέλθετε. Παράλληλα, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει την Πέμπτη στον Υδροχόο, το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και πρέπει να φυλάτε τα νώτα σας από κακοήθη κουτσομπολιά σε βάρος σας. Σε κάθε περίπτωση, μην εμπιστεύεστε τα σχέδιά σας και –κυρίως- προσωπικά σας ζητήματα στον καθένα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το Σάββατο θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να αρχίσετε μια διατροφή με σκοπό το αδυνάτισμα, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved