Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 2/2 έως 8/2 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι το πλανητικό σκηνικό απέχει πολύ από το να είναι το ιδανικό για τα αισθηματικά σας. Οι δουλειές σας αποσπούν από τους έρωτες αλλά, με τον Άρη στον Ζυγό, ακόμη και όταν ασχολείστε με το ταίρι σας, έχετε την τάση να είστε επιθετικοί, ανταγωνιστικοί και, γενικότερα, να βρίσκεστε σε κλίμα έντασης ή και υπερδιέγερσης. Να προσέχετε γιατί αν διαταραχθούν τώρα οι ισορροπίες, θα είναι δύσκολο να τις επαναφέρετε. Θυμίζω ότι στην περίπτωσή σας ισχύει το «κάντε έρωτα και όχι πόλεμο».

Καριέρα - οικονομικά: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα αναγκαστείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στην καριέρα είτε για να ξεπεράσετε τους σκοπέλους είτε για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες. Από το βράδυ της Πέμπτης ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θέση από την οποία μπορεί να προκαλέσει φοβίες, αθέμιτο ανταγωνισμό, προβλήματα. Θα αναγκαστείτε να δώσετε έναν αγώνα που δεν αποκλείεται να σας εξαντλήσει ψυχολογικά και σωματικά γι αυτό να προσέχετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να προσέχω τι λέω και πού γιατί δεν αποκλείεται να με κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Ναι μεν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερο, ζώδιο που σας ευνοεί αλλά σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που σημαίνει ότι θα εγείρει πάθη συνοδευμένα από όλα τα καλά και τα κακά τους, τους φόβους, τις ανασφάλειες, τις κτητικές συμπεριφορές. Από την άλλη, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει τα γεγονότα που θα σας υποδείξουν να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σχετικά με τις επιλογές σας στον αισθηματικό σας τομέα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας.

Καριέρα - οικονομικά: Με τον Άρη στον Ζυγό δεν θα αποφύγετε τις αγγαρείες και τα βεβαρημένα ωράρια, γεγονός που θα σας κάνει να νιώθετε αδικημένοι. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες άλλων στη δουλειά και η καθημερινότητά σας θα γίνει πολύ πιεστική. Επιστρατέψτε την υπομονή σας και βασιστείτε στον Ήλιο που λάμπει στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι και δεν αποκλείει κάποια ευχάριστη εξέλιξη σε κοινωνικό επίπεδο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ενδέκατο ηλιακό μου σπίτι, μπορεί να αποδειχθεί απαραίτητο να αναθεωρήσω τους στόχους μου. Ας είμαι σε ετοιμότητα για αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Μολονότι τα πρακτικά σας θέματα είναι πολλά και αρκετά πιεστικά, ο Άρης από τον Ζυγό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας, δεν σας αφήνει να ησυχάσετε καθώς σας εξωθεί στο να φλερτάρετε, να είστε συνεχώς στο παιχνίδι και να στρέφετε τη δράση σας στον έρωτα με αυτοσκοπό την επιβεβαίωση. Τελικά, όλο και κάτι θα γίνεται για να σας βάζει στην πρίζα...

Καριέρα - οικονομικά: Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο κυβερνήτης σας Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες, το περιβάλλον της καριέρας σας, δημιουργώντας αντίξοες συνθήκες. Η κακή συνεννόηση, οι επιβεβλημένες αλλαγές, οι ανατροπές, οι εντάσεις είναι πιθανές. Ουσιαστικά, τίποτε σοβαρό αλλά, αθροιστικά, οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίζετε, θα σας φανούν αρκετά πιεστικές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να κάνω την αυτοκριτική μου, ιδιαίτερα για τον τομέα της καριέρας μου και, αν είναι απαραίτητο, να αναθεωρήσω τη στάση μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερο, βάζει φωτιά στις σχέσεις σας άλλοτε για καλό κι άλλοτε για να δημιουργήσει καμένη γη ώστε να υπάρξει στη συνέχεια πρόσφορο έδαφος για τα καλύτερα που θα έρθουν. Συστήνω να παρακολουθείτε τα γεγονότα και –κόντρα στον ακραίο υποκειμενισμό σας- να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί. Επίσης, σε καμία περίπτωση να μην κάνετε στα ταίρια σας αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.

Καριέρα - οικονομικά: Τα γεγονότα θα είναι αντιφατικά και στον τομέα της καριέρας σας. Τώρα δεν αποκλείεται να δεχθείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν αξιόλογες ευκαιρίες, κυρίως αν πρόκειται να μπουν σε εφαρμογή μετά από το τέλος της άνοιξης. Από την άλλη, οι γεννημένοι τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου πρέπει να προσέχετε γιατί είναι πιθανό να διαλυθεί κάποια συνεργασία σας. Επίσης, να θυμάστε ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και μάλιστα χωρίς να σας αναλογούν από πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην βιαστώ να πάρω αποφάσεις, γιατί, με τον ανάδρομο Ερμή στο ένατο ηλιακό μου σπίτι, μπορεί να κάνω κάποιο σοβαρό λάθος.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σας κι αυτό είναι θετικό γιατί συντελεί στο να υπάρχει κάτι που θα σας εξάρει το ενδιαφέρον. Σημειωτέον ότι –αν ο χάρτης σας το επιτρέπει- δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι αναπάντεχα καλό σε κάποιο ταξίδι. Το θετικό είναι ότι για τα περισσότερα Λιοντάρια, ο ερωτικός τομέας παραμένει ως έχει. Το αρνητικό είναι ότι θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα σας μένει ο απαραίτητος – για την ιδιοσυγκρασία σας- χρόνος για ερωτικές χαρές και διασκέδαση.

Καριέρα - οικονομικά: Είτε με ευθύ είτε με ανάδρομο Ερμή εσείς πρέπει να συνεχίσετε ακάθεκτοι να δίνετε τον αγώνα σας για να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας, μιας και ο Κρόνος απειλεί όσους επιλέξετε τη ραθυμία και την αναβλητικότητα ως αντίδοτο για τις ευθύνες που θα αναγκαστείτε να αναλάβετε. Να θυμάστε ότι οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτή την περίοδο και που θα αφορούν σε καινούργιες συνεργασίες, θα αποδώσουν αργότερα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω όσο πιο συνετή οικονομική διαχείριση μπορώ γιατί δεν αποκλείεται να απειληθώ από έξοδα και να αναγκαστώ να χρεωθώ με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντεπεξέλθω στα ανοίγματά μου αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, γεγονός που θα έπρεπε να συνοδεύεται από τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς αλλά, δυστυχώς, η σύνοδός της με τον Πλούτωνα είναι ανασταλτική των εορτασμών. Καλώς ή κακώς και αναλόγως με τον γενέθλιο χάρτη σας, οι εξελίξεις θα είναι αντιφατικές και έμπλεες παθών συνοδευόμενων τόσο από έντονη σεξουαλική δραστηριότητα όσο και από ακραίες συμπεριφορές κτητικού χαρακτήρα.

Καριέρα - οικονομικά: Με τον Ήλιο στον έκτο σας οίκο και τον Δία στον ενδέκατο, φαίνεται ότι οι επαγγελματικές σας προοπτικές είναι αρκετά καλές. Ωστόσο, επειδή λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, πρέπει να περιφρουρήσετε τις συνεργασίες σας και καλό θα ήταν να μην υπογράψετε καινούργιες συμφωνίες και να προσέχετε τις συνέπειες των πιθανών παρεξηγήσεων και του ανταγωνισμού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω τις κινήσεις μου γιατί οι βιαστικές αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Ναι μεν έχει επανέλθει σε ευθεία πορεία αλλά βρίσκεται ακόμη στη σκιά της και μάλιστα αγκαλιά με τον πλανήτη που προκαλεί ακραία πάθη, εντάσεις, δύσκολες καταστάσεις. Παράλληλα, επειδή θα είστε αγχωμένοι λόγω ευθυνών, καλά θα κάνετε να είστε πιο προσεκτικοί απ' ότι συνήθως, γιατί μπορεί να ξεσπάτε αναίτια προς το ταίρι σας και να υποστείτε τις σκληρές συνέπειες της εγωκεντρικής και επιθετικής συμπεριφοράς σας.

Καριέρα - οικονομικά: Από το βράδυ της Πέμπτης ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο που σχετίζεται με τη δουλειά σας. Οι ανατροπές, οι καθυστερήσεις, οι παρεξηγήσεις και κάποια λαθάκια θα πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας, θα σας αγχώνουν και θα σας προκαλούν νεύρα. Νικητές θα είστε όσοι παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας ή –αν τα γεγονότα το επιβάλλουν- φανείτε ευέλικτοι στις αλλαγές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω περισσότερη γυμναστική γιατί έχω την ανάγκη να εκτονώνω ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Οι συνδυασμοί αυτής της περιόδου, αν μη τι άλλο, προσδίδουν ένα ενδιαφέρον στην ερωτική σας ζωή καθώς σας εξωθούν σε περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά όχι απαραίτητα μεγάλης διάρκειας. Από το βράδυ της Πέμπτης, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των ερώτων σας, θα δώσει το στίγμα του στις ερωτικές σας υποθέσεις καθώς μπορεί να επιστρέψουν κάποια άτομα του παρελθόντος σας. Ωστόσο, με τον Κρόνο στο ζώδιό σας να είναι έτοιμος να σας κρίνει με τον πιο αυστηρό αλλά και δίκαιο τρόπο, θα πρέπει να δράσετε ή να αντιδράσετε πολύ ώριμα.

Καριέρα - οικονομικά: Ανεξάρτητα από το κέρδος, εσείς πρέπει να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για τη δουλειά σας, ακόμη και με το σκεπτικό ότι οι σημερινές σας προσπάθειες μπορεί να αποδώσουν αργότερα ή ότι τώρα προσφέρετε την εργασίας σας, επενδύοντας για το μέλλον. Ωστόσο, προσπαθήστε να κάνετε ένα πιο χαλαρό χρονοδιάγραμμα ώστε να χωρούν και οι ανατροπές που είναι στο πρόγραμμα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες είναι καλές για να θυμηθώ τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα και να εκτονωθώ ψυχικά με το να ασχοληθώ πιο επιμελώς με αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Μολονότι υπάρχουν πολλά πρακτικά θέματα που σας απασχολούν και δεν σας αφήνουν χρόνο και μυαλά για να ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σας βάζει στο παιχνίδι. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο, τον Άρη στον Ζυγό και τον Ουρανό στον Κριό, ο Φτερωτός Θεός μπορεί να σας κεραυνοβολήσει από τα βέλη του, αρκεί να το επιτρέπει και ο προσωπικός σας χάρτης.

Καριέρα - οικονομικά: Αναμένονται κάποιες ευκαιρίες και, γενικότερα, θετικότερες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Τώρα πρέπει να επισπεύσετε τις προσπάθειες σας και να στρέψετε στη δράση σας προς την κατεύθυνση των στόχων σας, παραμένοντας πιστοί σε αυτούς, ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες αντιξοότητες. Από το βράδυ της Πέμπτης που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Ιχθύες, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, ανατρεπτικές καταστάσεις, κακή συνεννόηση στη δουλειά και το σπίτι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτικός/η στο σπίτι, ιδιαίτερα με τα παιδιά μου γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα μας στεναχωρήσουν αδίκως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Αφροδίτη κινείται πλέον σε ευθεία πορεία στο ζώδιό σας αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στη σκιά της και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Τα πάθη αλλά και οι παθολογικές συμπεριφορές θα δημιουργήσουν εντάσεις και θα σας βάλουν σε ένα παιχνίδι επικράτησης και άσκησης ελέγχου με πολλούς κινδύνους. Στην καλύτερη περίπτωση, θα αντιμετωπίσετε σκηνές εριστικού χαρακτήρα. Αν μπορείτε, προσπαθήστε να αποφύγετε τις τριβές.

Καριέρα - οικονομικά: Με τον Άρη στον Ζυγό θα νιώθετε πολύ πιεσμένοι γιατί όλο και κάτι θα γίνεται που θα σας αναγκάζει να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες και να διοχετεύετε την προσοχή σας για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που μπαίνουν εμβόλιμες στο πρόγραμμά σας. Προσπαθήστε να εστιαστείτε στη δουλειά και στις υποχρεώσεις σας, κάντε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα και κρατήστε τους τόνους χαμηλά. Αλλιώς θα χαθείτε σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων που θα σας βγάλει εκτός τόπου και χρόνου, αναλώνοντας την ενέργειά σας και –κατ' επέκταση- βλάπτοντας την υγεία σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να προσέχω όταν χειρίζομαι επικίνδυνα εργαλεία ή οδηγώ γιατί, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες, είμαι επιρρεπής στα ατυχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Ο Ήλιος φωτίζει το ζώδιό σας και σας οπλίζει με τη γοητεία και τη δύναμη για να μπείτε στο παιχνίδι. Ο Άρης που βρίσκεται στον Ζυγό, θα συντελέσει στο να διασκεδάσετε, να ανανεωθείτε, να φλερτάρετε ενώ ο Ουρανός από τον Κριό δεν αποκλείει τα αναπάντεχα συναπαντήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι περισσότερο από μια ευχάριστη κουβέντα. Από την άλλη η Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δεν αποκλείει την πιθανότητα να υπάρξει κάτι μυστικό....

Καριέρα - οικονομικά: Από το βράδυ της Πέμπτης ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες, το ζώδιο των οικονομικών σας και θα σας αναγκάζει να εστιαστείτε στα οικονομικά σας και στις προσπάθειες να αυξήσετε τη ρευστότητα που έχετε. Αν, σας χρωστούν χρήματα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια να τα διεκδικήσετε. Επίσης, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες που κάνετε τώρα, θα αποδώσουν καρπούς έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω πού μιλάω και ποιόν εμπιστεύομαι γιατί είναι πιθανό να γίνουν κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη μου και να εκτεθούν μυστικά της προσωπικής μου ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο Δίας από τον Καρκίνο υπόσχεται ένα καλό παιχνίδι αλλά, με τις όψεις που δημιουργεί, το παιχνίδι μετατρέπεται σε σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας, δεν θα αποφύγετε τις ανατροπές, τις παρεξηγήσεις και τις εντάσεις που σκοπό τους έχουν να σας εξωθήσουν σε αναθεωρήσεις. Ελέγξτε την κυκλοθυμία σας γιατί μπορεί να αποβεί βλαπτική για τη σχέση σας και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Καριέρα - οικονομικά: Με τον Άρη και τον Ουρανό να δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στον τομέα των οικονομικών σας, είναι λογικό να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ωστόσο, μπαίνετε στη διαδικασία να αναλαμβάνετε όλο και περισσότερες ευθύνες και αγχώνεστε. Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων και διακανονισμών, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να επιστρέψει κάποιο άτομο του παρελθόντος μου στη ζωή μου. Ας είμαι σε ετοιμότητα να διαχειριστώ την κατάσταση και να μην παρασυρθώ από τη συναισθηματική μου υπερχείλιση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved