Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 26/1 έως 1/2 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1


Έρωτας: Η Αφροδίτη (κυβερνήτης του Ζυγού – τομέα των σχέσεών σας στην ηλιακή οικοθεσία) φρενάρει σε απόλυτη σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Δία. Ναι μεν τελειώνει η ανάδρομη πορεία της αλλά, με τις συγκεκριμένες όψεις, αρχίζει άλλες περιπέτειες. Από την άλλη, ο Άρης από τον Ζυγό δεν αποκλείεται να βάλει σε κίνδυνο τις σχέσεις σας λόγω υπέρμετρης παρόρμησης και αμετροέπειας. Καλά θα κάνετε αν προσπαθήσετε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά (κόντρα στο φυσικό σας ταμπεραμέντο).

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον Υδροχόο, το ζώδιο των στόχων σας και σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Αν θέλετε να προωθήσετε κάποιες υποθέσεις σας, αρχίζει μια σχετικά καλή περίοδος αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι από τις 6 Φεβρουαρίου Ερμής θα κινείται ανάδρομα και δεν είναι ότι καλύτερο για εντελώς καινούργια ξεκινήματα. Πρέπει να είστε πολύ μεθοδικοί, να βαδίζετε στα σίγουρα και να μην αφήνετε την παρόρμηση και τον εγωισμό να κρατούν τα ηνία της ζωής σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό με εξυπηρετεί στις φιλίες, στις ενασχολήσεις μου σε συλλογικά σχήματα, στο να βρω συμμάχους για να μπορέσω να προωθήσω καινοτόμες ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Με τον Άρη στον Ζυγό και τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φαίνεται ότι θα υποχρεωθείτε να εστιαστείτε στις δουλειές και δεν θα έχετε πολλά αποθέματα χρόνου και ενέργειας για την προσωπική σας ζωή. Τα μεσάνυχτα της 31ης Ιανουαρίου η Αφροδίτη επανέρχεται σε ευθεία πορεία αλλά η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Δία «μιλούν» για αποκαλύψεις, ξεκαθαρίσματα και δυσκολίες. Ωστόσο, οφείλω να επισημάνω ότι (ανάλογα με τις όψεις του προσωπικού σας χάρτη) όλα αυτά τα ευτράπελα που θα δημιουργήσει η Αφροδίτη κάποιους Ταύρους θα σας αφυπνίσουν και θα σας υποδείξουν ότι πρέπει να εστιαστείτε στις σχέσεις του σήμερα και άλλους Ταύρους θα σας αφυπνίσουν με το να σας επισημάνουν ότι πρέπει να ξεπεράσετε τις εξαρτήσεις σας για να αφήσετε χώρο στη ζωή σας για το καινούργιο που θα έρθει μόνο αν εσείς είστε έτοιμοι να το καλοδεχθείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον Υδροχόο, στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με την καριέρα. Παράλληλα ο Άρης βρίσκεται στο έκτο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με την καθημερινή δουλειά. Οι συγκυρίες δεν είναι αρνητικές για την καριέρα σας αλλά θα αναγκαστείτε να κουραστείτε πολύ, να θυσιάσετε προσωπικό χρόνο για να τα καταφέρετε, να παραμελήσετε τις απολαύσεις σας και να επικεντρωθείτε στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το εξάγωνο του Ήλιου και του Ουρανού πιθανώς να υπάρξουν οι ευκαιρίες να βγάλω χρήματα υλοποιώντας ριζοσπαστικές ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στο «χαλαρό» ένατο ηλιακό σας σπίτι, είναι κάπως ενισχυτική για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Αν μη τι άλλο, πριμοδοτεί κάθε καινούργια αρχή και δεν αποκλείει τα φλερτ, τη διασκέδαση και, γενικότερα, όλα τα καλά που φέρνουν αισιοδοξία και χαρά. Ο Άρης από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, εξωθεί σε φλερτ και περιπέτειες προς τέρψιν της λίμπιντο αλλά τα προβλήματα έρχονται από την Αφροδίτη, κυβερνήτη του ηλιακού σας πέμπτου, που σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Δία, όψεις που μπορεί να φέρουν τις μεγάλες ανατροπές και αλλαγές.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας είναι το μεγάλο σας αγκάθι αυτή την περίοδο. Η αλήθεια είναι ότι πιέζεστε πολύ ενώ, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε και έκτακτα έξοδα ως το κερασάκι στην τούρτα. Σπεύστε να τακτοποιήσετε ότι μπορείτε και συμμαζεύεται στις τράπεζες, στις ασφάλειες, κλπ γιατί, αργότερα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να βάλετε κάποια τάξη στις υποθέσεις σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό είναι θετικό για να προωθήσω πρωτοποριακές ιδέες, να βάλω σε εφαρμογή νέα σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι που σαφώς σχετίζεται με τις ερωτικές σας υποθέσεις, μιας και έχει να κάνει με τη σεξουαλική σας διάθεση, η οποία θα είναι έντονη και θα σας εξωθεί στο να μπείτε με ζήλο στο παιχνίδι. Από την άλλη, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, όψη που επηρεάζει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σας και μπορεί να φέρει τη μεγάλη ανατροπή στο σημερινό καθεστώς των αισθηματικών σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Από τη μια η Νέα Σελήνη ανάβει το πράσινο φως για να κάνετε κάποιες σημαντικές οικονομικές κινήσεις, να διευθετήσετε υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, εφορίες, ασφάλειες. Από την άλλη οι όψεις της Αφροδίτης μπορεί να προκαλέσουν τριγμούς σε κάποιες συνεργασίες σας. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο Άρης που εξαναγκάζει την ανάληψη ευθυνών τόσο οικογενειακών όσο και επαγγελματικών. Συστήνω ψυχραιμία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να δώσω ένα οριστικό τέλος σε καταστάσεις που με επιφορτίζουν ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον Υδροχόο, στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι - των σχέσεών σας, γεγονός που θα επηρεάσει με ευχάριστο τρόπο την αισθηματική σας ζωή, δίνοντας τα εναύσματα για να φυσήξει αέρας ανανέωσης στη σχέση σας. Επίσης, επειδή η Νέα Σελήνη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να μπει δυναμικά ένα πρόσωπο στη ζωή σας (πιθανώς να το γνωρίσετε σε ταξίδι ή οικογενειακές ή φιλικές συγκεντρώσεις, γάμους, χαρές και πανηγύρια) και, βεβαίως, είναι πολύ πιθανό να πέσουν κεραυνοί εν αιθρία και να είναι τα βέλη του Φτερωτού Θεού.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή, η περίοδος είναι αρκετά καλή λόγω της ευνοϊκής για το ζώδιό σας Νέας Σελήνης. Ωστόσο, πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί ο σχηματισμός του Δία με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα δείχνει ότι αποδυναμώνεστε, ότι κάνετε μεγάλη σπατάλη ενέργειας και υπάρχει ο κίνδυνος να μην είστε σε θέση να αντεπεξέλθετε στα –ομολογουμένως- πολύ πιεστικά ωράρια στα οποία θα αναγκαστείτε να ενδώσετε θέλετε δεν θέλετε λόγω του Κρόνου στον Σκορπιό.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου, να κοιμάμαι περισσότερο, να τρέφομαι σωστότερα και να μην αγχώνομαι γιατί χάνω ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Το τι γίνεται στον άξονα των ερώτων σας δεν περιγράφεται! Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ευθεία πορεία αργά το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου αλλά (καθώς είναι στη φάση της στάσης της) όλη την εβδομάδα σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Δία. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο Ουρανός που αποτελεί την κορυφή του ταυ τετραγώνου. Με λίγα λόγια η ανατροπές γίνονται τρόπος ζωής. Πολλές δυσκολίες εντάσεις, αλλαγές και όλα αυτά χωρίς να αποκλείεται και το καινούργιο που μπορεί να εγείρει τρελά πάθη...

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον Υδροχόο είναι θετική για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε κάποια σχέδιά σας και να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι από τις 6 του Φλεβάρη ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα υπάρχουν αρκετά εμπόδια, ιδιαίτερα στην προσπάθειά σας να ξεκινήσετε κάποια καινούργια δραστηριότητα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό μου σπίτι, να κάνω πολύ επιφυλακτικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον οίκο των ερώτων σας - τον Υδροχόο και, επιτέλους, αναμένονται κάποιες εξελίξεις. Το ευχάριστο είναι ότι ανοίγει τους ορίζοντές σας και ανοίγει ένα παράθυρο για να μπει αέρας ανανέωσης ή κάτι που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα τόσο των δεσμευμένων όσο και των αδέσμευτων. Ωστόσο, της προσοχής σας χρήζει το γεγονός ότι η Αφροδίτη σχηματίζει σκληρές όψεις και μάλιστα σε κατάσταση στάσης. Πιθανώς, θα είναι απαραίτητο να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα και να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε, ιδιαίτερα οι γεννημένοι από τις 3 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου.

Καριέρα – Οικονομικά: Με το ταυ τετράγωνο στο ζωδιακό σας σταυρό και τον Άρη στο ζώδιό σας, φαίνεται ότι θα επικρατεί ένα κλίμα αβεβαιότητας, εντάσεων, προβληματισμών στη δουλειά σας και –πιθανώς- στην οικογενειακή εστία. Να προσέχετε τις κινήσεις σας και να μην παρασύρεστε από αυτούς που θα σας φουσκώσουν τα μυαλά με παχιά λόγια γιατί μπορεί να χάσετε χρήμα και χρόνο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό προσφέρεται για να προωθήσω δημιουργικές ιδέες ή να βρω τους τρόπους να αξιοποιήσω τα ταλέντα μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι θα αναγκαστείτε να εστιαστείτε στη δουλειά και στις λοιπές υποχρεώσεις αλλά, έστω και εις βάρος του ύπνου σας, θα αφήνετε χώρο και χρόνο για να υμνήσετε τον έρωτα. Δεν αποκλείονται τα γεγονότα απείρου κάλλους καθώς η Αφροδίτη συναντά τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα σε ένα crash test για πολύ δυνατούς παίκτες. Οι παθιασμένες καταστάσεις (δηλαδή μιλάμε για παιχνίδι στο γήπεδό σας) μάλλον θα είναι το θέμα μας αλλά θα πλαισιώνονται από την ανάγκη αναθεωρήσεων και πιθανού τέλους.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον Υδροχόο, ανοίγει κάποιους ορίζοντες στον τομέα της καριέρας αλλά ότι κάνετε θα πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή γιατί με τον Άρη στον Ζυγό και τις επιδράσεις του ταυ τετραγώνου Πλούτωνα – Αφροδίτης με Δία και Ουρανό, μπορεί να υπάρχουν παγίδες. Τώρα πρέπει να κάνετε πολύ μεθοδικές κινήσεις και, αν δεν κομίσετε άμεσα τα οφέλη σας, μην ανησυχήσετε γιατί ο Κρόνος τελικά θα επιβραβεύσει την προσπάθειά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα με την ακίνητη περιουσία μου ή με την οικογένειά μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Με τον Ήλιο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και τον τελευταίο στο ζώδιο των ερώτων σας, όλα επιτρέπονται, αρκεί να μην περιορίζουν τις ελευθερίες σας, να είναι κεραυνοβόλα, να είναι δυνατά. Φαίνεται ότι θα παίξετε δυνατά, θα φλερτάρετε, θα γευθείτε πικάντικες συγκινήσεις και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για εμπειρίες μεγάλης έντασης αλλά μάλλον μικρής διάρκειας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, σας επιτρέπει να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να πάτε ένα ταξιδάκι και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας ή να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή ταξίδι και δουλειά. Αν κάνετε επαγγέλματα που απαιτούν καλή πένα ή ευγλωττία, θα έχετε την τιμητική σας αυτή την περίοδο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η συμμετοχή τους στο ταυ τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό μπορεί να με βάλουν σε περιπέτειες οικονομικού χαρακτήρα. Κόντρα στον χαρακτήρα και τις παρορμήσεις μου, ας φροντίσω να κάνω λίγη οικονομία γιατί, αν βγω τώρα εκτός προϋπολογισμού, θα αργήσω να επαναφέρω τις ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας επανέρχεται την Παρασκευή σε ορθή πορεία αλλά θα είναι αρκετά «σκοτεινή» καθώς –εκτός του γεγονότος ότι θα βρίσκεται στη σκιά της- θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα και θα συμμετάσχει στο περίφημο ταυ τετράγωνό του με τον Ουρανό και τον Δία. Κοινώς τα αισθηματικά σας μοιάζουν με ηφαίστειο που ναι μεν έχει γοητεία αλλά το γόνιμο έδαφός του θα είναι προϊόν μάγματος. Οι εκρήξεις του μπορεί να αποβούν επικίνδυνες για τις όποιες ισορροπίες σας αλλά πιθανώς να είναι απαραίτητο να βγει στην επιφάνεια και να αντιμετωπιστεί κάθε τι που σας ταλανίζει.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στον τομέα των οικονομικών σας. Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να προωθήσετε δουλειές που θα μπορούσαν να αποφέρουν ένα μεγαλύτερο εισόδημα. Επίσης, τώρα μπορείτε να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποθέσεις αλλά αν πρέπει να υπογράψετε διακανονισμούς, να μελετήσετε εξονυχιστικά τους όρους γιατί δεν παύει να σας επηρεάζει το ταυ τετράγωνο με τη συμμετοχή της Αφροδίτης που είναι δείκτης των οικονομικών γενικότερα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να προσέχω τις κινήσεις μου γιατί δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσω προβλήματα με τους συνεργάτες μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο ζώδιό σας, ρίχνει τα φώτα της στις σχέσεις σας και δη τις ερωτικές και σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς ανοίγει νέους ορίζοντές σας. Ωστόσο, επειδή οι όψεις που πλαισιώνουν τη Νέα Σελήνη και δίνουν το στίγμα τους σε αυτές τις μέρες είναι πολύ σκληρές, πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αρχίζει μία περίοδος η οποία είναι αρκετά δημιουργική για να συζητήσετε πάνω σε νέες βάσεις με τους συνεργάτες σας ή για να συνάψετε καινούργιες συνεργασίες ή για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις. Πάντως, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι από τις 6 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό είναι πολύ θετικό για εμένα γιατί μου δίνει την ευκαιρία να εκτονώσω τη δημιουργικότητά μου, να βάλω σε εφαρμογή νέες ιδέες, να κάνω άριστες δημόσιες σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η περίοδος αυτή είναι περίεργη καθώς ο άξονας των ερώτων σας βάλλεται από την αντίθεση του Δία με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Από τη μια δεν αποκλείονται οι καινούργιες γνωριμίες, οι πλαισιωμένες από έντονα πάθη ενώ από την άλλη μπορεί να συμβούν τα γεγονότα που θα σας εξωθήσουν στο να επεξαρτηθείτε από σχέσεις εξάρτησης, να αλλάξετε πεδίο θέασης, να αναθεωρήσετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές τις μέρες με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα αναλώνεστε σε πολύ πιεστικά ωράρια και θα αγχώνεστε υπερβολικά. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο Άρης που από το όγδοο ηλιακό σας σπίτι προκαλεί τα γεγονότα που θα σας βάζουν σε ψυχολογικά διλλήματα. Όλα αυτά μπορεί να σας ταράξουν και, ενδεχόμενα, να μην σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να σκεφτείτε λογικά και να αποφύγετε τα λάθη. Αν νιώθετε πιεσμένοι, μην πάρετε καμία βιαστική απόφαση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, τη διατροφή μου, το άγχος και τις ευαισθησίες μου γιατί θα έχω την τάση να χάνω ενέργεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved