Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 40' 49" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 44' 51" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 02' 37" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 46' 01" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΡΗΣ - 09° 19' 12" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 07' 19" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 15' 12" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 56' 50" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 27' 00" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 30' 00" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 50' 56" ΤΑΥΡΟΣ R

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 19/1 έως 25/1  - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

102112193_1


Έρωτας: Η είσοδος του Ηλίου στον Υδροχόο, σας δίνει μιαν ανάσα. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυξάνεται, οι φιλικές συγκεντρώσεις μπορεί να κρύβουν και ερωτικές εκπλήξεις, αποζητάτε τις παρέες. Αν καταφέρετε να δαμάσετε τα νεύρα σας και δεν ενδίδετε σε ανταγωνισμούς που προκύπτουν με τον Άρη στον Ζυγό, θα ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής σας ζωής.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα είναι κάπως πιο εύκολο να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα καινούργια επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν αποκλείεται να βρείτε συμμάχους που θα σας βοηθήσουν για να ευοδωθούν οι στόχοι σας. Αν σας ενδιαφέρουν οι συλλογικές δραστηριότητες, οι μέρες είναι καλές για να διακριθείτε σε έναν τέτοιο χώρο. Αξιοποιείστε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας γιατί στο τέλος της ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να περιορίσω τις υπερβολές μου και ας ασκήσω υπομονή. Προκειμένου να τα καταφέρω (μιας και η υπομονή δεν συνάδει προς τον χαρακτήρα μου) ας το δω σαν μια πρόκληση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

102112181

Έρωτας: Με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο φαίνεται ότι αυξάνονται οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες και δεν σας αφήνουν αρκετό χρόνο για να απολαύσετε τους έρωτες. Ωστόσο, με τον Δία στον Καρκίνο, όλο και θα βρίσκετε τρόπους να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ένα ταξιδάκι θα ανανέωνε πολύ τη σχέση σας ή θα μπορούσε να αποτελέσει το καλύτερο σκηνικό ανεύρεσης νέας περιπέτειας για τους αδέσμευτους.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο (το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική σας καταξίωση) όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Ευκαιρίες προβολής και ανόδου θα υπάρξουν αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος από τον Σκορπιό καραδοκεί και θα επιτρέψει την άνοδο μόνο όσων Ταύρων αφοσιωθείτε στο δουλειά και δεν βιάζεστε να δρέψετε καρπούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να προσέχω στο τέλος της εβδομάδας γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει κάποιο «κλίμα παγετού» στον χώρο της καριέρας μου.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, το ένατο ηλιακό σας σπίτι, όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Το περιβάλλον αυτό δεν είναι αμιγώς ερωτικό αλλά εξυπηρετεί όσους θέλετε να παίξετε παιχνίδια μυαλού, δηλαδή τους περισσότερους Διδύμους. Οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται με τον Άρη στον Ζυγό, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι. Τώρα δεν αποκλείεται να βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να κάνετε επιμορφωτικά σεμινάρια, να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να αρθρογραφήσετε ή να συγγράψετε ένα βιβλίο, να κάνετε οτιδήποτε σχετίζεται με λόγο και επικοινωνία. Αν θέλετε να κλείσετε ένα σημαντικό ραντεβού ή να διαφημιστείτε, αξιοποιείστε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας γιατί στο τέλος της εβδομάδας ο κυβερνήτης σας Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο και τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα μέχρι την Πέμπτη για να δρομολογήσω υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη, κινούμενη ανάδρομα πλησιάζει επικίνδυνα τον Πλούτωνα, μια πολύπαθη σύνοδο που συμμετέχει στο σχήμα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία. Οι όψεις είναι ανατρεπτικές και –ενίοτε- καταθλιπτικές, ιδιαίτερα για τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Πάντως, με τον Άρη στον Ζυγό και τις γενικότερες επιδράσεις, όλοι οι Καρκίνοι πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτή την περίοδο.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, όπου θα συναντήσει τον Ερμή. Αμφότεροι σας βάζουν στην πρίζα να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στο δημόσιο, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς ή με κληρονομικές υποθέσεις. Προσπαθήστε να τις διεκπεραιώσετε μέχρι την Πέμπτη γιατί στο τέλος της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή και του Κρόνου θα σας δυσκολέψει αρκετά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν αναγκαστώ να αναλάβω περισσότερες ευθύνες, κυρίως οικογενειακές, ας μη βαρυγκωμώ κι ας προσπαθήσω να σταθώ στο ύψους των περιστάσεων. Οι παιδιάστικές μου συμπεριφορές καλό θα ήταν να περιοριστούν αυτή την περίοδο που απαιτεί σύνεση και ψυχραιμία από πλευράς μου.

 

 

ΛΕΩΝ

 

102112184

Έρωτας: Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Κάτι καλύτερο πάει να συμβεί καθώς, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα βλέπετε τις αλήθειες που σας αφορούν. Αν η σχέση σας στηρίζεται σε σαθρά θεμέλια, θα βαλτώσει. Αν είναι θεμελιωμένη σε γερές βάσεις, μπορεί να υποστεί κάποιες δοκιμασίες αλλά θα αντέξει και θα σας κάνει να νιώθετε ακόμη πιο ασφαλείς. Αρχίζει μία περίοδος στην οποία δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις περαιτέρω δέσμευσης και ανάληψης ευθυνών.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές και ιδιαίτερα μέχρι την Πέμπτη, προσφέρονται για να υπογράψετε συμβόλαια, να κάνετε συμφωνίες, να συζητήσετε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, να προγραμματίσετε τα πιο σημαντικά σας ραντεβού. Οι ευκαιρίες για περισσότερες συνεργασίες υπάρχουν αλλά λάβετε υπόψη σας ότι δεν αποκλείεται να υποστείτε και πολύ αυστηρή κριτική, ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας παραμένω εστιασμένος/η στους στόχους μου, ας κάνω υπομονή και ας δώσω τον καλύτερό μου εαυτό χωρίς να περιμένω άμεσα την αμοιβή μου. Οι προσπάθειές μου θα αποδώσουν καρπούς, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

102112185

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων, σας παίζει ένα σκληρό παιχνίδι καθώς αφ' ενός σας δημιουργεί τη διάθεση να ενδώσετε στους πειρασμούς και αφ' ετέρου με τις όψεις που σχηματίζει, πυροδοτεί ένα κλίμα παθών, εντάσεων, ανεβασμένης λίμπιντο αλλά και κτητικότητας, ζήλιας, έντασης. Το παιχνίδι σας είναι για δυνατούς λύτες γι αυτό και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση προκειμένου να βγείτε νικητές...

Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον κυβερνήτη σας Ερμή, από αυτή την εβδομάδα, θα βρίσκεται και ο Ήλιος στον Υδροχόο, το έκτο ηλιακό σας σπίτι. Αν λάβουμε υπόψη μας και τον Άρη από τον Ζυγό που επιτάσσει να αυξήσετε τη ρευστότητά σας, φαίνεται ότι θα δουλεύετε πυρετωδώς. Ωστόσο, αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά, γεγονός που θα είναι παρήγορο για εσάς. Αν πρέπει να κάνετε κάποια καίρια κίνηση, είναι προτιμότερο να την προγραμματίσετε μέχρι την Πέμπτη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η δυσθυμία μου θα γίνει πιο έντονη στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Ερμή - Κρόνου. Καλά θα κάνω να εκλογικεύω περισσότερο τις καταστάσεις που με αφορούν και να μην απαισιοδοξώ.

 

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr για iphones, ipads και ipods   εδώ. 

 

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Μετά τον Ερμή μπαίνει και ο Ήλιος στον Υδροχόο και φαίνεται ότι ρίχνει λίγο περισσότερο φως στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην παρασύρεστε γιατί αντιμετωπίζετε πολύ σκληρές όψεις, οι οποίες επιτάσσουν αλλαγές και δεν αποκλείουν τους τριγμούς ή ακόμη και την οριστική διάλυση των σχέσεών σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι πιέσεις που δέχεστε είναι πολλές και από πολλές πλευρές. Δυστυχώς, η μόνη ενδεδειγμένη αντίδραση είναι να είστε ψύχραιμοι, να έχετε υπομονή και να είστε οι παρατηρητές των γεγονότων της ζωής σας. Αν όλα σας οδηγούν σε αλλαγές, μη διστάσετε. Το θετικό της περιόδου είναι ότι θα είστε πιο δημιουργικοί, πιο αισιόδοξοι και, κατ' επέκταση, πιο ικανοί να δείτε τις διεξόδους εκεί που υπάρχουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην είμαι εριστικός/η με τους άλλους και να μην ξεσπώ την έντασή μου, ιδιαίτερα στα άτομα που αγαπώ. Τελικά μπορεί να πετύχω ακριβώς αυτό που φοβάμαι περισσότερο: να με αποφεύγουν οι άλλοι.

 

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

102112187

Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει στις ευθύνες που θα αναγκαστείτε να αναλάβετε εις βάρος της προσωπικής σας ζωής. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δίνει κάποιες «ευκαιρίες» για να φλερτάρετε αλλά δεν αποκλείεται να είναι και παγίδες γιατί οι όψεις της χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας θα κρίνει τις σχέσεις σας και προκειμένου να τις δοξάσει, θα τις περάσει από κάποιες δοκιμασίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο, όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Φαίνεται ότι θα αναγκαστείτε να σηκώσετε τα βάρη της οικογένειας αλλά και να αναλώσετε άφθονο χρόνο και ενέργεια για να διεκπεραιώσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας που ο Ερμής θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, βάζοντάς σας σε ακόμη πιο περιοριστικές συνθήκες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φροντίσω περισσότερο την υγεία μου γιατί με τον Άρη στο δωδέκατό μου σπίτι, είμαι αρκετά ευάλωτος/η.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

102112189

Έρωτας: Μετά τον Ερμή, τώρα μπαίνει και ο Ήλιος στον Υδροχόο για να συντελέσει στην αύξηση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Τα πράγματα καλυτερεύουν, ιδιαίτερα για τους λάτρεις των περιπετειών, δηλαδή των περισσοτέρων Τοξοτών καθώς υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να φλερτάρετε, κυρίως στην αρχή της εβδομάδας. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι πάντα στη σφαίρα του πιθανού με τον Ουρανό στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι...

Καριέρα – Οικονομικά: Η ανάγκη να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις είναι επιβεβλημένη. Επειδή θα έχετε απήχηση στις συζητήσεις και στα ραντεβού, οι μέρες αυτές είναι καλές για να διεκδικήσετε χρήματα που ίσως σας χρωστούν ως αμοιβή για κάποια υπηρεσία σας. Αν έχετε ιδέες για κάτι καινούργιο, σπεύστε να τις συζητήσετε και να αναζητήσετε τους συμμάχους σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια θα με ανανεώσουν. Μάλιστα δεν αποκλείεται να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή ταξίδι και δουλειές.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

102112190

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τη μια θα νιώθετε πιο θελκτικοί και θα έχετε περισσότερη διάθεση για να μπείτε στο παιχνίδι αλλά από την άλλη, με τις όψεις που σχηματίζει, σας βάζει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Γενικότερα, αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να προκληθούν σοβαροί τριγμοί ή να συμβούν τα γεγονότα που θα σας οδηγήσουν σε στροφή 180 μοιρών.

Καριέρα – Οικονομικά: Το βάρος των ημερών πέφτει στον οικονομικό τομέα. Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, όπου βρίσκεται και ο Ερμής. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις και, αν σας χρωστούν χρήματα, διεκδικήστε τα άμεσα, μιας και σε κάτι τέτοιο σιγοντάρει και η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Διεκπεραιώστε τις εκκρεμότητές σας στην αρχή της εβδομάδας γιατί στο τέλος της ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και δυσκολεύει τα πράγματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Ζυγό, φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις μου θα είναι πολλές. Ας ενισχύσω τον οργανισμό μου με καλή διατροφή και περισσότερο ύπνο για να μην καταρρεύσω.

 

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Μετά τον Ερμή, τη Δευτέρα περνάει και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, για να σας δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι της συγκεκριμένης περιόδου, είναι αρκετά σκληρό και θέλει πολύ δυνατούς παίκτες για να ανταποκριθούν...

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με τον Άρη από τον Ζυγό και τον Ουρανό από τον Κριό, αυξάνονται οι πιθανότητες να βρείτε τις διεξόδους σας. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τα άτομα που θα σας υποστηρίξουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας, να συζητήσετε για νέες συνεργασίες, να αυξήσετε την πελατεία σας. Ωστόσο, επειδή ο Κρόνος απαιτεί να δουλέψετε σκληρά, αξιοποιείστε οπωσδήποτε τις θετικές συγκυρίες σας, ακόμη κι αν χρειαστεί να αναλάβετε μεγαλύτερο φορτίο χωρίς ιδιαίτερες απολαβές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην προγραμματίσω για την Παρασκευή και το Σάββατο τα σημαντικά μου ραντεβού γιατί με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπορεί να υπάρξουν αρκετά εμπόδια.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Με τον Δία στον Καρκίνο, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας να σας βάζει στις σφαίρες του εξωπραγματικού και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μοιάζει να παραμένετε αλώβητοι από τις σκληρές όψεις εκτός αν ο γενέθλιος χάρτης σας δεν σας βοηθά. Αν προσπαθήσετε να πατήσετε λίγο στη γη, έστω και με το ένα πόδι, θα είστε πιο ασφαλείς και πιθανώς να βγείτε πιο κερδισμένοι στο ερωτικό παιχνίδι.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι στόχοι σας βρίσκουν αρκετά γόνιμο έδαφος για να υλοποιηθούν αλλά να θυμάστε ότι οι συγκυρίες μπορεί να σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας ή να επανέλθετε σε παλιά projects που είχατε αφήσει γιατί δεν είχαν ευοδωθεί όταν τα τρέξατε. Δεν αποκλείεται να βρείτε συμμάχους για να σας υποστηρίξουν αλλά, παράλληλα, θα υπάρχουν και αυτοί που θα είναι έτοιμοι να σας διαβάλλουν και να σας χτυπήσουν πισώπλατα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου και ας μην εμπιστεύομαι τον καθένα γιατί μπορεί να γίνουν σκληρά κουτσομπολιά σε βάρος μου.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved