Παιδικό Ωροσκόπιο από 13/1 έως 19/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 13/1 έως 19/1

ΚΡΙΟΣ

102112205

Εναντίωση στις απαγορεύσεις

Ο μικρός Κριός είναι ένα παιδάκι επίμονο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει τη θέληση του. Αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης του ο Άρης κόβει βόλτες στο 7ο σπίτι του θα παρατηρήσετε ότι εναντιώνεται πεισματικά στις απαγορεύσεις σας ακόμα κι αν αποσκοπούν στην ασφάλεια του. Να είστε ευέλικτοι μαζί του, αλλά εννοείτε ότι δεν του ζητάτε τη γνώμη του, για να σας δώσει το χέρι του να περάσετε το δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Οι αλλαγές το γεμίζουν άγχος!

Το Ταυράκι σας συνήθως δυσκολεύεται με τις αλλαγές και γεμίζει άγχος όταν πρέπει να περάσει λίγο χρόνο σε ένα σπίτι φίλων που δεν τους γνωρίζει αρκετά. Αυτή την εβδομάδα. με την Αφροδίτη στον οίκο των φίλων και των γνωριμιών δοκιμάστε να παίξετε μαζί του κατά τη διάρκεια της διαδρομής ένα παιχνίδι. Βάλτε το να ψάξει να βρει τις ομοιότητες ανάμεσα στο δικό σας σπίτι και το σπίτι των φίλων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μπαίνει στο ρόλο της μαμάς!

Ο μικρούλης Δίδυμος έχει την ικανότητα να παρατηρεί και να αναπαραγάγει με ευκολία ότι συμβαίνει γύρω του. Αυτή την εβδομάδα που ο κυβερνήτης του ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο μπορεί να το δείτε να μπαίνει στη θέση της μαμάς του και να μαλώνει το αρκουδάκι του επειδή δεν τρώει. Με αυτό τον τρόπο σταματάει να επικεντρώνεται στα δικά του συναισθήματα και αρχίζει να φαντάζεται τι αισθάνεται κάποιος άλλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Η διανοητική του ανάπτυξη και το συναίσθημα!

Η διανοητική ανάπτυξη του μικρού σας άγγελου είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη συναισθηματική και το κλίμα μέσα στο οποίο ζει. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον οίκο της συντροφικότητας ο καλύτερος τρόπος για να το βοηθήσετε στην εξέλιξη του, είναι να του προσφέρετε τρυφερότητα, να του μιλάτε και να εμπλουτίζετε με διάφορους τρόπους το περιβάλλον του. Η διαρκής στοργή είναι η βάση για να εκδηλώσει τις ικανότητες του.

ΛΕΩΝ

102112197

Παιχνίδια φαντασίας!

Το μικρό Λιονταράκι σας είναι ένα επινοητικό παιδάκι και οποιαδήποτε παιχνίδι φαντασίας είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητα του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο Ζυγό δώστε του τη δυνατότητα να ασχοληθεί με διάφορα αντικείμενα και να φανταστεί πόσα πράγματα μπορεί να κάνει με αυτά. Με ένα ποτήρι π.χ μπορεί όχι μόνο να πιει νερό άλλα να βάλει μέσα τα μολύβια του, να σχεδιάσει κύκλους σε ένα χαρτί ή να βάλει κουκούτσια από πορτοκάλια να επιπλεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Διαγωνισμός κοιτάγματος!

Ο μικρός Παρθένος είναι ένα παιδάκι ντροπαλό, δεν του αρέσει να μιλάει σε ενήλικες, κυρίως όταν δεν είναι γνωστοί και αποφεύγει να κοιτάει τους άλλους στα μάτια όταν του μιλούν. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Αιγόκερω ένας διασκεδαστικός τρόπος για να το ενθαρρύνεται είναι να κάνετε ένα διαγωνισμό κοιτάγματος, που θα κερδίσει όποιος κοιτάει για περισσότερη ώρα τον άλλο χωρίς να στρέψει το βλέμμα του αλλού.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Φίλοι που δεν δημιουργούν εντάσεις!

Δεν υπάρχει τίποτε που να αναστατώνει περισσότερο το χαριτωμένο μικρό σας από το να μένει μόνο του για αρκετή ώρα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιο του φροντίστε να έχει φίλους για να παίζει, αλλά επιλέξτε παιδάκια που δεν δημιουργούν ένταση και συγκρούσεις. Το πιο σημαντικό όμως γι αυτό είναι να μην υπάρχουν διαφωνίες με τα αγαπημένα άτομα της οικογένειας του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Άσπρο ή μαύρο!

Επειδή ο Σκορπιός ανήκει στα ζώδια του νερού το μικρό σας είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό. Δεν υπάρχουν ημίμετρα γι αυτό – τα πράγματα είναι μαύρα ή άσπρα. Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο δύσκολα θα μπορέσετε να μπείτε στο μυαλό του και ακόμα πιο δύσκολα θα καταλάβετε τι νοιώθει στην καρδιά του. Οπλιστείτε με υπομονή και δοκιμάστε διάφορους τρόπους μήπως μετά από μεγάλο διάστημα σας ανοιχτεί λιγάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Με τη σκανταλιά στο αίμα!

Με χιούμορ και ανεμελιά ο μικρός Τοξότης κάνει ότι σκανταλιά επινοήσει το πολυμήχανο μυαλουδάκι του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον 11ο οίκο του δύσκολα θα καταφέρετε να τον περιορίσετε στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού. Μιας και τίποτα δεν τον πτοεί δεν θα καταφέρετε τίποτα με περιορισμούς και απαγορεύσεις. Ένας τρόπος για να το πλησιάσετε είναι να γίνετε και οι ίδιοι παιδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ο αγαπημένος μου μπαμπάς!

Ο μικρός Αιγόκερως όχι μόνο δεν συγκινείτε με τα επιπόλαια παιχνίδια των συνομήλικων του αλλά τα βρίσκει και βαρετά. Με τον ΄Ήλιο αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του θα προσπαθεί κάθε φορά που του δίνεται η δυνατότητα να είναι δίπλα στον αγαπημένο μπαμπά του ή όποιο άλλο πρόσωπο θαυμάζει, όπου θα το βομβαρδίζει με ατελείωτες ερωτήσεις. Αν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του αφήστε το να συμμετέχει στις συζητήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Αντιλογία και ανυπακοή!

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος έκφρασης του μικρού Υδροχόου είναι η αντιλογία. Ζει στο δικό του κόσμο και σίγουρα θα ήθελε να είναι όλα τα πράγματα αλλιώς. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του δύσκολα θα δέχεται αυτά που του λέτε και ακόμα πιο σπάνια θα τα εφαρμόζει. Καλό θα ήταν να συζητήσετε τις απόψεις του με ηρεμία και κατανόηση και στη συνέχεια να του πείτε τις δικές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αθώα ψεματάκια!

Αναποφάσιστο και αναβλητικό το χαριτωμένο Ψαράκι σας χάνεται μέσα στην ομίχλη των σκέψεων του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον οίκο στον 12ο οίκο του μην εκπλαγείτε αν διαπιστώσετε ότι σας λέει αθώα ψεματάκια, προκειμένου να αποφύγει μια κατάσταση που δεν του αρέσει ή για να γλιτώσει κάποια τιμωρία. Μην ξεχνάτε ότι το μικρό σας έχει ισχυρή διαίσθηση και «πιάνει στον αέρα» ότι συμβαίνει στο περιβάλλον του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved