Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 47' 39" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 47' 38" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 26° 58' 38" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 17' 42" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 24° 01' 10" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 14' 08" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 21' 29" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 34' 44" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 53' 41" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 22" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 55' 47" ΚΡΙΟΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 12/1 έως 18/1  - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

102112193_1


ΕΡΩΤΑΣ: Τα γεγονότα αυτής της περιόδου σας αναγκάζουν να επικεντρωθείτε στα πρακτικά σας θέματα και να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τις ερωτικές σας ανησυχίες. Πάντως, επειδή ο ζωδιακός σας σταυρός είναι σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, γεγονός που σας επηρεάζει σε όλους τους τομείς, καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι και να θυμάστε ότι οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι εντάσεις μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς και να οδηγήσουν ακόμη και στο χωρισμό.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου εντείνει τις ήδη υπάρχουσες σκληρές όψεις, γεγονός που απαιτεί την προσοχή σας. Οι κινήσεις σας στη δουλειά πρέπει να είναι μετρημένες, κόντρα στις παρορμήσεις και στα νεύρα σας. Να σκέπτεστε πολύ τα βήματα που θα ακολουθήσετε, να μην παρασύρεστε από τα κολακευτικά λόγια κανενός, να είστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας και τον αθέμιτο ανταγωνισμό των συναδέλφων σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο για να επανεξετάσω τους στόχους μου και να φτιάξω ένα σχέδιο δράσης, στηριγμένο σε πιο «καθαρά μυαλά».

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε αυτή την περίοδο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου σε συνδυασμό με το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, από τη μια μπορεί να εγκυμονεί μια καινούργια γνωριμία, ένα καλό ταρακούνημα των λιμναζόντων υδάτων, ένα ξύπνημα της λίμπιντο αλλά δεν αποκλείει την απογοήτευση, την ένταση, το συναίσθημα της ανασφάλειας ή ακόμη και της ματαίωσης. Καιρός να μπαίνετε στη θέση του άλλου και να μην είστε επικεντρωμένοι μόνο στο δικό σας εγώ.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το πέρασμα του Ερμή στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, αρχίζει μία περίοδος στην οποία πρέπει να πάρετε αποφάσεις για την καριέρα σας και να βαδίσετε βάσει ενός σχεδίου. Η Πανσέληνος δίνει έμφαση σε θέματα επικοινωνίας, επιμόρφωσης, σχέσεων με εξωτερικό. Ελέγξτε τις συναισθηματικές υπερχειλίσεις και προσπαθήστε να επιστρατέψετε το μέγιστο του επαγγελματισμού σας στις διαπραγματεύσεις σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να προσέχω την υγεία μου γιατί με τον Άρη στον Ζυγό είμαι επιρρεπής σε ιώσεις, εμπύρετες αδιαθεσίες και ψυχοσωματικά. Ίσως θα πρέπει να ασκούμαι περισσότερο για να εκτονώνω την αρνητική μου ενέργεια.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, να πάρετε επιβεβαιώσεις, να είστε διαρκώς στο παιχνίδι. Από την άλλη, με την Πανσέληνο στον άξονα ογδόου – δευτέρου, η λίμπιντό σας ανεβαίνει αλλά μαζί της και η ανάγκη σας να νιώσετε πιο ασφαλείς μέσα στη σχέση σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας γιατί μπορεί να κάνετε λάθη, πιέζοντας συναισθηματικά τα ταίρια σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας. Καλό θα ήταν να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες ώστε να μην επιφορτιστείτε με ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργηθούν από αμέλεια ή λάθη ή χρέη που έχετε αγνοήσει.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνό του με τον Ουρανό είναι θετική για μένα γιατί μου δίνει έμπνευση, αντίληψη, διορατικότητα. Ας αξιοποιήσω αυτά τα δώρα για να πάρω τις σωστότερες αποφάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος του Αιγόκερου με τη Σελήνη να φωτίζει το ζώδιό σας θα λάβει χώρα στον Ουρανό της Πέμπτης και θα στιγματίσει αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι θα «αλωνίζει» η Αφροδίτη ανάδρομη σε τετράγωνο με το ταίρι της Άρη από τον Ζυγό. Με λίγα λόγια, ο ερωτικός σας τομέας περνάει από ένα crash test που -μα τον Δία- θα σας φέρει αντιμέτωπους με την προσωπικότητά σας. (Τώρα αν ο Δίας –που επικαλεστήκαμε- βάλει το χέρι του, είναι πιθανό να επεκτείνει το πρόβλημα κι όχι να το λύσει – ανάλογα με τις γενέθλιες όψεις σας). Συστήνω ενδοσκόπηση, αυτοκριτική, διάκριση, διάθεση για αλλαγές και συναισθηματική απεξάρτηση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο γωνιακός σας σταυρός δέχεται αρκετά σκληρές όψεις με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να πελαγοδρομήσετε αρκετά. Να προσέχετε τις κινήσεις σας. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις τριβές με συναδέλφους και ανωτέρους. Γενικότερα, παρατηρήστε τα γεγονότα και αν νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξετε πορεία πλεύσης, σκεφτείτε τους τρόπους για να μεθοδεύσετε τις αλλαγές σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μπαίνω στη θέση των άλλων κι ας μην οχυρώνομαι πίσω από τα δικά μου συναισθήματα. Καλύτερα να έχω μια πιο αντικειμενική εικόνα για τα πράγματα που με αφορούν.

 

ΛΕΩΝ

 

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνό του με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να σας βάλει σε σκέψεις και να σας εξωθήσει στο να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας ή για τη στάση που θέλετε να κρατήσετε απέναντι στο μείζον θέμα «εγώ και οι άλλοι». Σε κάθε περίπτωση, ο ερωτικός σας τομέας δεν δέχεται ούτε θετικές ούτε αρνητικές επιδράσεις στον αισθηματικό τομέα (εκτός αν ο χάρτης σας λέει τα δικά του), πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορέσετε να πάρετε αρκετά διαυγείς αποφάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα έκτου – δωδεκάτου της ηλιακής σας οικοθεσίας θα σας ταλανίσει αρκετά καθώς εγκυμονεί κινδύνους να προκληθούν εντάσεις, προβλήματα σχέσεων στη δουλειά, παρεξηγήσεις αλλά και παρασκήνιο σε βάρος σας. Η στεναχώρια που μπορεί να υποστείτε θα είναι ανάλογη του εγωισμού σας, ιδιαίτερα αν δυσκολεύεστε να αποδεχθείτε τα δικά σας λάθη και να προβείτε σε αναθεωρήσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μην είμαι αμετροεπής γιατί με τον Άρη στο τρίτο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, κινδυνεύω να κάνω σοβαρά λάθη λόγω παρόρμησης και της τάσης μου να λέω πολλά...

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Στο πανηγύρι που έχει στήσει το Σύμπαν στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, των ερώτων σας, έρχεται να συμπληρωθεί η Πανσέληνος! Ειλικρινά, δεν υπάρχει μέτρο στην πρόβλεψή σας γιατί όλα είναι πιθανά! Τα άστρα λένε ναι στις νέες γνωριμίες, ναι στις επιστροφές των παλιών, ναι στις ανανεώσεις των όρκων, ναι στους καινούργιους όρκους, ναι στο οριστικό τέλος, ναι στη διάσταση, ναι στην αναμονή, ναι σε όλα... Από τον προσωπικό σας χάρτη εξαρτάται σε ποια περίπτωση ή περιπτώσεις ανήκετε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στο ζώδιο της καθημερινότητάς σας, στον Υδροχόο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Φαίνεται ότι θα βρείτε διεξόδους στη δουλειά, θα βρείτε λύσεις ή θα βάλετε σε εφαρμογή κάποιες ριζοσπαστικές ιδέες. Σημασία έχει ότι οι αποφάσεις αυτών των ημερών θα είναι εμπνευσμένες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με το τετράγωνο του Άρη από το δεύτερο ηλιακό μου σπίτι και της Αφροδίτης ας προσέχω στον οικονομικό τομέα γιατί μπορεί να αντιμετωπίσω έκτακτα έξοδα.

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ. 

 

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και υπόσχεται ένα συναίσθημα έντασης και μάλλον ανικανοποίητου. Η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευτείτε να βρείτε την ισορροπία σας καθώς ο ζωδιακός σας σταυρός βάλλεται από σκληρές όψεις που, εκτός των άλλων, επηρεάζουν και τα αισθηματικά σας. Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, θα σας δώσει τις απαιτούμενες εμπνεύσεις για να πάρετε πιο διαυγείς αποφάσεις για τη στάση που πρέπει να κρατήσετε σε θέματα καρδιάς.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, θα εντείνει το ήδη αγχωτικό κλίμα. Προσπαθήστε να μην είστε εσείς που θα επιφέρετε τις εντάσεις με το άγχος και την κρίση αμετροέπειας που θα σας πιάσει λόγω του Άρη. Επίσης, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και στον οικονομικό τομέα γιατί είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας ασχοληθώ με τα παιδιά μου, τα οποία θα με βοηθήσουν να ξεφύγω από την πεζή πραγματικότητά μου αυτή την περίοδο...

 

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι όλο και κάτι θα γίνεται που θα σας βάζει στην πρίζα και θα σας εξωθεί στο να ασχοληθείτε με τους έρωτές σας. Από τη μια ο Κρόνος πρωτοστατεί φωνάζοντας «σοβαρευτείτε γιατί έρχεται η κρίση μου» και από την άλλη η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου σας βάζει στο παιχνίδι, στα φλερτ, στη διαδικασία να αντλήσετε επιβεβαιώσεις, άλλοτε με τον σωστό τρόπο κι άλλοτε κάνοντας μοιραία λάθη.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Πανσέληνο της Πέμπτης θα έχουμε το κερασάκι στην τούρτα στον τομέα της επικοινωνίας με αυξανόμενες τις πιθανότητες παρεξηγήσεων ή ακόμη και συγκρούσεων. Καλό θα ήταν να κρατάτε μια συντηρητική στάση και να αποφασίζετε αφού θα έχετε εξετάσει όλες τις παραμέτρους των θεμάτων που σας απασχολούν.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλό θα ήταν να προσέχω την υγεία μου, να μην υπερβάλλω στο ποτό και στο φαγητό. Ιδανικά, ας προσπαθήσω να κάνω μιαν αποτοξίνωση μετά από τις γιορτές.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι στυλοβάτης των ερωτικών σας αυτή την περίοδο είναι ο υπερβατικός Ουρανός, ο οποίος βρίσκεται στον Κριό και ενεργοποιείται από προσωπικούς πλανήτες. Ο Ουρανός που θα φέρει το ξαφνικό, το αναπάντεχο, το εμπνευσμένο αλλά, ταυτόχρονα, και αυτό που θα ταράξει την ησυχία σας και θα σας βάλει σε νέες περιπέτειες διαλόγου με τον εαυτό σας και αναζήτησης της εσωτερικής σας αλήθειας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένταση, πίεση και πάλι εντάσεις και πιέσεις που μάλλον θα προέρχονται από τον οικονομικό τομέα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από πλευράς σας. Η Πανσέληνος στον άξονα των οικονομικών σας θα είναι το κερασάκι στην τούρτα των προβλημάτων σας. Απαιτητική περίοδος για εσάς που θέλετε πιο αλέγρα πράγματα καθώς τώρα πρέπει να επιστρατέψετε τον πιο σοβαρό και αυστηρό εαυτό σας για να βρείτε τις λύσεις σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνό του με τον Ουρανό είναι μια θαυμάσια αστρολογική συγκυρία για να κάνω ένα ταξιδάκι, να ξεφύγω έστω για το Σαββατοκύριακο και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος του ζωδίου σας πραγματοποιείται την Πέμπτη και σας καθιστά πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου, ρόλο που έτσι κι αλλιώς διεκδικούσατε τις τελευταίες εβδομάδες λόγω πολυαστρίας στο ζώδιό σας. Τώρα όλα θα μεγεθύνονται, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά. Αν ο προσωπικός σας χάρτης βοηθάει, μπορεί να έχουμε απρόσμενα θετικές εξελίξεις. Αν όμως βάλλεται, τότε δεν αποκλείεται ακόμη και το πιο σκληρό τέλος. Η γκάμα από τον Παράδεισο στην Κόλαση είναι μπροστά σας κι εσείς πρέπει να κάνετε την ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική σας και να επιλέξετε και να διεκδικήσετε τη θέση σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα προβλήματα που θα ενσκήψουν αυτή την περίοδο, θα προέρχονται από ανταγωνιστικές συμπεριφορές, από παρεξηγήσεις, από συγκρούσεις με συνεργάτες. Το θετικό είναι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σας καθώς τα γεγονότα θα αποκαλύψουν τα προσωπεία και θα ξέρετε πλέον με ποιους να πάτε και ποιους να αφήσετε.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο Άρης από το δέκατο ηλιακό μου σπίτι και το τετράγωνό του με την Αφροδίτη μου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για περισσότερες ευθύνες. Ας είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η.

 

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Η διαίσθησή σας ενισχύεται και το ταλέντο σας στο φλερτ εκφράζεται με πολυποίκιλους τρόπους. Ωστόσο, φαίνεται ότι το μεγάλο σουξέ των αισθηματικών σας κρύβετε στο μυστήριο αυτή την περίοδο, στο κρυφό, στο απόλυτα προσωπικό... Μη ξεχνάτε, ωστόσο, ότι έχετε και έναν Κρόνο που σας παρατηρεί και που δεν θα σας αφήσει να στεριώσετε σε απερίσκεπτα σχήματα που δεν σας προάγουν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα δωδεκάτου – έκτου της ηλιακής σας οικοθεσίας εγκυμονεί κινδύνους παρασκηνίου γι αυτό να είστε προσεκτικοί. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που αντέχουν οι δυνάμεις σας. Συγκροτηθείτε και κάντε έναν πιο ρεαλιστικό προγραμματισμό των υποχρεώσεών σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να κάνετε κάποιο λάθος τακτικής σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με την επιμόρφωσή σας. Επίσης να προσέχω την υγεία μου, να τρέφομαι καλύτερα και να αποφεύγω τις καταχρήσεις.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον άξονα των ερώτων σας, θα στιγματίσει τις εξελίξεις αυτών των ημερών που δεν αποκλείεται να είναι πολύ καλές και ανανεωτικές αλλά ενέχουν και τον κίνδυνο να είναι σχεδόν τραυματικές, στην περίπτωση που προσβάλλεται ο προσωπικός σας χάρτης από τις όψεις που ενδυναμώνονται στην Πανσέληνο και είναι αρκετά σκληρές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα γεγονότα μπορεί να σας εξωθήσουν σε αναθεωρήσεις στόχων γι αυτό πρέπει να επιστρατέψετε την όποια ευθυκρισία σας και να γίνεστε οι παρατηρητές των εξελίξεων που σας αφορούν. Αν νιώσετε ή διαπιστώσετε ότι πρέπει να προβείτε σε αλλαγές, μη διστάσετε να πάρετε τις αποφάσεις σας αλλά, ωστόσο, φροντίστε να δράσετε εκ του ασφαλούς.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα ήταν προτιμότερο να διεκπεραιώσω τις οικονομικές μου εκκρεμότητες ή, έστω, να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να τακτοποιήσω τα οικονομικά μου γιατί το τετράγωνο του Άρη και της Αφροδίτης με τον πρώτο στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι μπορεί να φέρει την ανατροπή.

 Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved