Παιδικό Ωροσκόπιο από 6/1 έως 12/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 6/1 έως 12/1

ΚΡΙΟΣ

102112205

Δράση και αντίδραση!

Ο μικρός Κριός κυβερνάται από τον Άρη τον πλανήτη της δράσης αλλά και της αντίδρασης. Αυτή την εβδομάδα που αρχίζει το σχολείο ο μικρός σας μπόμπιρας είναι κατενθουσιασμένος. Με τη γλώσσα του να πηγαίνει ροδάνι αδημονεί να ξαναβρεθεί με τους φίλους του και να μοιραστεί μαζί τους τις περιπέτειες των διακοπών, αλλά και να μαλλιοτραβηχτεί με όποιους του φέρνουν αντίσταση. Οπλιστείτε με υπομονή και διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Για την εύνοια της δασκάλας!

Το Ταυράκι σας είναι ένα παιδάκι που έχει ανάγκη από ενδιαφέρον και αποδοχή. Τώρα που θα επιστρέψει στο σχολείο τα μάτια του θα είναι καρφωμένα στη δασκάλα και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κερδίσει την προσοχή της. Για να την ευχαριστήσει θα γίνει ο καλύτερος μαθητής. Αν όμως εκείνη αδιαφορήσει ετοιμαστείτε για δράματα. Ακούστε το με προσοχή και εξηγήστε του ότι η δασκάλα αγαπά το ίδιο όλα τα παιδάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Αγαπημένο μου σχολείο!

Ο μικρούλης Δίδυμος είναι ένα παιδάκι ιδιαίτερα κοινωνικό και ευπροσάρμοστο. Επιθυμεί να γυρίσει στην τάξη όσο κανένα άλλο παιδάκι. Για τον μικρό σας άγγελο το κέντρο της ζωής του είναι έξω από το σπίτι του, σε ένα χώρο με άλλα παιδάκια που να μπορεί παίζει, να μαθαίνει καινούργια πράγματα και να λέει τα δικά του. Όταν θα γυρίζει στο σπίτι ετοιμαστείτε για ατελείωτες διηγήσεις και σχόλια για τη δασκάλα και τους συμμαθητές του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Χίλιες προφάσεις για να κάτσει σπίτι!

Το μικρό Καρκινάκι σας δεν έχει καμιά διάθεση να εγκαταλείψει τη φούστα της μαμάς. Τώρα που αρχίζει πάλι το σχολείο θα προφασιστεί χίλιους λόγους για να κάτσει σπίτι. Μπορεί να κλαίει και να χτυπιέται στην αγκαλιά σας ή να καθυστερεί να φάει το πρωινό του. Θα χρειαστεί πολύ υπομονή και επιμονή εκ μέρους σας για να ξεκουνήσει και να καταλάβει ότι δεν έχει άλλη επιλογή.

ΛΕΩΝ

102112197

Να γυρίσω στο σχολείο ή να μείνω στη φωλιά μου;

Το μικρό Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι λίγο διχασμένο. Δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να επιστρέψει στο νηπιαγωγείο ή αν προτιμά να μείνει στη ζεστή γεμάτη θαλπωρή φωλιά του. Μια λύση για να γυρίσει χαρούμενο στο θρανίο του είναι να επιλέξτε μαζί τα ρουχαλάκια που θέλει να φορέσει. Μην του χαλάσετε το χατίρι ότι κι αν διαλέξει αφού το να είναι το κέντρο της προσοχής το κάνει ευτυχισμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ευφυΐα και περιέργεια!

Ο ευφυής Παρθένος ένα παιδάκι που συναγωνίζεται κάθε άλλο στην περιέργεια. Θέλει να μαθαίνει οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του και το σχολείο του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα με το παραπάνω. Κατανοεί εύκολα τα πάντα και παθιάζεται με τις κατασκευές. Επειδή δεν του είναι εύκολο να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του δύσκολα θα μαθαίνετε τι γίνεται στο σχολείο, προσέξτε τη φατσούλα του όταν γυρίζει σπίτι. Αν είναι συννεφιασμένο κάτι δεν πάει καλά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Κερδίζει τις εντυπώσεις!

Ο μικρός Ζυγός ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθεί. Στο σχολείο είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος γι αυτό διακρίνεται όταν συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες. Με τον Άρη που θα μείνει στο ζώδιο του για αρκετές εβδομάδες μπορεί να δυσκολεύεται να μείνει για πολύ ώρα σε μια θέση ή να μιλάει αδιάκοπα. Αποφύγετε να το πιέσετε και κυρίως μην το κρίνεται, γιατί δεν του αρέσουν οι υποδείξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Τι να νοιώθει άραγε!

Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι που δύσκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος τι νοιώθει. Στο σχολείο όλα εξαρτώνται από τη σχέση που θα έχει με τη δασκάλα του. Αν τη συμπαθεί θα πηγαίνει με κέφι και θα κρέμεται από τα χείλη της, διαφορετικά θα παρακολουθεί αδιάφορο όλες τις δραστηριότητες ή θα δημιουργεί προβλήματα με το παραμικρό. Προς θεού μην το πιέζεται γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ο καπετάν- φασαρίας της τάξης!

Ο μικρός Τοξότης μπορεί να σας ξεγελά με την αθώα φατσούλα του αλλά μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταμορφωθεί στον καπετάν- φασαρία της τάξης. Το πανέξυπνο μωρό σας θα γυρίσει με μεγάλη χαρά στο νηπιαγωγείο μιας και αυτός ο χώρος προσφέρεται για κάθε είδους σκανταλιά. Για να το χειριστείτε μιλήστε του για τις εμπειρίες σας από το σχολείο όταν είσαστε στην ηλικία του και οπλιστείτε με υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Πανέτοιμο για την επιστροφή στα θρανία!!

Ο μικρός Αιγόκερως είναι υπόδειγμα οργάνωσης και υπευθυνότητας και παίρνει πολύ σοβαρά τα μαθησιακά του καθήκοντα. Η εβδομάδα της επιστροφής στη ρουτίνα του σχολείου, όπως είναι φυσικό το βρίσκει πανέτοιμο. Ακόμα και εσείς θα εκπλαγείτε όταν θα σηκωθείτε το πρωί για να το πάτε στο νηπιαγωγείο και το δείτε ντυμένο, με τη τσαντούλα του σε άριστη κατάσταση και με το κάθε αντικείμενο στην αντίστοιχη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Εύστροφο και ευρηματικό!

Ο μικρός Υδροχόος είναι ένα παιδάκι εύστροφο και ευρηματικό. Παίζει πάντοτε με τους δικούς του κανόνες και δύσκολα μπαίνει σε καλούπια. Αυτή την εβδομάδα που αρχίζουν τα σχολεία η όρεξη του για γνώση το κάνουν να βιάζεται να γυρίσει στα θρανία. Το πρόγραμμα και η ρουτίνα βέβαια θα το δυσκολεύουν κάποιες φορές γι αυτό είναι απαραίτητο να δείχνετε κατανόηση και κυρίως να μην το πιέζεται.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Μια τσάντα όνειρα!

Για το ονειροπόλο Ψαράκι σας που βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός από την τάξη, το σχολείο είναι μια περιπέτεια που δεν θα διάλεγε ποτέ. Αυτή την εβδομάδα που θα ετοιμάσει τη τσάντα του για να πάει στο νηπιαγωγείο θα πάρει μαζί του και τα όνειρα του. Μπορεί να πει σε όλους ότι πήγε στην Ανταρκτική ή στην Αφρική κι ακούμπησε μια φάλαινα ή ένα Λιοντάρι για να μοιραστεί μαζί τους ότι συνέβη στη φαντασία του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved