Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 41' 25" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 52' 46" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 12° 03' 06" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 46' 44" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΡΗΣ - 09° 19' 18" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 05° 07' 25" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 15' 16" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 56' 50" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 27' 01" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 30' 02" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 50' 55" ΤΑΥΡΟΣ R

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 4/1 έως 10/1  - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 ΚΡΙΟΣ

102112193_1


ΕΡΩΤΑΣ: Αυτές τις μέρες άλλοι πιέζεστε για να κάνετε έναν εφ' όλης της ύλης απολογισμό και άλλοι για να τακτοποιήσετε τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που σας έχουν δημιουργήσει και που –ενδεχόμενα- να έχουν προκαλέσει υπερχείλιση. Ο Άρης από τον Ζυγό και το τετράγωνό του με τον επεκτατικό Δία σας εξωθεί μάλλον στο να κηρύξετε ή να δεχθείτε διάγγελμα «πολέμου» παρά στο να έχετε κάποιες ευχάριστες, ερωτικές στιγμές.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βάζει εμπόδια στις προσπάθειές σας να προωθήσετε σχέδια και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Από την άλλη ο Άρης από τον Ζυγό δεν αποκλείει τις εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι όψεις που μπορεί να σας δώσουν τη νίκη, αρκεί να παραμένετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να είστε εργατικοί.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω τα εξάγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο για να γειωθώ και να αποφασίσω με ποιους τρόπους θα ικανοποιήσω τις ανάγκες μου και τι είδους αποφάσεις πρέπει να πάρω.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Τα εξάγωνα και τα τρίγωνα αυτών των ημερών επηρεάζουν με τον πιο θετικό τρόπο το ζώδιό σας, γεγονός που θα είναι πολύ βοηθητικό για εσάς. Φαίνεται ότι όλο και κάτι θα γίνεται που θα ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα και θα σας βάζει στο παιχνίδι. Ωστόσο, να θυμάστε ότι ο Κρόνος από τον Σκορπιό θα πριμοδοτεί μόνο όσους είστε πολύ σοβαροί στον τομέα των σχέσεων, έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες και να κάνετε το επόμενο βήμα είτε αυτό αφορά σε περαιτέρω δέσμευση είτε σε οριστική αποδέσμευση.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι όψεις αυτών των ημερών πριμοδοτούν τις επαφές σας με το εξωτερικό, ιδιαίτερα αυτές που είχατε ξεκινήσει τουλάχιστον πριν τα μέσα του Δεκέμβρη. Επίσης, με την ανάδρομη Αφροδίτη και το εξάγωνό της με τον Κρόνο, επανέρχονται στο προσκήνιο θέματα εκπαίδευσης ή μετεκπαίδευσης, επιμόρφωσης, επικοινωνίας. Με την αντίθεση του Δία και του Ήλιου δεν αποκλείεται να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον τομέα της υγείας μου είμαι επιρρεπής στις εμπύρετες αδιαθεσίες και στα ατυχήματα. Η γυμναστική και, γενικότερα, η κίνηση θα με βοηθήσει αρκετά να εκτονώνω ενέργεια.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης που βρίσκεται στο Ζυγό, στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, γεγονός που σίγουρα θα προκαλέσει καταστάσεις με τις οποίες –αν μη τι άλλο- δεν θα βαρεθείτε. Τα λιμνάζοντα νερά ταράζονται για τα καλά αλλά όχι πάντα για καλό. Από την άλλη, με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, η λίμπιντό σας ανεβαίνει κατακόρυφα μαζί με τις φοβίες σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι πιέσεις που δέχεστε αυτή την περίοδο είναι πολλές και προέρχονται κυρίως από την επιτακτική ανάγκη να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με δημόσιο, τράπεζες, ασφαλιστικούς φορείς και –γενικότερα- να τακτοποιήσετε τις σοβαρές οικονομικές και φορολογικές σας εκκρεμότητες. Το θετικό είναι ότι θα υπάρχουν τα άτομα που θα σας βοηθήσουν καθώς επίσης και οι ευκαιρίες να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την υπερβολή που δημιουργεί το τετράγωνο του Άρη και του Δία, καλό θα ήταν να αποφεύγω τις σπατάλες.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας, μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος και να σας βάλει σε διλήμματα. Από την άλλη, ο Άρης από τον Ζυγό και το τετράγωνό του με τον Δία, δείχνει ότι χάνετε την ευθυκρισία σας και παίρνει τη σκυτάλη η αλόγιστη παρόρμησή σας. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η ενεργοποίηση του Ουρανού από την πρόσφατη Νέα Σελήνη που σας εξωθεί αρκετούς Καρκίνους στο να ανατρέψετε τελείως το σκηνικό της ζωής σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είναι αρκετά δύσκολο να προωθήσετε τις υποθέσεις σας ενώ, παράλληλα, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Ωστόσο, αν προσέχετε την κάθε σας κίνηση κι αν φροντίζετε να είστε συνεπείς προς τους συνεργάτες σας, να βάζετε βραχυπρόθεσμους, ρεαλιστικούς στόχους και να τους ανανεώνετε μετά από κάθε επίτευγμά σας και –γενικότερα- αν είστε εργατικοί, τελικά θα τα καταφέρετε.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας αξιοποιήσω τις τελευταίες γιορτινές μέρες για να ξεκουραστώ, κυρίως ψυχολογικά. Ας μείνω κοντά στους ανθρώπους που αγαπώ και με τους οποίους νιώθω ασφαλής.

 

 

ΛΕΩΝ

 

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι άλλα Λιοντάρια έχετε την τάση να μείνετε λίγο μόνοι και να κάνετε την ενδοσκόπησή σας και άλλα ρίχνετε όλο το βάρος σας στον επαγγελματικό τομέα. Το θετικό, ωστόσο, είναι ότι με τον Άρη στον Ζυγό, αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και θα υπάρξουν περισσότερα φλερτ που θα σας βάζουν στο παιχνίδι.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πολλή δουλειά και αρκετές ανατροπές στην καθημερινότητά σας που θα οφείλονται στην πολυαστρία στον Αιγόκερω, το έκτο ηλιακό σας σπίτι. Ωστόσο, υποθέσεις που συζητούσατε από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να βρουν τον προορισμό τους, αρκεί να είστε έτοιμοι για σκληρή δουλειά. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την περίοδο, μπορεί να είναι άτομα – κλειδιά για να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλό θα ήταν να συγκεντρωθώ στο πώς θα εκτονώσω τις αρνητικές ενέργειες. Για να διατηρήσω την υγεία μου σε καλά επίπεδα, είναι προτιμότερο να βάλω την άσκηση στην καθημερινότητά μου.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, το ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας και την πολυαστρία στο ίδιο περιβάλλον, το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε. Το πιο πιθανό είναι ότι θα επιστρέψουν οι σύντροφοι του παρελθόντος και θα καταθέσουν γη και ύδωρ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τα διλήμματα που προκύπτουν πάντα με τους ανάδρομους, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την Ιέρεια του Έρωτα Αφροδίτη.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, τον Ζυγό και το τετράγωνό του με τον Δία, θα σας απασχολήσουν οι οικονομικές σας υποθέσεις και ίσως να συμβούν γεγονότα που θα σας αγχώσουν υπερβολικά. Από την άλλη, θα υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες. Μη διστάσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και μην σταματήσετε να σκέπτεστε θετικά για το μέλλον σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα γεγονότα μπορεί να με εξωθήσουν στο να αναθεωρήσω τους στόχους μου. Ας είμαι σε ετοιμότητα για να τολμήσω τις αλλαγές. 

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ. 

 

ΖΥΓΟΣ

 

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας και την αντίθεσή του με τον Δία, θα είστε αναστατωμένοι ψυχικά, πόσο μάλλον όταν την ίδια στιγμή η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω και βγάζει στην επιφάνεια θαμμένα προβλήματα του παρελθόντος, εντάσεις, αντιπαραθέσεις. Κερασάκι στην τούρτα από ξεκαθαρίσματα και ψυχικές αναστατώσεις, θα είναι οι όψεις του Ερμή και του Ήλιου από τον Αιγόκερω.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Και αυτή την εβδομάδα θα δέχεστε πιέσεις από όλες τις πλευρές. Δεν αποκλείεται να ενσκήψουν προβλήματα επαγγελματικού χαρακτήρα, να υποστείτε αθέμιτο ανταγωνισμό και να χάσετε χρόνο για να ξεπεράσετε σκοπέλους που θα οφείλονται όχι σε δικά σας λάθη αλλά σε εξωγενείς παράγοντες. Παράλληλα, θα είστε και εσείς πιο επιθετικοί του φυσιολογικού σας, γεγονός που μπορεί να εντείνει τα προβλήματά σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν περάσω λίγο περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, θα νιώσω καλύτερα γιατί χρειάζομαι μια μεγάλη αγκαλιά και περισσότερη ασφάλεια. Παράλληλα, μπορεί να γεφυρώσω αποστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από ασήμαντες αφορμές.

 

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας με τα εξάγωνά του με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη, σας εξωθεί στο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας από καταστάσεις που δεν σας προάγουν, ακόμη κι αν έχετε συναισθηματική εξάρτηση από αυτές ή να αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια και σας ικανοποιούν. Από την άλλη, με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, μπορεί να σας προσεγγίσουν και πάλι άτομα του παρελθόντος σας ενώ ο Άρης από τον Ζυγό θα βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οπλιστείτε με τις αρετές του Κρόνου (επιμονή, υπομονή, σωφροσύνη) και με μεγάλη προσοχή, χωρίς να εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους αλλά, κυρίως, χωρίς να συγχέετε τα συναισθήματα με τη δουλειά, θα πρέπει να βαδίσετε με σταθερά βήματα. Αν συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αναθεωρήσετε σχέδια, ιδέες, απόψεις, επιδιώξεις, μη διστάσετε να πάρετε τις αποφάσεις για αλλαγή πορείας πλεύσης.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μάλλον υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος μου. Ας προφυλάξω τον εαυτό μου από τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Κυρίως ας μην είμαι εγώ αυτός που θα δημιουργήσει παρασκήνιο γιατί θα εμπλακώ με ενέργειες που θα μου γυρίσουν μπούμερανγκ.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Και αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα σας αποσπούν αρκετά από τους έρωτες. Ωστόσο, μην παραπονιέστε γιατί όλο και κάτι θα γίνεται που θα σας βάζει στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν γυρίζετε ποτέ την πλάτη στα φλερτ και στη διασκέδαση και τώρα ο θετικός χαρακτήρας σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα ευχάριστο κλίμα στην προσωπική σας ζωή ή –τουλάχιστον- να νιώθετε καλά με ότι σας συμβαίνει.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σπεύστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο την ανάδρομη Αφροδίτη και την πολυαστρία, γενικότερα, στον οίκο των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν ή διεκπεραιώσετε εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος. Ο Άρης από τον Ζυγό και το τετράγωνό του με τον Δία σας εξωθεί στο να δράσετε με πείσμα και αγωνιστικότητα για να προωθήσετε τα σχέδιά σας αλλά πρέπει να θυμάστε ότι οι καιροί απαιτούν υπομονή και επιμονή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω λίγη οικονομία γιατί δεν αποκλείονται τα έκτακτα έξοδα ή οι εκκρεμότητες του παρελθόντος που ίσως χρειαστούν κάποια κεφάλαια προκειμένου να ρυθμιστούν.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Με την πολυαστρία στο ζώδιό σας με πολλές και ενδιαφέρουσες όψεις με Δία και Κρόνο, αναμένονται τα γεγονότα που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα. Ωστόσο, τα σκήπτρα τα κρατάει η ανάδρομη Αφροδίτη που θα δώσει το στίγμα της στις ερωτικές σας υποθέσεις. Κατ' αρχάς θα νιώθετε αρκετά αναστατωμένοι, αβέβαιοι για τις επιλογές σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν κάποια άτομα του παρελθόντος και να σας βάλουν σε διλήμματα, ενισχύοντας την ψυχική σας φόρτιση. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα κι αν υπάρξουν ευκολίες, να μην επαναπαύεστε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ενσκήψουν προβλήματα στο χώρο της δουλειάς και να σας βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου. Θα δέχεστε πολλές πιέσεις και θα αναγκαστείτε να κάνετε αγγαρείες που θα σας βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σας με αποτέλεσμα να είστε νευρικοί. Θα πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να ξεσπάσετε στο λάθος άτομο, βάζοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να εκτονώνω την αρνητική μου ενέργεια γιατί η κατάρρευση του νευρικού μου συστήματος χρήζει ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μου.

 

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στον Ζυγό όλο και κάτι θα γίνεται που θα σας βάζει στο παιχνίδι, στο φλερτ, στις παρέες. Το βέβαιο είναι ότι, αν το θέλετε, αν μη τι άλλο, θα μπείτε στην περιπέτεια. Το θέμα είναι τι γίνεται αν σας πιάσει κρίση εσωστρέφειας και αναθεωρήσεων, πράγμα πολύ πιθανό με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και μάλιστα ανάδρομη και ενισχυμένη από τον Ήλιο και τον Ερμή. Δείτε τα πράγματα από κάποια απόσταση (σε αυτό είστε ταλαντούχοι εκ γενετής) και μην παρασύρεστε από τη συναισθηματική κυκλοθυμία.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και πιθανώς αγγαρείες αυτή την περίοδο. Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρξουν αυτοί που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ακόμη πιο σίγουρο είναι, ωστόσο, ότι αν θέλετε την καταξίωση, αν θέλετε να δρέψετε ουσιαστικούς καρπούς, θα πρέπει να κοπιάσετε πάρα πολύ γιατί ο Κρόνος δίνει την καταξίωση μόνο εκεί που την αξίζουν και το έχουν αποδείξει.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προετοιμάσω καρδιά και κορμί: ένας μυστικός έρωτας έρχεται από το παρελθόν και μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ταραχές...

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας κινούμενος ανάδρομα στον Καρκίνο, θα σχηματίσει μία αντίθεση με τον Ήλιο και ένα τετράγωνο με τον Άρη από το όγδοο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τη λίμπιντο και τον ψυχισμό σας (συμπεριλαμβανομένων των τραυμάτων σας). Αυτές είναι όψεις που θα δοκιμάσουν τις συναισθηματικές σας αντοχές. Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις που θα υποστούν τριγμούς είναι μόνο αυτές που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις. Προσπαθήστε να πατάτε στη γη και να μην ονειροβατείτε, ωραιοποιώντας τις καταστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την πολυαστρία και, κυρίως, την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους στόχους σας, πιθανώς να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας. Γενικότερα, αν τα γεγονότα σας εξωθούν στο να αλλάξετε πορεία πλεύσης, ακολουθείστε τη ροή και μη διστάσετε να προωθήσετε νέες ιδέες. Ωστόσο, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, να προσέχετε γιατί μπορεί να πέσετε θύματα κολάκων.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας βρω το χρόνο να περάσω όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τους φίλους μου. Αυτή την περίοδο αποτελούν μια πηγή ασφάλειας για μένα.

 Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved