Παιδικό Ωροσκόπιο από 30/12 έως 5/1

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 30/12 έως 5/1

ΚΡΙΟΣ

102112205

Η απροσεξία κυλάει στο αίμα του!

Το Κριαράκι σας είναι παιδάκι που έχει ανάγκη από δυναμικές δραστηριότητες για να εκτόνωση την ατελείωτη ενέργεια του. Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς με τον Ήλιο στο μεσουράνημα του πάρτε τα ποδήλατα και τα κράνη σας και κανονίστε μια εξόρμηση στη γειτονιά σας. Διαλέξτε ένα μεγάλο πεζόδρομο και μια μέρα χωρίς βροχή και τολμήστε το. Μη ξεχάσετε τις επιγονατίδες του, γιατί ο μικρός σας σίφουνας έχει την απροσεξία στο αίμα του.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μια θεατρική παράσταση!

Το Ταυράκι σας είναι ένα παιδάκι καλαίσθητο και καλλιτεχνικό. Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς κάντε στο μικρό σας ένα ξεχωριστό δώρο. Πηγαίνετέ το να δει παιδικό θέατρο και απολαύστε το τεράστιο του χαμόγελο μόλις μπει στην αίθουσα. Επιλέξτε μια παράσταση που οι ήρωες θα είναι ντυμένοι ζωάκια. Θα καταλάβετε πόσο πολύ ενθουσιάστηκε, όταν θα σας ζητάει να του το διηγηθείτε κάθε βράδυ πριν πέσει για ύπνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Στο χωριό του Αϊ Βασίλη!

Ο μικρούλης Δίδυμος είναι ένα παιδάκι που το ενθουσιάζει η πολυμορφία και η κίνηση. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσει την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι ένας πολυχώρος όπως π.χ ένα εμπορικό κέντρο. Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι δεν θα βαρεθεί στα πέντε πρώτα λεπτά. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το χωριό του Αϊ Βασίλη όπου θα ζωγραφίσει και θα παίξει με τον Ρούντολφ και την παρέα του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Αποκλειστικότητα και μικροδωράκια!

Το ευαίσθητο Καρκινάκι σας με το παραμικρό νοιώθει παραμελημένο και κλείνεται στον εαυτό του. Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς με τον Άρη να κόβει βόλτες στο 4ο οίκο του – σπίτι και οικογένεια- μην εκπλαγείτε αν αναβιώσει όλα τα παράπονα της χρονιάς. Για να σταματήσει τη γκρίνια και να ρίξετε τα ντεσιμπέλ τη έντασης του μην αμελήσετε να του δείχνετε την αποκλειστικότητα σας όσο πιο συχνά μπορείτε και να του κάνετε μικροδωράκια.

ΛΕΩΝ

102112197

Τίποτε ευτελές δεν το εντυπωσιάζει!

Το λαμπερό Λιονταράκι σας είναι ένα παιδάκι που τίποτε ευτελές δεν το εντυπωσιάζει. Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς κάντε του ένα ξεχωριστό δώρο και πηγαίνετέ το να δει την πρώτη του παράσταση στο μέγαρο μουσικής. Τα κουστούμια, η μουσική και η ορχήστρα όχι μόνο θα το συναρπάσουν, αλλά θα τα διηγείται όλο καμάρι για πολλές μέρες μετά σε όλους του τους φίλους. Μη σας φανεί παράξενο αν την άλλη μέρα σας δηλώσει με πολύ φυσικότητα ότι θέλει να γίνει μουσικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Βόλτες και αφηγήσεις!

Η αγαπημένη ασχολία του μικρού Παρθένου είναι να παρατηρεί τα πάντα και στη συνέχεια να τα σχολιάζει. Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι ιδανική για να κάνετε βόλτες σε διάφορα μέρη, να χαζέψετε τους υπαίθριους καλλιτέχνες και να ανακαλύψετε μαζί τα μικρά μυστικά της πόλης. Διηγηθείτε του ιστορίες από τότε που είσαστε εσείς μικροί και απαντήστε με υπομονή στα ατελείωτα «γιατί» του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ξενάγηση σε ένα μουσείο!

Το χαριτωμένο μικρό σας είναι ένα παιδάκι που του αρέσει ότι πιο ιδιαίτερο και καλαίσθητο. Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς είναι ιδανική για να επισκεφτείτε με το καμάρι σας ένα από τα πολλά μουσεία που διαθέτει η Ελλάδα. Είτε είναι το μουσείο της Ακρόπολης ή η εθνική πινακοθήκη θα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η ξενάγηση και οι γνώσεις που θα αποκομίσει θα το κάνουν το πιο ευτυχισμένο παιδάκι στον κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Η εξερεύνηση των ουρανών!

Ο μικρός Σκορπιός αγαπά οτιδήποτε του είναι άγνωστο ώστε να μπορεί να το εξερευνήσει. Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς μια καλή ιδέα θα ήταν να του κάνετε δώρο ένα βιβλίο με θέμα το διάστημα ή να επισκεφτείτε ένα πολυχώρο που να έχει σχέση με την ιστορία της κατάκτησης των ουρανών από τον άνθρωπο. Η μαγεία που θα ασκήσει επάνω του ένα τέτοιο θέμα θα εξάψει τη φαντασία του και θα το σκέπτεται για μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Τα ζωάκια ζωντάνεψαν!

Το εξωστρεφές Τοξοτάκι σας είναι ένα παιδάκι γεμάτο κέφι και χαρά. Του αρέσουν τα πάντα αρκεί να βρίσκονται έξω από το σπίτι. Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς η καλύτερη πρόταση για το μικρό σας μπόμπιρα θα ήταν μια ολοήμερη βόλτα στο αττικό πάρκο. Αρκούδες, πίθηκοι, φίδια, δελφίνια και εξωτικά πουλιά θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια του και δεν θα χορταίνει να τα βλέπει ξανά και ξανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Περπάτημα στο βουνό!

Ο μικρός Αιγόκερως χαίρεται πραγματικά κάθε φορά που του δίνεται η δυνατότητα να βρεθεί στη φύση. Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς μια βόλτα στο βουνό για περπάτημα, με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι για να αποθανατίσει όλα τα ζωάκια και τα φυτά που θα συναντήσει θα φωτίσουν το μουτράκι του. Μην ξεχάσετε μετά να εμφανίσετε τις φωτογραφίες, να τις βάλετε σε ένα άλμπουμ και να του τις κάνετε δώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Αστέρια και αστεράκια!

Ο μικρός Υδροχόος μαγεύεται στην κυριολεξία με τους πλανήτες και ότι έχει σχέση με το διάστημα. Φέτος την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς αν θέλετε να το ευχαριστήσετε κανονίστε να πάτε να δείτε μια παράσταση στο πλανητάριο. Το θέαμα είναι κάτι που θα το ταξιδέψει και θα του μείνει αξέχαστο για τις υπόλοιπες ημέρες. Γυρίζοντας σπίτι, στολίστε το δωμάτιο του με αστεράκια που λάμπουν στο σκοτάδι, για να το συντροφεύουν στα όνειρα του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ο φίλος μου ο δεινόσαυρος!

Εκεί που τα περισσότερα παιδάκια τρομάζουν με τη θέα ενός Τυρανόσαυρου Ρεξ ή ενός Βροντόσαυρου, το αγαπημένο Ψαράκι σας το διασκεδάζει όσο τίποτε άλλο. Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς χαρίστε του μια επίσκεψη στο μουσείο φυσικής ιστορίας και να είστε σίγουροι ότι θα το μαγέψει στη κυριολεξία. Το αγαπημένο του σημείο εννοείται πως θα είναι αυτό με τα απολιθωμένα ζώα όπου δεν θα λέει να ξεκολλήσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved