Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 22/12 έως 28/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1


ΕΡΩΤΑΣ: Ποιος έρωτας; Αν δεν ήσασταν φύση και θέση φλογεροί, μάλλον θα νιώθατε ότι εν μέσω τόσο υποχρεώσεων και ευθυνών ο έρωτας ακούγεται σαν το χωριό του Αϊ Βασίλη: ονειρεμένο αλλά μακρινό και παγωμένο. Πάντως, με την αντίθεση Άρη – Ουρανού δεν αποκλείεται να ανάψουν τα αίματα αλλά πρέπει να προσέχετε γιατί η εκπυρσοκρότηση μπορεί να αποβεί λίαν επικίνδυνη για τη σχέση σας χρονιάρες μέρες. Συστήνω να παραμείνετε πιστοί στις πατροπαράδοτες συνήθειες, να εστιαστείτε στις οικογενειακές χαρές και απολαύσεις και να είστε εχέφρονες, δηλαδή κόντρα στην παρόρμησή σας, να σκέφτεστε πολύ πριν μιλήσετε ή πράξετε το οτιδήποτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεται ότι οι συνθήκες θα είναι αρκετά πιεστικές για εσάς εν μέσω εορτών καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες, οικογενειακές και επαγγελματικές. Το ευχάριστο είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε γι αυτούς.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να εκτιμήσω τις χαρές της οικογενειακής θαλπωρής. Ας παραδεχτώ ότι χρειάζομαι αποδοχή και αγάπη κι ας φροντίσω να μην διεκδικώ με ανταγωνισμό τέτοιου συνενωτικά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο «συγκινήσεις» του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Αιγόκερω, η σύνοδός τους και τα εξάγωνά τους με τον Ποσειδώνα δείχνουν ότι, αν μη τι άλλο, θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες στιγμές αγάπης και διασκέδασης και ότι τελικά θα περάσετε ευχάριστες γιορτές, ίσως όχι τόσο ηδονικές όσο σας ταιριάζει αλλά αρκετά χαρούμενες.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο έκτο ηλιακό σας σπίτι θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας γιατί είστε ευάλωτοι στις εμπύρετες αδιαθεσίες και στα ατυχήματα. Προσπαθήστε να μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις απ' αυτές που είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε γιατί θα χάνετε ενέργεια και θα ήταν κρίμα να χαλάσουν οι γιορτές σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι εξαιρετικές για να πάω ένα ταξίδι, ακόμη πιο καλά στο εξωτερικό. Θα ξεφύγω λίγο από τα «δόντια» του Άρη, θα περάσω καλά και θα φορτίσω τις μπαταρίες μου για να αντέξω στα εξαντλητικά ωράρια που έρχονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι και πραγματοποιεί εκρηκτικές όψεις, θα βάλει φωτιά στα αισθηματικά σας. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού αλλά εξ' ίσου πιθανές είναι και οι απογοητεύσεις από ξαφνικούς καβγάδες, εντάσεις, προβληματικές συμπεριφορές. Παράλληλα, η πολυαστρία στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, τον Αιγόκερω, δηλώνει ότι η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη και γι αυτό θα σας εξωθεί στα φλερτ και στο να προσπαθείτε για την ικανοποίηση των επιθυμιών σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σας και το πώς θα τα διαχειριστείτε, οι προσπάθειές σας να τακτοποιήσετε τα χρέη σας ή να διεκπεραιώσετε κληρονομικές εκκρεμότητες, πιθανώς θα αποτελέσουν την κύρια απασχόλησή σας αυτές τις μέρες. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να επαναφέρει ένα οικονομικό θέμα στην επιφάνεια.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας εστιαστώ περισσότερο στα παιδιά μου, ας περάσω χρόνο μαζί τους, ας προσπαθήσω να συναισθανθώ τον σφυγμό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η πολυαστρία στο ζώδιο των σχέσεών σας σε συνδυασμό με την αντίθεση Άρη – Ουρανού στο γωνιακό σας σταυρό προσδίδει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτά τα Χριστούγεννα. Φαίνεται ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και μάλλον αυτό είστε εσείς! Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Όσο πιο γρήγορα κάνετε τις αναθεωρήσεις, δεχτείτε τα λάθη σας, σκεφτείτε σε βάθος τις καταστάσεις που σας αφορούν και δεν περιμένετε να ικανοποιήσετε τις αισθηματικές σας φιλοδοξίες σας τη στιγμή που εσείς θέλετε με τον τρόπο που θέλετε (δηλαδή τιθασεύσετε τον συναισθηματικό σας εγωισμό), τόσο πιο εύκολο θα είναι και αυτό το διάστημα και το αναμενόμενο μέχρι το καλοκαίρι.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι περνάτε στιγμές απείρου κάλλους συνοδευμένες από εξαναγκασμό για ανάληψη ευθυνών, πολύ τρέξιμο, ένταση και προβλήματα. Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο γι αυτό προσπαθήστε να αποτραβηχτείτε λίγο από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να συντονιστείτε με το πνεύμα των ημερών.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας είμαι πιο διαλλακτικός/η με τους άλλους και, κυρίως, με τα άτομα που αγαπώ περισσότερο και ιδιαίτερα με τους συντρόφους μου. Ας ακούσω αυτά που έχουν να μου πουν κι ας μην κωφεύω σε κάθε τι που δεν μπορώ να διαχειριστώ συναισθηματικά επειδή ενεργοποιεί τις ανασφάλειές μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Με την πολυαστρία στον Αιγόκερω φαίνεται ότι θα σας απορροφήσει η καθημερινότητα και θα βάλετε τους έρωτες σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο, Λιοντάρια είστε! Κάτι θα βρείτε για να σας εξιτάρει, για να σας κρατήσει στο παιχνίδι, θα κλέψετε λίγο χρόνο μιας και οι αργίες των γιορτών σας το επιτρέπουν. Ο Άρης από το τρίτο ηλιακό σας σπίτι και η αντίθεσή του με τον Ουρανό πιθανώς να σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις με δόσεις κεραυνοβόλου έρωτος.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχετε αρκετά πιεστική καθημερινότητα και πολλές υποχρεώσεις αλλά θα είστε ικανοποιημένοι. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο θέματα που προσπαθούσατε να προωθήσετε στο παρελθόν και να μπορέσετε να τα επαναδιαπραγματευθείτε τώρα. Πάντως, σε γενικές γραμμές, η περίοδος είναι αρκετά καλή για να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες και να νιώσετε απαλλαγμένοι από τα βάρη τους.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα ταξίδια και μάλιστα μέσα στις γιορτές, όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Ας προσπαθήσω να ξεφύγω λίγο από την καθημερινότητά μου για να αλλάξω παραστάσεις και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Πολυαστρία στον Αιγόκερω, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι! Το Σύμπαν μετατρέπει τον τομέα των ερώτων σας σε υπερπαραγωγή, παρότι συνήθως κρατάτε τους τόνους χαμηλά. Τώρα όλα είναι στο παιχνίδι: και επιστροφές του άσωτου παρελθόντος και νέες γνωριμίες και ωραιοποιήσεις και ρομαντισμός και ένταση και πάθος και αλλαγή σκηνικού και ανανέωση του καινούργιου και αποφάσεις και χαράς ευαγγέλια. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις γιατί, σε κάθε περίπτωση, θα κάνετε αυτό που επιθυμείτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με το Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, θα αναγκαστείτε να δραστηριοποιηθείτε για να διεκπεραιώσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, να κάνετε διακανονισμούς, να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν και, κυρίως, για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Ευτυχώς, οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές για να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες, να βάλετε νέους στόχους και να τους κατακτήσετε.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τα άστρα προτρέπουν να ασχοληθώ με τα παιδιά μου περισσότερο. Από την άλλη, οι γιορτινές μέρες τους ανήκουν. Αξίζει τον κόπο να τους δώσω την προτεραιότητα που τους αναλογεί και να περάσω ευχάριστες στιγμές κοντά τους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας να σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό και να πλησιάζει στο ακριβές τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, πυροδοτώντας τις σκληρές όψεις, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που πιθανώς να ενσκήψουν. Μέρες αγάπης και στοχασμού αυτές που διανύουμε και ίσως σας διευκολύνουν να ικανοποιήσετε το Συμπαντικό αίτημα που δέχεστε μέσω των πλανητών: καλό θα ήταν να κάνετε την ενδοσκόπησή σας, να αποδεχθείτε τα λάθη σας, να βρείτε τους τρόπους να εμποτίσετε με τις θετικές πλευρές του χαρακτήρα σας τις ανασφάλειές σας, να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας και τις αλλαγές που, πιθανώς, να είναι επιβεβλημένες.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες αυτές είναι αρκετά πιεστικές, φορτωμένες από πολλές ευθύνες που θα αναγκαστείτε να αναλάβετε, τόσο οικογενειακές όσο και επαγγελματικές. Τα σμπαραλιασμένα νεύρα σας μπορεί να αποδειχθούν ο χειρότερος συμβουλάτορας γι αυτό να προσέχετε. Υπερχειλίζετε συναισθηματικά και, επειδή δυσκολεύεστε στη διαχείριση των έντονων συναισθημάτων, πιθανώς να κάνετε λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα με τα άτομα που αγαπάτε περισσότερο και στα οποία νιώθετε πιο άνετα για να εκτεθείτε.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθώ να εκτονωθώ με τη γυμναστική ή τον χορό. Ας περιορίσω την κυκλοθυμία μου και ας ελέγξω τα νεύρα και τον εγωισμό μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Όλο και θα συμβαίνει κάτι που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον σας και θα σας βάζει στη διαδικασία να μπαίνετε στο παιχνίδι. Η πολυαστρία στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι δείχνει ότι θα φλερτάρετε, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες ή θα επιστρέψουν οι παλιές λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης στο ίδιο περιβάλλον. Θυμίζω ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, πριμοδοτεί αποκλειστικά τις σοβαρές προθέσεις και προτάσεις, πράξτε ανάλογα...

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα είστε αεικίνητοι αλλά με τη δυνατότητα να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στους εαυτούς σας και να αναπτύξετε δημιουργικές δραστηριότητες. Κοινώς, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, να επικοινωνήσετε, να κλείσετε συμφωνίες, να συζητήσετε για δουλειές. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέχετε λίγο ποιους εμπιστεύεστε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σας που να σας βάλει στη διαδικασία να «αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες».

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Δία στο ένατο ηλιακό σας σπίτι, ένα ταξίδι θα σας έβγαζε από τη ρουτίνα και θα σας βοηθούσε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ουρανό στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι να ενεργοποιείται από μία ισχυρή αντίθεση με τον Άρη, όλα είναι πιθανά! Μπορεί να πέσετε στα πατώματα από κεραυνοβόλο έρωτα, μπορεί να ενδώσετε σε παθιασμένες καταστάσεις μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας, μπορεί να αποτινάξετε από πάνω σας σχέσεις εξάρτησης που σας καταπιέζουν. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε ή πράξετε το οτιδήποτε γιατί η παρόρμηση της στιγμής μπορεί να επιφέρει λάθη που δεν θα είναι εύκολο να διορθωθούν.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, θα αξιοποιηθεί πλήρως από πλευράς σας αν προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, αν κλείσετε με τα χρέη του παρελθόντος, κάνοντας διακανονισμούς, πράγμα στο οποίο θα σας διευκολύνει και ο Δίας από τον Καρκίνο. Η Αφροδίτη που πλέον κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, σας διευκολύνει να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας μην πιέζω τις καταστάσεις, προσπαθώντας να υλοποιήσω τους στόχους μου. Ας έχω την υπομονή να περιμένω μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Τα άστρα μάλλον σας δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο με ό, τι συνεπάγεται κάτι τέτοιο, θετικό ή αρνητικό. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορεί να συντελέσει ώστε να επανέλθουν στο προσκήνιο άτομα του παρελθόντος από τα οποία είτε θα αντλήσετε επιβεβαιώσεις είτε θα βρεθείτε σε διλήμματα. Ο Ήλιος και ο Ερμής και τα εξάγωνά τους με τον Ποσειδώνα, θα συντελέσουν στο να μπει περισσότερος ρομαντισμός στο παιχνίδι σας αλλά ο Πλούτωνας που ενεργοποιείται από τον Άρη, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καταπιεσμένα συναισθήματα ή δυσκολίες που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε ριζικά το σκηνικό της προσωπικής σας ζωής.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι να ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, εστιασμένοι στους στόχους σας, πρόθυμοι να θυσιάσετε προσωπικό χρόνο για χάρη της δουλειάς σας, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις όποιες αντιξοότητες. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες που μάλλον θα σας βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου εν μέσω εορτών.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να έχω αυτοέλεγχο γιατί όλο και θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να νευριάσω υπερβολικά και καλό θα ήταν να μην εκραγώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Με την αντίθεση του Άρη και του κυβερνήτη σας Ουρανού, θα είστε σε ένταση, θα πιεστείτε, θα νιώθετε την ανάγκη να ξεσπάσετε προς πάσα κατεύθυνση. Η συγκεκριμένη όψη δεν αφορά άμεσα στα αισθηματικά σας αλλά θα τα επηρεάσει καθώς δημιουργεί την τάση αμετροέπειας σε αυτά που θα κάνετε και, κυρίως, σε αυτά που θα λέτε. Μέσα σ' όλα η πολυαστρία στον Αιγόκερω και, ιδιαίτερα, η ανάδρομη Αφροδίτη υποδηλώνει ότι δεν αποκλείονται οι μυστικές συνευρέσεις ερωτικού χαρακτήρα ή ότι το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή σας αλλά στο παρασκήνιό της.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα δώσετε έναν αγώνα για να μπορέσετε να βάλετε σε κάποια τάξη τις δουλειές σας ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, κυρίως εξ' αιτίας των κουτσομπολιών, των διαβολών, του παρασκηνίου που θα λειτουργήσει σε βάρος σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις τριβές για να μη βρεθείτε στη δυσάρεστη κατάσταση να μιλάτε για τα αυτονόητα σε ανθρώπους που θα κωφεύουν συνειδητά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα πρέπει να φροντίζω πιο επιμελώς την υγεία μου. Κυρίως θα πρέπει να κοιμάμαι περισσότερο αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η πολυαστρία στον Αιγόκερω επηρεάζει τον άξονα των ερώτων μου ενώ ο Δίας στο πέμπτο ηλιακό μου σπίτι «μιλάει» για επέκταση. Όλα αυτά μπορεί να σημαίνουν ότι πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα: μπορεί να υπάρξει μια ολική επαναφορά από ταίρι του παρελθόντος, μπορεί ο ρομαντισμός να γίνει η καλή σας νεράιδα που θα μετατρέψει μια φιλία σας σε ερωτική σχέση, μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, μπορεί απλά να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά της ρουτίνας σας (όσοι συγκατοικείτε εδώ και αρκετό καιρό), μπορεί να πέσουν προτάσεις. Καλή διασκέδαση!

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν και θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, μάλλον θα εστιαστείτε στο πώς θα ευχαριστηθείτε τις γιορτές σας. Πάντως, αν τελικά αποφασίσετε τα επιδοθείτε στη δουλειά, οι κόποι σας θα αμειφθούν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Ζυγό να ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, καλά θα κάνω να προσέχω όταν θα κάνω οικονομικές δοσοληψίες και διακανονισμούς.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved