Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 24/11 έως 30/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1


ΕΡΩΤΑΣ: Το βάρος των ημερών πέφτει στον επαγγελματικό τομέα και όχι άδικα. Ωστόσο, τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα παραμένουν ως είχαν, είτε αυτό είναι θετικό είτε είναι αρνητικό.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, το ζώδιο που συνδέεται με την καριέρα σας στην ηλιακή σας οικοθεσία, με το Δία και το εξάγωνό της με τον Ερμή, θα είναι οι όψεις που θα δημιουργήσουν τα ανοίγματα για μια πιο προσοδοφόρα καριέρα ή για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που είχατε μέχρι αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, ο Άρης από την Παρθένο σε εξάγωνο με τον Ερμή καταδεικνύει ότι θα γίνουν πολλές συζητήσεις ενώ δηλώνει ότι και αυτή την εβδομάδα σας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά με αρκετές εντάσεις και πιέσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Ουρανό μου διευρύνει τους ορίζοντές μου. Μήπως θα πρέπει να εμπιστευτώ περισσότερο τις ιδέες μου, ακόμη κι αυτές που σε πρώτη ανάγνωση μοιάζουν εξτρεμιστικές;

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε αντίθεση με το Δία και τον Άρη στην Παρθένο, φαίνεται ότι το θέμα έρωτας καλά κρατεί στη ζωή σας. Αν δεν αναλωθείτε σε ανερμάτιστα παιχνίδια και μπείτε στην προσπάθεια να κάνετε πιο ουσιαστικές σχέσεις, αν πάρετε τη ζωή σας στα σοβαρά κι αν είστε διατεθειμένοι να μην κάνετε αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν, αυτή η περίοδος μάλλον θα αποδώσει καρπούς και ίσως γελάσει το χειλάκι σας μια για πάντα...

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεται ότι τώρα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας, να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους – στηριγμένους σε πιο καινοτόμες ιδέες. Να θυμάστε ότι ο Κρόνος που «βλέπει» το ζώδιό σας, υποστηρίζει μόνο την πολλή δουλειά, τη σκληρή προσπάθεια, την επιμονή και την υπομονή. Καιρός να αποδείξετε ότι είστε οι δυνατοί και να χτίσετε τώρα τα θεμέλια που θα σας δώσουν επιβραβεύσεις στο αύριο.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να διαφημίσω τα ταλέντα και τις επαγγελματικές μου δεξιότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Το τρίγωνο του Ηλίου από τον Τοξότη με τον Ουρανό θα σας βάλει στην πρίζα, αν μη τι άλλο, για να αναζητήσετε τις ευκαιρίες σας να φλερτάρετε, να χαρείτε, να νιώσετε καλύτερα με τα ταίρια σας. Οι μέρες αυτές δεν υπόσχονται πολλά πάθη και συγκινήσεις αλλά θα είστε πιο χαρούμενοι, σε ετοιμότητα να απολαύσετε περισσότερες χαρές.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στην Παρθένο, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ένα πλήθος ευθυνών, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία θα σας διευκολύνει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις αλλά η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία και προσφορά, δηλώνει ότι το Σύμπαν θα ενισχύσει μόνο τις πολύ σοβαρές αποφάσεις και θα αφήσει το πεδίο ανοικτό για να υλοποιήσετε στόχους που συνάδουν προς τα ταλέντα και τις εμπειρίες σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να διεκπεραιώσω οικονομικές εκκρεμότητες, ακόμη και να υπογράψω διακανονισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα αποτελέσει το βεγγαλικό που θα λάμψει στην ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Παράλληλα, ο Άρης από την Παρθένο και οι όψεις του με τον Ερμή που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, σας επιτρέπουν να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να επιβεβαιωθείτε μέσα από το ερωτικό παιχνίδι.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετά καλές αναμένονται οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα. Καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε γιατί θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και δεν αποκλείεται να μπορέσετε να δρομολογήσετε κάποιες καινούργιες ιδέες σας. Τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να προβάλλετε τη δουλειά σας και πιθανώς να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αξιοποιήσετε επαγγελματικά τα ταλέντα σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας κάνω τώρα το πρόγραμμά μου και ας κλείσω ραντεβού με τα άτομα που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να προωθήσω τα σχέδιά μου.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, στον Τοξότη, και βλέπει από θετική γωνία τόσο τον γενέθλιο Ήλιο σας όσο και τον Ουρανό με τον οποίο, αυτή την εβδομάδα, σχηματίζει σύνοδο. Φαίνεται ότι έρχονται ημέρες που επιτέλους θα σας δώσουν χαρά και θα σας βάλουν και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι. Οι κεραυνοβόλες καταστάσεις δεν αποκλείονται αλλά πρέπει να θυμάστε ότι ο Κρόνος από το Σκορπιό πριμοδοτεί αποκλειστικά τις σοβαρές τοποθετήσεις σας προς όλους τους τομείς της ζωής σας και, φυσικά, και στον έρωτα.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στην Παρθένο αναμένονται έκτακτα έξοδα γι αυτό να προσέχετε λίγο τις κινήσεις σας και να μην ενδίδετε χωρίς αντιστάσεις στους πειρασμούς της αγοράς. Ανακατατάξεις στο σπίτι, πιθανή μετακόμιση ή αλλαγές στη διακόσμηση θα προσθέσουν κι άλλες ευθύνες στο ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά σας. Να είστε έτοιμοι για πολλή δουλειά και για πολύ σκληρά ωράρια.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσπαθήσω να μην κάνω καταχρήσεις στο ποτό και το φαγητό και ας ξεκουράζομαι περισσότερο, προκειμένου να διαφυλάξω την υγεία μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με το Δία, η οποία είναι πολύ θετική για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Φλερτ, χαρά, επιβεβαιώσεις κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Άρης στο ζώδιό σας ανεβάζει τη λίμπιντό σας αλλά και την τάση σας για επίθεση. Εξισορροπήστε τις ενέργειες κάνοντας έρωτα και όχι πόλεμο.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνα με την Αφροδίτη και τον Άρη καθώς επίσης και σύνοδο με τον Κρόνο. Παράλληλα, η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία. Αυτοί οι πλανητικοί συνδυασμοί θα σας πριμοδοτήσουν να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους, να αναθεωρήσετε τους παλιούς, αν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, να κάνετε σημαντικά και αποδοτικά ραντεβού, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας ταλανίζουν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι συλλογικές μου δραστηριότητες και οι φιλικές μου παρέες θα μου δώσουν χαρά και επιβεβαιώσεις. Ας επιδοθώ σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Αν εξαιρέσουμε το κάπως πιο θετικό κλίμα που δημιουργεί ο Ήλιος από τον Τοξότη, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Μάλιστα, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, να περιορίσετε την παρόρμησή σας και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, οι οποίες είναι πιθανό να προκαλέσουν αντιδράσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αντίθεση του Δία και της Αφροδίτης είναι θετική για θέματα καριέρας και οικογένειας. Εκτός του γεγονότος ότι τώρα μπορείτε να κάνετε ευχάριστες, ανανεωτικές αλλαγές στο χώρο σας, μπορεί να γεφυρώσετε αποστάσεις με την οικογένειά σας . Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ευκαιρία και στον τομέα της καριέρας. Γενικότερα, προσπαθήστε να συζητήσετε με τους ανωτέρους σας ή με άτομα που έχουν τη δύναμη να σας βοηθήσουν γιατί μπορεί να κομίσετε σημαντικά οφέλη.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Τώρα υπάρχει μια κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών μου. Ας κανονίσω να κάνω τους διακανονισμούς ή να διεκδικήσω χρήματα που μου χρωστούν ή να βάλω σε εφαρμογή ένα σχέδιο δράσης για να αυξήσω τα έσοδά μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η ατμόσφαιρα στον ερωτικό τομέα είναι διάχυτη από ανάγκη για επικοινωνία. Πρωταγωνιστής των ημερών ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας και με τις όψεις του σας εξωθεί άλλοτε στο να φλερτάρετε και να επιδιώκετε την ανταλλαγή μιας καλής κουβέντας κι ενός χαμόγελου κι άλλοτε να τα παίρνετε όλα πολύ σοβαρά.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά, αν είστε εστιασμένοι στους στόχους σας, έχετε υπομονή και επιμονή και δεν αφήνετε το φόβο να σας απομακρύνει από το πλάνο σας, θα βρείτε και τις απαραίτητες διεξόδους για να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας. Να θυμάστε ότι οι κόποι αυτής της περιόδου θα αποδώσουν καρπούς, έστω και αργότερα και ότι τώρα μπορεί να είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σας από άτομα και καταστάσεις που δεν σας προάγουν.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Τοξότη, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τα οικονομικά μου στην ηλιακή μου οικοθεσία, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Ας έχω τα μάτια μου ανοικτά για την απροσδόκητη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Ουρανό, όψη που μπορεί να σας βάλει σε νέες περιπέτειες, σε έντονες συγκινήσεις. Φυσικά, από μόνη της δεν είναι αρκετή για να δημιουργήσει φαντασμαγορικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή αλλά, τουλάχιστον, θα ταραχθούν λίγο τα λιμνάζοντα ύδατα, θα διασκεδάσετε περισσότερο, θα ανακτήσετε τη θετικότητά σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα πλήθος ευθυνών θα σας πιέσει αφόρητα και αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Δία, στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου, θα υπάρξει μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό σας ζήτημα. Γενικότερα, αν έχετε σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες, επιλέξτε αυτή την εβδομάδα για να τις διεκπεραιώσετε.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, πρέπει να προσέχω ποιους εμπιστεύομαι και σε τι είδους συζητήσεις μπαίνω γιατί μπορεί να ειπωθούν ανακρίβειες ή κατηγορίες σε βάρος μου και να δεχτώ πισώπλατα χτυπήματα που ίσως με βλάψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορεί να μην αποκαλύπτει την πιο παιχνιδιάρικη μορφή της αλλά αυτή την εβδομάδα με την αντίθεσή της με το Δία, ξετυλίγει το ταμπεραμέντο σας με σκοπό να σας βάλει σε περιπέτειες ανακάλυψης του θησαυρού – ηδονής και διασκέδασης. Πιο ευνοημένοι είστε οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Εσείς μπορεί να έχετε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και όχι μόνο ένα κύμα καλοπέρασης. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε προτάσεις ή να γνωρίσετε ένα πολύ σημαντικό ταίρι.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι να σχηματίζει αρκετά θετικές όψεις, μπορεί να συζητήσετε για τα σχέδιά σας, να «κατεβάσετε» καινούργιες ιδέες, να βάλετε νέους στόχους ή να βρείτε εκείνους που θα σας υποστηρίξουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι μέρες αυτές είναι καλές για να πάρετε αποφάσεις και να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες, στις οποίες θα έχετε αξιοσημείωτη απήχηση.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να συζητήσω τόσο προσωπικά θέματα όσο και επαγγελματικά, να κάνω συνεργασίες, να υπογράψω συμβόλαια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Η περίοδος απέχει πόρο από το να είναι η ιδανική σας για έρωτες και πανηγύρια. Θετική θα είναι η επίδραση του τριγώνου Ηλίου – Ουρανού αλλά σε καμία περίπτωση αρκετή για να δημιουργήσει καταστάσεις. Γενικότερα, να προσέχετε λίγο τις συμπεριφορές σας γιατί είστε πιεσμένοι και γίνεστε άλλοτε απόμακροι προς τους/τις συντρόφους σας κι άλλοτε κάπως επιθετικοί.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Ερμή και τον Κρόνο στο Σκορπιό, φαίνεται ότι θα δέχεστε πιέσεις από παντού. Ίσως να υπάρξουν εξελίξεις που θα σας εξαναγκάσουν να πάρετε καίριες αποφάσεις, να μπείτε σε συζητήσεις με ανωτέρους, να βάλετε νέους στόχους. Τώρα μπορεί να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για να οργανώσετε τις συμμαχίες σας. Με τον Άρη στην Παρθένο ίσως να προκύψει ένα θέμα με τράπεζες, ασφάλειες ή δημόσιο που να χρήζει διακανονισμού.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα επί πλέον έσοδο ή ένας μυστικός έρωτας μπορεί να με βγάλουν από το τέλμα. Ας έχω μάτια και καρδιά ανοικτά για να μην με προσπεράσει η ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης από την Παρθένο εκτονώνει πολλές ενέργειες, τόσο εριστικού όσο και σεξουαλικού χαρακτήρα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σας δείχνει ότι θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις, χαρές, πανηγύρια, διασκέδαση, φλερτ, επιβεβαιώσεις. Κι όλα αυτά δεν αποκλείεται να συμβούν σε κάποιο ταξίδι, μιας και ο Ερμής που σχηματίζει αρκετά θετικές όψεις για το ζώδιό σας, βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που σας εξωθεί σε μετακινήσεις, ταξίδια, εμπειρίες. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις, χρησιμοποιείστε τα θετικά του Άρη και απολαύστε τη θετική επιρροή των άστρων στους έρωτές σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σας ευοδώνονται αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα αν έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα. Θα είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι σε ομαδικές δραστηριότητες, στις οποίες μπορεί να διακριθείτε. Επίσης, τώρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας ώστε να γίνουν το επάγγελμά σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι συζητήσεις αυτής της εβδομάδας μπορεί να αποφέρουν μια αξιόλογη συνεργασία. Πρέπει να είμαι συνεπής στα ραντεβού μου και να μη διστάζω να προβάλλω τα προσόντα μου όταν και εκεί που πρέπει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved