Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/11 έως 14/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 18/11 έως 14/11

ΚΡΙΟΣ

102112205

Βιασύνη και σκανταλιές

Ο μικρούλης Κριός βιάζεται να εξερευνήσει τον κόσμο και επινοεί χίλιους δυο τρόπους προκειμένου να πετύχει ότι σκαρφίζεται το μυαλουδάκι του. Παίρνει φόρα χωρίς να σκέφτεται και τα χτυπήματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Αυτή την εβδομάδα με Άρη στον τομέα της υγεία του τα μάτια σας δεκατέσσερα για ιώσεις και ατυχηματάκια. Μείνετε ήρεμοι και χαμογελαστοί όταν, χτυπά κάθε φορά με διαφορετικούς τρόπους.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Ευαισθησία στο λαιμό

Το γλυκό Ταυράκι σας είναι ένα παιδάκι ήσυχο και προσκολλημένο στην οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα όμως με τον Ήλιο στο Σκορπιό γίνεται πιο συντροφικό και ψάχνει αφορμές να συναντάει τα φιλαράκια του. Φροντίστε όταν βγαίνετε έξω να είναι ντυμένο με ζεστά ρούχα και να κυρίως να είναι προστατευμένος ο λαιμός του. Η διατροφή μπορεί να γίνει σύμμαχος σας για ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Σχόλια και γκρίνια

Ο μικρός σας μπόμπιρας είναι ένα ευπροσάρμοστο παιδάκι με μεγάλη γκάμα ενδιαφερόντων. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στην Παρθένο αντικείμενο της προσοχής του γίνεται ο χώρος του σπιτιού και τα άτομα της οικογένειας του. Επειδή θα σχολιάζει το κάθε τι που πέφτει στην αντίληψη του φροντίστε να επικρατεί ηρεμία γιατί οτιδήποτε άλλο θα πυροδοτεί γκρίνιες και εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Από τη χαρά στη λύπη

Η διάθεση του μικρού σας αγγέλου αλλάζει σε χρόνο μηδέν. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο 3ο του σπίτι αυτή η αλλαγή συναισθημάτων θα είναι ακόμα πιο έντονη. Από χαρούμενο, κοινωνικό και παιχνιδιάρικο ξαφνικά και χωρίς λόγο το μουτράκι του θα συννεφιάζει και θα κλείνεται στον εαυτό του χωρίς να μιλάει σε κανένα. Προς θεού μην το πιέσετε, αλλά παροτρύνετε το να εκφράσει με λόγια ότι σκέπτεται.

ΛΕΩΝ

102112197

Ρόλοι και δημιουργικότητα

Το αξιαγάπητο μικρό σας είναι ένα πληθωρικό παιδάκι που ψάχνει τρόπους να εκφράσει τη δημιουργικότητα του. Το ντύσιμο είναι ένας από αυτούς γιατί λειτουργεί σαν μεταμφίεση και το βοηθά να υποδύεται διάφορους ρόλους. Για παράδειγμα ένα αγοράκι φορώντας ένα στρατιωτικό μπουφάν νοιώθει πιο δυνατό να αντιμετωπίσει ένα παιδάκι που το ενοχλεί, και ένα κοριτσάκι με μια φρου – φρου φουστίτσα θα αισθάνεται μια όμορφη μπαλαρίνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Αντίδραση στην πίεση

Ο μικρός Παρθένος ένα συνήθως ένα παιδάκι συνεσταλμένο και εύθικτο. Με τον 'Άρη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του ετοιμαστείτε για γκρίνιες. Οποιαδήποτε παρατήρηση ή πίεση από όπου κι αν προέρχεται θα το αναστατώνει και τότε ή θα εκδηλώνει μια επιθετική συμπεριφορά ή θα το παίζει θύμα. Τονώστε του την αυτοπεποίθηση και παρακινήστε το να ασχοληθεί με ένα ομαδικό άθλημα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Λέξη κλειδί «πρόγραμμα»

Το αγγελούδι σας έχει ιδιαίτερα αυξημένη την ανάγκη της αρμονίας και ισορροπίας. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, η λέξη κλειδί, αυτή την εβδομάδα είναι «πρόγραμμα». Πρόγραμμα για την ώρα που θα φάει, για την ώρα που θα παίξει, ακόμα και για την ώρα που θα κοιμηθεί. Μόλις το φτιάξετε μαζί και το συμφωνήσετε θα δείτε ότι θα κάνει με χαρά όλες του τις δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Φόβος που δεν εκδηλώνει

Ο μικρός Σκορπιός είναι ένα παιδάκι ευαίσθητο και συναισθηματικό που νοιώθει ότι απειλείτε διαρκώς. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο ζώδιο του αν παρατηρήσετε ότι κάποιες φορές είναι υπερβολικό στις αντιδράσεις του, σκεφτείτε μήπως πίσω από τη συμπεριφορά του κρύβεται κάποιος φόβος που δεν εκδηλώνει. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι το φοβίζει και αποφύγετε να το εκθέτετε σε ερεθίσματα που το τρομάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ένας μικρός καρδιοκατακτητής

Ο μικρός Τοξότης ξέρει πώς να κατακτά τις καρδιές των άλλων με την ευστροφία και την επινοητικότητα του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο Σκορπιό προσέξτε τις συζητήσεις που κάνετε μπροστά του γιατί ο μικρός θησαυρός σας «πιάνει στον αέρα» πράγματα που αργότερα θα σας καταπλήξουν. Απολαύστε μαζί του το παιχνίδι και αποφύγετε να το φορτώνετε με τα δικά σας προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ενδυματολογικές προτιμήσεις

Ο μικρούλης Αιγόκερως είναι ένα παιδάκι πρακτικό που συνήθως υπακούει αδιαμαρτύρητα στις προτροπές σας. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο ζώδιο, το πιτσιρίκι σας ανακαλύπτει τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις, τι του αρέσει να φορά και τι όχι, και αντιστέκεται σθεναρά στις επιλογές σας αν δεν συμφωνούν με το γούστο του. Θέλει να ξεχωρίζει με την εμφάνιση του και περνάει χρόνο μπροστά στον καθρέπτη φροντίζοντας τα μαλλιά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Σκαμπανεβάσματα και απομόνωση

Το μικρό σας ζουζούνι έχει ένα ευαίσθητο νευρικό σύστημα γι αυτό αλλάζει συχνά διαθέσεις. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στην Παρθένο η συμπεριφορά του παρουσιάζει διάφορα σκαμπανεβάσματα και απομονώνεται εύκολα. Ο λόγος είναι ότι μεταφράζει με ευκολία ότι συμβαίνει γύρω του και αυτό αν δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του το αναστατώνει και το αποσυντονίζει. Βοηθήστε το να εκφράζει τα θέλω του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Χώνει παντού τη μύτη του!

Στο μικρό Ιχθύ αρέσει να χώνει τη μύτη του παντού, να ψαχουλεύει τα συρτάρια ή τη τσάντα της μαμάς και να αγγίζει ότι το εντυπωσιάζει. Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής στο Σκορπιό οξύνει την περιέργεια του και τη διάθεση του για περιπέτεια. Σε εσάς έγκειται να διαμορφώσετε το χώρο σας κατάλληλα ώστε να μπορεί να εξερευνά χωρίς κίνδυνο, αλλά και να γλιτώσετε τα εύθραυστα αντικείμενα σας από τα περιπλανώμενα χεράκια του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved