Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 17/11 έως 23/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1


ΕΡΩΤΑΣ: Οι συνεχώς αυξανόμενες οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, σας αποσπούν από την προσωπική σας ζωή. Όσοι έχετε μια σχέση να την προστατεύετε από τον εγωισμό και την αδιαλλαξία μας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος του Σκορπιού πραγματοποιείται την Κυριακή και δημιουργεί μια δύσκολη εκκίνηση εβδομάδας καθώς πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας. Αυτή την περίοδο ίσως αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον Κρόνο είναι θετικά για να δρομολογήσετε επαγγελματικές υποθέσεις και να προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε ουσιαστικότερα και αποδοτικότερα με τους ανωτέρους σας. Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο διευκολύνει τη ροή της καθημερινότητάς σας και διευρύνει τους ορίζοντές σας στη δουλειά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Την Παρασκευή ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη, θέση από την οποία ευνοεί τις επαφές μου με το εξωτερικό, τις σπουδές, την επικοινωνία μου. Προς το παρόν, ας κρατήσω μια πιο συντηρητική στάση γιατί σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αλλά, από την άλλη εβδομάδα, το πεδίο μου θα είναι ελεύθερο για τέτοιου είδους δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονά σας με αποτέλεσμα να επηρεάζει τις σχέσεις σας και δη τις ερωτικές. Επειδή δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα που είχαν προκύψει με την έκλειψη, καλά θα κάνετε να είστε πιο συναινετικοί, πιο ανοικτοί επικοινωνιακά. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω είναι θετική για τις ερωτικές σας υποθέσεις ενώ ο Άρης από την Παρθένο και το εξάγωνό του με το Δία υπόσχονται φλερτ και ανανεωτικές καταστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στην Παρθένο και το εξάγωνό του με το Δία, θα είστε δημιουργικοί, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, θα βρείτε τους τρόπους να διαφημιστείτε και να προβληθείτε. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και το εξάγωνό της με τον Κρόνο, ανάβει το πράσινο φως για συζητήσεις, πιθανές συνεργασίες και συνεταιρισμούς καθώς επίσης και για επαφές με εξωτερικό.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή για να εκφράσω τις δημιουργικές μου ασχολίες, ακόμη και για να μετατρέψω το χόμπι μου σε επάγγελμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Η περίοδος δεν προσφέρεται για ερωτικές συγκινήσεις. Ωστόσο, από την Παρασκευή που ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη, αυξάνονται και οι πιθανότητες για κάτι θετικότερο. Ωστόσο, επειδή η πρώτη του όψη είναι το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα καθημερινής εργασίας και υγείας θα σας προκαλέσει αρκετό άγχος. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο στωική στάση στις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Ευτυχώς για σας, ο Ερμής μέρα με τη μέρα θα βρίσκει τη φόρμα του και θα σταματήσουν οι ανατροπές που μέχρι τώρα σας ταλάνιζαν. Ο Άρης από την Παρθένο δηλώνει ότι θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε πολλές υποχρεώσεις, τόσο οικογενειακές όσο και από τη δουλειά σας. Από την άλλη, το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου μπορεί να αποδώσει οικονομικά, αρκεί να δουλέψετε πολύ σκληρά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Επειδή το άγχος με αποδυναμώνει, ας φροντίσω περισσότερο την υγεία μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα των ερώτων και των φιλιών σας, γεγονός που στρέφει την προσοχή σας προς αυτόν τον τομέα. Αν λάβουμε υπόψη μας το εξάγωνο του Δία με τον Άρη που αυξάνει κατακόρυφα τις επιτυχίες σας καθώς επίσης και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που «μιλάει» για σχέσεις με σοβαρό σκοπό, δεν θα ήταν υπερβολή αν χαρακτηρίζαμε την εβδομάδα ως ερωτική. Ωστόσο, οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου, πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κάνετε καινούργιες γνωριμίες, αυξάνονται οι πιθανότητές σας να εμπλουτίσετε την πελατεία σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας, αρκεί να έχετε επιμονή και υπομονή, να παραμένετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να μην απογοητεύεστε με την πρώτη δυσκολία. Το εξάγωνο του Άρη και του Δία μπορεί να εκφραστεί υπό μορφή κάποιας επαγγελματικής συζήτησης που δεν αποκλείεται να κρύβει το στοιχείο της ευκαιρίας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να γεφυρώσω αποστάσεις με τα άτομα που είχαμε παρεξηγηθεί ή είχαμε διαρρήξει τις σχέσεις μας.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Οι οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις είναι πάρα πολλές, προκύπτουν κι άλλες και σας αποσπούν από τους έρωτες. Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη χρόνου για προσωπική ζωή σας εκνευρίζει αρκετά. Το παρήγορο είναι ότι ο Ήλιος από την Παρασκευή θα βρίσκεται στον Τοξότη, γεγονός που δίνει κάποιες ελπίδες για κάτι θετικότερο που μάλλον θα απολαύσετε από την επόμενη εβδομάδα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον τομέα της καθημερινής σας εργασίας και σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να εδραιώσετε σε πιο γερές βάσεις τη θέση σας αλλά είναι θετικό γιατί αποδίδει δικαιοσύνη. Παράλληλα, με το εξάγωνο του Άρη και του Δία, δεν αποκλείεται να βρείτε κάποιες διεξόδους για τις οικονομικές σας υποθέσεις που μέχρι τώρα έδειχναν να σας εξωθούν σε αδιέξοδα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Πανσέληνος του Σκορπιού μπορεί να με επιβαρύνει με επί πλέον υποχρεώσεις είτε στον τομέα της καριέρας είτε οικογενειακού χαρακτήρα. Ας επιδείξω υπομονή και ας μην επιτρέψω στον εαυτό μου την κατάρρευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας και μάλιστα σε όψη εξαγώνου με τον Δία από τον Καρκίνο, φαίνεται ότι μαζί με τη λίμπιντό σας, αυξάνονται και οι πιθανότητες να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε. Ωστόσο, η σημαντικότερη διέλευση για τα ερωτικά σας είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, που αυτή την εβδομάδα σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο. Τα φλερτ, οι επιβεβαιώσεις, οι ανανεωτικές καταστάσεις είναι στο πρόγραμμα. Κάποιοι Παρθένοι δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να γνωρίσετε και ένα άτομο με το οποίο να κάνετε μία πολύ σοβαρή σχέση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου όχι μόνο δεν αναστέλλει τις δραστηριότητές σας αλλά και είναι θετική για να αυξήσετε τις γνωριμίες σας, να κάνετε δημόσιες σχέσεις, επαγγελματικές συζητήσεις ή να προβάλλετε τα προϊόντα ή τα ταλέντα σας. Παράλληλα, οι υπόλοιπες όψεις καταδεικνύουν ότι ναι μεν θα έχετε πολλή δουλειά και πίεση αλλά οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε και κάποια αξιόλογη πρόταση εργασίας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την είσοδο του Ηλίου στον Τοξότη και το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα ας προσέχω για να μην κάνω κάποιους άτοπους χειρισμούς σε οικογενειακά ή ζητήματα καριέρας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Τόσο η Πανσέληνος όσο και οι υπόλοιπες πλανητικές όψεις σας εξωθούν στο να ασχοληθείτε με τις οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, με αποτέλεσμα να μην έχετε ούτε ενέργεια ούτε χρόνο για τα αισθηματικά σας. Από την Παρασκευή που ο Ήλιος θα μπει στον
Τοξότη, θα έχουμε κάτι θετικότερο.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα των οικονομικών σας και κρούει των κώδωνα. Πρέπει να περιορίσετε την τάση σας για σπατάλες, το shopping therapy, την επιδειξιμανία που σας πιάνει με κάλυψη τη μόδα. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε με περισσότερη σοβαρότητα το θέμα οικονομία και να κάνετε μια πιο συνετή διαχείριση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες πιο ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, αρκεί να είστε έτοιμοι να θυσιάσετε χρόνο και ενέργεια για τη δουλειά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου, ιδιαίτερα από τα άτομα με τα οποία ενθουσιάζομαι γιατί μπορεί να είναι άνθρακας ο θησαυρός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος του ζωδίου σας πραγματοποιείται την Κυριακή. Με λίγα λόγια η εβδομάδα αρχίζει με ένα ωραίο φεγγάρι να επηρεάζει τις σχέσεις σας και ιδιαίτερα τις ερωτικές. Επειδή βρίσκεται και ο Κρόνος στο ζώδιό σας, η ροπή να διυλίζετε των κώνωπα και να έχετε πολλές απαιτήσεις είναι μεγαλύτερη ακόμη και από τα φυσιολογικά –ήδη πολύ υψηλά- στάνταρ. Καλό θα ήταν να προσέχετε λίγο τις κινήσεις σας και να αξιοποιήσετε το εξάγωνο του Κρόνου και της Αφροδίτης για να πνεύσει ένας δροσερό, ανανεωτικό αεράκι στις σχέσεις σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το εξάγωνο του Άρη και του Δία είναι θετικό για να βάλετε νέους στόχους, να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να μπείτε στη δράση προκειμένου να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες που είχαν διαταραχθεί με την έκλειψη στο ζώδιό σας και τον ανάδρομο Ερμή. Μέρα με τη μέρα θα αναπληρώνετε τα κενά σας αλλά πάντα με αρκετές προσπάθειες και σκληρή δουλειά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Παρασκευή ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη, τον τομέα των οικονομικών μου. Από την επόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες πιο ευχάριστες εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες αυτές απέχουν πόρο από το να είναι ιδανικές για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Τα οικονομικά και –γενικότερα- πρακτικά σας θέματα σας αποσπούν τόσο ώστε να μην μπορείτε να αφοσιωθείτε στον έρωτα. Από την Παρασκευή ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα συντελέσει στο να ταράξετε κάπως τα λιμνάζοντα ύδατα. Το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα εγκυμονεί κινδύνους παραμυθιάσματος, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι, φαίνεται ότι θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και ενδεχόμενα κάποιες να μην σας αναλογούν. Το θετικό είναι ότι το εξάγωνο του Άρη με τον Δία «δηλώνει» ότι τελικά θα αμειφθείτε για τους κόπους σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει ότι αν είστε εστιασμένοι στο σκοπό σας και δουλέψετε με ζήλο, μπορεί να αυξήσετε τα έσοδά σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Πανσέληνος έχει πραγματοποιηθεί στον άξονα καθημερινότητας – υγείας – μυστικών και φόβων. Πιθανώς να νιώθω πολύ πιεσμένος/η γι αυτό θα πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου ώστε να αποφύγω τα ψυχοσωματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ:Η Αφροδίτη δεσπόζει στο ζώδιό σας και αυτή την εβδομάδα σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, γεγονός που μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει στον αισθηματικό σας τομέα. Βεβαίως, για τους γεννημένους από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, πάντα ισχύει ότι πρέπει να προσέχετε γιατί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα δεν αστειεύεται, αλλά και πάλι η Αφροδίτη θα σας χαρίσει μερικά χαμόγελα και επιβεβαιώσεις. Στις θετικές εξελίξεις θα συμβάλλει και ο Άρης από την Παρθένο και το εξάγωνό του με τον Δία ενώ η Πανσέληνος θα χαρίσει μια πιο συναισθηματική νότα στο σκηνικό σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι μέρες αυτές είναι σαφώς καλύτερες γι αυτό καλό θα ήταν να τις αξιοποιήσετε. Η Πανσέληνος όχι μόνο δεν σας βλάπτει αλλά σας δίνει καλλιτεχνική έμπνευση για να βάλετε νέους στόχους ενώ ο Κρόνος υπόσχεται ότι αν κουραστείτε και δουλέψετε σκληρά, θα σας ανταμείψει. Ο Άρης και ο Δίας συνηγορούν υπέρ των νέων συνεργασιών σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με την Πανσέληνο μπορεί να έχω κάποιες ιδιαίτερες συγκινήσεις ερωτικού χαρακτήρα ή από τους φίλους μου. Ας είμαι σε ετοιμότητα για να τις απολαύσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Συνεχίζετε να ρίχνετε το βάρος σας στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σας απασχολούν και όχι αδίκως. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχετε τον χρόνο και τη διάθεση για έρωτες και παιχνίδια αλλά το θετικό είναι ότι όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα. Από την Παρασκευή που ο Ήλιος θα περάσει στον Τοξότη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιο διασκεδαστικές στιγμές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, δίνει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα που θα είναι φουλ στη δουλειά, στις υποχρεώσεις, στις εντάσεις. Θα επωμιστείτε τα βάρη της καριέρας και της οικογένειας και θα αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι. Το εξάγωνο του Δία με τον Άρη δείχνει ότι δεν αποκλείεται να τακτοποιήσετε μιαν οικονομική εκκρεμότητα ή ακόμη και να κερδίσετε κάποια έξτρα χρήματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Κάποιος έρωτας, πιθανώς κρυφός για τα μάτια των άλλων, μπορεί να σας χαρίσει απρόσμενες συγκινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης που βρίσκεται στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι, ανάβει τις σπίθες που ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα της σχέσης σας. Το εξάγωνό του με τον Δία από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, των ερώτων σας, δείχνει ότι οι σπίθες θα είναι για να ανάψουν τα αίματα και να υπάρξει ανανέωση και όχι σπίθες πολέμου. Στη θετική εξέλιξη των αισθηματικών σας συμβάλει και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ενώ η Πανσέληνος χαρίζει και ένα όμορφο φεγγάρι στο σκηνικό σας....
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεται ότι το Σύμπαν συνωμοτεί για να μπορέσετε να βρείτε τις διεξόδους σας και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Αν δεν ανατρέπονται οι θετικές σας επιρροές από το γενέθλιο χάρτη σας και αν είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά, η περίοδος θα ευνοήσει τόσο τις συζητήσεις για καινούργιες συνεργασίες όσο και τις προσπάθειες που κάνετε στις υπάρχουσες δουλειές σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Στο τέλος της εβδομάδας, Παρασκευή και Σάββατο να προσέχω λίγο γιατί ο Ήλιος που μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιεί τον Ποσειδώνα μου και μπορεί να χάσω την ευθυκρισία μου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved