Παιδικό Ωροσκόπιο από 11/11 έως 17/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 11/11 έως 17/11

ΚΡΙΟΣ

102112205

Γενναιοδωρία τέλος

Ο μικρούλης Κριός με πολύ γενναιοδωρία μοιράζεται τα παιχνίδια του με τους φίλους που παίζουν μαζί του. Αυτή την εβδομάδα η γενναιοδωρία του - με τον κυβερνήτη του τον Άρη στην Παρθένο – θα πάρει τέλος αν, κάποιος από αυτούς πληγώσει τα αισθήματα του, μπει στην μέση για κάτι που θέλει να κάνει ή τον εμποδίσει να πάει εκεί που θέλει. Μάθετε του τη διαφορά ανάμεσα στη διαφωνία και το τσακωμό.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Απρόβλεπτες αντιδράσεις

Το μικρό Ταυράκι σας είναι συνήθως ήσυχο και ευχάριστο, δεν ενοχλείται ούτε ταράζεται εύκολα αν δεν πιεστεί. Αύτη την εβδομάδα όμως με τον Ήλιο στο Σκορπιό μπορεί να γίνει αρκετά απρόβλεπτο στις αντιδράσεις του. Παρ' όλο που συμπεριφέρεται καλά όταν βρίσκεται με άλλους, δεν θα νοιώσει καθόλου καλά αν αναγκαστεί αν γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Μην το σπρώχνετε να κάνει κάτι που δεν θέλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ενέργεια και χοροπηδητό

Ο μικρός σας μπόμπιρας είναι ένα παιδάκι όλο ενέργεια που χοροπηδά συνέχεια σαν να έχει ελατήρια μέσα του. Η ιδέα και μόνο ότι θα μείνει ακίνητο ή θα περιοριστεί σε ένα μικρό χώρο είναι κάτι τελείως ασύμβατο με την φύση του που το σπρώχνει στην αναζήτηση, την εξερεύνηση και τη μάθηση. Αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να το περιορίσετε βεβαιωθείτε προηγουμένως ότι έχει διάφορα παιχνίδια και άφθονα βιβλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Δημιουργήστε μια φωλιά

Το ευαίσθητο καβουράκι σας νοιώθει την ανάγκη να έχει την απόλυτη προσοχή των γονιών του και ιδίως της μαμάς. Να ξέρει ότι πάντα θα το προσέχει, θα το φροντίζει και θα νοιάζεται για όλα όσα σκέφτεται και χρειάζεται. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στην Παρθένο δημιουργήστε μαζί ένα μέρος που θα αντιπροσωπεύει τη φωλιά του, που θα μπορεί να καταφεύγει όταν κάτι το τρομάζει.

ΛΕΩΝ

102112197

Ένας χαρισματικός δάσκαλος

Ο ρόλος του δασκάλου είναι κάτι που ενθουσιάζει και δίνει ιδιαίτερη χαρά στο μικρό σας Λιονταράκι. Αυτή την εβδομάδα οι φίλοι και οι παρέες θα έχουν μεγάλη σημασία για κείνο μιας και αναζητά ακροατήριο όπου με περισπούδαστο ύφος θα τους εξηγεί διάφορα πράγματα. Φροντίστε να έρχεται σε επαφή με παιδάκια της ηλικίας του και απολαύστε το δημιουργικό μυαλουδάκι του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Εφευρετικότητα και επιδεξιότητα

Ο μικρός Παρθένος έχει σπουδαίες νοητικές ικανότητες και διακρίνεται σε πράγματα που εξασκούν το μυαλό. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη τον Ερμή στο Σκορπιό προτεραιότητα του θα έχουν οι δραστηριότητες που απαιτούν εφευρετικότητα και επιδεξιότητα στα χέρια. Μια καλή επιλογή είναι ένα παιχνίδι όπου θα κατασκευάζει διάφορα πράγματα και συγχρόνως θα κεντρίζει το μυαλουδάκι του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αρμονία ήχου και χρώματος

Το αγγελούδι σας είναι ένα γλυκό παιδάκι που προσπαθεί να είναι ευχάριστο για να το δέχονται όλοι γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο Σκορπιό θα μπορέσει να το κάνει μόνο όταν υπάρχει στο περιβάλλον του αρμονία ήχου, χρώματος και σκέψης. Βοηθήστε το να αναπτύξει τις δημιουργικές του δεξιότητες, έτσι ώστε να εκφραστεί ελεύθερα και να πάρει πρωτοβουλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Μνήμη ελέφαντα

Ο μικρός Σκορπιός αγαπάει και εμπιστεύεται δύσκολα, όταν το κάνει όμως το κάνει απόλυτα και ολοκληρωτικά. Με τον Ερμή στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα αν θέλετε να το προσεγγίσετε καλό θα ήταν να το κάνετε δείχνοντας τους πραγματικούς σας σκοπούς. Να θυμάστε ότι οι κεραίες του πιάνουν τα πάντα και θυμάται πάντα τόσο την καλή όσο και την άσχημη συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Αντίδραση και αδιαφορία

Ο μικρός Τοξότης είναι ένα παιδάκι αρκετά δραστήριο και κοινωνικό και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Με τον Ήλιο στο Σκορπιό αυτή την εβδομάδα οι φόβοι και οι ανασφάλειες του βγαίνουν στο φως. Το μυστικό για να νοιώθει υγιές και ισορροπημένο είναι νοιώθει ελεύθερο και ασφαλές Αν αυτό δεν υφίστανται το δημιουργικό του μυαλό πολλές φορές μπορεί να γίνει αντιδραστικό και αδιάφορο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Πρακτικές κατασκευές

Ο μικρούλης Αιγόκερως είναι ένα παιδάκι που δεν χάνεται σε κούφια ονειροπολήματα. Ξέρει τι θέλει και πως θα το αποκτήσει και δεν χάνει το χρόνο του σε άσκοπα παιχνίδια. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στην Παρθένο θα απορροφάται συχνά κατασκευάζοντας κάτι πρακτικό. Το σίγουρο είναι ότι, ότι κι αν είναι αυτό θα είναι θα είναι για χρήσιμο σκοπό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Προηγμένη τεχνολογία

Απρόβλεπτο και αξιαγάπητα το αντιφατικό μικρό σας είναι ικανό να φέρει τα πάνω κάτω και να δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση με τα καμώματα του. Αυτή την εβδομάδα με δύο πλανήτες στο μεσουράνημα του – Ήλιο και Ερμή – για να ικανοποιήσει την ανάγκη του για εξερεύνηση πρέπει να είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Φροντίστε τα κινητά σας να μην είναι σε κοινή θέα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ένας ονειρικός κόσμος

Το πρόγραμμα και η ρουτίνα είναι οι φυσικό εχθροί του μικρού σας μπόμπιρα Αβέβαιο για τις ικανότητες του έχει ανάγκη προσοχής και ενθάρρυνσης. Όταν όμως το πιάνει η διάθεση να απομονωθεί αφήστε το να το κάνει. Το μυαλουδάκι του θα βρίσκεται χίλια μίλια μακριά και δεν θα μπορείτε να το ακολουθήσετε. Καθοδηγήστε τρυφερά και αφήστε το που και που να ξεγλιστρά στον ονειρικό του κόσμο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved