Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 10/11 έως 16/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1


ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι τα γεγονότα σας αποσπούν από τους έρωτες. Οι περισσότεροι Κριοί είστε εστιασμένοι στο πώς θα λύσετε θέματα της καθημερινότητας. Ωστόσο, ο Ήλιος από τον Σκορπιό και το τρίγωνό του με το Δία, σας βάζει στη διαδικασία να αποζητάτε την ικανοποίηση των επιθυμιών σας που σημαίνει ότι τελικά δεν απαρνιέστε εντελώς την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό τους με τον Ουρανό εγείρει θέματα καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Το βέβαιο είναι ότι η πίεση θα είναι μεγάλη, ιδιαίτερα για τους γεννημένους προς το τέλος του Μάρτη. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε λάθη, να αποκαλυφθούν σκάνδαλα και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις. Βοηθητικό είναι το εξάγωνο του Άρη και του Κρόνου, το οποίο θα αποδώσει αν είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε σκληρά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προετοιμαστώ τώρα για να κάνω μια καινούργια αρχή ή να ολοκληρώσω μια διαδικασία ή να υπογράψω έναν οικονομικό διακανονισμό την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό τους με τον Ουρανό, δεν αποκλείεται να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή. Φόβοι, ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και, αν χρειάζεται, μπορεί να φέρουν την αλλαγή που –ενδεχόμενα- να μην τολμούσατε από εξάρτηση ή φόβο της μοναξιάς. Παράλληλα, ο Άρης από την Παρθένο και το εξάγωνό του με τον Κρόνο σας εξωθούν να αποζητάτε την περιπέτεια αλλά μέσα σε μία σοβαρή σχέση. Το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο διευκολύνει αυτούς που ψάχνονται γιατί δίνει τα περιθώρια για καινούργιες γνωριμίες και φλερτ.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σαφώς και βελτιώνονται τα πράγματα, μέρα με τη μέρα, αλλά –προς το παρόν- δεν θα είναι εύκολο να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος. Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας κι αν μπορείτε, καλύτερα να μην υπογράψετε τώρα διακανονισμούς ή συμβόλαια.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με το τρίγωνο του Ηλίου και του Δία είναι πιθανό να δεχθώ κάποια σημαντική πρόταση για κάποια συνεργασία ή προβολή μου. Ας προσέχω για να μη χάσω κάποια ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο ο έρωτας έχει χάσει τη θέση που του αναλογεί στη ζωή σας καθώς η καθημερινότητα και τα πρακτικά θέματα σας αποσπούν σχεδόν ολοσχερώς. Ωστόσο, επειδή η καρδιά έχεις τις ανάγκες της και ο Ποσειδώνας «βλέπει με θολό μάτι» το ζώδιό σας, τη στιγμή που τα τερτίπια της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό ανεβάζουν τη λίμπιντό σας και τη φιληδονία σας στα ύψη, καλά θα κάνετε να προσέχετε για να έχετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το τρίγωνο του Δία και του Ήλιου είναι θετικό για να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις στη δουλειά ώστε αφ' ενός να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας, αφ' ετέρου να κερδίσετε χρήματα ή να διεκδικήσετε αυτά που σας χρωστούν. Η Αφροδίτη που πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να συντελέσει στο να αντιμετωπίσετε χρέη ή οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε συνετοί και, εάν είναι δυνατό, να αναβάλετε τους διακανονισμούς για την επόμενη εβδομάδα γιατί τώρα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι στάσιμος και δεν θα σας ευνοεί.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με το εξάγωνο του Άρη από το τέταρτο ηλιακό μου σπίτι με τον Κρόνο μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο σχετικά με το σπίτι ή ακόμη και μία μετακόμιση ή να σκεφτώ μια ανακαίνιση. Πάντως, η τελική κατάληξη θα μου βγει σε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας από το ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και φωτίζεται ο ερωτικός τομέας καθώς τώρα θα αναδειχθεί η γοητεία σας ενώ οι πιθανότητες να αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και άρα το πεδίο επιλογών, είναι πολλές. Από την άλλη η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο των σχέσεών σας και σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Οι γεννημένοι προς το τέλος του Ιούνη – αρχές Ιούλη να προσέχετε γιατί δεν αποκλείεται να επέλθει ένα τέλος σε μια σχέση σας. Γενικότερα να είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές. Ωστόσο, αυτή η όψη μπορεί να σας εξωθήσει στο να αλλάξετε εσείς οπτική γωνία για τα πράγματα και να δείτε με τελείως διαφορετικό μάτι το ταίρι σας...

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι οι διέξοδοί σας είναι αρκετές, αρκεί να τις βλέπετε και να μην αφήνετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και τις ανασφάλειές σας να σας δεσμεύουν στη μεμψιμοιρία. Με το εξάγωνο του Άρη και του Κρόνου δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια συζήτηση ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για ένα τετράμηνο όλο και θα φέρει κάτι πιο φωτεινό στις συνεργασίες σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι καλή για να τελειώνω οριστικά υποθέσεις που είναι ανοικτές και με δεσμεύουν είτε χρονικά είτε συναισθηματικά. Υποθέσεις που με πιέζουν εδώ και αρκετό καιρό.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Η περίοδος είναι επιφορτισμένη με πολλές ευθύνες που σας αποσπούν από τους έρωτες. Ωστόσο, αν έχετε μία σχέση, θα συντηρηθούν οι ισορροπίες, αρκεί να μην εκτονώνετε τις εντάσεις σας στο ταίρι σας και να είστε λιγότερο απόλυτοι.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το εξάγωνο του Άρη από το δεύτερο ηλιακό σας σπίτι με τον Κρόνο ανοίγει ένα παράθυρο για να βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας προβλήματα, αρκεί να είστε συντηρητικοί και να μην απλώνεστε πέρα από το πάπλωμά σας, όπως λέει η λαϊκή μούσα. Από την άλλη, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και το τετράγωνό της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει στεναχώριες στη δουλειά ή να σας εξαναγκάσει σε αλλαγές που, ωστόσο, τελικά θα είναι για καλό σας καθώς το ζώδιό σας υποστηρίζεται σθεναρά από τον Ουρανό.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με το τρίγωνο του Ήλιου και του Δία, ας εμπιστεύομαι πιο πολύ το ένστικτό μου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα με προφυλάσσει από αρκετές παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Φαίνεται ότι διάγετε περίοδο μεγάλων παθών. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για 4 μήνες στο ζώδιο των ερώτων σας, τον Αιγόκερω. Αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας ένα σκηνικό πάθους και μυστηρίου, το οποίο θα συνοδεύεται από φόβους και άγχη. Αν καταφέρετε να κατανικήσετε τους φόβους σας και να αφήσετε τον έρωτα και το σεξ να θριαμβεύσουν, θα έχετε νικήσει τη μάχη με τις μαινάδες σας...

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο είναι ενθαρρυντικό για τις υποθέσεις σας καθώς φαίνεται ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς. Ενδεχόμενα από την άλλη εβδομάδα να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να κάνετε κάποιες καίριες κινήσεις στον τομέα της καριέρας σας. Προς το παρόν, κάντε λίγη υπομονή γιατί ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι στάσιμος και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για μια καινούργια αρχή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το τρίγωνο του Ήλιου και του Δία είναι θετικό για να βάλω νέους στόχους, να κάνω καινούργια σχέδια, να κάνω καινούργιες γνωριμίες και να συμμετέχω σε συλλογικά σχήματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτός ο συνδυασμός όψεων φωνάζει για απεξάρτηση και αλλαγή, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τέλος Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου. Καλά θα κάνετε να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας σε θέματα καρδιάς, κόντρα στον εγωισμό σας και στους βαυκαλισμούς ότι εσείς δεν τσακώνεστε ποτέ, είστε ήρεμοι, κλπ. Δεχθείτε τα λάθη σας και αναγεννηθείτε με σκοπό να αποκτήσετε το ταίρι που θα σας κάνει αληθινά ευτυχισμένους.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχετε πολλά προβλήματα καθώς είναι πιθανό να δράσουν παρασκηνιακά κάποια άτομα και να σας στήσουν παγίδες. Παράλληλα, η έντασή σας μπορεί να σας εξωθήσει στο να επιβεβαιώσετε τους φόβους σας. Ευτυχώς, από εδώ και πέρα, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με το τρίγωνο του Ηλίου και του Δία, πιθανώς να υπάρξει κάποια ευκαιρία για να αυξήσω τα οικονομικά μου. Ας έχω τα μάτια μου ανοικτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι με τον Κρόνο στο ζώδιό σας τα πράγματα φαίνονται λίγο δύσκολα αλλά να θυμάστε ότι ο Κρόνος καταλύει μόνο τις καταστάσεις που δεν πατούν σε γερές βάσεις ή έχουν ημερομηνία λήξης και άρα –κατά βάθος- αποτελούν την ταλαιπωρία σας. Το εξάγωνό του με τον Άρη είναι θετικό, ιδιαίτερα για όσους θέλετε να αλεγράρετε λίγο με τους φίλους σας. Παράλληλα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μιλάει για μεγάλα πάθη ενώ το τετράγωνό τους με τον Ουρανό μιλάει για το απρόβλεπτο που μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ερμής είναι στάσιμος στο ζώδιό σας, γεγονός που μπορεί να φέρει πολλές καθυστερήσεις. Από υπομονή δεν τα πάτε άσχημα αλλά για το νευρικό σας σύστημα δεν εγγυώμαι. Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα έχετε αρκετά θέματα που απαιτούν τη λύση τους. Ωστόσο, το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας κάνει πιο πρακτικούς και σας επιτρέπει να φτιάξετε μία ρεαλιστική στρατηγική που με σκληρή δουλειά θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να κομίσω πολλά οφέλη αν ενταχθώ σε μια συλλογική δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για συνεταιρισμό ή σύλλογο επαγγελματικού χαρακτήρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ουρανό στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, η οποία θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, οι εκπλήξεις –είτε θετικές είτε αρνητικές- είναι στο πρόγραμμα. Ωστόσο, εσείς είστε λάτρεις της περιπέτειας και αντέχετε στις εκπλήξεις. Από την επόμενη εβδομάδα, αναμένονται σαφώς καλύτερες εξελίξεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι και σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, το θέμα των ημερών θα είναι τα οικονομικά σας. Από τη μια μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα αλλά –αν το επιτρέπει ο προσωπικός σας χάρτης- μπορεί να προκύψει και ένα μεγάλο, αναπάντεχο κέρδος. Να θυμάστε ότι δεν αποκλείεται να σας κουτσομπολεύουν ή να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας. Μην εμπιστεύεστε άτομα για τα οποία δεν είστε σίγουροι στη δουλειά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με το τρίγωνο Δία – Ήλιου δεν αποκλείεται να βρεθεί το άτομο που θα μεσολαβήσει για να διεκπεραιώσω μια οικονομική μου υπόθεση. Ας προσπαθήσω να δω από πού μπορώ να αντλήσω βοήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας εξωθεί στο να παίζετε ερωτικά παιχνίδια. Με τη σύνοδό της με τον Πλούτωνα εξάρει την ηδυπάθειά σας. Ωστόσο, ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα, απωθημένα, παράπονα, φοβίες. Να προσέχετε τις ανταγωνιστικές σας διαθέσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τέλος του Δεκέμβρη – αρχές Γενάρη. Εσείς δεν αποκλείεται να φθάσετε σε ένα οριστικό τέλος. Γενικότερα, καλό θα ήταν να δείτε τις ερωτικές σας υποθέσεις από διαφορετική οπτική γωνία.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το τρίγωνο του Ηλίου με το Δία είναι πολύ ευνοϊκό για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, να βάλετε νέους στόχους, να οργανώσετε τις υποθέσεις σας, να έρθετε σε επαφή με άτομα με τα οποία πιθανώς να συνεταιριστείτε, να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας. Από την άλλη, το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο διευκολύνει όσους θέλετε να ενταχθείτε σε συλλογικά σχήματα ή να διευθετήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αν προκύψει κάτι καινούργιο, είναι προτιμότερο να βάλω υπογραφές από την επόμενη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Οι υποχρεώσεις σας, επαγγελματικές και οικονομικές, σας αποσπούν από τους έρωτες. Ωστόσο, όσοι έχετε μία σχέση, μάλλον θα συντηρήσετε τις ισορροπίες σας, αρκεί να μην θεωρείτε τις διεκδικήσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει ως επί πλέον πίεση.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι πιέσεις που σας ασκούνται είναι πολλές. Ωστόσο, με το Δία στο έκτο ηλιακό σας σπίτι και το τρίγωνό του με τον Ήλιο από το δέκατο ηλιακό σας σπίτι, το χώρο της καριέρας σας, φαίνεται ότι θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Πιθανώς να δεχθείτε κάποια πρόταση για δουλειά. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας διαψεύσει. Αν σκεφτείτε να κάνετε μια σημαντική κίνηση, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα μυστικό πάθος ίσως να μπει στη ζωή μου και να την αναστατώσει. Ένας έρωτας που να με απομονώσει σε μία αγκαλιά...

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δίας από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, των ερώτων σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από το Σκορπιό, γεγονός που δίνει φως στους έρωτές σας. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, θα φλερτάρετε, θα έχετε επιτυχίες. Οι γεννημένοι στο πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας, με τον Ποσειδώνα να σας «κλέβει» ακόμη και τα τελευταία ρινίσματα της λογικής σας, να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να ενδώσετε σε κόλακες ή αυταπάτες. Γενικότερα, αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις και καινούργια φλερτ ή ανανεωτικές καταστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχουν οι δυνατότητες να επεκταθείτε επαγγελματικά αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή και να μην πιέζετε τις καταστάσεις. Να έχετε εμπιστοσύνη στο Σύμπαν και να είστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν τη στιγμή που πρέπει. Προσπαθήστε να κάνετε λίγη οικονομία γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ίσως είναι απαραίτητο να αναθεωρήσω τη στάση μου προς κάποιους συνεργάτες μου. Καλά θα κάνω να μην ενδίδω στον ανταγωνισμό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved