Παιδικό Ωροσκόπιο από 28/10 έως 3/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 28/10 έως 3/11

ΚΡΙΟΣ

102112205

Μικροατυχήματακια και ιώσεις

Ο μικρούλης Κριός είναι ένα από τα πιο υπερκινητικά παιδάκια του ζωδιακού με ατελείωτα αποθέματα ενέργειας. 'Όταν αυτή η ενέργεια δεν βρίσκει διεξόδους για να εκτονωθεί γίνεται νευρικό και απρόσεκτο στις κινήσεις του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στην Παρθένο να έχετε τα μάτια σας συνεχώς στραμμένα επάνω του γιατί είναι ευαίσθητο σε μικροατυχηματάκια και ιώσεις.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Αγγίζει και μυρίζει

Το Ταυράκι σας αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει στο περιβάλλον του μέσω των αισθήσεων του. Το καλό φαγητό είναι η αδυναμία του και η κουζίνα του σπιτιού ο αγαπημένος του χώρος. Όταν η μαμά μαγειρεύει του αρέσει να μυρίζει και να αγγίζει τα υλικά που χρησιμοποιεί. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Τοξότη εκπαιδεύστε το στην υγιεινή διατροφή για να μεγαλώσει ισορροπημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Συγκέντρωση σε ένα μόνο ερέθισμα

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του πανέξυπνου μπόμπιρα σας είναι η τάση του να ασχολείται με πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να συγκεντρώσει την προσοχή του σε ένα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο Σκορπιό μάθετε το να είναι επιλεκτικό, ώστε να συγκεντρώνεται σε ένα μόνο ερέθισμα. Για παράδειγμα να μην φέρνει τα παιχνίδια στο τραπέζι όταν τρώει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Νοιώθει και μαθαίνει

Το ευαίσθητο μικρό σας έχει την τάση να κρατάει μέσα του τις σκέψεις και τις ανησυχίες του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στο Σκορπιό είναι σημαντικό όταν θέλετε να του μάθετε κάτι, να το κάνετε να το νοιώσει πρώτα και μετά να βρει το δικό του νόημα. Ερωτήσεις του τύπου «Νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι, τι λες και εσύ» το βοηθάνε να εξωτερικεύει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του.

ΛΕΩΝ

102112197

Μηνύματα μέσα από το παιχνίδι

Το Λιονταράκι σας από μικρό έχει την αίσθηση ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του και εσείς πρέπει να σκαρφιστείτε χίλιους τρόπους για να χαλιναγωγήσετε τον εγωκεντρισμό του, χωρίς όμως να τραυματίσετε την αυτοπεποίθηση του. Αυτή την εβδομάδα η έκλειψη του Ηλίου στο Σκορπιό πιθανόν να οξύνει τις σχέσεις του με το οικογενειακό του περιβάλλον. Δώστε του μηνύματα μέσα από το παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Γιατί και γιατί

Το Παρθενάκι σας νοιώθει την επιτακτική ανάγκη να βάλει τάξη στον κόσμο που το περιβάλλει. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή στο Σκορπιό από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι με ένα γιατί στο στόμα. Με μια ερώτηση όμως ξεκινά ένας διάλογος. Ένα από τα μυστικά του διαλόγου που θα το ικανοποιήσει ιδιαίτερα είναι να επιχειρήσετε να αναζητήσετε μαζί του την απάντηση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Η ψυχή της παρέας

Το χαριτωμένο Ζυγάκι σας είναι ένα παιδάκι που δεν του αρέσει να είναι μόνο του, γι αυτό πάντα φροντίζει να έχει φίλους. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα είναι η ψυχή της παρέας. Όταν θυμώνει γίνεται απότομο και υπερβολικό στις αντιδράσεις του, γρήγορα όμως ο θυμός του εξανεμίζεται. Αν σας ζητάει διαρκώς καινούργια πράγματα μάθετε το μέχρι που φτάνουν τα όρια του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Κλειστό σαν στρείδι

Ο μικρός Σκορπιός δεν ανήκει στην κατηγορία των εύκολων παιδιών. Ιδιαίτερα ευαίσθητος και κλειστός σαν στρείδι στεναχωριέται εύκολα και δύσκολα το ξεχνάει. Αυτή την εβδομάδα με την έκλειψη Ηλίου που γίνεται στο ζώδιο του ετοιμαστείτε για γκρίνιες και παράπονα. Αφουγκραστείτε τις συναισθηματικές του ανάγκες και φροντίστε να μην χάσει ποτέ την εμπιστοσύνη του σε εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Χιούμορ και ετοιμολογία

Το Τοξοτάκι σας ενθουσιάζεται εύκολα και με το παραμικρό, όμως γρήγορα βαριέται και το ενδιαφέρον του στρέφεται σε κάτι άλλο. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια γίνεται το επίκεντρο της παρέας κάνοντας τα φιλαράκια του να γελούν με τα αστεία του. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να αλλάζει συνεχώς παραστάσεις για να μην πλήττει .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ευαισθησία που δεν εκδηλώνει

Ο μικρούλης Αιγόκερως δεν έχει έντονες συγκινησιακές αντιδράσεις, έχει όμως μεγάλη ευαισθησία που δεν εκδηλώνει. Έχει δικούς του κανόνες και συνήθειες και δεν του αρέσουν καθόλου οι πιέσεις και οι υποδείξεις. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό μπορεί για να πετύχει αυτό που θέλει να γίνει απαιτητικό και σκληρό με τον εαυτό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Απρόβλεπτο και πολυτάλαντο

Σαν γνήσιο παιδί του Ουρανού ο μικρός Υδροχόος δεν ταιριάζει με τα γνωστά παραδοσιακά καλούπια. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή στο Σκορπιό έχει ανάγκη να σεβαστείτε τη διαφορετικότητα του, να αναγνωρίσετε τα ταλέντα του και να του δώσετε τη δυνατότητα να τα εκφράσει. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι γιατί ποτέ δεν θα ξέρετε τι ακριβώς πρόκειται να κάνει

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ρυθμός και αρμονία

Το μικρό σας Ψαράκι έχει μια φυσική τάση προς το ρυθμό που καλό θα ήταν αν υπάρχει η δυνατότητα να μην μείνει αναξιοποίητη. Ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής και προσπαθώντας να τον μιμηθεί, το αγγελούδι σας μαθαίνει να κινείται αρμονικά, να εκφράζει με το σώμα τα συναισθήματα που του γεννά ένα τραγούδι. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο 5ο σπίτι του χορέψτε και εσείς μαζί του.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved