Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 27/10 έως 2/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1


ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα υπάρχουν οι ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να εκτονωθείτε, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να φλερτάρετε. Επίσης, είναι βοηθητική για να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με το ταίρι σας. Παράλληλα, ο Ήλιος από τον Σκορπιό και τα εξάγωνά του με τον Άρη και τον Πλούτωνα, σας βάζουν σε μια διαδικασία να αποζητήσετε στιγμές για δύο, να εκφράσετε τον ερωτισμό και να εκτονώσετε τη λίμπιντό σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μολονότι οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής στήνουν πολλές παγίδες, εσείς θα έχετε κάποιες ευκαιρίες για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας ενώ θα βρεθούν αυτοί που θα σας προσφέρουν ευχαρίστως τη βοήθειά τους. Μην πανικοβληθείτε αν δεν δρέψετε άμεσα τους καρπούς των κόπων σας. Με τον Άρη στην Παρθένο, στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και πιθανώς να κάνετε αγγαρείες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να κάνω πιο προσεκτική διαχείριση των οικονομικών μου και να αποφύγω τους διακανονισμούς γιατί η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή στο Σκορπιό, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα ή τις ανασφάλειες που θα προκαλέσουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαροί τριγμοί στις σχέσεις σας. Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μία σχέση που είναι φθαρμένη και δεν σας ικανοποιεί, η περίοδος αυτή είναι η καταλληλότερη για να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα σημαντικά ραντεβού, τα επαγγελματικά ξεκινήματα, τις πολύ σημαντικές κινήσεις. Φροντίστε να συντηρήσετε αυτά που έχετε κατακτήσει μέχρι αυτή τη στιγμή και αφήστε τα σπουδαιότερα για το Δεκέμβρη. Επίσης, καλό θα ήταν να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά στη δουλειά, προκειμένου να αποφύγετε τις ρήξεις με συναδέλφους ή ανωτέρους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο πέμπτο Ηλιακό μου σπίτι, ας προσπαθήσω να βρω χρόνο για δραστηριότητες με τα παιδιά μου και ας εκτονώσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη, είναι το ισχυρότερο αντίδοτο ενάντια στην ανία καθώς σας εξωθεί σε περιπέτειες, φλερτ, συζητήσεις, γνωριμίες. Αν είστε αδέσμευτοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε. Αν είστε δεσμευμένοι, η Αφροδίτη από το έβδομο ηλιακό σας σπίτι μπορεί να αποτελέσει τον συνθετικό κρίκο για να ανακτήσετε την επικοινωνία σας με το ταίρι σας, να γεφυρώσετε τις αποστάσεις, αν είχαν δημιουργηθεί.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η διέλευση του Άρη στην Παρθένο εκτός του γεγονότος ότι σας προκαλεί δυσθυμία, μπορεί να ευθύνεται και για αρκετές ανατροπές στη δουλειά. Επίσης δεν αποκλείεται να αναλάβετε και δυσβάσταχτες οικογενειακές υποχρεώσεις. Επειδή η επικείμενη ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας, καλά θα κάνετε να φτιάξετε ένα χαλαρό πρόγραμμα για να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το άγχος και οι υποχρεώσεις θα με βαραίνουν ψυχολογικά. Θα χάνω αρκετή ενέργεια και καλά θα κάνω να προσέχω τη διατροφή μου και να κοιμάμαι περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή, 3 Νοεμβρίου στον ζώδιο των ερώτων σας, όπου κινείται και ο Ερμής ανάδρομα, είναι πιθανόν να σας δημιουργεί σύγχυση γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να κρατάτε ένα μικρό καλάθι και να πάρετε τις αποφάσεις σας από τις 15 Νοεμβρίου και μετά. Πάντως με τον Δία στο ζώδιό σας, όλο και θα γίνεται κάτι θετικό που θα σας ξελασπώνει, έστω και στο παρά πέντε.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την περίοδο πρέπει να έχετε υπομονή και να μην περιμένετε θαύματα. Το θετικό είναι ότι θα δημιουργικά σας σχέδια θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος αλλά, μη βιάζεστε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα γιατί οι μέρες αυτές είναι ακατάλληλες. Το κλίμα στη δουλειά μάλλον θα είναι κάπως καλύτερο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω αν εστιαστώ στις ανάγκες των παιδιών μου, δείχνω περισσότερο ενδιαφέρον και σεβασμό για τις απόψεις τους.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας, όλο και θα πνέει ένας αέρας ανανέωσης που θα ενισχύσει τόσο τη γοητεία σας όσο και την καλή σας διάθεση να μπείτε στο παιχνίδι. Ωστόσο, χρειάζεται προσπάθεια και θέληση για να είστε θετικοί καθώς τόσο η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη όσο και ο συνδυασμός Κρόνου και ανάδρομου Ερμή (όλα στο Σκορπιό) θα επιφέρουν ένα κλίμα δυσθυμίας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά από τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή που σας ταλανίζουν από το ζώδιο του Σκορπιού, το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου. Βάλλεται από παντού ο άξονας καριέρας – οικογένειας και αναμένονται εντάσεις και καθυστερήσεις. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε δυσβάσταχτα βάρη και πολλές ευθύνες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να κάνω οικονομία γιατί είναι πιθανό να υπάρξει κάποια βλάβη στο σπίτι ή να προκύψει μια αναγκαστική μετακόμιση σετάκι με την αναστάτωση και τα έξοδα που μπορεί να φέρουν τέτοιου είδους καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, φαίνεται ότι η λίμπιντό σας θα απογειωθεί και η ανάγκη σας να βρείτε μια αγκαλιά θα γίνει πιο επιτακτική από το συνηθισμένο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τώρα ευνοούνται περισσότερο οι περιπέτειες παρά οι σοβαρές καταστάσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής είναι ανάδρομος, ευτυχώς σε ένα ζώδιο που «βλέπει» αρμονικά το δικό σας. Αν θέλετε να μην αρχίσετε την πάλη με τις Κοσμικές Δυνάμεις, θα ήταν καλό να αποφύγετε τα ξεκινήματα και να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις ανατρεπτικές καταστάσεις. Να θυμάστε ότι τώρα θα αναγκαστείτε να αναλάβετε υποχρεώσεις, κάποιες εκ των οποίων πιθανώς να μη σας αναλογούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να προσέχω όταν οδηγώ ή χειρίζομαι επικίνδυνα εργαλεία γιατί αυτή την περίοδο είμαι επιρρεπής στα ατυχήματα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για το ζώδιό σας, του Τοξότη αλλά δεν είναι πανάκεια. Ας μην ξεχνάμε ότι το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα «δουλεύει» έντονα αυτή την περίοδο και μπορεί να φέρει κοσμοϊστορικές αλλαγές. Καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αν πρέπει να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές σας και να μην εμμένετε στις εγωιστικές σας θέσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, γεγονός που χρήζει της προσοχής σας γιατί μπορεί να ενσκήψουν απρόοπτα έξοδα ή να μην πάρετε κάποια χρήματα που σας οφείλουν. Επίσης είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανέναν διακανονισμό και να μην κλείσετε εμπορικές συμφωνίες. Μην ξεχνάτε ότι στο ίδιο περιβάλλον βρίσκονται ο Κρόνος και ο ανάδρομος Ερμής που σημαίνει ότι σας ασκούνται οικονομικές πιέσεις από παντού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μην παρασυρθώ από τους πειρασμούς των βιτρινών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στο ζώδιό σας, θα βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή παράπονα. Προσπαθήστε να μην ενδίδετε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Συγκροτήστε τις δυνάμεις σας και βάλτε τα όριά σας γιατί ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα αποτελεί τον αυστηρό κριτή σας. Μέσα σ' όλα δεν αποκλείεται να μπείτε και σε διλλήματα γιατί με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να επιστρέψει κάποιο άτομο του παρελθόντος σας και να διεκδικήσει μερίδιο στην καρδιά σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επειδή ο συνδυασμός της έκλειψης, του ανάδρομου Ερμή και του Κρόνου στο ζώδιό σας μπορεί να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις, ανατροπές και δυσθυμία, είναι προτιμότερο να μην προβείτε τώρα σε κινήσεις ή ραντεβού καθοριστικής σημασίας. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη από το ενδέκατο ηλιακό μου σπίτι, την Παρθένο, να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να βρω συμμάχους για να δρομολογήσω τα σχέδιά μου ή να επιτύχω κάτι σημαντικό σε συλλογικές δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και αυτή την εβδομάδα και θα είναι ευεργετική για την αισθηματική σας ζωή. Το θετικό είναι ότι θα νιώθετε πιο δυνατοί για να μπείτε στο παιχνίδι και θα αναδύετε η γοητεία σας. Εννοείται ότι μόνο η Αφροδίτη δεν είναι αρκετή για τη δημιουργία μιας καθοριστικής σχέσης αλλά είναι αρκετή για να γεφυρώσετε αποστάσεις και να περάσετε καλά.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και το πρόγραμμά σας να έχει περιθώρια για τις απρόοπτες καταστάσεις. Η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη, ο Κρόνος και ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, αυξάνουν τις πιθανότητες να δεχθείτε πισώπλατα χτυπήματα ή να γίνετε βορά στα στόματα των κουτσομπόληδων γι αυτό να φυλάτε τα νώτα σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να μου αποκαλυφθούν δυσβάσταχτες για την ψυχοσύνθεσή μου αλήθειες. Γενικότερα, ας ελέγχω τα νεύρα και τα αρνητικά συναισθήματά μου για να μην βλάψω την υγεία μου με ψυχοσωματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό, δεν αποκλείεται να επηρεάσει τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Προσπαθήστε να προφυλάξετε τους εαυτούς σας από τη σύγχυση που μπορεί να σας αποπροσανατολίσει αυτή την περίοδο αλλά και από τον εγωισμό σας που ανθίζει εις βάρος της καλής ατμόσφαιρας στη σχέση σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα ενσκήψουν κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις στις προσπάθειές σας να προωθήσετε τις υποθέσεις σας αλλά δεν πρέπει να σας πτοήσουν. Γενικότερα, ωστόσο, έστω και με λίγη καθυστέρηση, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αρκεί να μην τα παρατάτε στις δυσκολίες και να παραμένετε εστιασμένοι στο σκοπό σας. Αποδοτικές, επίσης, θα είναι οι δραστηριότητές σας με το εξωτερικό.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να προσέχω τις κινήσεις μου σε ομάδες γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ένταση μεταξύ φίλων που θα με εξωθήσει σε αναθεωρήσεις.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Μολονότι αυξάνεται αισθητά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και θα γοητεύετε το αντίθετο φύλο, δεν θα είστε εστιασμένοι στην ερωτική σας ζωή ή θα νιώθετε ανικανοποίητοι. Για όλα φταίνε η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη, ο Κρόνος και ο ανάδρομος Ερμής (όλα στο Σκορπιό) που θα προκαλέσουν αναποδιές και θα σας αναγκάσουν να εστιάσετε σε πιο ποταπές καταστάσεις της καθημερινότητας. Ελπίδα σας είναι οι φιλικές συγκεντρώσεις, στις οποίες δεν αποκλείεται να γίνει παιχνίδι...

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή και τον Κρόνο στο ίδιο περιβάλλον, θα προκαλέσει εντάσεις, καθυστερήσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και στην οικογενειακή εστία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να μην κάνω ένα νέο ξεκίνημα αυτή την περίοδο. Επίσης να μην υπογράψω κανέναν διακανονισμό και να προσπαθήσω να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομικά, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας δεν σας γυρίζει την πλάτη αλλά σας αποπλανά, σας βάζει στη δίνη του και συχνά δεν σας αφήνει να δείτε την αλήθεια. Να προσέχετε γιατί μπορεί να ποντάρετε σε καταστάσεις που θα ίσως σας απογοητεύσουν αργότερα. Όσοι έχετε μια μακρόχρονη σχέση, θα βρείτε τους τρόπους να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα, αρκεί να μην μπείτε στην παγίδα του ανταγωνισμού.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είστε από τους τυχερούς καθώς η έκλειψη, ο ανάδρομος Ερμής και ο Κρόνος «βλέπουν» θετικά το ζώδιό σας. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να κρατήσετε μια συντηρητική στάση προς όλους και όλα και να αναβάλλετε τις σημαντικές σας κινήσεις για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης από την Παρθένο θέλει προσοχή γιατί δημιουργεί ένα διασπαστικό περιβάλλον με τους συνεργάτες μου. Καλά θα κάνω να μην ενδώσω σε αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να με βλάψουν.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved