Παιδικό Ωροσκόπιο από 21/10 έως 27/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 21/10 έως 27/10

ΚΡΙΟΣ

102112205

Τσαντίζεται για ψύλλου πήδημα

Το δυναμικό Κριαράκι σας αγαπά τον αθλητισμό και τις δραστηριότητες που απαιτούν δράση. Το εφευρετικό μυαλουδάκι του το σπρώχνει σε σκανταλιές και ενδέχεται αν δεν προσέξει να έχει μικροτραυματισμούς. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Άρη στην Παρθένο τσαντίζεται για ψύλλου πήδημα και μπορεί να σας παραπονεθεί για ποναλάκια στην κοιλίτσα του.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Κλειστό σαν στρείδι

Το σταθερό Ταυράκι σας δεν αγαπά τις αλλαγές και είναι ιδιαίτερα κτητικό με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτή την εβδομάδα που ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο Σκορπιό θα προσπαθεί να σας αποσπά την προσοχή σας με κάθε τρόπο. Αν δεν έχει το ενδιαφέρον που θέλει θα κλεισθεί σαν στρείδι και θα κρυφτεί στο δωμάτιο του. Αν υπάρχουν άλλα παιδάκια στο σπίτι θα έχετε ξεσπάσματα ζήλιας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Κακοκεφιές και αδιαθεσία

Το ευαίσθητο σημείο του μικρούλη Διδύμου είναι το νευρικό του σύστημα. Όταν για οποιοδήποτε λόγο είναι αναστατωμένο μπορεί η υγεία του να παρουσιάσει προβλήματα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή ανάδρομο τίποτα δεν το ευχαριστεί και νοιώθει κακόκεφο. Φροντίστε να ξεκουράζεται και η διατροφή του να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιεινή. Αν παρουσιάσει κάποια αδιαθεσία να την αντιμετωπίσετε άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Επιβεβαίωση και επιβράβευση

Το μικρό σας ζουζούνι σας κάνει τσακπινιές προκείμένου να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο και τον Ερμή στο Σκορπιό έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και πολλές φορές μπορεί να γίνει υπερβολικό στην προσπάθεια του να πάρει την επιβράβευση των άλλων. Παίξτε μαζί του και φωτογραφίστε τις χαρούμενες σας στιγμές.

ΛΕΩΝ

102112197

Ηγετικές τάσεις

Το μικρό Λιονταράκι σας έχει μια τάση να ηγείται και να διευθύνει τη ζωή των αδελφών του, ιδίως αν αυτά είναι μικρότερης ηλικίας. Αυτό όπως είναι φυσικό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις με τα άτομα της οικογένειας αν δεν το αντιμετωπίσετε άμεσα. Με χιούμορ και τρυφερότητα και χωρίς να τραυματίσετε την ανάγκη του να προσφέρει μάθε το να ακούει και να είναι ανοιχτό στη γνώμη των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ανήσυχος ύπνος

Ο μικρός σας άγγελος άλλοτε είναι ήρεμος και γαλήνιος και ακολουθεί με ευχαρίστηση της δραστηριότητες της οικογένειας και άλλοτε είναι ευερέθιστος και αντιδραστικός. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό μπορεί να κάνει ανήσυχο ύπνο ή να παρουσιάσει κάποια αλλεργία. Ένα ευχάριστο και τακτοποιημένο περιβάλλον είναι επιβοηθητικό για την καλή του διάθεση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Βόλτα και διάλογος

Το χαριτωμένο Ζυγάκι σας είναι ένα παιδάκι χαρούμενο με αρκετή δόση χιούμορ. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Τοξότη άνετα θα πει αυτό που θέλει, χωρίς να σκεφτεί ότι μπορεί να στεναχωρήσει κάποιον. Αν του κάνετε παρατήρηση το μουτράκι του κατσουφιάσει αλλά αυτό θα κρατάει λίγο, γιατί γρήγορα ξαναβρίσκει το κέφι του. Η καλύτερη τακτική για να αντιμετωπίσετε αυτές τις αντιδράσεις είναι μια βόλτα στο πάρκο και ένας ήρεμος διάλογος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Φόβοι και ανασφάλειες

Ο μικρούλης Σκορπιός με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα εξαιτίας της μεγάλης ευαισθησίας του είναι πού πιθανόν να νοιώθει ότι απειλείται από κάτι. Καλό θα ήταν να είστε δίπλα του χωρίς να γίνεστε υπερπροστατευτική και να το βοηθήσετε με ουσιαστικές συζητήσεις να βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανασφάλειες του ώστε να νοιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Δραπέτευση από το σπίτι

Το Τοξοτάκι σας είναι ένα αξιαγάπητο ζιζάνιο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του αυτή την εβδομάδα η αγάπη του για ανεξαρτησία θα το κάνει να θέλει να δραπετεύσει συχνά από το σπίτι. Προγραμματίστε λοιπόν εκδρομούλες, περιπάτους στη φύση, παιχνίδια στο πάρκο ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να του δώσει την αίσθηση της ελευθερίας που τόσο αποζητά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ανταγωνιστικότητα και εριστική συμπεριφορά

Ο μικρός σας μπόμπιρας είναι ένα παιδάκι που του αρέσει να παίζει μόνο του, αν όμως συμμετέχει σε ομαδικά παιχνίδια, έχει την τάση να διεκδικεί την αρχηγία. Αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ηλίου στο Σκορπιό είναι πιθανό να βγάλει ανταγωνιστικότητα και εριστικές αντιδράσεις. Να είστε παρατηρητική μαζί του γιατί συνήθως δεν εξωτερικεύει τι το απασχολεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ένας μικρός αντάρτης

Οι πρωτότυπες ιδέες και η οξυδέρκεια του μικρού σας αντάρτη είναι τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να το θαυμάζετε αλλά ταυτόχρονα σας δημιουργούν και μεγάλες σκοτούρες. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό θα χρειαστεί να βάλετε όλη σας τη μαστοριά και την υπομονή για να συγκρατήσετε τις επαναστατικές τάσεις του. Μην το αμφισβητείτε και ρίξτε το στο φιλότιμο.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Αφηρημάδα ή λογοδιάρροια

Αν μιλάτε στο μικρό σας Ψαράκι και δεν σας απαντάει το πιο πιθανόν είναι να ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της φαντασίας του. Όταν όμως το πιάσει η λογοδιάρροια οπλιστείτε με υπομονή για οι ερωτήσεις του θα είναι ατελείωτες. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον 5ο του οίκο όταν παρατηρείτε ότι δεν ησυχάζει με τίποτα, μια ιδέα είναι να του βάζετε να ακούει τραγουδάκια και να το ενθαρρύνετε να τραγουδάει και αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved