Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 13° 43' 56" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 02' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 28° 28' 50" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 24° 39' 43" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 16° 59' 40" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 02' 44" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 10' 41" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 51' 56" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 45" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 54' 11" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 14' 49" ΤΑΥΡΟΣ R

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Οι Προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 15/12 έως 21/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

 

102112193_1

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που έχει πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου, 5 Οκτωβρίου, με όψεις ταυ τετραγώνου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στα αισθηματικά σας καθώς στιγματίζει την έναρξη μιας επικίνδυνης περιόδου. Οι εκρήξεις σας χρήζουν περιορισμού ενώ, παράλληλα, πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση και να παρατηρείτε το ταίρι σας. Τελικά, αν πιστεύετε ότι η σχέση σας δεν σας καλύπτει, ίσως θα είναι προτιμότερο να δώσετε ένα οριστικό τέλος για να κάνετε στη συνέχεια μια αναγεννησιακή αρχή.

Καριέρα – Οικονομικά: Η δύσκολη Νέα Σελήνη και η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον οίκο που συνδέεται με τα κεφάλαιά σας και τις δοσοληψίες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, με εξωθούν στο να συμβουλέψω να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση για να μην βγείτε χαμένοι. Πιθανώς να δημιουργηθούν τριγμοί σε κάποιες συνεργασίες σας ή ακόμη και να διαλυθούν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, από τη Δευτέρα, είναι θετική καθώς θα με οπλίζει με θετικότητα και αισιοδοξία..

 

 

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

102112181

Έρωτας: Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας στην ηλιακή σας οικοθεσία, είναι μάλλον επικίνδυνη καθώς δεν αποκλείεται ή να μπλοκάρει την επικοινωνία και –είτε εσείς είτε το ταίρι σας- να «καταπίνετε» πράγματα που τελικά θα μετατραπούν σε απωθημένα ή να πείτε αρκετά σκληρά πράγματα που θα δημιουργήσουν αποστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη της 5ης Οκτωβρίου με τις πολύ δύσκολες όψεις της, επηρεάζει τον τομέα της δουλειάς και της υγείας σας, γι αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Το άγχος θα είναι αναπόφευκτο καθώς θα είναι δύσκολο να παραμείνετε πιστοί στο αρχικό σας πρόγραμμα και θα αναστατώνεστε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στη δουλειά και πιθανώς κάποια συμπτώματα παρεξηγήσεων και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να βρω τους τρόπους να εκτονώσω την ένταση για να μην καταβληθώ από άγχος και προσβληθεί η υγεία μου λόγω ψυχοσωματικών.

 

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

102112182

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που έγινε στο Ζυγό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας στην ηλιακή οικοθεσία, μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση. Συναισθηματικές υπερχειλίσεις και εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε έλλειμμα επικοινωνίας, θα σας ταλανίσουν αυτή την περίοδο. Το θετικό είναι ότι από τη Δευτέρα η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και θα αλλάξει ο «αέρας» της ερωτικής σας ατμόσφαιρας σαφώς προς το καλύτερο...

Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο στο Σκορπιό, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σας υπηρεσία και εργασία, απαιτεί πολύ συνετές αποφάσεις, αίσθηση του μέτρου, προσπάθεια και συγκρότηση. Η γνωστή κυκλοθυμική σας στάση όχι μόνο δεν θα βοηθήσει αλλά μπορεί να επιφέρει ζημιές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Ηλίου – Δία θα έχω την τάση για υπερβολές τόσο στον αισθηματικό τομέα όσο και στη διαχείριση των οικονομικών μου. Καλά θα κάνω να μην χάνω το μέτρο γιατί ένα λάθος τώρα μπορεί να μου κοστίσει ακριβά αργότερα.

 

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

102112183_1

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι με την επίδραση της Νέας Σελήνης της 5ης Οκτωβρίου, κάθε άλλο παρά εστιάζεστε στις ερωτοτροπίες. Οι σχέσεις σας μπαίνουν στο στόχαστρο και αντέχουν αυτές που στηρίζονται σε γερές βάσεις καθώς οι αποκαλύψεις προθέσεων, χαρακτήρων, καταστάσεων μπορεί όχι μόνο να σας αφήσουν έκπληκτους αλλά και να σας βοηθήσουν να αποστασιοποιηθείτε από άτομα που λειτουργούν βλαπτικά σε βάρος σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα καριέρας έρχονται στο προσκήνιο με έναν τρόπο επιθετικό θα έλεγα. Τώρα πρέπει να είστε προσεκτικοί, να αποφεύγετε τα ανταγωνιστικά παιχνίδια, να μην τραβάτε τα θέματα που σας αφορούν στα άκρα. Τα όπλα σας αυτή την περίοδο είναι η πίστη στον εαυτό σας και οι ειλικρινείς προσπάθειές σας για το καλύτερο. Από τη Δευτέρα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη, μέρα με τη μέρα, το κλίμα στη δουλειά θα γίνεται καλύτερο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Στο τέλος της εβδομάδας ας αποφύγω τις υπερβολές γιατί μόνο βλαπτικές θα είναι.

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

102112184

Έρωτας: Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, τον Τοξότη, πράγμα που είναι πολύ ευχάριστο για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις, θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε. Το τετράγωνο του Δία με τον Ήλιο στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να σας εξωθήσει σε υπερβολές (περισσότερες από το συνηθισμένο σας).

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα έχει πραγματοποιηθεί στον οίκο των επαφών σας αλλά οι όψεις που σχηματίζει είναι πολύ σκληρές. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχόμενα θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα ραντεβού σας ή κακή συνεννόηση ή κακόβουλα κουτσομπολιά σε βάρος σας. Σημασία έχει ότι εσείς δεν πρέπει να δίνετε καμία σημασία στους άσπονδους φίλους αλλά, αντίθετα, να παραμένετε πιστοί στους στόχους σας και να ακολουθείτε κατά γράμμα το πρόγραμμά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο του Ερμή και του Κρόνου μάλλον θα αναγκαστώ να πάρω ευθύνες και σοβαρές αποφάσεις για την οικογένειά μου. Ας είμαι όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνος και πιο αντικειμενικός.

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

102112185

Έρωτας: Θέματα δουλειάς και καθημερινότητας σας απορροφούν και σας αποσπούν από τους έρωτες. Οι Παρθένοι των πρώτων ημερών έχετε τον Ποσειδώνα απέναντί σας οπότε δεν μασάτε και συνεχίζετε ακάθεκτοι το παιχνίδι σας. Οι υπόλοιποι μάλλον χάνεστε σε έναν κυκεώνα δραστηριοτήτων και «πρέπει» αλλά χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη της 5ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι και έχει σχηματίσει πολύ δύσκολες όψεις. Να προσέχετε τις κινήσεις σας στον οικονομικό τομέα γιατί δεν αποκλείεται να χάσετε χρήματα ή να κάνετε μια συμφωνία που να μη διατηρηθεί ή να μην έχετε υπολογίσει καλά τα πράγματα και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης από το δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι με αποδυναμώνει ενεργειακά γι αυτό πρέπει να προσέχω. Επίσης, πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχουν άτομα που κινούνται παρασκηνιακά σε βάρος μου.

 

 

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ. 

 

ΖΥΓΟΣ

 

102112186

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ζώδιό σας, θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την περίοδο που θα είναι μάλλον σκληρή καθώς οι όψεις της Νέας Σελήνης θα σας εξωθήσουν σε μεγάλες αλλαγές. Η αλήθεια είναι ότι τώρα θα πέσουν οι μάσκες είτε από πλευράς σας είτε από την πλευρά του ατόμου που σας ενδιαφέρει και θα αποκαλυφθούν δύσπεπτες αλήθειες, οι οποίες δεν αποκλείεται να προκαλέσουν τριγμούς ή ακόμη και να δώσουν οριστικό τέλος σε σχέσεις που δεν πατούν σε γερά θεμέλια.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και στον επαγγελματικό τομέα καθώς θα υπάρξουν αυτοί που θα σας ανταγωνιστούν και μάλιστα αθέμιτα ή κάποιες εντάσεις στις συνεργασίες σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια στάση συνέπειας συνοδευμένης από τις απαραίτητες αποστάσεις με συναδέλφους, προκειμένου να αποφύγετε τις τριβές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Προς το τέλος της εβδομάδας, με το τετράγωνο του Δία και του Ήλιου, δεν αποκλείεται να ανακτήσω το κέφι μου αλλά θα πρέπει να προσέχω τις κινήσεις μου γιατί θα έχω την τάση για υπερβολές.

 

 

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

102112187

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι, αν εξαιρέσουμε τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας και έχετε τον Ποσειδώνα να σας παίρνει τα μυαλά, οι υπόλοιποι δεν έχετε πολλά περιθώρια για έρωτες. Κάπως πιο ευνοημένοι είστε εσείς που αποζητάτε πολύ σοβαρές σχέσεις με σκοπό την ανάληψη ευθυνών, πολλών ευθυνών...

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη της 5ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και έχει σχηματίσει πολύ δύσκολες όψεις. Να φυλάτε τα νώτα σας στη δουλειά γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις, κυρίως λόγω παρασκηνιακών δραστηριοτήτων των ατόμων που σας ανταγωνίζονται αθέμιτα. Να είστε έτοιμοι και απρόοπτες εξελίξεις και για πίεση που θα δεχθείτε από πολλές πλευρές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη που με επηρεάζει αυτή την περίοδο, μπορεί να μου προκαλέσει άγχη και να βγάλει στην επιφάνεια ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Καλά θα κάνω να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα άσκησης και να εκτονώνω την ένταση.

 

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

102112189

Έρωτας: Ο πέμπτος σας οίκος της ηλιακής σας οικοθεσίας «ενεργοποιείται» αυτή την περίοδο από τη Νέα Σελήνη που έχει πραγματοποιηθεί στο Ζυγό σε ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Φαίνεται ότι οι αλλαγές και οι εκπλήξεις, οι αποκαλύψεις και τα περίεργα θα είναι τα χαρακτηριστικά των ερωτικών σας αλλά εσείς όχι μόνο αντέχετε τέτοιες καταστάσεις αλλά, συχνά, τις ευχαριστιέστε γιατί είτε τις βλέπετε σαν περιπέτειες είτε θεωρείτε ότι σας απαλλάσσουν από τις πιθανότητες εξάρτησης.

Καριέρα – Οικονομικά: Είναι πολύ πιθανό να συμβούν τα γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τους στόχους σας ή κάποιες συμμαχίες σας ή να δείτε από άλλη οπτική γωνία κάποιες συλλογικές σας δραστηριότητες. Από την άλλη, με τη σύνοδο του Ερμή και του Κρόνου στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να νιώθετε ανασφαλείς, να είστε πιο εσωστρεφής και να μην διεκδικείτε αυτά που σας αναλογούν στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μετά από μια δύσκολη και πιεστική εβδομάδα, στο τέλος, με το τετράγωνο Ηλίου – Δία, θα έχω τις ευκαιρίες να ξεσαλώσω με τα φιλαράκια μου και να περάσω καλά. Ας τις εκμεταλλευτώ.

 

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

102112190

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη της 5ης Οκτωβρίου σχημάτισε ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, γεγονός που εντείνει τα προβλήματά σας. Η αλήθεια είναι ότι οι επιπολαιότητες και τα «λαθάκια», στιγμιαία ή μη, δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσουν αυτή την περίοδο. Αν παίρνετε την προσωπική σας ζωή στα σοβαρά και έχετε τη διάθεση να αναλάβετε τις ευθύνες σας, μπορείτε να περιμένετε κάποιες πιο ευχάριστες εξελίξεις υπό τον όρο να έχετε μια σχέση που να στηρίζεται σε γερές βάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Επειδή το να γίνουν όλα άνω – κάτω είναι θέμα της στιγμής και των πιθανών εκρήξεών σας που μπορεί να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, καλό θα ήταν να προσέχετε τις κινήσεις σας. Το άγχος, η πίεση, οι εντάσεις, οι αλλαγές και ο ανταγωνισμός δεν αποφεύγονται. Προσπαθήστε τουλάχιστον να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως χρειάζεται να αναθεωρήσω κάποιους στόχους μου ή τη συμμετοχή μου σε κάποιες συλλογικές δραστηριότητες ή κάποιες φιλίες μου. Ας γίνω ο παρατηρητής των γεγονότων και ας κρίνω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ τις καταστάσεις..

 

.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

102112191

Έρωτας: Οι πιέσεις που σας ασκούνται είναι αρκετές για να χάσετε τη διάθεσή σας και να περιοριστείτε. Ωστόσο, οι ευκαιρίες για ερωτοτροπίες δεν θα σας λείψουν. Τελικά οι πιο ευνοημένοι Υδροχόοι είστε εσείς που σκέφτεστε αρκετά σοβαρά για τη σχέση σας ή έχετε την πρόθεση να αναλάβετε ευθύνες και να υποστείτε τις δυσκολίες τους, αρκεί να κάνετε το επόμενο βήμα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι υποθέσεις σας που σχετίζονται με το εξωτερικό, θέματα επιμόρφωσης και σπουδών, τα ταξίδια σας, βρίσκουν αρκετά εμπόδια που σας προκαλούν αρκετή ένταση. Παράλληλα, η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο «δηλώνει» ότι θα πρέπει να θυσιάσετε τη διασκέδασή σας χάριν της δουλειάς και ότι δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες είναι πιθανό να σας κοστίσουν ψυχολογικά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στον Τοξότη και θα ρίχνει φως στις φιλίες μου. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στις συλλογικές μου δραστηριότητες.

 

 

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

102112192

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι τα ερωτικά σας βρίσκονται στο απυρόβλητο αυτή την περίοδο. Με τον Δία στον Καρκίνο, δεν αποκλείονται οι υπερβολές από πλευράς σας αλλά αυτό είναι το στοιχείο σας. Ο Ποσειδώνας σάς έχει φτιάξει ανθεκτικούς, ικανούς να παίξετε όλους τους ρόλους, αρκεί να φτιάξετε το δικό σας μυθιστόρημα. Απολαύστε τις θετικές συγκυρίες αλλά να θυμάστε ότι αν θέλετε πιο σοβαρές καταστάσεις, θα πρέπει να είστε πολύ συγκροτημένοι και σίγουροι για τις επιλογές σας όχι μόνο με το συναίσθημα αλλά και με το μυαλό.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον οικονομικό σας τομέα και δη τα θέματα που έχετε με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες. Τώρα θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Σπεύστε να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Τοξότη, από τη Δευτέρα, μπορεί να με ευεργετήσει στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας.

 

 

 

 

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved