Παιδικό Ωροσκόπιο από 30/9 έως 6/10

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 30/9 έως 6/10

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ένα μυαλό γεμάτο σκανταλιές

Η αγάπη του για ό, τι έχει κίνηση είναι δεδομένη. Το μυαλουδάκι του όταν βρίσκεται σπίτι συνεχώς σκαρφίζεται σκανταλιές και το μόνο που το κάνει να ξεχαστεί είναι η στιγμή που θα βρεθεί στον παιδότοπο για να παίξει με τους φίλους του. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Λέοντα φροντίστε να μην έρχεται σε επαφή με αιχμηρά αντικείμενα για να αποφύγετε μικρό-τραυματισμούς.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Θέλω το χρόνο μου!

Το Ταυράκι σας θέλει το χρόνο του για ό, τι κάνει! Και αυτό βέβαια συμβαίνει ακόμα και όταν μαθαίνει καινούργια πράγματα. Μπορεί η κίνησή του να είναι φαινομενικά αργή, ωστόσο αυτό το βοηθάει να κάνει σταθερά βήματα και να αφομοιώνει όλες τις νέες πληροφορίες. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να του παρέχετε ένα αρμονικό και ασφαλές περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Το μάθημα της εβδομάδας: υπομονή

Το μικρό σας ζιζάνιο ασχολείται με χίλια πράγματα ταυτόχρονα και μετά από λίγο απλά αλλάζει γνώμη, βαριέται και τα παρατάει. Πάρτε το μια τρυφερή αγκαλιά και διδάξτε το πόσο σημαντικό πράγμα είναι η υπομονή και πόσο μεγάλη αξία έχει το να ολοκληρώνει ό, τι αρχίζει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Σκορπιό, μπορεί να δείχνει ότι αγνοεί όσα του λέτε. Στην πραγματικότητα όμως ακούει και επεξεργάζεται τα πάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μικρός εξερευνητής

Ο μικρός σας σπιτόγατος αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον τέταρτό του οίκο, έχει βαλθεί να εξερευνήσει κάθε γωνιά του σπιτιού. Μην εκπλαγείτε καθόλου, αν γυρίζοντας στο σπίτι το βρείτε να ψαχουλεύει χωμένο μέσα σε κουτιά και παλιά αντικείμενα στην αποθήκη του σπιτιού. Ό,τι έχει σχέση με τον παρελθόν του δημιουργεί μια αίσθηση νοσταλγίας αλλά και ασφάλειας.

ΛΕΩΝ

102112197

Ενέργεια και βιασύνη

Το σκανταλιάρικο Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στο ζώδιό του, πειράζει τους πάντες και τα πάντα και δεν σταματά με τίποτα, σε βαθμό που μπορεί να γίνει κουραστικό για τους ανθρώπους γύρω του. Η ανεξάντλητή ενέργειά του σε συνδυασμό με την βιασύνη του μπορεί να το οδηγήσουν σε μικρό-τραυματισμούς. Μικρό-ιώσεις επίσης καιροφυλακτούν για αυτό προσοχή όταν ιδρώνει ή το πλησιάζουν συναχωμένα παιδάκια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Προσοχή στην κοιλίτσα!

Η μεγάλη του ανάγκη για τάξη και ισορροπία μπορεί να του δημιουργήσει άγχος και να του δημιουργήσει μικρό-ενοχλήσεις στην κοιλίτσα του. Μια σωστή διατροφή θα συμβάλει αποτελεσματικά στην σωστή του ανάπτυξη και παράλληλα θα ενισχύσει την ενέργειά του που θα το βοηθήσει να ανταποκριθεί στις σχολικές του υποχρεώσεις. Αν σχολιάζει ό, τι βλέπει, μάθετέ του να είναι πιο ανεκτικό με τους ανθρώπους.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Έχω ανάγκες

Το αξιαγάπητο Ζυγάκι σας με τον Ήλιο στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα μπορεί να γίνει λίγο υπερβολικό στις απαιτήσεις του. Μπορεί να σας παραπονεθεί αρκετές φορές ότι το χαρτζιλίκι του δεν είναι αρκετό, εξηγώντας σας παράλληλα με σοβαρό ύφος για τις αυξημένες ανάγκες που έχει ένα παιδάκι της ηλικίας του. Μην τον αποπάρετε, καθώς αν νοιώσει πως δεν το αγαπάτε θα έχετε δράματα. Μια ήρεμη συζήτηση και μια ζεστή αγκαλιά, μπορούν να λύσουν τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Τα πράγματά ΜΟΥ

Με δύο πλανήτες στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, τον Ερμή και την Αφροδίτη, το μικρό σας γίνεται ιδιαίτερα κτητικό. Δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα να του πειράζουν τα πράγματά του. Οπότε, αν σας περάσει η ιδέα να του τακτοποιήσετε το δωμάτιο, ξανασκεφτείτε το, αφού αυτό μπορεί να είναι η αφορμή που το σπίτι θα μετατραπεί κυριολεκτικά σε πεδίο μάχης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Χιούμορ και ζαβολιές

Παρά την ηλικία του, αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στον Ζυγό, θα διαπιστώσετε ότι ο μικρός σας καταφερτζής έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Επιπλέον η αστείρευτη όρεξή του για παιχνίδι, θα το μεταμορφώσει στο πιο απίθανο πειραχτήρι. Αν προσπαθήσετε να του βάλετε όρια, θα δείτε ότι η διάθεσή του θα πέσει αμέσως και θα αρχίσει να εκνευρίζεται ακόμα και για τους πιο ασήμαντους λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Εδώ έχει τέλεια θέα!

Μαμά, μαμά δες που ανέβηκα! Με τον Ήλιο στο μεσουράνημά του, αυτή είναι μια φράση που μπορεί να ακούσετε πολλές φορές από τον μικρό σας θησαυρό. Λατρεύει τη θέα από ψηλά και με κάθε ευκαιρία σκαρφαλώνει όπου φτάνει για να την απολαύσει. Εδώ χρειάζεται ψυχραιμία από εσάς, προκειμένου να κατέβει με ασφάλεια ώστε να αποφύγετε τυχόν πεσίματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ένα χρωματιστό σπίτι

Η δημιουργική διάθεση του μικρού σας Υδροχόου είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτή την εβδομάδα. Καλού κακού προμηθευτείτε μαρκαδόρους και χρώματα που καθαρίζουν με νερό, αφού μέχρι τελευταία στιγμή δεν θα ξέρετε πιο θα είναι το τυχερό έπιπλο πάνω στο οποίο θα αποτυπωθούν οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Με τον Ερμή στο Ζυγό αυτή την εβδομάδα, οι φίλοι του με τους οποίους θα έχει τα ίδια ενδιαφέροντα, θα είναι οι αγαπημένοι του.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Φώτα, δράση & πάμε!

Το Ψαράκι σας διψάει για θέαμα και διασκέδαση αυτή την εβδομάδα. Δώστε του μια σκηνή θεάτρου και πάρτε του την ψυχή! Το να δει και πόσο μάλλον να συμμετέχει σε μια θεατρική παράσταση, όπου θα μεταμφιεστεί, θα βαφτεί και θα φορέσει φανταχτερά ρούχα, το κάνει να χοροπηδάει μέχρι το ταβάνι από χαρά. Στιγμές που θα είναι δύστροπο, χρησιμοποιήστε σαν παραδείγματα ήρωες από τα αγαπημένα του παραμύθια για να το φέρετε στα νερά σας.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved