Παιδικό Ωροσκόπιο από 16/9 έως 22/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 16/9 έως 22/9

ΚΡΙΟΣ

102112205

Μαμά, πως γίνεται να μην το ξέρεις;

Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Άρη στον Λέοντα, ο μικρούλης Κριός, κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να δείξει σε όλους πόσα πράγματα ξέρει. Είναι ενθουσιασμένος με τους νέους του φίλους και αναζητά συνεχώς την παρέα τους. Οι μεταπτώσεις στη διάθεσή του και οι υπερβολικές απαιτήσεις του, ενδέχεται να τους κουράσουν. Φροντίστε να μάθει την αξία της συνεργασίας.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Οικογένεια – σχολείο: 1-0

Είναι αλήθεια ότι ο μικρός σας άγγελος πληγώνεται εύκολα και τα παίρνει όλα τοις μετρητοίς. Με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στον Σκορπιό αυτή την εβδομάδα, θα χρειαστεί προσπάθεια από όλους για να αντιμετωπίσετε την υπερβολική του προσκόλληση στην οικογένεια. Δώστε του να καταλάβει ότι στο σχολείο μπορεί να παίζει αλλά και να μαθαίνει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Εντυπωσιάζεται εύκολα

Το πανέξυπνο μικρό σας δεν κουράζεται ποτέ να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ερμή στο Ζυγό, θέλει να μοιράζεται μαζί σας τα πάντα. Επειδή παρασύρεται εύκολα απ' ότι το εντυπωσιάζει, προσπαθήστε να το μάθετε να έχει προτεραιότητες και να ελέγχει το ενθουσιασμό του. Η πανσέληνος στις 19 του μήνα μπορεί να ευαισθητοποιήσει την υγεία και τη διάθεσή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Θέλω κι αυτό, κι αυτό!

Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Λέοντα, μην εκπλαγείτε αν το μικρό σας ζητάει συνεχώς να του αγοράσετε ό,τι βλέπει το μάτι του. Αποφύγετε τις σπατάλες, ακόμα κι αν αυτό προκαλέσει γκρίνιες και παράπονα. Προσπαθήστε να είστε δίπλα του, χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς. Ενθαρρύνετέ το να σας ανοίξει την καρδούλα του και θυμηθείτε ότι ο διάλογος μπορεί να κάνει θαύματα.

ΛΕΩΝ

102112197

Προσοχή και αποδοχή

Το Λιονταράκι σας, σαν γνήσιο παιδί του Ηλίου, έχει ανάγκη να απλωθεί παντού, όπως και ο κυβερνήτης του που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος. Αυτή την εβδομάδα ο Άρης στο ζώδιό του, του προκαλεί ένταση και υπέρ-κινητικότητα. Δεν διαπραγματεύεται αυτά που θέλει και τα θέλει όλα! Κυρίως όμως θέλει την προσοχή και την αποδοχή σας. Δώστε στην επαφή σας ποιότητα και αποφύγετε να το κριτικάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Άκου να δεις τι έγινε σήμερα

Με τον κυβερνήτη του Ερμή στο Ζυγό αυτή την εβδομάδα, το Παρθενάκι σας κυριολεκτικά ρουφάει όλα όσα μαθαίνει στο σχολείο. Είναι πιο ομιλητικό απ' ότι συνήθως και θέλει πραγματικά να σας διηγείται πως ήταν η μέρα του αλλά και πως τα πάει με τη δασκάλα και του νέους φίλους του. Φροντίστε να είστε παρόντες, ακούστε το με προσοχή και ενισχύστε την κοινωνικότητά του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ένας μικρός κατεργάρης

Ευδιάθετο και επικοινωνιακό, το χαριτωμένο σας Ζυγάκι διεκδικεί τη συμμετοχή σας σε ό,τι κι αν κάνει. Με τον Ερμή στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, να είστε σίγουροι ότι μπορεί να σας πείσει να του κάνετε τα χατίρια, χωρίς καν να το καταλάβετε. Το ενδιαφέρον του για τις τέχνες είναι δεδομένο. Ένα σετ ζωγραφικής ή μια επίσκεψη σε κάποια παράσταση θα το ενθουσιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ξεχάστε τις παλιές συνήθειες

Η αποδέσμευση από τις παλιές συνήθειες μόνο εύκολο δεν είναι για τον μικρό Σκορπιό. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον δωδέκατό του οίκο, θα πρέπει να είστε κοντά του όταν παρουσιάζει εσωστρεφή συμπεριφορά και να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες του. Πολύ σημαντικό είναι να το βοηθήσετε να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του σχολείου και να μάθει πως δεν θα του αρέσουν πάντα όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Νέοι ορίζοντες επικοινωνίας

Απλά και μόνο το να προσπαθήσετε να ακολουθήσετε το υπέρ-κινητικό Τοξοτάκι σας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνετε πάντα νέοι. Ο Άρης στον Λέοντα αυτή την εβδομάδα του ανοίγει νέους ορίζοντες. Για να το φέρετε με τα νερά σας, θα χρειαστεί σίγουρα να προσαρμοστείτε στα νέα του ενδιαφέροντα. Φιλικό κλίμα και η χαλαρή επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ξέρω τι θέλω και πως να το πάρω

Χωρίς αμφιβολία, το Αιγοκεράκι σας είναι ένα παιδάκι με ισχυρή θέληση που ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει. Αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, ένας νέος φίλος εμφανίζεται στη ζωή του και αυτό του δίνει μεγάλη χαρά! Ο κοινωνικός του κύκλος επίσης διευρύνεται και ο άγγελός σας γίνεται περιζήτητος σε όποια ομάδα κι αν συμμετέχει. Απολαύστε το αλλά μην επενδύετε σε διάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ξυπνήστε τον ενθουσιασμό του

Με το μαγνητικό του βλέμμα εύκολα ξεχωρίζει και κερδίζει την εύνοια, ακόμα και των πιο δύσκολων δασκάλων. Αυτό που χρειάζεται είναι κάποιον να του ξυπνάει τον ενθουσιασμό και να τον απασχολεί διαρκώς με καινούργια πράγματα. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή σε δυναμική όψη με τον κυβερνήτη του Ουρανό, φροντίστε την υγεία του. Πιθανόν κάποια μόλυνση να τα ταλαιπωρήσει ή απρόσεκτες κινήσεις του να οδηγήσουν σε μικρό-τραυματισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ευαισθησίες και ένταση

Οι καινούργιες συνθήκες και ο ανταγωνισμός του σχολείου, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ και αναγκάζουν τον μικρό Ιχθύ να βγει βίαια από τον μαγικό κόσμο του. Αυτό το αποσυντονίσει και του δημιουργεί ένταση. Μην αγνοείτε τις ευαισθησίες του και αφήστε το να ασχοληθεί με πράγματα που το ευχαριστούν. Φροντίστε να κάνει παρέα με παιδάκια που συνεννοείται πιο εύκολα, τουλάχιστον μέχρι να ξεπεράσει το άγχος του.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved