Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 8/9 έως 14/9 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Με το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου, η εβδομάδα αρχίζει μάλλον ανατρεπτικά για τους έρωτές σας. Θετική πλανητική μετακίνηση για την ικανοποίηση της ηδυπάθειας σας, αποτελεί η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό την Τετάρτη και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα. Η λίμπιντο ανεβαίνει και μαζί της η διάθεσή σας να συγχωνευθείτε σε μία σχέση ουσίας με το ταίρι σας. Αναμένονται επιτυχίες στα φλερτ.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ μετρημένες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα ενώ θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και δεν θα βρίσκετε το δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα στις προσπάθειές σας να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους, συμβατούς προς την εποχή και τα προσόντα σας και μείνετε πιστοί σ' αυτούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Ερμή από τη Δευτέρα στο Ζυγό μπορεί να βοηθήσει στο να κάνω κάποιες επαφές. Καλύτερα να κλείσω τα ραντεβού μου μέχρι την Τετάρτη ή για την επόμενη εβδομάδα γιατί στο τέλος αυτής της εβδομάδας το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα κάθε άλλο παρά διευκολύνει την επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό, αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις. Η πρώτη όψη που θα δημιουργήσει η θεά του έρωτα από το ζώδιο των σχέσεών σας, θα είναι το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα, το οποίο θα σας φανεί χρήσιμο αν προσπαθήσετε να φτιάξετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι με τις σκληρές όψεις που δέχεστε αυτή την εβδομάδα, αξίζει να βάλλετε και νερό στο κρασί σας και ρομαντισμό στις βραδιές σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα αρχίζει με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, το οποίο μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά εμπόδια και ανατροπές. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, προκειμένου να μη διαταραχθούν κάποιες επαγγελματικές σας σχέσεις. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και στο σπίτι με τα άτομα της οικογένειάς σας ή κάποιες βλάβες που θα σας αναγκάσουν να μπείτε σε έξοδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής μπαίνει τη Δευτέρα στο Ζυγό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, βάζοντας σε κίνδυνο κάποιες συζητήσεις μου. Ας κρατώ το στόμα μου κλειστό και ας είμαι πιο προσεκτικός/η στις σχέσεις μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο κυβερνήτης σας Ερμής τη Δευτέρα μπαίνει στο Ζυγό, το ζώδιο των ερώτων σας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει σχηματίσει το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, όψη που μπορεί να φέρει σύννεφα οργής, θλίψης, κακής συνεννόησης, καταπιεσμένων συναισθημάτων ή καβγάδων στην ερωτική σας ζωή. Να προσέχετε τι λέτε, πότε, πώς, προκειμένου να αποφύγετε κάποιους σκοπέλους.

Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό, από την Τετάρτη, μπορεί να αποβεί θετική για την καθημερινότητά σας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ικανοποιητικές συνθήκες. Ωστόσο, δεν πρέπει να ποντάρετε σε αυτή την πλανητική διέλευση. Αντίθετα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη και δικαιωμένοι θα βγείτε όσοι υποστηρίξετε τη δουλειά σας με τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω γιατί μπορεί να παρασυρθώ από κόλακες που θα μου χαϊδέψουν τα αφτιά και να χάσω το χρόνο μου για απατηλές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σας, τον Σκορπιό, θα αρχίσει μια πιο ευχάριστη περίοδος για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει η Αφροδίτη προς το τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι το σούπερ ρομαντικό και συναισθηματικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο εκτός από τη λίμπιντό σας, θα ανεβάσει και το βαθμό εξωτερίκευσης των συναισθημάτων σας αλλά και την ευαισθησία σας και την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνάει στο Ζυγό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει σχηματίσει μία όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου. Θέματα οικογένειας, επαγγελματικά, επικοινωνιακά, βγαίνουν στην επιφάνεια και προκαλούν εντάσεις, εκτονώνοντας αρνητικά συναισθήματα οργής, καταπιεσμένων παραπόνων. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και να μην εμπιστεύεστε αυτούς που θα σας υπόσχονται εύκολα κέρδη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, προβλήματα και κυρίως παρασκηνιακές καταστάσεις σε βάρος μου. Να προσέχω αυτούς τα κουτσομπολιά που μπορεί να με βλάψουν.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει αρκετά σκληρά με τον Άρη να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και να βρίσκεται στο ζώδιό σας. Οι εντάσεις, η διάθεση για αποστασιοποίηση, οι καβγάδες, οι φοβίες, τα καταπιεσμένα συναισθήματα και παράπονα, η οργή, είναι μερικοί από τους λόγους που θα μπορούσαν να σας φέρουν σε ρήξη με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επίσης, χαμένοι μπορεί να βγείτε κι αν αφήσετε τα πρακτικά προβλήματα να επισκιάσουν τη σχέση σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό διευκολύνει το όποιο επικοινωνιακό σας χάρισμα αλλά προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να πείτε πράγματα που πονάνε καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Συνεπώς, είναι προτιμότερο να κρατάτε τις αποστάσεις σας με τους συνεργάτες και τους πελάτες, προκειμένου να μην υπάρξει δυσαρέσκεια. Από την άλλη με τον Άρη στο ζώδιό σας θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές αγγαρείες και να δουλέψετε πολύ σκληρά, γεγονός που εντείνεται από το τετράγωνό του με τον Κρόνο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι και δεν αποκλείεται να βρω τους τρόπους να εκτονώσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα, αρχίζοντας μια καινούργια καριέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Από την Τετάρτη η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα δίνει ευχάριστα μηνύματα για τα αισθηματικά σας καθώς υπόσχεται περισσότερα και πιο επιτυχημένα φλερτ, πιο έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις. Η προσοχή σας πρέπει να είναι στο τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας καθώς μπορεί να υπάρξει ένα βαρύ κλίμα και τελικά να αποκαλυφθούν αλήθειες και να ειπωθούν πράγματα που κρύβουν αρνητικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα.

Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι θα αναπτύξετε πολλές δραστηριότητες, γεγονός που θα σας εξαντλήσει σωματικά και πιθανώς ψυχικά λόγω άγχους. Οι εντάσεις θα είναι αρκετές, ιδιαίτερα λόγω των άσπονδων φίλων που θα κάνουν ότι μπορούν για να σας βάλουν παγίδες, δρώντας πίσω από την πλάτη σας. Επειδή θα είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγετε τον ανταγωνισμό, προσπαθήστε να μη τους δίνετε σημασία και να παραμένετε εστιασμένοι στους στόχους σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής μπαίνει τη Δευτέρα στο Ζυγό και προς το τέλος της εβδομάδας σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ας προσπαθήσω να μην αφήσω τους φόβους και τις ανασφάλειες να με διαλύσουν συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Από τη Δευτέρα ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και θα συγκλίνει προς το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα που θα είναι ακριβές στο τέλος της εβδομάδας. Με αυτή τη δύσκολη όψη που ενεργοποιεί και το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού, το πιο πιθανό είναι ότι θα προκύψουν εντάσεις, αποκαλύψεις και λόγια που πληγώνουν. Αν έχετε κρύψει αλήθειες ή στηρίζεστε σε συναισθηματικούς χειρισμούς, οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο δυσάρεστες, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Η αλήθεια όσο μεγάλο ρίσκο και να κρύβει κι όσο και να πονάει, είναι η ενδεδειγμένη οδός.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, με το οποίο αρχίζει αυτή η εβδομάδα, μπορεί να αποτελέσει την τροχοπέδη στην προσπάθειά σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Από την Τετάρτη που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος για τα τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να γίνω λίγο πιο αντικειμενικός/η. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να θυμάμαι ότι απαγορεύεται να κάνω στους άλλους αυτά που δεν θα ήθελα να μου κάνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Από την Τετάρτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας για να αναδείξει τη γοητεία, την ηδυπάθεια, τον ερωτισμό σας και να βάλει το χεράκι της για να κάνετε κάποιες «θερμές» γνωριμίες ή να εμφυσήσετε αέρα ανανέωσης στη σχέση σας. Η πρώτη της όψη θα είναι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που θα βγάλει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες και το ρομαντισμό σας. Ωστόσο, να προσέχετε την τάση σας να ωραιοποιείτε καταστάσεις γιατί την επόμενη εβδομάδα θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό και θα ήταν κρίμα να σας ρίξει από τα σύννεφα.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο με τον πρώτο να βρίσκεται στον Λέοντα, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σας και τον δεύτερο να βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα σας βάλει σε μια δοκιμασία των ορίων και των αντοχών σας. Τα μόνα όπλα σας γι αυτή την περίοδο είναι οι αρετές του Κρόνου. Κοινώς, επιστρατέψτε την υπομονή, την επιμονή και τη σύνεσή σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή που από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, κινδυνεύω από κουτσομπολιά, παρασκηνιακές ενέργειες πίσω από την πλάτη μου και χειριστικές συμπεριφορές. Ας φυλάω τα νώτα μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό τη Δευτέρα, προς το τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και την επόμενη εβδομάδα θα κάνει με ακρίβεια την αντίθεσή του με τον Ουρανό. Με τον τελευταίο να βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σας, οφείλω να σας συμβουλέψω να μαζευτείτε λίγο γιατί οι αταξίες σας μάλλον θα αποκαλυφθούν και θα σας βάλουν στην πολύ δύσκολη θέση του απολογούμενου...

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Άρη μπορεί να αποτελέσει την όψη – εμπόδιο για τις επαφές σας με το εξωτερικό, για να οργανώσετε σεμινάρια ή να επιμορφωθείτε. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει κακή συνεννόηση με συναδέλφους και πελάτες. Από πλευράς σας προσπαθήστε να είστε όσο πιο συνεπείς μπορείτε για να αποφύγετε τους σκοπέλους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση με ένα φιλικό μου πρόσωπο και να επέλθει η παρεξήγηση. Ας προσέχω τα λόγια μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό από την Τετάρτη, θα είναι ευνοϊκή για τις αισθηματικές μου υποθέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείει ρομαντικά φλερτ και το ξύπνημα της ερωτικής φλόγας με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, να επιδιώκετε τις παρέες με φίλους γιατί μπορεί μαζί τους να γνωρίσετε το άτομο που θα σας αυξήσει τους παλμούς της καρδιάς...

Καριέρα – Οικονομικά: Σπεύστε να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο γιατί με το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου μπορεί να απειληθείτε από χρέη ή να συμβεί κάτι που να σας αγχώσει. Ο Ερμής από τη Δευτέρα μπαίνει στο ζώδιο της καριέρας σας, τον Ζυγό και προς το τέλος της εβδομάδας θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού. Οι δυσκολίες, η κακή συνεννόηση και οι απογοητεύσεις είναι στη σφαίρα του πιθανού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από την Τετάρτη, θα υπάρχει κάπως πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω καλλιτεχνικές ιδέες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Η όψη μπορεί να γίνει πολύ σκληρή για όσους βάζετε τον ανταγωνισμό στο ερωτικό παιχνίδι, για όσους δεν μπορείτε να συμμαζέψετε τον εγωισμό σας, για όσους παίζετε τους ρόλους θύματος – θύτη στις σχέσεις σας. Συνιστώ ψυχραιμία και αυτογνωσία.

Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί με τις συνεργασίες σας αυτή την εβδομάδα γιατί μπορεί να προκύψει κάποια παρεξήγηση και να επέλθει η παγωμάρα και το άγχος που αυτή συνεπάγεται. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό, το ζώδιο της καριέρας σας, εγκυμονεί κάποιες καλύτερες εξελίξεις αλλά αυτές θα έλθουν με σκληρή δουλειά και με αίσθηση του μέτρου από πλευράς σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής που από τη Δευτέρα μπαίνει στο Ζυγό, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα προς το τέλος της εβδομάδας. Καλύτερα να αποφύγω τα ταξίδια και να προσέχω όταν οδηγώ.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο Δίας είναι μονίμως στο ζώδιο των ερώτων σας και σας ευνοεί ενώ ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας ανεβάζει τα επίπεδα ρομαντισμού στα ύψη. Παράλληλα, από την Τετάρτη η Αφροδίτη θα μπει στο πολύ ευνοϊκό περιβάλλον του Σκορπιού, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και θα αυξήσει τις πιθανότητες τόσο αναζωπύρωσης των παθών για τους δεσμευμένους όσο και ανεύρεσης ιδανικού συντρόφου για τους αδέσμευτους.

Καριέρα – Οικονομικά: Από τη Δευτέρα ο Ερμής θα βρίσκεται στο Ζυγό και θα οδεύει προς το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα. Στην αρχή της εβδομάδας και πριν χτυπήσουν τα καμπανάκια του τετραγώνου, σπεύστε να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου, δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσω το καθημερινό μου πρόγραμμα, θα έχω εμπόδια και θα αγχώνομαι. Ας προσέχω την υγεία μου κι ας προσπαθήσω να ακολουθήσω ένα πιο ρεαλιστικό πρόγραμμα χωρίς να υπερεκτιμώ τις δυνατότητές μου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved