Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 37' 28" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 04° 13' 51" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 26° 50' 14" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 17' 29" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 17° 24' 58" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 00' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 06' 09" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 54' 15" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 38' 42" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 52' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 13° 14' 36" ΤΑΥΡΟΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 25/8 έως 31/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

 

102112193_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη από το Ζυγό ενεργοποιεί το επιθετικό τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που σας ταλανίζει τα τελευταία χρόνια και σας επηρεάζει σε όλους τους τομείς. Τώρα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας γι' αυτό πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας, να κρατήσετε μια πιο διαλλακτική στάση και να μην προκαλείτε τον ανταγωνισμό. Να θυμάστε ότι οι αταξίες σας αποκαλύπτονται. Μέσα σε όλα αυτά δεν αποκλείονται και οι κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά μάλλον θα είναι μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής και ο Ήλιος συναντώνται στο ζώδιο της καθημερινής προσφοράς και εργασίας σας, γεγονός που σας βάζει στην πρίζα να εστιαστείτε στις δουλειές και να σκεφτείτε τις λύσεις σας για το χειμώνα. Ωστόσο, η αντίθεσή τους με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας αποπλανήσει γι αυτό μην υιοθετήσετε ενθουσιώδεις απόψεις και μην παρασυρθείτε από κόλακες που θα σας υποσχεθούν εύκολα κέρδη. Στο τέλος της εβδομάδας το έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας θα είναι πιο γόνιμο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Άρη στο Λέοντα, την Τετάρτη, θα είναι θετική για τις ερωτικές μου περιπέτειες και για να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

102112181

Έρωτας: Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στην Παρθένο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας. Η αντίθεσή τους με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι θα έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Καλύτερα να είστε προσεκτικοί, όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστές, για να μην πέσετε από τα σύννεφα αργότερα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι όψεις της Αφροδίτης που κυβερνάει το ζώδιό σας και βρίσκεται στο Ζυγό, το περιβάλλον που συνδέεται με την καθημερινή σας εργασία, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα σας ταλανίσουν αρκετά αυτές τις μέρες. Να προσέχετε τις κινήσεις σας τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και με τους συναδέλφους σας, προκειμένου να αποφύγετε είτε σοβαρά λάθη που θα σας κοστίσουν ακριβά είτε τις εντάσεις. Τα εξάγωνα του Ερμή και του Ήλιου με τον Δία και τον Κρόνο, θα αποδώσουν τα μέγιστα αν προσπαθήσετε να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την είσοδο του Άρη στο Λέοντα, από την Τετάρτη ξεκινά μία περίοδος που θα είναι αρκετά πιεστική καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές οικογενειακές ευθύνες.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

102112182

Έρωτας: Η Αφροδίτη από το ζώδιο των ερώτων σας, τον Ζυγό, ενεργοποιεί τους σκληρούς Ουρανό και Πλούτωνα με έναν τρόπο αρκετά επιθετικό. Οι αποκαλύψεις αυτών των ημερών θα είναι αρκετά σκληρές γι αυτό φροντίστε να κάνετε παντιέρα σας την αλήθεια και να περιορίσετε τις «αταξίες» σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος και ο Ερμής συμπορεύονται στην Παρθένο και σας εξωθούν στο να βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα τα θέματα οικογένειας και καριέρας. Το συγκεκριμένο δίδυμο από τη μια σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σας φέρει πλάνες ενώ από την άλλη δημιουργεί εξάγωνα με τον Κρόνο και τον Δία, τα οποία θα αξιοποιήσετε δεόντως αν είστε πολύ εργατικοί.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης μπαίνει την Τετάρτη στον Λέοντα και αρχίζει μία περίοδος στην οποία θα αναπτύξετε το επικοινωνιακό σας χάρισμα με πιο αποδοτικό τρόπο. Επίσης, θα ευνοήσει τα ταξίδια σας, τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα αναψυχής.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

102112183_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τις επιθετικές επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, γεγονός που θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα, τα θαμμένα μυστικά, όλα όσα υπονομεύουν τις σχέσεις σας. Να προσέχετε τις κινήσεις σας, να είστε πιο διαλλακτικοί και να μην σκέφτεστε το πώς να επιβληθείτε συναισθηματικά στο ταίρι σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής και ο Ήλιος συμπορεύονται στην Παρθένο και σχηματίζουν αντίθεση με τον Ποσειδώνα, γεγονός που πρέπει να προσέχετε γιατί ίσως υπερεκτιμήσετε τις απόψεις των άλλων με αποτέλεσμα να πάρετε λάθος αποφάσεις. Τα πολύ θετικά τους εξάγωνα με τον Δία και τον Κρόνο θα αποδώσουν αν κάνετε πολύ συνετά βήματα και αν προσπαθήσετε να συνεργαστείτε με τα κατάλληλα άτομα στη σωστή χρονική συγκυρία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τετάρτη ο Άρης θα βρίσκεται στον Λέοντα, το ζώδιο που συνδέεται με τα οικονομικά μου. Καλά θα κάνω να περιορίσω τα έξοδά μου γιατί αν βγω εκτός προϋπολογισμού τώρα, θα είναι πολύ δύσκολο να αναπληρώσω τη ζημιά αργότερα.

 

 

 

ΛΕΩΝ

 

102112184

Έρωτας: Από την Τετάρτη ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας και θα σας βάλει στη διαδικασία να αναζητήσετε την περιπέτεια, να αναπτύξετε τη δράση σας με σκοπό την ανεύρεση σχέσεως, περιπέτειας, συντρόφου. Υπενθυμίζω για πολλοστή φορά ότι ο Κρόνος θα πριμοδοτήσει τις πιο υπεύθυνες σχέσεις. Εσείς πράξτε ανάλογα με τα θέλω σας. Προσοχή, ωστόσο, στην διασπαστική και κυριαρχική τάση που θα έχετε με τον Άρη στο ζώδιό σας καθώς επίσης και τη ροπή σας στο να έλκετε τα ανταγωνιστικά άτομα.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής και ο Ήλιος που βρίσκονται στην Παρθένο, υπογραμμίζουν την αναγκαιότητα να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Η αντίθεσή τους με τον Ποσειδώνα δηλώνει ότι πρέπει να αποφύγετε τους κόλακες που θα σας υποσχεθούν εύκολα κέρδη και να σκέφτεστε αρκετά πριν αγοράσετε κάτι γιατί δεν αποκλείεται να κάνετε περιττά έξοδα. Τα εξάγωνά τους με τον Δία και τον Κρόνο είναι θετικά για να υπογράψετε διακανονισμούς και να προωθήσετε σχέδια και ιδέες για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα μπορεί να μου προκαλέσουν υπερένταση. Ας προσπαθήσω να εκτονώνομαι σε πράγματα που μου αρέσουν.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

102112185Έρωτας: Ο Ερμής και ο Ήλιος βρίσκονται στο ζώδιό σας και σας δίνουν το έναυσμα να εστιαστείτε στις σχέσεις σας. Αυτή την εβδομάδα σχηματίζουν αντίθεση με τον Ποσειδώνα, η οποία από τη μια φέρνει στην επιφάνεια τις πιο ρομαντικές σας πτυχές ενώ από την άλλη εγκυμονεί τον κίνδυνο να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις και να κινδυνεύετε από ανώμαλη προσγείωση αργότερα. Τα εξάγωνά τους με τον Κρόνο και το Δία θα σας διευκολύνουν αρκετά για να συντηρήσετε τις ισορροπίες και να μην απολέσετε τη λογική σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό που στην ηλιακή σας οικοθεσία σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Από αυτή τη θέση ενεργοποιεί το σκληρό τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα γι αυτό να προσέχετε. Τώρα μπορεί να αντιμετωπίσετε οικογενειακά προβλήματα, ιδιαίτερα αν είχατε παραμελήσει κάποιες υποχρεώσεις σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τετάρτη ο Άρης θα βρίσκεται στο Λέοντα, το δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι. Καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου και να εκτονώνομαι με γυμναστική, να μην παραμελώ τον ύπνο μου και να φυλάω τα νώτα μου από τους κακεντρεχείς.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

102112186

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και ενεργοποιεί το επιθετικό τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, το οποίο έχει ταλανίσει αρκετούς Ζυγούς τα τελευταία χρόνια. Ουσιαστικά, αυτή η όψη αποζητά να δώσετε οριστικό τέλος σε κάποιες σχέσεις σας και να προβείτε σε μια αναγεννησιακή καινούργια αρχή. Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις αλλά και από εγωιστικές συμπεριφορές που σας δεσμεύουν ψυχικά και δεν σας επιτρέπουν να υποστηρίξετε σχέσεις που να πατάνε σε γερά θεμέλια και να αντέχουν τους τριγμούς.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτές τις μέρες γιατί το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε τις αποστάσεις σας από τα θέματα που «καίνε» στη δουλειά κι αν θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή, καλύτερα να την αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τετάρτη που ο Άρης θα βρίσκεται στο Λέοντα, θα μπορώ να προωθήσω τα σχέδιά μου, να βάλω νέους στόχους και να ασχοληθώ με συλλογικές δραστηριότητες.

 

 

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

102112187

Έρωτας: Ο Ερμής και ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζουν αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι και σας κάνει περισσότερο ρομαντικούς από ποτέ. Τώρα δεν αποκλείεται να δείτε με άλλο μάτι μια φιλική σας σχέση και μάλιστα ανακαλύπτοντας τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπό του. Υπενθυμίζω ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα ευνοήσει μόνο τις σοβαρές προσπάθειές σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τα εξάγωνα του Ερμή και του Ήλιου με τον Δία και τον Κρόνο, οι στόχοι σας θα ευοδωθούν, αρκεί να δουλέψετε σκληρά, να μη στηρίζεστε στην τύχη και να αναλάβετε τις ευθύνες σας με συνέπεια και ήθος. Από την Τετάρτη ο Άρης θα βρίσκεται στο Λέοντα και θα σας αναγκάσει να κάνετε πολλές αγγαρείες τόσο για χάριν της καριέρας σας όσο και για να στηρίξετε την οικογένειά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, θα πρέπει να προσέχω γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιο άτομο που να με υπονομεύει. Επίσης, πρέπει να επιστρατέψω τη διαίσθηση και την ευθυκρισία μου για να ξεχωρίσω πότε ακούω την αλήθεια και πότε ένα ψέμα από το άτομο που με ενδιαφέρει ερωτικά.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

102112189

Έρωτας: Η Αφροδίτη από το Ζυγό ενεργοποιεί με τον πιο επιθετικό τρόπο το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, σχηματίζοντας ταυ τετράγωνο. Αυτός ο σχηματισμός όψεων –εκτός των άλλων- επηρεάζει και τους έρωτές σας. Από τη μια δεν αποκλείονται τα κεραυνοβολήματα αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται και ένα ξαφνικό τέλος. Το θέμα είναι να μάθετε να είστε συνειδητοί και να καταλαβαίνετε ότι η κάθε σας πράξη οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιο της καριέρας σας, την Παρθένο, θέση από την οποία σχηματίζουν σημαντικές όψεις. Η αντίθεσή τους με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας αποπλανήσει σε λάθος τοποθετήσεις ή να σας εξωθήσει στο να βάλετε λάθος προτεραιότητες γι αυτό πρέπει να σκέφτεστε πολύ πριν αποφασίσετε. Τα εξάγωνά τους με τον Κρόνο και τον Δία θα διευκολύνουν τις οικονομικές δοσοληψίες με το δημόσιο ή τις τράπεζες καθώς επίσης και το να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τετάρτη που ο Άρης θα βρίσκεται στο Λέοντα, το ένατο ηλιακό μου σπίτι, θα με διευκολύνει να αναπτύξω τη δράση μου για να έρθω σε επαφή με το εξωτερικό, να ταξιδέψω, να επιμορφωθώ, να οργανώσω σεμινάρια.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

102112190

Έρωτας: Οι όψεις του Ερμή και του Ήλιου από την Παρθένο, από τη μια σας βάζουν στη διαδικασία να φλερτάρετε με μια διάθεση ρομαντική, σχεδόν επικίνδυνη να παραμυθιαστείτε ενώ από την άλλη σας εξωθούν στο να αποζητήσετε την επικοινωνία και το φλερτ μόνο με πολύ σοβαρά άτομα. Μάλλον αυτή η εβδομάδα δεν είναι το καλύτερό σας για τις αισθηματικές σας υποθέσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη από τον Ζυγό πυροδοτεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο μαζί τους και βάζοντας σε κίνδυνο σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Καλά θα κάνετε να κρατήσετε μια πολύ συντηρητική στάση και αν θέλετε να κάνετε κάτι σημαντικό για την καριέρα σας, να το αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα που είναι σαφώς καλύτερη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες ευνοούν τα ταξίδια μου, κυρίως στο εξωτερικό, τις επαφές μου με άτομα του εξωτερικού, τις σπουδές μου αλλά και το να διδάξω. Ας οργανωθώ κατάλληλα.

 

 

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

102112191

Έρωτας: Από την Τετάρτη ο Άρης θα περάσει στον Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σας. Από τη μια θα σας εξωθήσει στο να επιδιώξετε τα φλερτ και να κάνετε ότι μπορείτε για να ερωτοτροπήσετε αλλά, από την άλλη, θα σας εξωθήσει σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και στο να προσελκύσετε άτομα με αρκετές δόσεις επιθετικότητας στο ενεργητικό τους.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος και ο Ερμής από την Παρθένο, το ζώδιο που στην ηλιακή σας οικοθεσία σχετίζεται με τις οικονομικές σας δοσοληψίες, θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα που δηλώνει ότι ίσως παρασυρθείτε από κόλακες που θα σας υποσχεθούν εύκολο κέρδος. Εννοείται ότι πρέπει να τους κρατήσετε σε ασφαλείς αποστάσεις. Το θετικό είναι ότι ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν εξάγωνα με τον Κρόνο και τον Δία, τα οποία θα διευκολύνουν τις οικονομικές δοσοληψίες με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά, αρκεί να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να μην κάνετε διακανονισμούς στους οποίους θα σας είναι αδύνατον να φανείτε συνεπείς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης, του Ουρανού και του Πλούτωνα, είναι το καμπανάκι που με περιορίζει. Καλύτερα να αποφύγω τα ταξίδια γιατί μάλλον εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

102112192

Έρωτας: Πρωταγωνιστής στη ζωή σας ο έρωτας! Και όχι επειδή είστε συναισθηματικά πλάσματα και τον βάζετε σε πρώτη προτεραιότητα αλλά επειδή ο Δίας βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σας σπίτι, των ερώτων και της δημιουργικότητας και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή που συμπορεύεται με τον Ήλιο στην Παρθένο, το ζώδιο των σχέσεών σας. Κοινώς όλα δείχνουν ότι μπορεί να παραμυθιάζεστε λίγο λόγω Ποσειδώνα αλλά σε θέματα καρδιάς καλά κρατείτε ενώ, αυτό το δεκαπενθήμερο, δεν αποκλείεται να κάνετε και μία πολύ σημαντική σχέση.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σχηματίζουν ένα ταυ τετράγωνο που, αν δεν προσέξετε, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Τώρα προσβάλλονται οι οικονομικές σας υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομικά. Να προσέχετε τις δοσοληψίες σας και, αν θέλετε να υπογράψετε ένα διακανονισμό, καλύτερα να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Τετάρτη που ο Άρης μπαίνει στον Λέοντα, θα αναγκαστώ να αναλάβω περισσότερες ευθύνες και θα έχω αρκετό τρέξιμο στη δουλειά.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved