Παιδικό Ωροσκόπιο από 12/8 έως 18/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 12/8 έως 18/8

ΚΡΙΟΣ

102112205

Μια αεικίνητη σβούρα

Το Κριαράκι σας διαθέτει μια ανεξάντλητη δύναμη, που το ωθεί διαρκώς σε δράση. Με τον Ήλιο αυτή την εβδομάδα στον πέμπτο του οίκο, γίνεται ιδιαίτερα δημιουργικό, εφευρετικό και τολμηρό. Θέλει να είναι πρώτο σε ό,τι κι αν κάνει και αναζητά συνεχώς τρόπους για να ξεχωρίσει. Στα σπορ ή στην παραλία θα είναι τολμηρό και ανταγωνιστικό. Έχετε στο νου σας ότι οι απερισκεψίες όμως κρύβουν κίνδυνο και τραυματισμούς.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Πολυτάλαντο και δυναμικό

Σαν γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, ο μικρός σας Ταύρος εκτιμά όλα τα όμορφα και απολαυστικά πράγματα που υπάρχουν γύρω του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του στην Παρθένο, θα δείχνει με την παραμικρή ευκαιρία τα ταλέντα του και τη δυναμική του. Επικροτήστε τα κατορθώματά του και μην ξεχνάτε πως έχει δυνατή μνήμη και αν του κάνετε κάτι, σίγουρα θα σας το κοπανήσει στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ένας εκκολαπτόμενος διακοσμητής

Το μυαλό του μπόμπιρά σας στριφογυρίζει σαν γαϊτανάκι από το ένα ενδιαφέρον στο άλλο και εννοείται πως όλα εξαρτώνται από τη διάθεση της στιγμής. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ερμή στο Λιοντάρι, η προσοχή του στρέφεται σε καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Ακόμα και στην παραλία εκεί που τα άλλα παιδάκια θα φτιάχνουν απλά πυργάκια, εκείνο θα μαζέψει τα πιο όμορφα κοχύλια για να το διακοσμήσει με τις ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Μια καρδούλα σα τη θάλασσα

Η διάθεση και τα συναισθήματα του μικρού σας Καρκίνου είναι σαν τη θάλασσα. Άλλοτε είναι ήρεμο και νηφάλιο και άλλες φορές φουρτουνιασμένο και ποιος το είδε και δεν το φοβήθηκε. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Καρκίνο, έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και ανεξαρτησία. Το μυαλουδάκι του θα επινοεί νέους τρόπους για να επιβληθεί πάνω σε άλλα παιδάκια και το σίγουρο είναι πως η επιμονή του μπορεί να σκάσει και γάιδαρο.

ΛΕΩΝ

102112197

Θέλω να ξεχωρίζω!

Το δυναμικό σας Λιονταράκι, θέλει να νοιώθει ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιό του, φροντίζει με επιμέλεια την εμφάνισή του και προσπαθεί να είναι το καλύτερο και το πιο όμορφο ανάμεσα στους φίλους του, και αυτό μπορεί να προσπαθήσει να το επιβάλει. Καλό θα ήταν να του μάθετε από τώρα ότι η ελευθερία των άλλων και η ανεξαρτησία τους είναι εξίσου σημαντικά με τα δικά του θέλω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Το μάτι που βλέπει τα πάντα

Το Παρθενάκι σας έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την ικανότητα να παρατηρεί, να ξεχωρίζει, να αξιολογεί και να εμβαθύνει πάνω σε ό,τι πέφτει στην αντίληψή του. Με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό του, έχει την σχεδόν ακατανίκητη ανάγκη να είναι τα πάντα γύρω του σωστά και τέλεια. Ένα οικογενειακό περιβάλλον χωρίς γκρίνιες και εντάσεις που θα επικρατεί αρμονία και κατανόηση, θα το κάνει κάτι παραπάνω από ευτυχισμένο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Στο υπόσχομαι!

Ο μικρός Ζυγός θέλει να εξασφαλίσει τόσο πολύ την έγκριση και τη συμπάθεια των άλλων και είναι πρόθυμο να δώσει κάθε λογής υπόσχεση για να το πετύχει. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Καρκίνο, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα γκρινιάρικο και εκνευριστικό όταν του ζητήσετε να πραγματοποιήσει αυτά που σας υποσχέθηκε. Αποφύγετε να το πιέσετε γιατί απεχθάνεται τις εντάσεις και όσο κι αν εξωτερικά το βλέπετε ήρεμο, να είστε σίγουροι δεν συμβαίνει το ίδιο εσωτερικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Δεν θέλω!

Το μυστικοπαθές Σκορπάκι σας δύσκολα εξωτερικεύει τις σκέψεις, τους φόβους του και τις αγωνίες του. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Άρη στον Καρκίνο, κυριολεκτικά θα δοκιμάσει σε κάθε ευκαιρία την υπομονή σας με τα πείσματά του. Εδώ θέλει προσοχή γιατί κάθε φορά που θα προσπαθείτε να περιορίσετε τις αντιδράσεις του ή ακόμα και τις δραστηριότητές του εκείνο θα αντιδράει όλο και πιο έντονα. Η λύση είναι η συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Θα το φέρω στα μέτρα μου!

Το αεικίνητο Τοξοτάκι σας ήταν ανήσυχο από την κούνια του. Η απόδραση από οτιδήποτε το καταπιέζει ή το περιορίζει είναι μια τελείως φυσική αντίδραση για το μυαλουδάκι του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον Λέοντα, προσπαθεί πάντα να φέρει ό,τι το απασχολεί στα μέτρα του. Αν δει ότι δεν τα καταφέρει, δεν απογοητεύεται. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι θα στέψει το ενδιαφέρον του σε κάτι άλλο, στο οποίο θα νοιώθει πιο δυνατό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Καλή προετοιμασία

Το Αιγοκεράκι σας, όπως και τα άλλα δύο ζώδια της γης, δεν του αρέσει να σπαταλάει τη δύναμή του. Αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, θέλει να ξέρει που πατάει. Οι εκπλήξεις δεν του αρέσουν καθόλου, για αυτό αν προγραμματίζετε να πάτε κάπου διακοπές όλοι μαζί, καλό θα ήταν να το συζητήσετε μαζί του στην αρχή σαν ενδεχόμενο και να ζητήσετε τη γνώμη του. Θα δείτε πως σαν συμμέτοχος, αντιμετωπίζει τα πράγματα τελείως διαφορετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος, ο δικός μου!

Το Υδροχοάκι σας δεν μπορεί να δεχτεί με ευκολία τις ιδιαιτερότητες των άλλων, καθώς πιστεύει ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος σκέψης και αντιμετώπισης των πραγμάτων. Εννοείται πως ο τρόπος αυτός είναι ο δικός του. Αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στον Λέοντα, επιδιώκει να κάνει παρέα με παιδάκια που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα. Αν δεν τα καταφέρει και βρεθεί σε δυσαρμονικό περιβάλλον, ετοιμαστείτε για εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Πρακτικό και υπεύθυνο

Η αναποφασιστικότητα του μικρού σας αγγέλου, μαζί με την αναβλητικότητά του, συχνά δεν το αφήνουν να ολοκληρώσει όλα αυτά που με τόσο πάθος ξεκινά. Αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, γίνεται πιο πρακτικό αλλά κι πιο υπεύθυνο. Σταθείτε δίπλα του, στηρίξτε το και βοηθήστε το να πραγματοποιήσει όλα όσα σκέφτεται. Αν δυσκολευτείτε, σκεφτείτε ότι βάζοντάς του πρόγραμμα, μπορεί να λυθούν αρκετά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved