Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 11/8 έως 17/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Ο Ερμής από το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι παίζει παιχνίδια που σας βάζουν σε πολλές σκέψεις. Από τη μια σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που σας θέλει πολύ σοβαρούς και σας εξωθεί στο να κάνετε πιο ώριμες σκέψεις ή να πάρετε αποφάσεις. Από την άλλη, το τρίγωνό του με τον Ουρανό οξύνει τη φαντασία σας και τη διάθεσή σας να ζήσετε μια περιπέτεια με την απαραίτητη αμετροέπεια, υπερβολή και ένταση που αντέχει το πύρινο ταμπεραμέντο σας. Τελικά, η εβδομάδα κλείνει με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό, αστρολογική μετακίνηση που ευνοεί τις σχέσεις σας, σας κάνει πιο διαλλακτικούς και πιο γοητευτικούς.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες δεν ενδείκνυνται για δουλειές και τα παρεμφερή ποταπά θέματα. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη συνηγορούν υπέρ της εξαφάνισής σας από την καθημερινότητά σας. Αν, ωστόσο, είστε υποχρεωμένοι να παραμείνετε επί των επάλξεων, να θυμάστε ότι τώρα θα βρείτε τις διεξόδους σας, θα είστε δημιουργικοί, ικανοί να προωθήσετε τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας, αρκεί να πιστέψετε σε αυτές και να είστε έτοιμοι να θυσιάσετε χρόνο και ενέργεια για να τις υλοποιήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέξω περισσότερο τα παιδιά μου, ας προσπαθήσω να περάσω δημιουργικό χρόνο μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Αξιοποιείστε το διάστημα μέχρι τις 16 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα ρίχνει φως στις ερωτικές σας υποθέσεις. Οι μέρες αυτές είναι αρκετά καλές για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει μία όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, γεγονός που καταδεικνύει άγχος τόσο για θέματα καριέρας όσο και λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων που θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε. Η συνταγή είναι απλή και αλάνθαστη: κρατήστε την ψυχραιμία σας ή τις αποστάσεις σας. Να θυμάστε ότι από τις 17 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό, θα υπάρξει κάποια αισθητή βελτίωση στη δουλειά ή θα βλέπετε με άλλο μάτι την καθημερινότητά σας, σαφώς πιο θετικό.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να προσπαθήσω να εστιαστώ στις ανάγκες της οικογένειάς μου και ιδιαίτερα των παιδιών μου. Ας αξιοποιήσω το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό για να βρω πρωτότυπες ιδέες και να τις εφαρμόσω, προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Τα τερτίπια του κυβερνήτη σας Ερμή από τον Λέοντα, σας εξωθούν στο να είστε άλλοτε υπέρμετρα σοβαροφανείς (τετράγωνο με τον Κρόνο) κι άλλοτε μέσα στην υπερβολή και στην πρωτοτυπία (τρίγωνο με τον Ουρανό). Τα πράγματα θα πάρουν μια πιο ευχάριστη τροπή από το βράδυ της Παρασκευής που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο των ερώτων σας και θα σας χαρίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι όλες οι αστρολογικές συγκυρίες σας εξωθούν στο να έχετε τρελές τάσεις φυγής από την καθημερινότητά σας. Κανένα πρόβλημα, δεδομένου του γεγονότος ότι οι διακοπές και τα ταξίδια, αυτή την περίοδο, όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Άλλωστε δεν αποκλείεται να κάνετε σοβαρές συζητήσεις σε κάποια εκδρομή σας, όπου μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που έχει τη δυνατότητα να σας στηρίξει.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω όταν οδηγώ γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δεν συγχωρεί λάθη ενώ το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό με κάνει παράτολμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης και ο Δίας που βρίσκονται στο ζώδιό σας, ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή σας για περιπέτειες και για εκτόνωση των φαντασιώσεών σας. Ενισχυτικό της επίδρασής τους αποτελεί και η Αφροδίτη που μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Παρθένο. Αξιοποιείστε τις συγκυρίες για να πάτε ένα ταξιδάκι, να ξεκουραστείτε, να κάνετε λίγες διακοπές και να ερωτοτροπήσετε με σκοπό την απόκτηση εμπειριών και όχι μόνιμης σχέσης...

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι ο Ερμής από το Λέοντα, με τις όψεις που σχηματίζει, σας βάζει στη διαδικασία να σκέφτεστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, η καλύτερη επιλογή είναι οι διακοπές, η ανάπαυλα, η ξεκούραση. Αν πάλι υπάρξει η επιτακτική ανάγκη να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητές σας, υπάρχει η λύση να τις τακτοποιήσετε από εκεί που θα βρίσκεστε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη που από την Παρασκευή θα περάσει στον Ζυγό, θα σας εξωθήσει στο να γεφυρώσετε τις αποστάσεις σας με την οικογένειά σας και να απολαύσετε την θαλπωρή της.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει με τον τετράγωνο Κρόνου – Ερμή (ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας) που σημαίνει ότι τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά, οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι σαφείς και τελικά θα αναγκαστείτε να συνειδητοποιήσετε μια αρκετά σκληρή αλήθεια που, πιθανότατα, θα σας απαλλάξει από κάποια πλάνη σας. Στη συνέχεια, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σας εξωθήσει στο να σκεφτείτε πιο δημιουργικά ενώ μπορεί να είναι η όψη που θα φέρει τη γνωριμία – έκπληξη. Σε κάθε περίπτωση, όσο πιο γρήγορα προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, τόσο πιο γρήγορα θα προσελκύσετε τις θετικές εξελίξεις που σας αναλογούν.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και στις διακοπές σας θα έχετε την τάση να σκέφτεστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, τις πιθανές συνεργασίες, τις εξελίξεις και θα θέλετε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Σημασία έχει ότι τώρα μπορείτε να κάνετε έναν συνδυασμό του τερπνού μετά του ωφελίμου και ίσως αυτή να είναι η καλύτερη επιλογή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα άτομα που θέλουν να με «χτυπήσουν» πισώπλατα, καραδοκούν για την ευκαιρία. Ας προσέχω. Κι αν πάλι δεν μπορέσω να αποφύγω την κακία τους, ας μην ανησυχώ. Το πιο πιθανό είναι να πέσουν στο λάκκο που μου σκάβουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι και βγάζει στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες, αναμνήσεις που θα θέλατε να ξεχάσετε ή σκέψεις και συναισθήματα που είχατε βάλει στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου σας. Όλα αυτά είναι ανασταλτικά για τις ερωτικές σας σχέσεις καθώς τώρα αποζητάτε την κάλυψη των ανασφαλειών σας με έναν τρόπο που θα μπορούσε να γίνει πολύ κουραστικός για τα ταίρια σας. Μέχρι την Παρασκευή την κατάσταση θα σώνει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας και ευνοεί κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να καλύψετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ωστόσο, αυτές τις μέρες, είναι προτιμότερο να απέχετε από τις δουλειές και να ξεκουραστείτε, προκειμένου να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας και να γυρίσετε με νέες ιδέες, καινούργιους στόχους και διάθεση να τους υλοποιήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω τις κινήσεις μου κι ας μην εμπιστεύομαι τον καθένα γιατί τώρα μπορεί να γίνουν δυσάρεστα κουτσομπολιά σε βάρος μου.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Μετά από ένα διάστημα φουλ στην ίντριγκα και στο παρασκήνιο, από την Παρασκευή η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας βάζει στην διαδικασία να ανοίξετε τα χαρτιά σας, να φλερτάρετε, να νιώθετε την ανάγκη να γεφυρώσετε τις αποστάσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, θα να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να είστε ειλικρινείς γιατί, στην αντίθετη περίπτωση, τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα είναι αποκαλυπτικά και θα σας εκθέσουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι διανύουμε την εβδομάδα που θεωρείται η ιδανική για διακοπές, εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τους στόχους σας, να βάλετε κάποια σχέδιά σας σε εφαρμογή. Εννοείται ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει αναίμακτα καθώς αναμένεται αρκετή κούραση αλλά, τουλάχιστον, θα υπάρξει κάποιο κέρδος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην ξεχνώ ότι οι μέρες εγκυμονούν πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις που μάλλον θα αναγκαστώ να επωμιστώ, όσο και να προσπαθώ να αποφύγω. Ας προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για να είμαι συνεπής στη δουλειά και στην οικογένεια ώστε να μη συσσωρεύονται εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Με τον Άρη και το Δία στον Καρκίνο καθώς επίσης και την Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι την Παρασκευή, τα μυαλά σας θα είναι στραμμένα στις εκδρομές, τη διασκέδαση, τις παρέες, τα φλερτ, τις ερωτοτροπίες και τη διάθεση να θέλετε να δώσετε προαγωγή σε κάποια φιλία σας, μετατρέποντάς την στη μεγάλη αγάπη. Κι όλα αυτά συνοδευμένα από την ανεβασμένη σας λίμπιντο και τη διάθεσή σας να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι τώρα πρέπει να είστε πιο συνετοί στις επιλογές σας γιατί, με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, τα λάθη πληρώνονται και μάλιστα ακριβά.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Κρόνο δηλώνει ότι η εβδομάδα θα αρχίσει με σχετικό άγχος καθώς θα έχετε πολλές υποχρεώσεις για να διεκπεραιώσετε και ίσως αναγκαστείτε να επωμιστείτε και κάποια οικογενειακά βάρη. Στη συνέχεια το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δηλώνει ότι θα βγείτε κερδισμένοι αν βάλετε σε εφαρμογή τις πιο πρωτότυπες ιδέες σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό, δεν αποκλείεται να μπω στον πειρασμό να βιώσω ένα μυστικό έρωτα ή να κρύβω τις συναισθηματικές μου αλήθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Με τη λίμπιντό σας να κρατάει επάξια τα πρωτεία και να σας εξωθεί στο να βάζετε μακράν ως πρώτη προτεραιότητα την ικανοποίηση των επιθυμιών σας, βγαίνετε εις άγραν εμπειριών και πολύ καλά κάνετε. Οι μέρες ευνοούν περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας εκτός αν ο προσωπικός σας χάρτης ευνοεί και τη διάρκεια. Πάντως, το βέβαιο είναι ότι θα περάσετε καλά και ότι θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Ασυζητητί η καλύτερη επιλογή γι αυτές τις μέρες είναι οι διακοπές. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι παρέες, τα γλέντια, τα φλερτ. Ακόμη κι αν αρχικά πάτε κάπου που δεν σας αρέσει ή υπάρξει κάποια δυσάρεστη περιπέτεια, στην πορεία θα περάσετε καλά και θα βρείτε τους τρόπους να εκτονωθείτε και να επαναφορτίσετε τις εμπειρίες σας. Μπορεί να γνωρίσετε πολύ ενδιαφέρονται άτομα στις διακοπές σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να συναντήσω κάποιο φίλο από το εξωτερικό ή να κάνω μια συμφωνία με επιχείρηση ή άτομο του εξωτερικού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Με τον Άρη και το Δία στο ζώδιο των σχέσεών σας, τον Καρκίνο, από τη μια δεν αποκλείονται οι εντάσεις, οι έριδες, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά, από την άλλη, αυξάνονται κατακόρυφα οι ανάγκες σας για συντροφικότητα. Η Αφροδίτη που μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Παρθένο, ευνοεί τις προσπάθειές σας να γεφυρώσετε αποστάσεις, να επικοινωνήσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Σπεύστε να αξιοποιήσετε τις περιστάσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο που είστε πιο ευνοημένοι.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής από τον Λέοντα σας καλεί να προσέξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να αγχωθείτε, ιδιαίτερα αν έχετε εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο ή κληρονομικά για να διεκπεραιώσετε. Στη συνέχεια, δεν αποκλείεται να βρείτε κάποιες λύσεις ή να ανακαλύψετε πρωτότυπες ιδέες για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από τις 17 Αυγούστου, με την Αφροδίτη στο Ζυγό, θα υπάρξει η αναγκαιότητα να εστιαστώ σε θέματα καριέρας. Ας ξεκουραστώ όσο μπορώ αυτή την εβδομάδα για να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Λέοντα σας εξωθούν στο να εστιαστείτε στις σχέσεις σας και δη τις ερωτικές. Ωστόσο, επειδή η εβδομάδα ξεκινάει με το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, θα πρέπει να προσέχετε προκειμένου να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις που μπορεί να φέρουν τον παγετώνα στη σχέση σας εν μέσω κατακαλόκαιρου. Ευτυχώς ακολουθεί το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που φαίνεται ότι θα αλλάξει άρδην τις διαθέσεις και θα βάλει ξανά στο παιχνίδι το χιούμορ και τη θετικότητα, την πρωτοτυπία και την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη και τον Δία στο ζώδιο που εκφράζει την καθημερινή σας προσφορά και εργασία, δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα να νιώσετε δυσαρεστημένοι. Ωστόσο, ακόμη κι αν παραμείνετε στις έδρες σας όταν όλοι βρίσκονται σε διακοπές, να θυμάστε ότι όσο πιο πολύ κοπιάζετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή σας από τον Κρόνο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό, ευνοούνται τα ταξίδια μου, οι επαφές μου με άτομα του εξωτερικού, οι συζητήσεις, οι διασκεδάσεις. Θα έχω τη δυνατότητα να είμαι πιο εξωστρεφής.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο Άρης και ο Δίας από τον Καρκίνο αυξάνουν τις ευκαιρίες σας να ερωτοτροπήσετε, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε. Θετικό πρόσημο στο αποτέλεσμα των προσπαθειών σας βάζει και η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι την Παρασκευή. Οι μέρες προσφέρονται για διακοπές. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να περάσετε όσο πιο καλά, πιο ερωτικά μπορείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Λέοντα, είναι οι παράγοντες που σας ενθαρρύνουν να παραμείνετε πιστοί στις καθημερινές σας συνθήκες, ακόμη κι όταν όλα συνηγορούν υπέρ των διακοπών. Ο Ερμής, ωστόσο, στην αρχή της εβδομάδας πραγματοποιεί ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που μπορεί να σας προκαλέσει άγχος, ιδιαίτερα αν έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις για να διεκπεραιώσετε. Στη συνέχεια αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις ενώ κερδισμένοι θα βγείτε οι Ιχθείς που θα εφαρμόσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας διεκπεραιώσω τώρα τα της καθημερινότητας γιατί, από την Παρασκευή με την Αφροδίτη στο Ζυγό, η λίμπιντό μου δεν θα με αφήνει να σκέπτομαι ει μη μόνο τους τρόπους που θα ικανοποιήσω τις ανάγκες μου για ηδονές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved