Παιδικό Ωροσκόπιο από 5/8 έως 11/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 5/8 έως 11/8

ΚΡΙΟΣ

102112205

Το αφεντικό του σπιτιού

Με τον κυβερνήτη του Άρη στον Καρκίνο, στο τέταρτό του σπίτι, το Κριαράκι σας μεταμορφώνεται στο αφεντικό του σπιτιού και σας κάνει ξεκάθαρη την πρόθεσή του να μην ακούει κανέναν και τίποτα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το να έχει εκείνο μεγαλόπνοα σχέδια για το πώς πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα μέσα στο σπίτι χωρίς οι άλλοι να τα ακολουθούν ευλαβικά, είναι κάτι που το ενοχλεί αφάνταστα πολύ.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Η χαρά του προγράμματος

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, η λέξη κλειδί για το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι «πρόγραμμα». Πρόγραμμα για την ώρα που θα φάει, για την ώρα που θα παίξει, ακόμα και για την ώρα που θα κοιμηθεί. Μόλις το φτιάξετε μαζί και το συμφωνήσετε, θα δείτε ότι η τεμπελιά και η καλοπέραση μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και εκείνο κάνει με μεγάλη χαρά όλες τις δραστηριότητες της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ο αρχηγός της παραλίας

Ο Ερμής, το πειραχτήρι των θεών της μυθολογίας και κυρίαρχος πλανήτης τον Διδύμων, θα φέρει τα πάνω κάτω στην επικοινωνία του μικρού σας. Υπέρ-κοινωνικό και ευχάριστο, θα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του στην παραλία με την τσαχπινιά και τα νάζια του. Μην εκπλαγείτε αν στο τέλος της ημέρας έχει γνωριστεί με όλη την παραλία και εκείνοι του χαρίζουν παιχνιδάκια και το κερνάνε παγωτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Το κυκλοθυμικό ζουζούνι σας

Τα Καρκινάκια σαν παιδιά της Σελήνης που αυξομειώνεται σταθερά, αλλάζουν κι εκείνα διάθεση σε χρόνο μηδέν. Έτσι και το ζουζούνι σας, από χαρούμενο, κοινωνικό και παιχνιδιάρικο ξαφνικά και χωρίς λόγο το μουτράκι του θα συννεφιάζει και θα κλείνεται στον εαυτό του χωρίς να μιλάει σε κανέναν. Προς θεού μην το πιέσετε, αλλά προσπαθήστε να το συζητήσετε μαζί του και να το εκπαιδεύσετε να μάθει να ελέγχει τα συναισθήματά του.

ΛΕΩΝ

102112197

Σκανδαλιές πέρα από κάθε φαντασία

Με τον κυβερνήτη του Ήλιο στο ζώδιό του, αυτή την εβδομάδα η δημιουργικότητα του μπόμπιρα σας είναι άνευ προηγουμένου. Η επινοητικότητά του δεν έχει όρια και όταν όλοι πιστεύουν ότι έχει εξαντλήσει όλες τις πιθανές σκανταλιές που θα μπορούσε να κάνει μέσα και έξω από το σπίτι, εκείνο έρχεται να σας εκπλήξει άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα με τις περιπέτειες και τα καμώματά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ένας μικρός στυλίστας

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, αυτή την εβδομάδα το Παρθενάκι σας ξεκινά να γίνεται ιδιαίτερα επιλεκτικό στο τι θα φορέσει πριν βγει στον έξω κόσμο. Σας αποτέλεσμα, δεν θα είναι λίγα τα πρωινά που θα σας καθυστερήσει και θα έχετε παραπονάκια και γιατί όχι και κλάματα. Αντί να του κόψετε τη φόρα, δείτε το σας ένα θετικό κομμάτι της προσωπικότητας του και προσπαθείτε να βρείτε τη λύση κάπου στη μέση, επιλέγοντας από την προηγούμενη τι θα φορέσει την επόμενη μέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Καλοκαιρινή κούραση

Με τον Άρη στο μεσουράνημά του αυτή την εβδομάδα, η Ζυγαρίτσα σας είναι λίγο αποπροσανατολισμένη. Εκεί που άλλα παιδάκια περνούν το καλοκαίρι τους απολαμβάνοντας τα μπάνια τους στη θάλασσα, το μικρό σας καταπιάνεται με τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα που αντί να νοιώθει ήρεμο και ξέγνοιαστο, νοιώθει πιο κουρασμένο από ποτέ και ενδέχεται ακόμα να σας πει ότι έχει και πυρετούλι. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το ξεκουράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ένα παιχνιδιάρικο δελφινάκι

Το Σκορπάκι σας, όντας ένα από τα 3 ζώδια του νερού, λατρεύει τη θάλασσα! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάλλιστα να πηγαίνει από το πρωί και με το ζόρι να προσπαθείτε να το πείσετε να βγει από το νερό στη δύση του ηλίου. Φροντίστε να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα για μια ενδεχόμενη ηλίαση, καθώς και για πιθανά τσιμπηματάκια, αφού ο μικρός σας άγγελος αρνείται πεισματικά να καταλάβει γιατί δεν πρέπει να πιάνουμε όλα τα ζωάκια της θάλασσας για να τα χαϊδέψουμε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Δεν με καταλαβαίνεις!

Το πανέξυπνο Τοξοτάκι σας, αυτή την εβδομάδα, με τον Ήλιο στον Λέοντα και τον ένατό του οίκο, θέλει να είναι δίπλα σε ανθρώπους που το καταλαβαίνουν και κυρίως που δίνουν σημασία σε όσα τους λέει ακούγοντάς το προσεκτικά. Για εκείνο είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεται τις σκέψεις, τη χαρά και την ανησυχία του. Αν όμως ο ακροατής του το αγνοήσει, τότε γίνεται πυρ και μανία. Αν είστε διακοπές, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε ένα λαογραφικό μουσείο. Θα ενθουσιαστεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Δραστηριότητες για έναν!

Το Αιγοκεράκι σας ανήκει στα ζώδια της Γης και δεν θα είναι λίγες οι φορές που τα άλλα παιδάκια θα τσαλαβουτούν με ενθουσιασμό στη θάλασσα, ενώ εκείνο θα προτιμά να κάθεται στην ακρογιαλιά και να χτίζει κάστρα και πύργους. Το καλό είναι ότι ακόμα και αν δεν βρει αμέσως φίλους στις διακοπές του, εκείνο θα είναι και πάλι χαρούμενο, αφού οι δραστηριότητες για ένα άτομο το διασκεδάζουν εξίσου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ένα μεταφυσικό ζιζάνιο

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα, στον όγδοό του οίκο, μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα ενδιαφέροντα του μικρού σας κινούνται στη σφαίρα της μεταφυσικής. Η αγαπημένη του ασχολία είναι να κάθεστε μαζί τα βράδια και να κοιτάτε τον έναστρο ουρανό ενώ εκείνο σας κάνει ερωτήσεις για τη ζωή πάνω στα φωτεινά σώματα που παρατηρεί, αλλά και για το πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος. Απαντήστε του με ειλικρίνεια, σαν να μιλάτε σε κάποιον ενήλικα.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Χεράκια, ποδαράκια και μουτράκι εν δράσει

Το Ψαράκι σας, με τρεις πλανήτες στον πέμπτο του οίκο, τον οίκο της διασκέδασης, γίνεται πιο εκφραστικό από ποτέ. Όταν τα άλλα παιδάκια απαντούν με ένα ξερό ναι ή όχι, εκείνο χρησιμοποιεί χεράκια, ποδαράκια, γκριμάτσες και νοήματα όταν θέλει να επικοινωνήσει κάτι στον συνομιλητή του. Αυτό θα σας εκπλήξει ευχάριστα και καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να το ενισχύσετε, ακόμα κι αν μερικές φορές σας φαίνεται αστείο.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved