Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 4/8 έως 10/8 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Με το τρίγωνο Ουρανού – Ήλιου και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των ερώτων σας, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες τόσο για όσους θέλετε να αποδεσμευτείτε οριστικά από μία σχέση που δεν προάγει όσο και για όσους θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, να παντρευτείτε ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας. Αν μπείτε σε μία καινούργια σχέση, καλό θα ήταν να κρατάτε κάποιες επιφυλάξεις γιατί ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε ωραιοποιήσεις που θα σας ρίξουν από τα σύννεφα αργότερα. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στο πρόγραμμα...

Καριέρα – Οικονομικά: Επειδή το βάρος των ημερών πέφτει στον έρωτα, καλά θα κάνετε να καταφύγετε σε κάποιο θέρετρο. Να θυμάστε ότι οι δύσκολες όψεις αυτής της περιόδου, όπως η αντίθεση Δία – Πλούτωνα, πραγματοποιούνται στον άξονα της οικογένειας και της καριέρας, γεγονός που θα προκαλέσει εντάσεις και πιθανές αντιπαραθέσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να έχω τα μάτια μου ανοικτά προκειμένου να μην παρασυρθώ από τους κόλακες που θα μου προσφέρουν εύκολα κέρδη γιατί μπορεί τελικά να βγω χαμένος/η.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο, το ζώδιο των ερώτων σας, μέχρι τις 16 Αυγούστου. Αξίζει τον κόπο να την αξιοποιήσετε για να πάρετε τις διακοπές σας, να γεφυρώσετε τις αποστάσεις, να φλερτάρετε, να απολαύσετε τον έρωτα, να διασκεδάσετε. Να θυμάστε ότι ο Κρόνος από το Σκορπιό σιγοντάρει τις σοβαρές σχέσεις και την ανάληψη ευθύνης.

Καριέρα – Οικονομικά: Η καλύτερη επιλογή είναι οι διακοπές. Αν, ωστόσο, οι συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν, να θυμάστε ότι με τη Νέα Σελήνη να φωτίζει τον άξονα οικογένειας – καριέρας, αξίζει να εμπιστευτείτε τις δημιουργικές σας ιδέες. Η περίοδος είναι πιο αποδοτική για τους καλλιτέχνες του ζωδίου σας, οι οποίοι θα βρείτε πρόσφορο έδαφος να γίνετε πιο γνωστοί στον τομέα σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω γιατί η αντίθεση Δία – Πλούτωνα στον άξονα των ταξιδιών, των επαφών μου, των σχέσεών μου με άτομα του εξωτερικού μπορεί να δηλώνει ότι υπάρχει μια κινούμενη άμμος την οποία πρέπει να αποφύγω και η οποία είναι φτιαγμένη από τα καταπιεσμένα συναισθήματά μου που ίσως βγουν στην επιφάνεια και δημιουργήσουν προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Λέοντα, το ζώδιο που στην ηλιακή σας οικοθεσία σχετίζεται με τα ταξίδια, τις επαφές, τις συζητήσεις, την επικοινωνία σας. Εννοείται ότι τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πάρετε τις διακοπές σας, να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να ενδώσετε σε νέες περιπέτειες. Τα φλερτ θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σας ενώ η ανταπόκριση είναι πιθανότατη.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σας γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί, να κάνετε πιο συνετή διαχείριση, να μην παρασύρεστε από τους πειρασμούς των εκπτώσεων. Αν χρεωθείτε τώρα, θα είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας. Επίσης, μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει στο εύκολο κέρδος που μπορεί να σας προτείνουν κάποιοι φίλοι ή άσπονδοι φίλοι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα έχω πολλές ευκαιρίες να φτιάξω ατμόσφαιρα στο σπίτι και να φέρω έναν αέρα ανανέωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο διασπαστικός Άρης και ο επεκτατικός Δίας βρίσκονται στο ζώδιό σας ενώ ο τελευταίος πραγματοποιεί μία όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα και οδεύει ολοταχώς για το τετράγωνό του με τον Ουρανό. Αυτές οι όψεις μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις, αποκυήματα ανασφαλειών, γι αυτό προσπαθήστε να κατανικήσετε τον εγωισμό σας και να μην πιέζετε το ταίρι σας να σας επιβεβαιώνει, προκαλώντας του ανταγωνιστικές αντιδράσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σας, ο κίνδυνος να σπάσουν τα νεύρα σας λόγω υποχρεώσεων και ανάληψης ευθυνών είναι πολύ μεγάλος γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να καταφύγετε σε ένα θέρετρο για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Επίσης, καλό θα ήταν, να βρείτε έναν τρόπο να αθλείστε γιατί πρέπει να εκτονώνετε ενέργεια και άγχος με ένα υγιεινό τρόπο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών μου. Αν πρέπει να διεκπεραιώσω μια εκκρεμότητα ή να υπογράψω έναν διακανονισμό, οι μέρες αυτές δεν αποκλείουν το κέρδος.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Είστε από τους ευνοημένους αυτής της εβδομάδας στον έρωτα! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας υπόσχεται καινούργιες εμπειρίες και πολλές χαρές, φλερτ, παιχνίδια, θέρμη. Ο Ουρανός που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, θα είναι πολύ ευνοϊκός για τις ερωτικές σας υποθέσεις, εκτός αν ο προσωπικός σας χάρτης αναιρεί εντελώς αυτή την εύνοια. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού: ανοίξτε καρδιές και αγκαλιές!

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές τις μέρες είναι προτιμότερο να πάρετε την άδειά σας και να χαλαρώσετε όπου σας αρέσει γιατί χρειάζεστε ξεκούραση προκειμένου να αντεπεξέλθετε στα σκληρά ωράρια που θα αντιμετωπίσετε τον χειμώνα. Αν, ωστόσο, πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες αυτή την περίοδο, από την Τετάρτη με τη Σελήνη αύξουσα, οι μέρες προσφέρονται για τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείονται τα κακοήθη κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Με την Αφροδίτη να περιοδεύει στο ζώδιό σας μέχρι τις 16 Αυγούστου, αν είστε δεσμευμένοι θα περάσετε υπέροχες, ανανεωτικές στιγμές και δεν αποκλείεται να μπείτε σε συζητήσεις για το μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να δεσμευτείτε αλλά το σίγουρο είναι ότι πάρετε πολλές επιβεβαιώσεις καθώς θα φλερτάρετε και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον «μάστορά σας».

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον άξονα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας και τονίζει αυτούς τους τομείς. Αν παραβλέψετε το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και δεν πάρετε τις διακοπές σας, οι κινήσεις που θα κάνετε τώρα θα αποδώσουν καρπούς. Επίσης, μετά την
Τετάρτη, αρχίζει μια καλή περίοδος για να υπογράψετε συμβόλαια και να κάνετε κάποιες αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης, άθλησης και, γενικότερα, για να προσέξω την υγεία μου και να αυξήσω την ευεξία μου.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Λέοντα, θέση από την οποία ενεργοποιεί τις φιλίες και τους έρωτές σας. Τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να καλοπεράσετε, να φλερτάρετε, να μπείτε σε ερωτικά παιχνίδια και, αρκετοί, μπορεί να κεραυνοβοληθείτε από τον Φτερωτό Θεό. Επίσης, η περίοδος είναι καλή για να ρίξετε μαύρη πέτρα σε ότι σας χαλάει, μιας και φαίνεται ότι θα βρείτε κάποια αγκαλιά για να σας παρηγορήσει.

Καριέρα – Οικονομικά: Μακράν η καλύτερη επιλογή για αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές, μιας και η αντίθεση Δία - Πλούτωνα θα σας βγάλει εκτός τόπου και χρόνου. Είναι προτιμότερο να μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση. Να προσέχετε γιατί τώρα μπορεί να παρασυρθείτε από άτομα που θα σας τάξουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Μην αφήσετε μια δουλειά χάριν μιας άλλης αν δεν είστε σίγουροι για τις προοπτικές της.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι φίλοι σας θα με στηρίζουν αυτή την περίοδο. Να θυμάμαι ότι η αστρολόγος μου επισήμανε ότι μπορεί μια φιλία μου να εξελιχθεί σε έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Αντιφατικές καταστάσεις. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Δία στον Καρκίνο, φαίνεται ότι θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να χαρείτε τον έρωτα χωρίς μάλιστα να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεχειλίσει η ζωή σας από ρομαντισμό και αισθησιασμό. Ωστόσο, με τον Κρόνο στο ζώδιό σας δοκιμάζονται οι σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα που θα απαιτήσουν την ψυχραιμία και τη σύνεσή σας για να επιλυθούν.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σας, δίνει το σύνθημα να χαράξετε την πορεία σας, να κάνετε τα σχέδιά σας για το χειμώνα. Από την Τετάρτη και μετά, δεν αποκλείεται να βρείτε ως συμμάχους για την επίτευξη των στόχων σας, άτομα ισχύος. Πάντως, επειδή οι μέρες προσφέρονται αποκλειστικά για διακοπές, καλά θα κάνετε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η αντίθεση Δία – Πλούτωνα πραγματοποιείται στον άξονα των ταξιδιών, των επαφών μου, των μετακινήσεων, των γνωριμιών μου. Ας προσέχω πολύ σε αυτούς τους τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Λέοντα και απογειώνει τον παλιμπαιδισμό σας. Παράλληλα, η αντίθεση Δία – Πλούτωνα δείχνει ότι η λίμπιντό σας βρίσκεται σταθερά «στα κόκκινα» ενώ το τρίγωνο Ουρανού – Ηλίου δηλώνει ότι οι κεραυνοβόλοι έρωτες όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Κοινώς όλοι οι Τοξότες, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, λάτρεις της περιπέτειας ή οπαδοί της δέσμευσης (λέμε τώρα) είστε υπό την προστασία του Φτερωτού Θεού. Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο;

Καριέρα – Οικονομικά: Η αντίθεση Δία – Πλούτωνα που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο, θα μπορούσε να επιφέρει μεγάλο πλήγμα στα οικονομικά σας γι αυτό πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ. Αποφύγετε τους διακανονισμούς, τις μεγάλες αγορές και μην παρασύρεστε από τους πειρασμούς των εκπτώσεων για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού σε καιρό κρίσης που είναι πολύ δύσκολο να ανακτηθούν οι ισορροπίες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μη διστάσω να εμπιστευτώ τις δημιουργικές μου ιδέες όσο πρωτότυπες κι αν είναι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Μετά τον Άρη, τώρα ο Δίας από τον Καρκίνο, πυροδοτεί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να διαταράσσονται οι ισορροπίες σας. Ωστόσο, αν δεν αφήνετε τον εγωισμό σας να σας κατευθύνει και αν είστε σε θέση να μπείτε στη θέση του ατόμου που σας ενδιαφέρει, οι όποιες εντάσεις μπορεί να αμβλυνθούν. Αν πάλι η σχέση σας δεν έχει άλλα περιθώρια, ίσως να είναι προτιμότερο να δώσετε ένα γενναίο τέλος για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να βρείτε το άτομο που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη να δεσπόζει στο Λέοντα, το ζώδιο της λίμπιντό σας, η αλήθεια είναι ότι δεν θα είστε συγκεντρωμένοι στις δουλειές σας, ακόμη κι αν είστε υποχρεωμένοι να παραμείνετε στις έδρες σας. Επίσης, είναι προτιμότερο να προσέχετε τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων συναδέλφων σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να προσέχω τις κινήσεις μου στον οικονομικό τομέα γιατί μπορεί να κάνω λάθη, κυρίως λόγω επιδειξιμανίας που δεν αποκλείεται να μου κοστίσουν ακριβά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Τόσο η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σας όσο και το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό, υπόσχονται παιχνίδια μεγάλης έντασης, πιθανώς μικρής διάρκειας αλλά της αρεσκείας σας. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να πάρετε τις διακοπές σας και να περάσετε καλά, φλερτάροντας, διασκεδάζοντας, ξεφεύγοντας εντελώς από την πραγματικότητα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η καλύτερη επιλογή για αυτή την περίοδο είναι οι διακοπές καθώς τα άστρα ευνοούν τους έρωτες και εσείς χρειάζεστε οπωσδήποτε ξεκούραση γιατί σας περιμένει ένας σκληρός χειμώνας. Αν όμως θέλετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις με σημαντικά άτομα για να δημιουργήσετε ένα καλλιεργήσιμο έδαφος για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, από την Τετάρτη και μετά οι μέρες προσφέρονται για τέτοιου είδους εγχειρήματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου. Επίσης να θυμάμαι ότι η Αφροδίτη από την Παρθένο δεν ανεβάζει μόνο τη λίμπιντό μου αλλά μπορεί να φροντίσει και για το πορτοφόλι μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στην Παρθένο και με το Δία στον Καρκίνο, ο υποκειμενισμός, η υπερβολή και η κτητικότητά σας θα πάρουν την ανιούσα. Δηλαδή είστε εντελώς συμβατοί προς το συναίσθημα του έρωτα που φαίνεται ότι θα σας κατακλύσει για τα καλά εκτός αν ο προσωπικός σας χάρτης αναιρεί εντελώς μια τέτοια πρόβλεψη.

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι η καλύτερη επιλογή είναι να πάρετε τις διακοπές σας για να απολαύσετε τις χαρές του καλοκαιριού υπό τη σκέπη της Αφροδίτης, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον ηλιακό οίκο της καθημερινότητάς σας, υπόσχεται αρκετά καλές εξελίξεις στη δουλειά. Εσείς αποφασίζετε πώς θα αξιοποιήσετε τις θετικές επιρροές σας. Σημασία έχει ότι δεν μένετε ακάλυπτοι ούτε στη μία περίπτωση (διακοπές) ούτε στην άλλη (εργασία και χαρά).

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εκτονώσω τη συναισθηματική μου υπερχείλιση δημιουργικά, ιδανικά μέσω της τέχνης και ας μην την αφήσω να γίνει ο χείμαρρος που θα πνίξει κάποια σχέση μου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved