Παιδικό Ωροσκόπιο από 29/7 έως 4/8

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 29/7 έως 4/8

ΚΡΙΟΣ

102112205

Δυναμισμός και χάδια

Δράση και αυθορμητισμός είναι αυτό που χαρακτηρίζει το μικρό σας ζιζάνιο. Με τον κυβερνήτη του Άρη στον Καρκίνο αυτή την εβδομάδα είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο να ζήσετε έστω και λίγες στιγμές ηρεμίας στο σπίτι. Αυτοί που το γνωρίζουν για πρώτη φορά το θαυμάζουν για τη δυναμική του προσωπικότητα και τον ατίθασο χαρακτήρα του. Ελάχιστοι όμως ξέρουν ότι πίσω από αυτή την συμπεριφορά, κρύβεται ένα χαδιάρικο παιδί.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Από την αδράνεια στη δράση

Το μικρό σας μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γρήγορο σε ό,τι κάνει, σίγουρα όμως όταν θέλει κάτι μεταμορφώνεται στον πιο πεισματάρικο και ξεροκέφαλο παιδάκι του κόσμου. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Λέοντα, σκεφτείτε καλά αν μπορείτε να μετατρέψετε το χουζούρι που το διακατέχει σε δράση. Επιστρατεύστε την διπλωματία σας, γιατί όταν κάποιος προσπαθεί να του αλλάξει συνήθειες, ξεκινά ένα μεγάλος κύκλος από παραπονάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Βαριέμαι σου λέω!

Το Διδυμάκι σας διακρίνεται για το εύστροφο μυαλουδάκι του, την άνεσή του στην επικοινωνία και το γεγονός ότι μπορεί κυριολεκτικά να ασχοληθεί εύκολα με κάθε είδους δραστηριότητα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Ερμή στον Καρκίνο, μπορεί και θα μεγαλοποιεί κάθε τι που συμβαίνει γύρω του. Πολλές φορές δε θα γκρινιάζει χωρίς λόγο και αφορμή. Αξιοποιήστε τη δημιουργική σας φαντασία και φροντίστε να μην αισθάνεται πλήξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Εργασιοθεραπεία στο σπίτι!

Το Καρκινάκι σας είναι το συναισθηματικά ευαίσθητο και ευάλωτο παιδάκι του ζωδιακού. Αυτή την εβδομάδα με τρεις πλανήτες στο ζώδιό του, αν κάτι δεν συμπίπτει με τις επιθυμίες του ή νοιώθει ότι απειλεί την ασφάλειά του θα σκοτεινιάζει, ακόμα και θα κατσουφιάζει φανερά το μουτράκι του. Για να αποφύγετε κλάματα αλλά και δράματα, προτείνετέ του να σας βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού για να εκτονωθεί.

ΛΕΩΝ

102112197

Μαθήματα συμπεριφοράς

Το περήφανο μικρό σας με τον Ήλιο στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, από τη μία θα έχει την τάση να δίνει σε όλους διαταγές και από την άλλη θα είναι ανυπάκουο όταν κάποιος πάει να του βάλει φρένο. Όταν κάποιο παιδάκι αποφασίσει να μην το συμπεριλάβει στην παρέα για παιχνίδι, μπορεί να γίνει εύθικτο και εκδικητικό. Μάθετέ το από τώρα να μην είναι καταπιεστικό και πως όταν θέλει κάτι μπορεί να το ζητάει ευγενικά και χαμογελαστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Επιλεκτικά κοινωνικό

Το πανέξυπνο μικρό σας συνήθως προτιμά να παίζει μόνο του, παρά να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες. Αυτή την εβδομάδα όμως, με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, βγαίνει από το καβούκι του και γίνεται επιλεκτικά κοινωνικό. Λίγα φιλαράκια και καλά και παιχνίδι με τις ώρες στην παραλία ή στον παιδότοπο. Όταν είστε μόνοι σας στο σπίτι, δείξτε ενθουσιασμό για να καμώματά του και ενθαρρύνετε την συμπεριφορά του.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Μα θέλω να παίξω κι άλλο!

Χαριτωμένο, κοινωνικό και ιδιαίτερα προσαρμοστικό είναι αυτή την εβδομάδα η Ζυγαρίτσα σας. Με τον Ήλιο στον Λέοντα, τα πηγαίνει καλά με όλους και με τους ευγενικούς του τρόπους, κερδίζει αγκαλίτσες και χαδάκια στο πι και φι! Όταν έρθει ή ώρα που τελειώνει το παιχνίδι και πρέπει να επιστρέψει σπίτι, θα πρέπει να κάνετε προσπάθεια για να το πείσετε. Αν δείτε τα δύσκολα, υποσχεθείτε του ότι θα παίξετε και μαζί πριν πάει για ύπνο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Και για πες μαμά, εκείνο το πράγμα τι κάνει;

Το δυναμικό σας Σκορπάκι είναι πηγή ανεξάντλητης ενέργειας! Με τον κυβερνήτη του Άρη, στον τομέα της εκπαίδευσης, θα ενθουσιάζεται πολύ με το που μαθαίνει κάτι που μέχρι τώρα αγνοούσε. Αγοράστε του βιβλιαράκια με λεξούλες και αριθμούς ή ακόμα και ένα πολύχρωμο αριθμητήριο. Το μυαλουδάκι του είναι κυριολεκτικά σαν σφουγγάρι και το μόνο που χρειάζεται είναι να του δώσετε την κατεύθυνση. Θα σας εκπλήξει το πόσο καλά, μπορεί να κάνει τα υπόλοιπα μόνο του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ένα μυαλό ξυράφι

Το Τοξοτάκι σας λατρεύει την περιπέτεια – είτε αυτή εκτυλίσσεται στην αυλή του σπιτιού ή στην παραλία – απλά βαριέται εύκολα και τότε ξεκινούν οι ερωτήσεις για ό,τι πέφτει στην αντίληψή του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον Λέοντα, οπλιστείτε με υπομονή γιατί οι ερωτήσεις θα πέφτουν βροχή. Η απαντήσεις σας θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένες και συγκεκριμένες για να το ικανοποιήσουν και απλά μην μπείτε στον κόπο να πείτε τα ίδια και τα ίδια ξανά γιατί θα το καταλάβει και θα το σχολιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Θυμάσαι τότε που με πίεσες να διαβάσω...;

Όπως και τα άλλα δύο ζώδια της Γης, έτσι και το Αιγοκεράκι σας λειτουργεί καλύτερα όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Καρκίνο, μπορεί να σας βγάλει στην επιφάνεια παραπονάκια για πράγματα που εσείς ούτε καν είχατε αντιληφθεί ότι το ενοχλούν. Αφιερώστε του χρόνο για να το συζητήσετε μαζί και να σας ανοίξει την καρδούλα του. Μαζί θα βρείτε λύσεις και που και που δώστε του και ένα παιχνιδιάρικο φιλάκι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Μαμά, τι λες, να το κάνω αυτό;

Με τον Ήλιο στον Λέοντα, το Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα αναζητά την έγκριση και την αποδοκιμασία τόσο των ανθρώπων του οικογενειακού του περιβάλλοντος, όσο και όσων ανήκουν έξω από αυτό. Θα το δείτε να αλλάζει συχνά συμπεριφορά, αφού θα επηρεάζεται από ό,τι ακούει. Αν έχετε καλεσμένους στο σπίτι και κρίνει ότι είναι ευχάριστοι και πάνω απ' όλα ενδιαφέροντες, θα δείτε ότι με μεγάλη χαρά θα έρθει να καθίσει μαζί σας.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Φαντασία και ιστορίες που ζωντανεύουν!

Η ανεπτυγμένη και ζωηρή φαντασία που έχει και εκδηλώνει το Ψαράκι σας σε κάθε περίσταση, είναι ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει να αναπτύξετε και όχι να περιορίσετε. Αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στον Καρκίνο, η διάθεσή του αλλάζει με ταχύτητα φωτός. Για να κάνετε το θησαυρό σας ευτυχισμένο, πείτε του ένα παραμύθι και αφήστε το να εμπνευστεί από την ιστορία και να την ζωγραφίσει. Βάλτε το σε κορνίζα και κρεμάστε το σε περίοπτη θέση στο δωμάτιό του.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved