Παιδικό Ωροσκόπιο από 22/7 έως 27/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 22/7 έως 27/7

ΚΡΙΟΣ

102112205

Αγκαλίτσες και χαδάκια

Με τον Ήλιο στο πέμπτο του σπίτι, το χώρο της δημιουργικότητας, το Κριαράκι σας απολαμβάνει να δείχνει στους άλλους τις ικανότητές του που κάθε άλλο παρά λίγες είναι. Εκτιμά πολύ την αγκαλιά, τα χάδια και τα «μπράβο» σας. Επειδή η ενέργειά του θα χτυπήσει κόκκινο, είναι πολύ πιθανό να κοιμάται λίγες ώρες. Καλό θα ήταν να του δώσετε τα ερεθίσματα για να εκτονώνει την ενέργειά του και να επιμένετε να ξεκουράζεται όσο πρέπει.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μη μου χαλάτε το πρόγραμμα

Το γλυκό Ταυράκι σας, χρειάζεται ένα σταθερό και αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον για να λειτουργήσει. Αυτή την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στην Παρθένο, θέλει να γνωρίζει πως τα πράγματα έχουν ένα σταθερό ρυθμό και λόγο ύπαρξης, βάσει του οποίου μαθαίνει να κινείται. Με ευκολία θα υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο είναι απαραίτητο για να μην πάρει παραπάνω κιλάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Βιβλία, συζήτηση και ενημέρωση

Το πανέξυπνο μικρό σας δεν κουράζεται ποτέ να μαθαίνει, να ενημερώνετε για το τι συμβαίνει γύρω του και να ανακαλύπτει νέους ορίζοντες. Με τον κυβερνήτη του Ερμή, που μπαίνει ορθόδρομος από τις 20 Ιουλίου, πρέπει να βρίσκετε συνεχώς νέους τρόπους για να διατηρείται το ενδιαφέρον του ψηλά και τα παραπονάκια του αντίστοιχα σε χαμηλά επίπεδα. Μοιραστείτε μαζί του τα πάντα, ακόμα κι αν εσάς σας φαντάζει βαρετό ή ασήμαντο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ένα ευαίσθητο αγγελάκι

Με τον Άρη στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα ο μικρός σας άγγελος πληγώνεται εύκολα και με το παραμικρό. Μην σας παραξενέψει αν πολλές φορές θα χρησιμοποιεί το μεγάλο του όπλο, που δεν είναι άλλο από τα παραπονάκια, για να κερδίσει εύκολα αυτό που θέλει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοθυμία του γιατί με τα συνεχή σκαμπανεβάσματα, δεν θα αργήσει η ώρα που θα σας πει ότι πονάει η κοιλίτσα του.

ΛΕΩΝ

102112197

Τα θέλω όλα δικά μου!

Το Λιονταράκι σας είναι παιδί του ήλιου και η μεγαλύτερη ανάγκη του είναι να εκφραστεί και να απλωθεί παντού, ακριβώς όπως ο κυβερνήτης του βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, θα θέλει και την πίτα ολόκληρη, αλλά και τον σκύλο χορτάτο. Με άλλα λόγια θα θέλει και να ξεχωρίζει, αλλά και να κάνει ό,τι εκείνο θέλει, χωρίς να καταπιέζεται. Μην προσπαθήσετε από λιοντάρι να το κάνετε γατάκι, αλλά μάθετέ του από τώρα να έχει μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Σπιτικά καλλιστεία

Με την είσοδο την Αφροδίτης στο ζώδιό του αυτή την εβδομάδα, το αξιαγάπητο Παρθενάκι σας, θα δείξει, όσο περίεργο και αν αυτό ακουστεί, ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ντύσιμό του. Η μεγάλη του αγάπη για τη λεπτομέρεια, επεκτείνεται και στην ντουλάπα του. Αν δείτε τις φορμούλες του ή τα τζίν του ζωγραφισμένα ή στολισμένα με πολύχρωμα αξεσουάρ, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να χαμογελάσετε!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ακαταμάχητο χαμόγελο

Τα Ζυγάκια είναι φημισμένα για το ακαταμάχητο χαμόγελό τους, που απώτερο στόχο έχει να γοητεύσει όλους όσοι βρίσκονται γύρω του. Με τον Ερμή στον Καρκίνο αυτή την εβδομάδα θα θέλει συνεχώς να είναι με τα αγαπημένα του πρόσωπα και όταν έρχεται η ώρα να πάει για ύπνο, θα γίνεται μάχη! Προσοχή σε όσα σας ζητάει, καθώς με την ακαταμάχητη γοητεία του θα είναι πολύ δύσκολο να του αρνηθείτε και τελικά μπορεί να κακομάθει και να μην κάνει βήμα πίσω στα θέλω του, όσο παράλογα και αν είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Πολυτάλαντος κολυμβητής

Ο μικρός σας Σκορπιός είναι ένα πολυτάλαντο παιδάκι για αυτό και χρειάζεται εκτός από αγάπη και αποδοχή, την αμέριστη προσοχή σας για να καθοδηγήσετε σωστά τις δυνατότητές αλλά και τη δημιουργικότητά του. Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα η κολύμβηση είναι μια πολύ καλή απασχόληση για το καλοκαίρι και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το φέρετε σε επαφή με το υγρό στοιχείο όσο πιο συχνά γίνεται. Προσοχή όταν κάθεται στην άμμο, γιατί το ανοσοποιητικό του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στις μολύνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Ζωηρό και άτακτο

Το πειραχτήρι σας θέλει δύο πολύ απλά πράγματα για να είναι ευτυχισμένο. Ανεξαρτησία και ελευθερία. Άρα το να είναι κλεισμένο όλη μέρα μέσα στο σπίτι, μόνο νεύρα και παραπονάκια μπορεί προκαλέσει. Ζωηρό και άτακτο, λέει ξεκάθαρα την γνώμη του μπροστά σε όλους. Μ τον Ήλιο στον ένατό του οίκο αυτή την εβδομάδα, μην το πιέσετε αν θέλετε να κάνει κάτι. Αντίθετα συζητήστε το μαζί του και ρίξτε το στο φιλότιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Συναισθηματικό και μελαγχολικό

Ο μικρούλης Αιγόκερως έχει του δικούς του κανόνες και συνήθειες και η πίεση και οι αλλαγές είναι δύο λέξεις που όχι απλά δεν του αρέσουν καθόλου, αλλά του είναι τελείως άγνωστες. Έχει λίγους αλλά σταθερούς φίλους και δεν δέχεται εύκολα ξένους. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον Καρκίνο, προσέξτε τι του λέγε γιατί είναι πολύ πιο συναισθηματικό απ' όσο δείχνει. Αν τσακωθεί με κάποιον φίλο του για ένα παιχνίδι θα στεναχωρηθεί και θα μελαγχολήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Πολύπλοκο από κούνια

Το Υδροχοάκι σας είναι ένα πολύπλοκο παιδάκι από κούνια και ό,τι κι αν κάνει, ακόμα και τα πιο απλά, τα κάνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Αυτή την εβδομάδα έχει βαλθεί να σας ταλαιπωρήσει με τις διατροφικές του ατασθαλίες. Γλυκά και παγωτά έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις του και για το μαγειρεμένο, σπιτικό φαγητό ούτε λόγος. Παρά τις αντιρρήσεις του, επιμείνετε με διπλωματικό τρόπο να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή για να μην έχετε αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ένας ευαίσθητος θησαυρός

Ο μικρός σας θησαυρός είναι πολύ ευαίσθητος και του αρέσει να δραπετεύει σε άλλους κόσμους, παραμυθένιους και ονειρικούς. Μην προσπαθήσετε να το βγάλετε από εκεί, γιατί θα του χαλάσετε την ισορροπία του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή σε ορθή φορά στον Καρκίνο, μάθετέ το να βλέπει την θετική αλλά και πρακτική πλευρά της ζωής. Θα τα καταφέρετε πιο εύκολα αν συνδυάσετε αυτό που θέλετε να του πείτε με ένα παραμύθι.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved