Παιδικό Ωροσκόπιο από 15/7 έως 21/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 15/7 έως 21/7

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ο κυρίαρχος του σπιτιού

Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο, στο τέταρτό του σπίτι, το μικρό σας νοιώθει μια ακατανίκητη ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθεί. Το οικογενειακό περιβάλλον το καταπιέζει και δεν αποκλείεται οι σχέσεις του να γίνουν τεταμένες, ειδικά με τον πατέρα του. Η διαμάχη αυτή οφείλεται στην επιθυμία του να είναι ο κυρίαρχος του σπιτιού. Εξηγήστε του πως η ανεξαρτησία είναι καλή, αλλά έχει και υποχρεώσεις.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μα ήταν δικός μου φίλος

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, το Ταυράκι σας γίνεται ιδιαίτερα κτητικό τόσο σε σχέση με υλικά αντικείμενα, όσο και με ανθρώπους που αγαπάει πολύ. Αντλεί τεράστια ευχαρίστηση με το να μαζεύει και να έχει στην κατοχή του πολλά και όμορφα πράγματα, Εξίσου κτητικό είναι και απέναντι στους ξεχωριστούς φίλους του και αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να συνεχιστεί και στην ενήλικη ζωή του. Εκπαιδεύστε το από νωρίς ότι κανείς δεν ανήκει σε κανέναν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Ένα πανέξυπνο μυαλουδάκι

Ο Ερμής, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των θεών της μυθολογίας είναι ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων επομένως η επικοινωνία σε όλες της τις μορφές παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του μικρού σας μπόμπιρα. Αυτή την εβδομάδα εφοδιάστε το με εικονογραφημένα βιβλιαράκια με γράμματα και αριθμούς, χαρτόνια, μολύβια και γιατί όχι ακόμα και ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, ώστε να ευχαριστήσετε προσωρινά το πανέξυπνο μυαλουδάκι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ανεξάρτητο και δυναμικό

Με τέσσερεις πλανήτες στο ζώδιό του, ο μικρός σας άγγελος νοιώθει κυριολεκτικά βασιλιάς. Ανεξάρτητο και δυναμικό πιστεύει στις ικανότητές του και σας τις επιδεικνύει σε κάθε του κίνηση. Όμως, ο άκρατος αυθορμητισμός του και η βιασύνη του το κάνουν επιρρεπές σε ατυχηματάκια. Για αυτό θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα! Αν παίζετε μαζί του οποιοδήποτε παιχνίδι, αφήστε το να κερδίσει, ώστε να ενισχύσετε τη σιγουριά του.

ΛΕΩΝ

102112197

Ένας εκκολαπτόμενος γόης

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, το μικρό σας θέλει να είναι πρώτο και καλύτερο σε ό,τι κι αν κάνει. Δυναμικό και ελκυστικό ασκεί χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια επιρροή στους άλλους. Αυτή την εβδομάδα προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση και περνάει αρκετό χρόνο μπροστά από την ντουλάπα του προκειμένου να διαλέξει το πιο εντυπωσιακό μπλουζάκι. Τα κοριτσάκια φροντίζουν τα μαλλάκια τους και τα στολίζουν με πολύχρωμα κοκαλάκια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ανυπάκουο και αντιδραστικό

Με τον κυβερνήτη του Ερμή στον Καρκίνο, αυτή την εβδομάδα το μικρό σας θα σας εντυπωσιάζει με την απρόβλεπτη και πολλές φορές αινιγματική συμπεριφορά του. Ανυπάκουο και αντιδραστικό, θέλει τα πάντα να γίνονται με τον δικό του τρόπο. Επειδή θυμώνει εύκολα, πιθανών να έρθει σε ρήξη με κάποιον φίλο του, αν εκείνο δεν κάνει όσα είχαν συμφωνήσει. Για αυτό να είστε προσεκτικοί και να επιστρατεύσετε όλη σας τη διπλωματία όταν του δίνετε συμβουλές.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Δεν αντέχω τους τσακωμούς

Η Αφροδίτη, η θεά της ομορφιάς στη μυθολογία, κυβερνά το Ζυγό. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το χαριτωμένο μικρό σας είναι τόσο ελκυστικό και δημοφιλές στους ανθρώπους. Με τέσσερεις πλανήτες στο μεσουράνημά του, δεν υπάρχει τίποτα που να το αναστατώνει περισσότερο από τις διαφωνίες, τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς, ειδικά όταν αυτοί συμβαίνουν στο οικογενειακό ή το φιλικό του περιβάλλον. Φροντίστε για ένα ήρεμο περιβάλλον, όσο αυτό περνάει από το χέρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ένας περιπετειώδης μπόμπιρας

Το Σκορπάκι σας, σαν ζώδιο του νερού είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό. Τις περισσότερες φορές όμως κρατάει τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του καλά κρυμμένα. Με τον Άρη στον ένατό του οίκο αυτή την εβδομάδα αναζητάει την περιπέτεια. Μια βόλτα στη θάλασσα του φαίνεται πολύ απλή, αφού το μυαλουδάκι του φαντάζεται νησιά με δάση και ζώα ή απόκρημνες παραλίες. Μην εκπλαγείτε αν σε κάθε γωνιά του σπιτιού βρίσκετε κρυμμένους τους θησαυρούς του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Δεν με καταλαβαίνεις!

Το Τοξοτάκι σας είναι ένα αισιόδοξο και αξιαγάπητο παιδάκι. Ακόμα κι αν κάτι το απασχολεί ή το ρίχνει ψυχολογικά, πολύ γρήγορα ανακάμπτει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στον όγδοό του οίκο, θέλει να είναι δίπλα σε ανθρώπους που το καταλαβαίνουν και το βοηθούν να ανοίγει την ψυχούλα του και να μοιράζεται μαζί τους τις σκέψεις του. Αν βρεθείτε σε κάποιο παιδικό πάρτι, μην δείξετε προσοχή σε κάποιο άλλο παιδάκι γιατί θα ζηλέψει πολύ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ένα ώριμο κεφαλάκι

Το Αιγοκεράκι σας ανήκει σε ένα γήινο ζώδιο, για αυτό είναι πάρα πολύ προσεκτικό σε ό,τι κι αν κάνει. Ο κυβερνήτης του Κρόνος που συμβολίζει την ωριμότητα και τη σοφία, κάνει το μικρό σας να ξεχωρίζει για τη σοβαρότητά του. Έχει ένα ώριμο κεφαλάκι που στηρίζεται πάνω σε παιδικούς ώμους. Αυτή την εβδομάδα με τον Άρη στον έκτο του οίκο, θα παρατηρήσετε ότι θα δυσφορεί σε ό,τι δεν θεωρεί σωστό. Θέλει να ελέγχει τους φίλους του και διαπληκτίζεται όταν δεν τα καταφέρνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ασυνήθιστο και απρόβλεπτο

Τα Υδροχοάκι σας είναι το πιο ασυνήθιστο και απρόβλεπτο παιδάκι του ζωδιακού. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν τιθασεύεται με τίποτα! Αυτή την εβδομάδα, επιστρατεύστε όλη τη μαεστρία και την υπομονή σας, αφού θα σας φέρνει αντιρρήσεις σε κάθε τι που του ζητάτε, το οποίο βρίσκει βαρετό και συνηθισμένο. Αντίθετα ό,τι είναι πρωτότυπο και έξω από τα συνηθισμένα του τραβάει αμέσως την προσοχή και είναι πρόθυμο να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ένας απίθανος μίμος

Ο Ποσειδώνας που κυβερνά το τρυφερό Ψαράκι σας, είναι ένας πλανήτης μυστηριώδης όπως το βασίλειο της θάλασσας. Έτσι το μικρούλι σας όταν νευριάζει με κάτι, αντί να τσακωθεί προτιμά να χάνεται στον δικό του κόσμο, μέχρι να γεμίσει τις μπαταρίες του. Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή στον πέμπτο του οίκο, είναι πολύ σημαντικό για το μπόμπιρά σας να συναναστρέφεται με ανθρώπους που ο τρόπος ζωής του είναι υποδειγματικός, αφού ασυναίσθητα τους μιμείται.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved