Παιδικό Ωροσκόπιο από 8/7 έως 14/7

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 8/7 έως 14/7

ΚΡΙΟΣ

102112205

Δεν ακούω τίποτα!

Ο αυθορμητισμός και ο ανεξάρτητος χαρακτήρας του, είναι τα κύρια γνωρίσματα του μικρού σας μπόμπιρα. Αυτή την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του Άρη στον τρίτο του οίκο, είναι ιδιαίτερα πεισματάρης και ανυπόμονος. Δεν είναι διατεθειμένος να ακούσει την άποψη κανενός και όσο κι αν προσπαθήσετε να το μεταπείσετε, εκείνο θα κάνει του κεφαλιού του. Οπλιστείτε με υπομονή και φαντασία και φτιάξτε του ένα δημιουργικό πρόγραμμα!

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Μαμά, θέλω να μου δώσεις σημασία!

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα το χαριτωμένο Ταυράκι σας, διεκδικεί όχι μόνο την προσοχή σας, αλλά και τον θαυμασμό σας σε ό,τι κι αν κάνει. Τα κοριτσάκια μπορεί να αλλάζουν ρουχαλάκια συνεχώς και να κοιτάζονται στον καθρέφτη, μέχρι να βρουν αυτό που τους αρέσει. Τα αγοράκια από την άλλη, στραβομουτσουνιάζουν κάθε φορά που ασχολείστε με κάποιο άλλο παιδάκι. Αν έχει πρόβλημα στον ύπνο, διηγηθείτε του μαγικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Που είναι το παιχνίδι μου;

Δεν είναι εύκολο να δίνει κανείς συμβουλές σε αυτόν τον πανέξυπνο μπόμπιρα. Ακόμα πιο δύσκολο όμως είναι να τις εφαρμόσει. Ο κυβερνήτης του Ερμής, ανάδρομος αυτή την εβδομάδα, κάνει το Διδυμάκι σας ιδιαίτερα αφηρημένο. Έτσι χάνει διαρκώς τα παιχνίδια του ή ακόμα χειρότερα καταστρέφει ό,τι αγγίζει. Προσέξτε τι συζητάτε μπροστά του καθώς εύκολα θα τα αναπαράγει και δεν θα μπορείτε να πείτε και τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές

Το Καρκινάκι σας έχει την τάση να προσκολλάται σε πρόσωπα που αγαπάει και νοιώθει ασφαλές κοντά τους. Φοβάται τις αλλαγές και οτιδήποτε είναι αλλιώτικο από αυτό που έχει συνηθίσει. Αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο στο ζώδιό του, ενθαρρύνετέ το να γίνει πιο κοινωνικό και να βγει από το καβούκι του που τόσο του αρέσει. Συζητήστε μαζί του και προσκαλέστε του φίλους του στο σπίτι για παιχνίδι και ζωγραφική.

ΛΕΩΝ

102112197

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Το γοητευτικό Λιονταράκι σας προκαλεί αυτόματα την προσοχή και τον θαυμασμό από την πρώτη στιγμή που θα βρεθεί ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων. Ξεχωρίζει και αυτό ακριβώς θέλει και το κάνει ευτυχισμένο. Αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, στολίζεται και θέλει οπωσδήποτε να είναι πολύ όμορφο πριν βγει έξω βόλτα. Έχει έμφυτο το ταλέντο του ηθοποιού και ευχαριστιέται όταν οι άλλοι γελούν με αυτά που κάνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Κριτική διάθεση και παρατήρηση

Η κριτική διάθεση είναι ένα ισχυρό γνώρισμα του μικρού σας Παρθένου. Με τον Άρη στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα, το παρατηρητικό του μάτι και το εύστροφο μυαλουδάκι του, μπορεί να το κάνει δεικτικό και ειρωνικό στην συμπεριφορά του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει διαρκώς παρατηρήσεις και εν τέλει να καταλήγει στο ό,τι τον ενοχλούν τα πάντα. Πάρτε το μια τρυφερή αγκαλιά και μάθετέ το να έχει επιείκεια στην αδυναμία των άλλων.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ένας μικρός αριστοκράτης

Η μεγάλη ανάγκη του μικρού Ζυγού είναι η συνεχής τροφοδοσία του με επαίνους και κολακείες, αφού με αυτόν τον τρόπο κυριολεκτικά γεμίζουν οι μπαταρίες του. Με τρεις πλανήτες στον Καρκίνο αυτή την εβδομάδα, κανείς δεν μπορεί να σταθεί αδιάφορος απέναντί του. Οι αριστοκρατικοί τρόποι του μικρού σας, το βοηθούν να κερδίζει αυτό που θέλει, απλά και μόνο με το να εντυπωσιάζει του άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Θάρρος και ζαβολιές

Κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει την εκρηκτική δύναμη του Σκορπιού. Ο κυβερνήτης του ο Άρης του το έχει προικίσει με θάρρος και όχι μόνο. Το ζιζάνιό σας δεν θα διστάσει να κάνει ακόμα και την πιο παράτολμη τρέλα, όταν πιστεύει ότι έχει με το μέρος του δίκιο. Τα λόγια δύσκολα θα το μεταπείσουν και θα το καθησυχάσουν, αφού δεν έχει καμία διάθεση να ακούσει ή να υπακούσει και να υποχωρήσει από το αρχικό του σχέδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Θέλω να βγω έξω!

Το μικρό σας που λατρεύει την περιπέτεια απεχθάνεται όπως είναι φυσικό τους χώρους που είναι κλειστεί και περιοριστικοί. Με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι, αυτή την εβδομάδα το μυαλουδάκι του είναι συνεχώς στο έξω και στη βόλτα, αφού έτσι έχει την ψευδαίσθηση της ελευθερίας. Το φως και ο ήλιος το ξετρελαίνουν και το παιχνίδι στη φύση είναι ικανό να ζωγραφίσει το πιο μεγάλο χαμόγελο στο μουτράκι του μικρού σας ταξιδιώτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Ζεστή καρδούλα

Το Αιγοκεράκι σας τις περισσότερες φορές ζει και αποφασίζει με το μυαλουδάκι του παρά με το συναίσθημα. Με αυτό τον τρόπο προστατεύει τον εαυτό του και δεν τον αφήνει να τραυματιστεί και να πληγωθεί. Αυτή την εβδομάδα όμως, ο Ήλιος στον Καρκίνο έρχεται να ζεστάνει την καρδούλα του και να διαπεράσει το προστατευτικό τοίχος που έχει χτίσει γύρω του. Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται πιο τρυφερό και εκδηλωτικό σε σημείο που ούτε εσείς δεν θα το πιστεύετε. Ενθαρρύνετε με κάθε τρόπο την προσπάθειά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ένα χαμογελαστό ζιζάνιο

Το μικρό σας ζιζάνιο είναι ένα πολύ ευχάριστο και χαμογελαστό παιδάκι και σπάνια θα σας δώσει την αφορμή να το κατηγορήσετε ή να το επικρίνετε για κάτι. Αυτή την εβδομάδα, με τον Άρη στον οίκο της ζαβολιάς, δεν χορταίνει το παιχνίδι. Είναι συνεχώς στην πρίζα και οι δραστηριότητές του εναλλάσσονται η μία της άλλης σε τόσο γρήγορους ρυθμούς, που ακόμα κι εσείς δυσκολεύεστε να το παρακολουθήσετε. Φροντίστε να ξεκουράζεται και να τρέφετε σωστά.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Μια φορά και έναν καιρό

Το ονειροπόλο Ψαράκι σας, ξεχωρίζει με την γόνιμη και τη δραστήρια φαντασία του. Ο κόσμος που ζει συνήθως είναι μαγικός και τα ξεσπάσματά του απερίγραπτα αν επιχειρήσετε να το βγάλετε από τη θάλασσα των ψευδαισθήσεων. Αυτή την εβδομάδα με τρεις πλανήτες στον οίκο της δημιουργικότητας, η φαντασία του οργιάζει. Αγοράστε του μαρκαδόρους, νερομπογιές, ξυλομπογιές και θαυμάστε τα αριστουργήματα του.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved