Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 30/6 έως 6/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Από την προηγούμενη Παρασκευή, η Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα! Τώρα θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα έχετε περισσότερα κέφια, θα νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε περισσότερο, να φλερτάρετε, να απολαύσετε τον έρωτα. Ωστόσο, πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί το τετράγωνό της με τον Κρόνο είναι αρκετά σκληρό και μπορεί να «παγώσει» την ατμόσφαιρα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές οι μέρες είναι αρκετά δύσκολες καθώς ο Ήλιος από τον Καρκίνο ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο που θα επηρεάσει τους τομείς της οικογένειας, της καριέρας, των συνεργασιών σας. Τώρα πρέπει να είστε έτοιμοι για αναθεωρήσεις και πολύ προσεκτικοί και προγραμματισμένοι ώστε να αποφύγετε τους σκοπέλους. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας φέρει αρκετά κολλήματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος, ας κάνω την αυτοκριτική μου. Μπορεί να εντοπίσω κάποιο λάθος μου στον τομέα της καριέρας ή στη συμπεριφορά μου προς την οικογένεια και να μην είναι αργά να το διορθώσω.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας εξωθεί στο να αναλάβετε πάρα πολλές ευθύνες και είτε να δεσμευτείτε ολοσχερώς σε μία σχέση είτε να χωρίσετε δια παντός. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σας, επιτάσσει να αντιμετωπίσετε τη ζωή σας με μεγάλη σοβαρότητα αλλά δίνει ευκαιρίες μόνο στις σχέσεις που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις. Οι σχέσεις που πατούν σε σαθρά θεμέλια, θα παραπαίουν και όσο πιο γρήγορα τις αποποιηθείτε τόσο πιο ευοίωνες θα είναι εξελίξεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα μπλοκάρει τις προσπάθειές σας να συνεννοηθείτε, να κάνετε ταξίδια, να ασχοληθείτε με τις εμπορικές σας δραστηριότητες. Σε όλα αυτά βάζει και ο ανάδρομος Ερμής το χεράκι του με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε περισσότερο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Ας φροντίσω κατάλληλα για να είμαι σε ετοιμότητα να τα αντιμετωπίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα είστε υποκειμενικοί και σε ετοιμότητα να μετατρέψετε τον εγωισμό σας σε ανταγωνισμό. Ωστόσο, αν θέλετε τη συναισθηματική σας ευημερία, πρέπει να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται και να μην επιτρέπετε στον εγωισμό να παραγκωνίζει την καρδιά σας. Αξιοποιείστε τις ιδιότητες του Άρη για να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι με τον Ερμή ανάδρομο οι διέξοδοί σας δεν είναι αρκετές. Αν τώρα λάβουμε υπόψη μας ότι ο οικονομικός σας τομέας φλέγεται λόγω του ταυ τετραγώνου Ήλιου – Πλούτωνα – Ουρανού, οφείλω να τονίσω ότι οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πιο προσεκτικές από ποτέ. Είναι πιθανό να καθυστερήσουν οι αμοιβές σας, να επανέλθουν στο προσκήνιο χρέη του παρελθόντος, να υπάρξουν προβλήματα συνεννόησης στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο τρίτο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, καλύτερα να αναβάλω τα ταξίδια μου για την επόμενη εβδομάδα για να μην συμβεί κάτι και χάσω τη διασκέδασή μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Ο Δίας βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας και οδεύει ολοταχώς προς το να δημιουργήσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο. Αυτό θα μπορούσε να είναι το δώρο των άστρων για τα γενέθλιά σας, μεταφρασμένο σε ένα μεγάλο έρωτα! Ωστόσο, ταυτόχρονα, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, βγάζοντας στην επιφάνεια τις σκληρές επιδράσεις των τελευταίων. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν χωρισμοί αλλά, κάτω από τέτοιες επιδράσεις, μάλλον εκ των υστέρων θα αποδειχθούν λυτρωτικοί.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, δέχεται ένα τετράγωνο από τον Κρόνο, γεγονός που απαιτεί να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας δεν θα σας διευκολύνει, ιδιαίτερα σε συζητήσεις, ραντεβού, συνεννοήσεις, καινούργια ξεκινήματα. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία συντηρητική στάση προς όλους και όλα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό μου για να κάνω την ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική μου. Ευκαιρία να απαλλαγώ από τις καταστάσεις που με ταλανίζουν, από εξαρτήσεις, από εκκρεμότητες του παρελθόντος για να μπορώ να κοιτάξω το μέλλον κατάματα

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ρίχνει το φως της στα αισθηματικά σας. Μέρα με τη μέρα θα ανακτάτε το κέφι σας, θα γοητεύετε και θα κερδίζετε στις εντυπώσεις. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα τα Λιοντάρια των πρώτων ημερών. Ο «πάγος» και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο είναι πολύ πιθανό να σας κάνει να νιώσετε απογοήτευση.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν και ένα καθαρόαιμο λιοντάρι που λατρεύει το καλοκαίρι, θα έπρεπε να σκέφτεται μόνο τις διακοπές αυτές τις μέρες, η ανάγκη σας για αύξηση της χρηματικής σας ρευστότητας είναι επιτακτική και κρατά αρκετούς στις δουλειές. Μην ανησυχείτε. Τώρα βάζετε τις βάσεις για το χειμώνα και τελικά ο Κρόνος θα ανταμείψει όσους θα έχετε δουλέψει σκληρά, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε αρκετά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η διάθεσή μου, με τον Ήλιο στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα, δεν θα είναι η καλύτερη. Ας προσέχω την υγεία μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Μάλλον αντιφατικά είναι τα πράγματα για εσάς. Από τη μια ο Δίας από τον Καρκίνο είναι θετικός καθώς τείνει να σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Αυτή είναι μία εξαιρετική όψη που μπορεί να φέρει κάτι πολύ δυνατό στα αισθηματικά σας και μάλιστα με την προοπτική να κρατήσει αρκετά. Ωστόσο, παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα λόγω του Ήλιου που από τον Καρκίνο σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, τονίζοντας τις σκληρές επιδράσεις των τελευταίων.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή πρέπει να κάνετε ένα πολύ προσεκτικό προγραμματισμό και να το πάρετε απόφαση ότι αυτή η περίοδος θα είναι κουραστική και με πολλές ανατροπές. Ωστόσο, οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς, έστω και με αρκετή καθυστέρηση. Να θυμάστε ότι τα βήματά σας πρέπει να είναι αργά και μεθοδικά γιατί ο ανάδρομος Ερμής εγκυμονεί παγίδες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα μυστικά μου, ιδιαίτερα τα ερωτικά, μπορεί να με εκθέσουν στα μάτια ατόμων που αγαπώ και δεν θα ήθελα να τα απογοητεύσω. Καλύτερα να προσέχω ή ακόμα καλύτερα να είμαι πιο ειλικρινής.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η παρουσία της Αφροδίτης στο Λέοντα, περιβάλλον από το οποίο επηρεάζει τους έρωτές σας, είναι ευεργετική για τα αισθηματικά σας καθώς αναζωπυρώνονται τα πάθη σας και φτιάχνει η διάθεσή σας. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη που είναι αρκετά σκληρή καθώς μπορεί να επιφέρει απόσταση, ψυχρότητα και εντάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος από τον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σας, ενισχύει τις επιδράσεις των σκληρών Ουρανού και Πλούτωνα που σας ταλανίζουν, καθώς δημιουργεί ένα ταυ τετράγωνο μεταξύ τους. Τώρα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση, να είστε πολύ μετρημένοι και να μην πάρετε κανένα ρίσκο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα και εντάσεις στο σπίτι. Πρέπει να προσέχω τις κινήσεις μου και, κυρίως, να μην αφήνω τον εγωισμό μου να με οδηγήσει στο να λέω ή να κάνω πράγματα που πληγώνουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας:Η αλήθεια είναι ότι με τον Κρόνο στο ζώδιό σας δεν έχετε πολλά περιθώρια για καλοκαιρινά παιχνίδια και απολαύσεις. Τώρα πρέπει να είστε πολύ σοβαροί, συνετοί και έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας στον τομέα των σχέσεων. Ωστόσο, το μεγάλο τρίγωνο που θα γίνει οσονούπω στον ουρανό με πρωταγωνιστές τον Κρόνο, τον Δία και τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να σας δώσει τις ευκαιρίες για να βρείτε το άτομο που θα σας βάλει στη διαδικασία να σοβαρευτείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για δράση, εσείς δεν πρέπει να ανησυχείτε. Αν και η πιο σωστή επιλογή είναι οι διακοπές, όσοι είστε εργασιομανείς θα δικαιωθείτε καθώς τώρα θα καλλιεργήσετε το έδαφος για να το σπείρετε αργότερα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον ένατο οίκο της ηλιακής μου οικοθεσίας και να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, είναι προτιμότερο να μην κάνω τώρα ταξίδια και δη στο εξωτερικό γιατί μάλλον δεν θα το ευχαριστηθώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα και είναι ευνοϊκή καθώς σας επιτρέπει να κάνετε αυτά που σας αρέσουν: ραχάτι, ερωτικά παιχνίδια, φλερτ, οτιδήποτε μπορεί να σας αποσπάσει από τις σκοτούρες και θα σας εξωθήσει στο να διασκεδάζετε και να παλιμπαιδίζετε. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Κρόνο και η παρουσία του Άρη στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να επιφέρουν ρήξεις, κυρίως σε μόνιμες σχέσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν έχετε τη δυνατότητα να εγκαταλείψετε τις δουλειές σας εδώ και τώρα και να ξεχαστείτε σε κάποιο θέρετρο, μην το σκέφτεστε. Είναι προτιμότερο να γεμίσετε τις μπαταρίες σας παρά να προσπαθείτε για κάτι καλύτερο και να σας συμβαίνουν ανατροπές, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα και στην προσπάθειά σας να τακτοποιήσετε υποθέσεις με δημόσιο, τράπεζες, κληρονομικά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω την ενδοσκόπησή μου, να αντιμετωπίσω τους φόβους μου, τα πάθη μου, τα κατώτερα συναισθήματά μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Να είστε πολύ προσεκτικοί αυτές τις μέρες. Ο Ήλιος από τον τομέα των σχέσεών σας, ενεργοποιεί τους σκληρούς, Ουρανό και Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο μαζί τους. Να προσέχετε τις κινήσεις σας, να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους και, αν προκύψει η αναγκαιότητα να δώσετε ένα τέλος, μη διστάσετε να το κάνετε. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο περιβάλλον, δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποιο άτομο του παρελθόντος, διεκδικώντας και πάλι τη θέση του στη ζωή σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τις όψεις που δέχεστε καλό για την υγεία σας, τη σωματική και την ψυχική, θα ήταν να απέχετε από τις δουλειές σας. Ωστόσο, αν επιμένετε να δίνετε ρεσιτάλ επαγγελματισμού, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει, αρκεί να πορεύεστε στα πλαίσια του συστήματος αξιών σας και να κοπιάζετε για κάθε τι που επιδιώκετε ως κέρδος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια πίεση από οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομιές, τράπεζες, εφορίες, κλπ.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σας ενώ ο Άρης στους Διδύμους, το ζώδιο του έρωτα και της δημιουργικότητάς σας. Ξυπνούν τα ένστικτα και σας εξωθούν στις περιπέτειες. Με σαφώς πιο καλή διάθεση, έχετε να περιμένετε σαφώς καλύτερες εξελίξεις! Ωστόσο, προς το παρόν, μην αγνοείτε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, το οποίο θα επηρεάσει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας και είστε ευάλωτοι στο να φέρετε τον παγετώνα στη σχέση σας μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της καθημερινής σας εργασίας και υπηρεσίας θα νιώθετε παγιδευμένοι καθώς τίποτε δεν θα γίνεται στην ώρα του. Αυτές τις μέρες φροντίστε να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας ώστε να αποκτήσετε πιθανούς συνεργάτες ή συμμάχους και να προλειάνετε το έδαφος για να δράσετε δυναμικά μετά το καλοκαίρι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω την υγεία μου γιατί αυτές τις μέρες με το ταυ τετράγωνο του Ήλιου, του Ουρανού και του Πλούτωνα, θα χάνω πολλή ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είστε οι τυχεροί που απολαμβάνουν ήδη τον Δία στον οίκο που σχετίζεται με τους έρωτές σας και –σύντομα- θα απολαύσετε το μεγάλο τρίγωνο του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα που είναι πολλά υποσχόμενο για μια σχέση διαρκείας και της αρεσκείας σας. Οι Ιχθείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί καθώς δέχεστε κάποιες επιθετικές επιρροές.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ευοδωθούν οι στόχοι σας, αρκεί να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό, να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους και να είστε πιο μεθοδικοί. Ο ανάδρομος Ερμής δεν «βλέπει» επιθετικά το ζώδιό σας αλλά δεν είναι και η καλύτερη αστρολογική συνθήκη. Σε κάθε περίπτωση, ας προσέχετε για να έχετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως επιστρέψει κάποιος έρωτας του παρελθόντος και με βάλει σε διλήμματα. Καλά θα κάνω να μην πάρω παρορμητικές αποφάσεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved