Παιδικό Ωροσκόπιο από 17/6 έως 23/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 17/6 έως 23/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Ένα μυαλό σφουγγάρι

Με τον κυβερνήτη του, τον Άρη, στους Διδύμους, το μικρούλι σας θα σας κάνει πείσματα και μουτράκια κάθε φορά που δεν του αρέσει αυτό που θα του λέτε. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα σας αφήνει άφωνους με τα λογάκια του. Προσοχή! Το μυαλουδάκι του είναι σαν σφουγγάρι και θα ρουφάει όλα όσα σας ακούει να λέτε και βλέπει να κάνετε. Μην αντιδράσετε στις κακές λεξούλες, γιατί αν δει ότι σας ενοχλεί, θα το επαναλαμβάνει ξανά και ξανά.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Δεν σταματά να μιλά!

Ο μικρούλης Ταύρος αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή στον τρίτο του οίκο, τον οίκο της επικοινωνίας, θα είναι αφενός λαλίστατος και αφετέρου ανυπάκουος. Η περιέργειά του θα είναι τόσο μεγάλη, οπότε μην εκπλαγείτε, αν τον δείτε να διαλύει μια συσκευή για να δει τι έχει μέσα και μετά μάταια προσπαθήσει να τη συναρμολογήσει ξανά. Απασχολήστε το με κάτι δημιουργικό που θα του εξάψει τη φαντασία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Όλα τα μωρά στην πίστα

Με τον Ήλιο στο ζώδιό του, το μικρό σας ζιζάνιο, θέλει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδάκια τόσο με το ντύσιμο όσο και τη συμπεριφορά του. Τα κοριτσάκια μπορεί να αλλάζουν συνέχεια τα ρουχαλάκια τους μέχρι να βρουν τι είναι αυτό που τους αρέσει και τα αγοράκια να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους στη μπάλα κάνοντας εντυπωσιακές αποκρούσεις. Με ό,τι και να ασχοληθούν πάντως, ένα είναι σίγουρο! Όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Θέλω αγκαλίτσες και φιλάκια

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, ο μικρός σας μπόμπιρας θα εκδηλώνει τα αισθήματά του προς τα άλλα παιδάκια με κτητικό και παράφορο τρόπο. Θα θέλει να τα φιλάει και να τα αγκαλιάζει και αν εκείνα αντισταθούν, τότε ετοιμαστείτε για δράματα και κλάματα. Να θυμάστε ότι το Καρκινάκι σας έχει ανάγκη από ένα ήρεμο περιβάλλον – κυρίως στο σπίτι και δεν αντέχει να βλέπει τους γονείς του να διαπληκτίζονται.

ΛΕΩΝ

102112197

Περνώ και μόνος μου καλά

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, το μικρό σας αυτή την εβδομάδα θα είναι ευτυχισμένο παίζοντας μόνο με τα παιχνίδια του. Αν πάλι παίζει με άλλα παιδάκια, μπορεί να τους παίρνει τα παιχνίδια και να ξεχνά να τους τα επιστρέψει γιατί πολύ απλά τα θεωρεί δικά του. Αυτή η τάση του για απομόνωση είναι τελείως προσωρινή και δεν χρειάζεται να το πιέσετε να είναι κοινωνικό. Όταν θα περάσει αυτή η φάση, θα γίνει και πάλι ο αρχηγός της παρέας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Όπου βόλτα και χαρά

Με τον Άρη στο μεσουράνημά του, το Παρθενάκι σας, θα είναι πολύ πιο υπερκινητικό απ' ό,τι συνήθως. Δεν θα θέλει να κάθεται με τίποτα μέσα στο σπίτι και η χαρά του θα είναι η βόλτα, ο παιδότοπος και η παιδική χαρά. Το εύστροφο μυαλουδάκι του αντιλαμβάνεται τα πάντα και με τη διπλωματία που έχει εκ γενετής, θα ξεγλιστράει με μεγάλη ευκολία από τις ζαβολιές που θα σκαρφίζεται.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Ένας μικρός συνθέτης

Ο μικρός Ζυγός, με τον κυβερνήτη του την Αφροδίτη στον Καρκίνο αυτή την εβδομάδα, μεταμορφώνεται σε έναν μικρό συνθέτη. Μην εκπλαγείτε αν εκεί που κάθεται σκαρφίζεται δικά του στιχάκια, τα οποία σιγοτραγουδάει. Η δημιουργικότητά του θα χτυπήσει κόκκινο για αυτό φροντίστε να αγοράσετε όλα τα απαραίτητα, μπογιές και πολλά χαρτόνια, γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση, απλά θα ζωγραφίσει όλους του τοίχους του δωματίου του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Τι μας φέρνει ο πελαργός;

Με τον Ερμή στον όγδοό του οίκο, θα πρέπει να κάνετε μαθήματα για να κρατήσετε το σαγόνι σας στη θέση του, όταν το μικρό σας θα σας κάνει την πρώτη ερώτηση για το πώς γεννιούνται τα παιδιά. Προσέξτε τι θα του πείτε γιατί το πανέξυπνο μυαλουδάκι του θα το βοηθήσει να καταλάβει αμέσως αν του λέτε αλήθεια ή ψέματα. Αν συμβαίνει το δεύτερο, θα στεναχωρηθεί πολύ. Μια φιλία με ένα παιδάκι του αντίθετου φίλου, θα του ανεβάσει το ηθικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Μα δεν το έκανα εγώ!

Με τον Ήλιο στους Διδύμους, στον οίκο της συντροφικότητας, το μικρό σας θα αναζητά συνεχώς την παρέα των φίλων του και θα είναι διατεθειμένο να τους χαρίσει ακόμα και τα παιχνίδια του για να το πετύχει αυτό. Το μυαλό του είναι συνεχώς στις νέες σκανταλιές και στο πως θα βρει νέους τρόπους για να σας αποσπάσει την προσοχή. Δεν θα διστάσει να σας πει ακόμα και ψεματάκια, προκειμένου να μην το μαλώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Πλένουμε χεράκια!

Με πλειάδα πλανητών τον έκτο του οίκο, που έχει να κάνει με την υγεία, δώστε ιδιαίτερη βάση αυτή την εβδομάδα στην καθαριότητα και τους κανόνες υγιεινής. Το Αιγοκεράκι σας θα είναι επιρρεπές στις μολύνσεις και καλό θα είναι όχι μόνο να το φροντίσετε, αλλά να το εκπαιδεύσετε στο πώς να φροντίζει με απλούς τρόπους κι εκείνο τον εαυτό του. Επειδή προτιμά τις λιχουδιές παρά το κανονικό φαγητό, να έχετε το νου σας γιατί μπορεί εύκολα να κερδίσει μερικά επιπλέον κιλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Επαναστάτης χωρίς αιτία

Με τον Άρη στους Διδύμους, στον πέμπτο του οίκο, το Υδροχοάκι σας μεταμορφώνεται αυτή την εβδομάδα σε έναν μικρό επαναστάτη – χωρίς αιτία! Του αρέσει να προκαλεί με καυστικά λόγια και η διάθεσή του για περιπέτεια, μπορεί να το βάλει σε μπελάδες. Αν ασχολείται με κάποιο σπορ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχωρίσει. Μη σας ανησυχήσουν οι συχνές μεταπτώσεις στη διάθεσή του. Φάση είναι και θα περάσει!

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Μια αγκαλιά όνειρα

Με τον Ήλιο στο τέταρτό του οίκο, ο συναισθηματικός κόσμος του μικρού σας Ιχθύ θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος. Μπορεί να σας κρύβει πράγματα μέσα στο σπίτι που θα δυσκολευτείτε να βρείτε ή να σας λέει ψεματάκια χωρίς εμφανή λόγο. Αν το βράδυ είναι ανήσυχο στο ύπνο του και ξαφνικά έρθει στο κρεβάτι σας, μην το διώξετε. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και νανουρίστε το και θα το κάνετε το πιο ευτυχισμένο παιδάκι στον κόσμο!

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved