Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 9/6 έως 15/6 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η άκρως επικοινωνιακή Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου, θα δώσει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα που υπόσχεται δυναμικά ξεκινήματα και έντονες καταστάσεις. Τα φλερτ μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων σας και η διάθεσή σας φαίνεται να σας εξωθεί περισσότερο στο παιχνίδι παρά στη δημιουργία μιας ουσιαστικής σχέσης.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προσέχετε γιατί η Αφροδίτη ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει δυσκολίες τόσο στις επαγγελματικές σας υποθέσεις όσο και στην οικογενειακή εστία. Αυτές τις μέρες θα ήταν προτιμότερο να εστιαστείτε στα ραντεβού σας, στο πώς θα επικοινωνήσετε τη δουλειά σας, στο πώς θα αναδείξετε τα ταλέντα σας και στο πώς θα κερδίσετε συμμάχους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να αποφύγω τις παρορμητικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα αν η ατμόσφαιρα γύρω μου μυρίζει μπαρούτι.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ερμής που βρίσκονται στον Καρκίνο, ευνοούν τα φλερτ, τη διάθεσή σας για παιχνίδι, την ανάγκη σας να πάρετε επιβεβαιώσεις. Ωστόσο, η Αφροδίτη ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, γεγονός που δεν αποκλείει τις δυσκολίες. Ίσως να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, δυσχέρεια στην επικοινωνία, εντάσεις ή να βγουν στην επιφάνεια τα πάθη και να σας βάλουν σε μονοπάτια που δεν αποκλείεται να οδηγούν σε αδιέξοδα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα αρχίζει δυναμικά με την επίδραση της Νέας Σελήνης στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, τους Διδύμους. Αξιοποιείστε την για να κάνετε μια καινούργια αρχή προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας ή για να ελιχθείτε καλύτερα στον οικονομικό τομέα ή να αλλάξετε πορεία πλεύσης στη διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην φέρομαι κυκλοθυμικά στα άτομα που αγαπώ, να μη ζητάω να καλύψουν τις ανασφάλειές μου και να μην απαιτώ να πάρω αυτά που δεν δίνω εύκολα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσω τη στάση μου στις διαπροσωπικές μου σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Δυναμικά ξεκινήματα! Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με τον Άρη και το Δία, σας βάζουν στη διαδικασία να τα δίνετε όλα για το παιχνίδι! Αξιοποιείστε αυτή την περίοδο για να φλερτάρετε λίαν επιτυχώς, να εκτονώσετε τη λίμπιντό σας, να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Οι ευκαιρίες για παιχνίδι είναι απεριόριστες αλλά δεν αποκλείονται και οι σοβαρές προτάσεις...

Καριέρα – Οικονομικά: Το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό είναι πιθανό να σας δημιουργήσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα ή να σας φέρει αντιμέτωπους με τυχόν βιαστικές ή λανθασμένες αποφάσεις ή κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είστε συνετοί, να κάνετε μια πιο ορθολογιστική διαχείριση των οικονομικών σας υποθέσεων και – είναι προτιμότερο- να μην υπογράψετε διακανονισμούς μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να αποφύγω τις έριδες με τους άλλους και ιδιαίτερα με το ταίρι μου. Θα ήταν κρίμα να προκαλέσω τριγμούς με τη συμπεριφορά μου.

.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας αλλά ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα με αποτέλεσμα να βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματά σας. Ανασφάλειες, πάθη, φόβοι, κολλήματα στο παρελθόν, τραυματικές εμπειρίες συνοδευμένα από εντάσεις, παρεξηγήσεις και επιθετικότητα, θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός εαυτού, τόπου και χρόνου. Συμπερασματικά, η καλύτερη επιλογή γι αυτή την εβδομάδα είναι το να κρατήσετε αποστάσεις ή να συνειδητοποιήσετε ότι το οριστικό τέλος –όταν όλα σας οδηγούν σε αυτό- θα είναι μάλλον λυτρωτικό.

Καριέρα – Οικονομικά: Να είστε πολύ προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στις συνεργασίες σας ή μια ανατροπή στα σχέδιά σας ή να προκύψει κάτι σοβαρό στο χώρο της καριέρας σας. Θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια και να μην προγραμματίσετε σημαντικά ραντεβού, ιδιαίτερα από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω σε ποιους εμπιστεύομαι τα μυστικά μου και, γενικότερα, ας φυλάω τα νώτα μου. Είναι πιθανό να δεχθώ πισώπλατα χτυπήματα.

.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι, επηρεάζει –μεταξύ άλλων- και τις ερωτικές σας υποθέσεις. Τώρα θα έχετε την τάση να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι, ενίοτε με ανταγωνιστική διάθεση αλλά και με αρκετές δόσεις σεξουαλικότητας και πάθους. Δεν αποκλείονται οι περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι ο Κρόνος από το Σκορπιό θα σας αναγκάσει να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα γι αυτό –καλό θα ήταν- να σκέφτεστε πιο συνετά.

Καριέρα – Οικονομικά: Βάλτε νέους στόχους αυτή την περίοδο και μπείτε στη διαδικασία να τους υποστηρίξετε. Μπείτε στη δράση και φροντίστε να δρομολογήσετε μια καινούργια αρχή. Επίσης, μη διστάσετε να βάλετε σε εφαρμογή τις δημιουργικές σας ιδέες. Να θυμάστε ότι τώρα μάλλον χρειάζεται να δουλέψετε αρκετά σκληρά, ακόμη και με μικρότερες αμοιβές απ' αυτές που σας αναλογούν και, αν είστε συνεπείς και μεθοδικοί, στο πλήρωμα του χρόνου θα έρθει η καταξίωση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να νιώθω φόβους που προέρχονται από ανεκπλήρωτες ανάγκες ή έχουν τη ρίζα τους στον έρωτα. Καλά θα κάνω να μην τους αφήσω να με καταβάλουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι είστε από τους πιο ευνοημένους της περιόδου που δεν πτοούνται ιδιαιτέρως από τις δύσκολες όψεις των ημερών. Ωστόσο, το ταυ τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να σας βάλει σε συναισθηματικά διλήμματα, πιέσεις, εντάσεις. Πιθανότατα να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα ή παράπονα και θα πρέπει να σας βρουν ψύχραιμους για να μην μετατραπούν σε αδιέξοδα.
Καριέρα – Οικονομικά: Η πρόσφατη Νέα Σελήνη δίνει στο στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα στην οποία τα καινούργια, δυναμικά ξεκινήματα όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Τώρα θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά και στις λύσεις που μπορεί να διαφανούν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί θα αναγκαστείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πιθανώς να κάνετε αγγαρείες που δεν σας αναλογούν στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να προκύψει μια νέα συνεργασία. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να μην υπογράψω αυτή την εβδομάδα. Από την επόμενη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που γίνεται το Σάββατο, 8 Ιουνίου και δίνει το στίγμα της σε αυτή την εβδομάδα, είναι αρκετά καλή για εσάς καθώς σας βάζει στο παιχνίδι. Εκτός του γεγονότος ότι μπορεί να βρείτε την ερωτική σας περιπέτεια σε ταξίδι, θα χαρείτε αρκετά και θα έχετε ευκαιρίες διασκέδασης. Ωστόσο, οι μέρες δεν ενδείκνυνται για σοβαρές αποφάσεις ή επενδύσεις συναισθηματικού χαρακτήρα.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο πυροδοτεί τις επιδράσεις του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα που σας ταλανίζει τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ένα ταυ τετράγωνο. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί προς όλους και όλα, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμη και τις πιο αντίξοες καταστάσεις. Συναισθήματα, ανάγκες και λάθη μπορεί να γίνουν ένας αχταρμάς και τελικά να νιώθετε ότι στη ζωή σας βρίσκεστε ενώπιον του γόρδιου δεσμού και ίσως θα πρέπει να θυμάστε: «Ότι δεν λύεται, κόβεται».

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι επαφές μου με το εξωτερικό, οι προσπάθειές μου για επιμόρφωση και η διδασκαλία είναι το μεγάλο μου ατού αυτή την περίοδο.

.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η λίμπιντό σας είναι ανεβασμένη καθώς ο Άρης περιοδεύει στο ζώδιο που την αντιπροσωπεύει, τους Διδύμους. Παράλληλα, η πρόσφατη Νέα Σελήνη στο ίδιο περιβάλλον σας εξωθεί στο να κάνετε μια καινούργια αρχή, να κλείσετε υποθέσεις που σας πληγώνουν, να μπείτε σε νέες περιπέτειες. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας απαιτεί σύνεση και σοβαρότητα. Κοινώς, καλές οι περιπέτειες αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι και για το κόστους που τους αναλογεί.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος είναι καλή για να διεκπεραιώσετε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, ασφάλειες, οργανισμούς ή με διατροφές ή –γενικότερα- με χρήματα που είτε κερδίζετε από τρίτους είτε οφείλετε σε τρίτους. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε μπορεί να είναι αρκετά επιτυχείς ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε λύσεις για κάποια οικονομικά σας προβλήματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να αποφύγω τα ταξίδια αυτή την περίοδο γιατί αν είναι για διασκέδαση μπορεί τελικά να μην περάσω καλά ενώ αν είναι για δουλειές ίσως να μην κομίσω τα οφέλη στα οποία υπολογίζω.

.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στους Διδύμους σε συνδυασμό με τον Άρη και το Δία που βρίσκονται εκεί, σας βάζει στη διαδικασία να εστιαστείτε στις σχέσεις σας. Τα φλερτ είναι το φόρτε σας και οι επιτυχίες σας σίγουρα θα είναι αρκετές. Παράλληλα, αν θέλετε να χάσετε την ελευθερία σας, η περίοδος είναι αρκετά καλή για να το αποφασίσετε και να προχωρήσετε σε μια πιο δεσμευτική σχέση.

Καριέρα – Οικονομικά: Ενώ είστε σκανδαλωδώς ευνοημένοι σε θέματα συνεργασιών, σας προκύπτουν οι ευκαιρίες να κάνετε κάποιες συναντήσεις, να συζητήσετε για νέα σχέδια και μπορείτε να υπογράψετε συμβόλαια, ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι στα οικονομικά σας γι αυτό να προσέχετε. Η Αφροδίτη πυροδοτεί τις επιδράσεις του τετραγώνου Πλούτωνα – Ουρανού και οι απροσεξία σας μπορεί να σας κοστίσει πολύ ακριβά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να με ανταγωνιστούν. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσω αυτούς που με βλέπουν εχθρικά είναι να τους αποφύγω και να μην τους δώσω τη χαρά της μάχης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μετατρέπει το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα σε ταυ τετράγωνο, γεγονός που θέλει την προσοχή σας γιατί μπορεί να σας βάλει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Τα συναισθήματα που εκφράζονται με αυτή την όψη είναι έντασης, πάθους, ζήλιας, παραπόνων, ανεκπλήρωτων αναγκών. Αν νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι προτιμότερο να κρατήσετε τις αποστάσεις σας. Αν πάλι όλα σας οδηγούν σε ένα τέλος, είναι προτιμότερο να το δώσετε γιατί τελικά θα λυτρωθείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πρόσφατη Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στο έκτο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τη δουλειά σας. Η περίοδος είναι η κατάλληλη για να δυναμικά ξεκινήματα, για να προσπαθήσετε να δρομολογήσετε υποθέσεις που θα αυξήσουν τις δουλειές σας, για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή έχω την τάση να εξαντλώ τα όριά μου, καλά θα κάνω να προσέχω τη διατροφή μου. Επίσης, θα με εκτόνωνε και θα με ξεκούραζε ψυχολογικά ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και δίνει το στίγμα της σε όλη την εβδομάδα, «μιλάει» για περιπέτειες, νέες καταστάσεις, ανανέωση, ερωτικές απολαύσεις. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι στο ίδιο περιβάλλον βρίσκονται επίσης ο Άρης και ο Δίας, τότε μιλάμε για πρωτοφανή εύνοια. Αξιοποιείστε την τύχη σας και χαρείτε τον έρωτα με φόντο τις καλοκαιρινές βραδιές. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι τώρα ευνοούνται περισσότερο οι περιπέτειες και λιγότερο οι σταθερές αξίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη να μετατρέπει το τετράγωνο του Ουρανού – Πλούτωνα σε ταυ τετράγωνο κι όλα αυτά στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, η καθημερινότητά σας μάλλον θα είναι βαριά. Συναισθήματα παράπονου, θλίψης συνοδευμένα από οικονομικές πιέσεις, θα σας αποδυναμώσουν και δεν αποκλείεται να σας προκαλέσουν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Ψυχραιμία και αποφασιστικότητα να αποδεχθείτε τις ανάγκες σας χρειάζεται.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η δημιουργικότητά μου θα με βγάλει από τα αδιέξοδα στη δουλειά. Καλά θα κάνω να βάλω σε εφαρμογή τις ιδέες μου, ακόμη κι αν είναι ρηξικέλευθες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Ο άξονας των ερώτων σας βάλλεται από την αντίθεση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα που με τη συμμετοχή του Ουρανού σχηματίζουν ένα ταυ τετράγωνο. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να έχετε «βαριά» διάθεση, να βγουν στην επιφάνεια τα παράπονά σας, να μπείτε σε συναισθηματικά διλήμματα ή να πληγωθείτε από τις συμπεριφορές των ατόμων που σας ενδιαφέρουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Η πρόσφατη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σας εξωθεί στο να εστιαστείτε στην ακίνητη περιουσία σας, στην οικογένειά σας, στις βάσεις σας. Παράλληλα, ανοίγει τους ορίζοντές σας και στον τομέα της καριέρας αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να κουραστείτε αρκετά για να αξιοποιήσετε τις θετικές καταστάσεις που θα προκύψουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να αναβάλω για την επόμενη εβδομάδα τις καλλιτεχνικές μου δραστηριότητες ή τις προσπάθειες να εφαρμόσω τις δημιουργικές μου ιδέες. Επίσης, ας μην φέρομαι με αυστηρότητα ή συναισθηματικούς χειρισμούς στα παιδιά μου γιατί μπορεί να τα στεναχωρήσω και να το μετανιώσω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved