Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/6 έως 9/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 3/6 έως 9/6

ΚΡΙΟΣ

102112205

Α! Τι είναι αυτό μαμά;

Με τον Ήλιο στο τρίτο του σπίτι, η περιέργεια του μπόμπιρά σας είναι δεδομένη για αυτή την εβδομάδα. Το ενδιαφέρει κάθε τι που συμβαίνει γύρω του και ανακατεύεται κυριολεκτικά στα πάντα. Ευτυχώς όλα αυτά συμβαίνουν για λίγο, μέχρι να τραβήξει την προσοχή του το επόμενο θέμα ή αντικείμενο. Αγοράστε του πολλά βιβλία και εκπαιδευτικά παιχνίδια, ώστε να διασφαλίσετε ότι το μυαλουδάκι του θα είναι συνεχώς απασχολημένο.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Να σου πω ένα μυστικό;

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα θα μοιραστεί μαζί σας τα πιο κρυφά του μυστικά και σκέψεις. Αγαπημένη του ώρα, η ώρα του οικογενειακού φαγητού. Ιστορίες που συνέβησαν πριν καιρό με τους φίλους του, ευχάριστες ή και δυσάρεστες στιγμές στο σχολείο, πράγματα που έχετε ζήσει μαζί και δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σας πει πως ένοιωσε για αυτά ή ακόμα και φωτογραφίες από την σχολική του εκδρομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μια μικρή σβούρα

Με τον Άρη στο ζώδιό του, δύσκολα θα δείτε το Διδυμάκι σας να κάθεται σε ένα μόνο σημείο. Ακόμα πιο δύσκολα θα ακούει αυτά που του λέτε. Θα διεκδικεί με πάθος αυτά που θέλει και κυρίως όσα θεωρεί πως είναι δικαίωμά του. Μιλήστε του με ήρεμο τρόπο και εξηγήστε του πως δεν είναι μόνο του στον κόσμο και πως είναι πολύ σημαντικό να σκέφτεται και τις επιθυμίες των άλλων, πέρα από τις δικές του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Θέλεις να παίξουμε μαζί;

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του, το Καρκινάκι σας κερδίζει τη συμπάθεια όλων σε όποιο χώρο κι αν βρεθεί αυτή την εβδομάδα. Όταν το πηγαίνετε βόλτα στο πάρκο, τα άλλα παιδάκια με ευκολία θα το πλησιάσουν για να παίξουν μαζί του κι εκείνο πρόθυμα θα μοιράζεται τα παιχνίδια του, ακόμα και τα πιο αγαπημένα. Παρ' όλο που είναι περιζήτητο, το μυαλουδάκι του θα είναι σε ένα παιδάκι του αντίθετου φύλου με το οποίο θα θέλει να περνάει όλο το χρόνο του.

ΛΕΩΝ

102112197

Αφηρημάδα και επιλεκτική ακοή

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, αυτή η εβδομάδα έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω. Εκεί που έχετε συνηθίσει το μικρό σας να εντυπωσιάζει και να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του με τα καμώματά του, τώρα θα το δείτε να είναι πιο συνεσταλμένο και αφηρημένο. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα του μιλάτε κι εκείνο θα είναι αλλού. Από την άλλη, μπορεί να διογκώνει αυτά που του λέτε και άλλοτε πάλι να σας δείχνει ότι απλά δεν θέλει καν να σας ακούσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Κοίτα πόσο καλά το κάνω!

Με τον Ήλιο στο μεσουράνημά του, το Παρθενάκι σας νοιώθει την ανάγκη να προβληθεί και να σας δείξει με κάθε τρόπο τις ικανότητές του σε ό,τι κι αν κάνει. Αν δεν συμμετέχετε αρκετά στις δραστηριότητές του, ήρθε η στιγμή να το κάνετε! Αν νοιώσει ότι δεν το προσέχετε όσο εκείνο θέλει, ετοιμαστείτε για πολλά παραπονάκια και εκνευρισμό. Μια καλή διέξοδος για να εκτονωθεί είναι μια αθλητική δραστηριότητα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Αγαπώ την ηρεμία

Όλοι ξέρουμε ότι η χαριτωμένη Ζυγαρίτσα σας για να είναι καλά, χρειάζεται ένα ήρεμο και αρμονικό περιβάλλον. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αυτή την εβδομάδα έρχεται για να τονίσει ακόμα παραπάνω αυτή την ανάγκη του, οπότε κάντε τα πάντα για να αποφύγετε καυγάδες και φωνές μέσα στο σπίτι. Θα δείτε πως όσο περισσότερο γαλήνη απολαμβάνει τόσο πιο χαρούμενο θα είναι και τόσο καλύτερα θα αποδίδει στα μαθήματά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Κουβεντούλα και κοινές δραστηριότητες

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, στο ένατό του σπίτι, τι μικρό σας θα είναι πολύ πιο επικοινωνιακό απ' ό, τι συνήθως. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά, να περάσετε χρόνο μαζί του και να το συντροφεύσετε στις αγαπημένες του δραστηριότητες. Μονοήμερες εκδρομές ή επίσκεψη σε κάποιο μουσείο που θα μάθει πολλά πράγματα θα το ενθουσιάσουν. Συζητήστε μαζί του και ενθαρρύνετέ το να μοιραστεί τις ιδέες του. Θα σας εκπλήξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Εκείνος το άρχισε πρώτος

Με τον Άρη στους Διδύμους, στο έβδομο του σπίτι, δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια με τους φίλους του και τα μουτράκια κάθε φορά που θα γυρίζει από το σχολείο. Οπλιστείτε με υπομονή και ετοιμαστείτε να ακούσετε τα παραπονάκια που μέχρι τώρα κρατούσε καλά κρυμμένα. Προς θεού, μη ρίξετε λάδι στη φωτιά και βοηθήστε το να θυμηθεί την καλή πλευρά που έχουν οι φιλίες και ωθήστε το να τα ξαναβρεί μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Υγιεινή διατροφή

Με τον Άρη στον τομέα της υγειάς του, το Αιγοκεράκι σας είναι επιρρεπές σε μολύνσεις και μικρό-ατυχηματάκια. Με τόσες δραστηριότητες που είναι φορτωμένο, καθώς και με την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζει τα πάντα γύρω του, είναι ακόμα πιο εύκολο ο οργανισμός του να εξασθενίσει λίγο. Μια καλή διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες, και λίγη παραπάνω ξεκούραση, σύντομα θα είναι περδίκι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Είμαι ο καλύτερος σου λέω!

Με τον Ήλιο στους Διδύμους, το Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα, νοιώθει κυριολεκτικά πως είναι το κέντρο του κόσμου. Έχει αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνει και λέει ό,τι σκέφτεται ξεκάθαρα και σταράτα. Αν ασχολείται με τον αθλητισμό, θα εντυπωσιάσει με τις ικανότητες και το δυναμισμό του. Με τόση ενέργεια που καταναλώνει καθημερινά, φροντίστε το πρωινό και το κολατσιό του να περιλαμβάνουν φρούτα και χυμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ζαβολιές και διασκέδαση

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, το μικρό σας ζιζάνιο δεν χάνει ευκαιρία για διασκέδαση. Είναι αναμφισβήτητα η ψυχή της παρέας στον παιδότοπο και περνάει τόσο καλά, που, όταν έρχεται η ώρα να φύγετε, σας κάνει σπαραξικάρδιες σκηνές. Για πειθαρχεία βέβαια ούτε λόγος, αλλά δεν πειράζει. Τώρα που σιγά σιγά το σχολείο φτάνει στο τέλος του, έχει ανάγκη και δικαιούται να κάνει ένα μικρό διάλλειμα.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved