Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 2/6 έως 8/6 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Το γεγονός ότι θα έχετε τα μυαλά πάνω από τη σκούφια είναι μάλλον απόλυτα συμβατό προς την εποχή, οπότε δεν μας ανησυχεί. Ο Ήλιος και ο Άρης θα βρίσκονται στους Διδύμους αντάμα με τον Δία, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 26 του μήνα. Κινητικότητα, ματάκια που παίζουν και φλερτ. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε περίοδο ανανέωσης ενώ οι αδέσμευτοι θα παίξετε σε όποιο ρόλο επιλέξετε και, κυρίως, της κατάκτησης που είναι το φόρτε σας...

Καριέρα – Οικονομικά: Μπείτε στη δράση γιατί, με λίγη προσπάθεια, θα κερδίσετε έδαφος σε ότι και να κάνετε, ιδιαίτερα μάλιστα αν απασχολείστε σε επαγγέλματα προβολής ή που απαιτούν έμπνευση. Ωστόσο, να θυμάστε ότι οι εποχές αυτές είναι δύσκολες και, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τώρα θα πρέπει να τραβάτε σαφείς διαχωριστικές γραμμές μεταξύ της ματαιοδοξίας και της φιλοδοξίας. Κοινώς να επιδιώκετε μόνο ότι συνάδει προς τα προσόντα σας και πάντα ανάλογα με τις επιταγές της εποχής.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από τη Δευτέρα που η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, καλά θα κάνω να εστιαστώ περισσότερο στις ανάγκες της οικογένειάς μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα είναι αρκετά πρόσφορη για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Αν μη τι άλλο, προσφέρεται για να φλερτάρετε περισσότερο και με μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Από την άλλη, ο Κρόνος που βρίσκεται στο Σκορπιό, επιτάσσει να δείτε τις σχέσεις με πιο σοβαρό μάτι και πριμοδοτεί όσους είστε σε ετοιμότητα να αποδεχθείτε την αλήθεια για τις επιλογές σας, ακόμη κι αν είναι πολύ σκληρή.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, από τη Δευτέρα διαφαίνεται ένα φως στον ορίζοντα για να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες στη δουλειά σας. Ωστόσο, δεν θα σας λείψουν και οι στεναχώριες, οι οποίες θα οφείλονται κυρίως στον αθέμιτο ανταγωνισμό και σε αυτούς που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν παρασκήνιο σε βάρος σας. Να θυμάστε ότι οι κόποι αυτής της περιόδου θα αποδώσουν καρπούς, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε αρκετά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Κάποιο έκτακτο έξοδο μπορεί να με ταλανίσει μέσα στον Ιούνιο. Καλά θα κάνω να επιστρατεύσω το ταλέντο μου στην οικονομική διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιό σας δεν σας πιάνει τίποτε. Η δράση σας είναι στραμμένη στην κατεύθυνση της κατάκτησης, της απόλαυσης, της διάθεσης να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Όσοι θέλετε κάτι παραπάνω από καλοπέραση, αξιοποιείστε τις τελευταίες μέρες που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας κάνει πιο θετικούς και –κατά συνέπεια- πιο τυχερούς.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σας, θέλετε δεν θέλετε θα είστε πολύ δραστήριοι καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και, πιθανώς, να νιώθετε ότι κάνετε αγγαρείες για τις οποίες δεν αμείβεστε αρκετά. Προσπαθήστε να φτιάξετε ένα χρονοδιάγραμμα και να το ακολουθείτε για να μην βρεθείτε αγχωμένοι, ανίκανοι να αντεπεξέλθετε στα ωράριά σας και τελικά εκτεθειμένοι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, από τη Δευτέρα. Ίσως έχω να περιμένω κάτι καλύτερο στον οικονομικό τομέα. Ας εστιαστώ στο πώς θα αυξήσω τα έσοδά μου.

.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η θεά του Έρωτα σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την περίοδο. Τώρα αν θέλετε να τον κρατήσετε ή να τον αποποιηθείτε, εξαρτάται από την εσωτερική σας δύναμη να αντιμετωπίσετε τους εαυτούς σας σε ένα εφ' όλης της ύλης ταξίδι προς την αυτογνωσία. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας τη Δευτέρα και θα σας εξωθήσει στο να αποζητάτε τις απολαύσεις. Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα, θα εξακοντίσει τις ενέργειες του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα καθώς θα συμβάλει στο σχηματισμό, μετατρέποντάς τον σε ταυ τετράγωνο, όψη που θα εγείρει πολλά πάθη αλλά και τη διάθεση να διεκδικήσετε αυτό που σας αναλογεί, ακόμη κι αν πρέπει να κλείσετε το παρελθόν.

Καριέρα – Οικονομικά: Τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να βάλετε νέους στόχους αλλά να θυμάστε ότι είναι απαραίτητο να κάνετε πολλές και δύσκολες προσπάθειες για να τους πετύχετε. Ναι μεν θα κουραστείτε αλλά τώρα πρέπει να κλείσετε με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να αγωνιστείτε για ένα σαφώς καλύτερο μέλλον, αυτό που σας αναλογεί και θα αποτελέσει την αναγέννησή σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή θα χάνω πολλή ενέργεια λόγω κούρασης αλλά και παρασκηνιακών καταστάσεων σε βάρος μου, καλά θα κάνω να φροντίζω για τη διατροφή μου και να μην παραμελώ τον ύπνο μου.

.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο Άρης, ο Ήλιος και ο Δίας βρίσκονται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον των Διδύμων και στο ενδέκατο ηλιακό σας οίκο, απ' όπου πριμοδοτούν τις φιλίες και τους έρωτές σας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε τα φλερτ, τη διασκέδαση, τα παιχνίδια. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι είναι απαραίτητο να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα γιατί ο Κρόνος δεν θα σας αφήσει να μείνετε μόνο στα παιχνίδια.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή για να βάλετε νέους στόχους, να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα, να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες, να αυξήσετε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι ο Κρόνος από το Σκορπιό απαιτεί να δώσετε το καλύτερό σας εαυτό και να κουραστείτε χωρίς να περιμένετε άμεσα αποτελέσματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να έχω ανοικτά τα μάτια της καρδιάς μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιος μυστικός έρωτας που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, θέση από την οποία σας ευνοεί με αποτέλεσμα να αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, να δέχεστε το θαυμασμό των ατόμων που σας περιβάλλουν, να ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας. Κάποιες φιλίες σας δεν αποκλείεται να μετατραπούν σε θυελλώδεις έρωτες.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη, τον Δία και τον Ήλιο από το δέκατο ηλιακό σας σπίτι θα έχετε πολλή δουλειά, αρκετές ευκαιρίες αλλά και πολύ άγχος λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Το θετικό είναι ότι οι στόχοι σας ευοδώνονται και δεν αποκλείεται να βάλετε θεμέλια για την επερχόμενη σεζόν. Επίσης, καλό θα ήταν να ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα τη φορά και να μην παρασύρεστε από την παρόρμησή σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, δεν αποκλείεται να κάνω νέες φιλίες και να περάσω πιο ζεστά και πιο καλά με τις παρέες μου.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Με τον Ήλιο, τον Άρη και το Δία στους Διδύμους, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες καθώς θα βρείτε τους τρόπους να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά σε φιλικά ή συγγενικά περιβάλλοντα και τελικά να αποκτήσετε μια πιο θετική στάση προς τη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρείτε τους τρόπους να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα ενώ οι αδέσμευτοι γοητεύετε. Ωστόσο, πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί οι δυσαρμονικές όψεις του μήνα επηρεάζουν το ζωδιακό σας σταυρό και σε αρκετούς από εσάς επιτάσσουν συνταρακτικές αλλαγές.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, το δέκατο ηλιακό σας σπίτι αλλά, οσονούπω – την επόμενη εβδομάδα, θα εμπλακεί στο σχήμα Ουρανού – Πλούτωνα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει καταιγίδα εν αιθρία. Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί από τη μια θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής που, φυσικά, δεν θα είναι σωστές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα ταξίδια είναι το καλύτερό μου αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα αν συνδυάζουν αναψυχή και δουλειές.

.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Από τη Δευτέρα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, ένα υδάτινο περιβάλλον που σας ευνοεί, οι εξελίξεις θα είναι σαφώς πιο ευχάριστες καθώς θα βρείτε τους τρόπους να αλεγράρετε, να βγείτε με παρέες, να διασκεδάσετε και, βεβαίως, να φλερτάρετε. Πάντως, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι ο Κρόνος απαιτεί συνετές κινήσεις από πλευράς σας και ότι δεν αποκλείεται να αποκαλύψει ότι τώρα πρέπει να κλείσετε κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος ή να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας και τις όψεις που σας επηρεάζουν, πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά για να έχετε κάποιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς, έστω και με αρκετή καθυστέρηση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την πολυαστρία στους Διδύμους, θα πρέπει να προσέχω τις δοσοληψίες μου. Προς το παρόν, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσω οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με το δημόσιο, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Δίας θα βρίσκονται στους Διδύμους, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας. Το γεγονός ότι η δράση σας θα είναι στραμμένη στις σχέσεις οποιασδήποτε μορφής είναι γεγονός. Να θυμάστε ότι τα φλερτ όχι μόνο επιτρέπονται αλλά και επιβάλλονται. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και πιο σοβαρά για το μέλλον, μιας και ο Δίας μιλάει για επεκτάσεις στον οίκο του γάμου σας...

Καριέρα – Οικονομικά: Οι στόχοι σας ευοδώνονται με πολύ κόπο αλλά το ευχάριστο είναι ότι δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες. Να προσέχετε τη διαχείρισή σας και καλύτερα να αποφύγετε τις σημαντικές δοσοληψίες και τις υπογραφές οικονομικών συμβολαίων για ένα δεκαπενθήμερο ή, τουλάχιστον, να διαβάσετε τα μικρά γράμματα με έναν ειδικό για να μην παρασυρθείτε σε λάθη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην ενδίδω στις ανταγωνιστικές συμπεριφορές των άλλων. Φαίνεται ότι τώρα έλκω άτομα που θέλουν να με πιέσουν και να με βάλουν στον ανταγωνισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Τη Δευτέρα η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας. Από αυτό το περιβάλλον η Αφροδίτη θα σας βάλει και πάλι στο παιχνίδι. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι την επόμενη εβδομάδα θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα με αποτέλεσμα να βγαίνουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα των σχέσεών σας. Ουσιαστικά, καλείστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας απαλλάξουν από εξαρτήσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Ερμή στους Διδύμους, στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, της δουλειάς και της καθημερινότητας, θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε αρκετές υποθέσεις σας και να κάνετε κάποιες κινήσεις που μάλλον θα αποδώσουν καρπούς (εκτός αν το ωροσκόπιό σας είναι εντελώς απαγορευτικό για κάτι τέτοιο).

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, τα πάθη και οι μοιραίοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού. Καλά θα κάνω να αφουγκραστώ την εσωτερική μου φωνή και να προσπαθήσω να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που μου λέει, ποια οδό πρέπει να ακολουθήσω για να βρω την ευτυχία μου.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Και αυτή την εβδομάδα είστε οι πρωταγωνιστές του ερωτικού παιχνιδιού. Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Δίας θα βρίσκονται στους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σας, για να αυξάνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρά σας, τη διάθεσή σας για διασκέδαση και εκτόνωση καθώς επίσης και τις ευκαιρίες σας για παιχνίδι, φλερτ, μικρούς ή μεγάλους έρωτες.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος αυτή με την πολυαστρία στους Διδύμους, το ζώδιο μέσα από το οποίο εκφράζεται η δημιουργικότητά σας, προσφέρεται για να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να επεκταθείτε σε άλλα παρακλάδια της ειδικότητάς σας. Επίσης τώρα είναι μια καλή περίοδος για να αυτοπροβληθείτε, να διαφημιστείτε και –γενικότερα- να λάμψετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δέχομαι καλές όψεις εν μέσω κρίσης. Αν δεχθώ κάποια επαγγελματική πρόταση, ας την καλοσκεφτώ γιατί μπορεί να αποδώσει καρπούς, ακόμη κι αν αφορά στο απώτερο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Από τη Δευτέρα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο το ζώδιο των ερώτων σας, γεγονός που είναι αρκετό για να πανηγυρίζετε. Φαίνεται ότι θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας αλλά πρέπει να προσέχετε γιατί η Αφροδίτη από τη συγκεκριμένη θέση θα προκαλέσει την ενέργεια των μεγάλων υπερδυνάμεων.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι θα αναγκαστείτε να σηκώσετε πολλά βάρη, τόσο οικογενειακά όσο και στη δουλειά. Θα πιεστείτε αρκετά με τον κίνδυνο να βγείτε εκτός τόπου και χρόνου. Θα έχετε πολλά νεύρα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει λάθη ή παρορμητικές αποφάσεις που -με τη σειρά τους- θα σας ασκήσουν κι άλλη πίεση γιατί θα δημιουργήσουν κι άλλα προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε τις λύσεις τους. Όλη αυτή η κατάσταση προκαλεί ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο καλείστε να βγείτε, αποκτώντας περισσότερη συγκρότηση και ιεραρχώντας τις προτεραιότητές σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι καιρός να εστιαστώ στην οικογένειά μου και να προσπαθήσω να αντλήσω χαρές από αυτήν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved