Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 26/5 έως 1/6 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Αυτή την εβδομάδα θα έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε, να μπείτε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, να περάσετε καλά. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι θα αρκεστείτε στις περιπέτειες και δεν θα έχετε τρελές επιδιώξεις για μεγάλους έρωτες. Οι δεσμευμένοι θα ανανεωθείτε αν πάτε ένα ταξιδάκι προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες είναι καλές για να δρομολογήσετε τα ραντεβού σας, να επανέλθετε σε συζητήσεις που εκκρεμούσαν, να διαφημιστείτε, να προβληθείτε. Αξιοποιείστε αυτές τις μέρες που ακόμη δέχεστε την εύνοια του Δία για να κλείσετε συμφωνίες. Επίσης, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στην αρχή της εβδομάδας είναι θετική για συζητήσεις και για να γεφυρώσετε αποστάσεις με άτομα που έχετε παρεξηγηθεί.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή που ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους, ας φροντίσω να βάλω περισσότερες δραστηριότητες στο πρόγραμμά μου γιατί θα έχω περισσότερες ευκαιρίες.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι συνέρχεστε αργά και σταθερά από τα σοκ που προκάλεσαν οι εκλείψεις αλλά ακόμη υπάρχει ο απόηχος των ανασφαλειών, είστε σε ένταση, έχετε αυξημένες απαιτήσεις και –συχνά- ζητάτε από τους συντρόφους σας σαφώς περισσότερα από όσα είστε διατεθειμένοι να δώσετε. Από την επόμενη εβδομάδα που η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλικό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Καρκίνου θα ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα.

Καριέρα – Οικονομικά: Διαφαίνονται κάποιες καλύτερες εξελίξεις για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ωστόσο, προς το παρόν, θα ήταν καλύτερα να κρατήσετε μια πιο συντηρητική στάση, τόσο στη δουλειά όσο και με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Είναι προτιμότερο να αναβάλετε τις πιο σοβαρές σας υποθέσεις για την επόμενη εβδομάδα που αναμένεται πιο γόνιμη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή που ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα. Καλύτερα να κάνω μια πιο «σφικτή» διαχείριση, προκειμένου να αντιμετωπίσω την όποια αντιξοότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Αν δεν είστε ακόμη ζαλισμένοι από την πρόσφατη έκλειψη, πράγμα που είναι πολύ πιθανό, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να φλερτάρετε, να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας, να ανανεωθείτε, να περάσετε καλά. Αξιοποιείστε αυτή την εβδομάδα για να κάνετε συζητήσεις, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Από την Παρασκευή ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ανεβάσει τη λίμπιντό σας....

Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι στην περίπτωσή σας ισχύει εντελώς το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Με λίγα λόγια τώρα καλείστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να βγάλετε περισσότερους λαγούς από το καπέλο σας. Ωστόσο, αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί δεν αποκλείεται να πέσετε θύματα απάτης, κολάκων ή αυταπάτης.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αρχίσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή άθλησης γιατί ο Άρης θα μπει στο ζώδιό μου την Παρασκευή και πρέπει να εκτονώνω την ένταση και την περιττή ενέργεια σε κάτι θετικό και όχι σε αλόγιστα νεύρα.

.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Τώρα διανύετε μέρες απραξίας, εντάσεων, φόβων και των απωθημένων. Από την επόμενη εβδομάδα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σας ζωής. Παράλληλα, ο Ερμής που θα μπει την Παρασκευή στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε πιο καθαρές αποφάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι δεν θα λείψουν οι εντάσεις στο περιβάλλον της καριέρας σας. Πιθανώς να νιώθετε ότι οι κόποι σας πάνε χαμένοι ή ότι δεν έχετε την αναγνώριση που σας αναλογεί από τους ανωτέρους σας ή ότι το περιβάλλον είναι πολύ ανταγωνιστικό για τις αντοχές σας. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις, κάντε αυτό που ξέρετε με συνέπεια και ήθος και περιμένετε τις όψεις του Κρόνου για την ποθητή δικαίωση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης από την Παρασκευή θα βρίσκεται στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι. Καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος μου.

.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Αν μη τι άλλο, αυτή η περίοδος παρουσιάζει ενδιαφέρον για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε τον έρωτα σε μια φιλική σας σχέση ή σε μια συλλογική σας δραστηριότητα. Επίσης, από την Παρασκευή που ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους, θα έχετε την τάση να βγαίνετε περισσότερο με τις παρέες σας και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε το νέο σας φλερτ.

Καριέρα – Οικονομικά: Με λίγη συγκρότηση και περισσότερη μεθόδευση θα βρείτε τις διεξόδους σας, προκειμένου να βάλετε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή. Να θυμάστε ότι δύο καρπούζια δεν χωρούν στην ίδια μασχάλη γιατί, αν αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις απ' όσες είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε μέσα στο καλοκαίρι, μάλλον θα έχετε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Την Παρασκευή ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, το δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι. Καλά θα κάνω να προσέχω γιατί μπορεί να ειπωθούν βαριά λόγια σε βάρος μου μέσα στις επόμενες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις εκτός αν έχετε πλανήτες ή είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο που λόγω Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, αυτόν των σχέσεων, χάνετε τον μπούσουλα, μπαίνετε στον κόσμο της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων και, φυσικά, χάνετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Ναι μεν είναι λίγο επικίνδυνο αν προσγειωθείτε αλλά αξίζει το ταξίδι...

Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος του Άρη στον τομέα της καριέρας σας, από την Παρασκευή, δηλώνει ότι σας περιμένουν σκληρά ωράρια, αγγαρείες και ευθύνες. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι, αν μπείτε στη δράση, θα έχετε θετικές εξελίξεις, έστω κι αν αυτές έρθουν με κάποια καθυστέρηση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο από την Παρασκευή, θα με διευκολύνει να ανακτήσω τις επαφές μου με τους φίλους μου, να γεφυρώσω αποστάσεις με άτομα που είχα απομακρυνθεί και να σχεδιάσω με μεγαλύτερη ακρίβεια τη στρατηγική μου.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στους Διδύμους, στην αρχή της εβδομάδας είναι η όψη που θα αξιοποιήσετε πλήρως αν σχεδιάσετε ένα ταξιδάκι με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Βεβαίως στο σχήμα έρωτας και ταξίδι, με διάθεση ανανέωσης ή καινούργιου παιχνιδιού, σιγοντάρει και ο Άρης, ο οποίος από την Παρασκευή θα βρίσκεται και αυτός στους Διδύμους.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ μετρημένες. Την Παρασκευή ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο, οδεύοντας ολοταχώς προς την ενεργοποίηση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα, το οποίο σας ταλανίζει ενώ, μέσα στον Ιούνιο, θα ακολουθήσει την πορεία του και η Αφροδίτη. Αυτή η εβδομάδα είναι γόνιμη για να αποφασίσετε σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως πρέπει να πάρω την απόφαση ότι αυτό το καλοκαίρι δεν προσφέρεται για ξεκούραση. Όσο πιο αποφασιστικά κινηθώ, τόσο καλύτερες θα είναι οι εξελίξεις για μένα.

.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Ακόμη δεν έχετε ηρεμήσει από τις εκλείψεις αλλά, μέρα με τη μέρα, βρίσκετε τον καλό ερωτικό σας εαυτό. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας ότι ο Άρης από την Παρασκευή μπαίνει στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, τους Διδύμους, τα πράγματα αποκτούν αρκετό ενδιαφέρον. Ο Άρης θα ξυπνήσει τα πάθη, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους ενώ, παράλληλα, θα ανεβάσει τη λίμπιντό σας. Τουλάχιστον δεν θα βαρεθείτε...

Καριέρα – Οικονομικά: Καλό θα ήταν να είστε και αυτή την εβδομάδα συγκρατημένοι στη διαχείριση των οικονομικών σας καθώς ο απόηχος της έκλειψης είναι ακόμη πολύ ισχυρός. Να θυμάστε ότι με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο από την Παρασκευή, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις για συνεργασίες με εξωτερικό ή συγγραφή ή επιμόρφωση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η αλήθεια είναι ότι με τόσο ενεργοποιημένο το όγδοο ηλιακό σας σπίτι δεν είναι παράλογες ούτε οι αλλαγές της διάθεσής σας ούτε οι τάσεις σας να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Καλύτερα να προσπαθήσετε να «ανακαλύψετε» τους εαυτούς σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στις επιλογές σας προκειμένου να διασφαλίσετε ένα ευτυχέστερο μέλλον.

.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή έχετε πλανήτες εκεί, προσπαθήστε να μην ενθουσιαστείτε τόσο ώστε να μην βλέπετε πέρα από τη μύτη σας γιατί μπορεί να σας κοστίσει ακριβά. Βεβαίως, δεν αποκλείεται να το χαρείτε αλλά ίσως, αργότερα, πέσετε από τα σύννεφα. Οι υπόλοιποι και, κυρίως, οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την τιμητική σας αυτή την εβδομάδα ενώ θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γεφυρώσετε τις αποστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Μετά την έκλειψη, το κεφάλαιο «πρέπει να προσέχω για να έχω» δεν έχει κλείσει καθώς οι επιδράσεις της θα είναι πολύ έντονες και αυτή την εβδομάδα. Την Παρασκευή ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους, απ' όπου θα προκαλέσει κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές αλλά το ευχάριστο είναι ότι θα σας αποκαλύψει τους εχθρούς σας και θα ξέρετε με ποιους να πάτε και ποιους να αφήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο από την Παρασκευή, θα με εξωθήσει στο να επικοινωνήσω με τον εσωτερικό μου κόσμο. Αν δεν το αποφύγω, επιδιώκοντας μόνο το χαβαλέ μου, θα ωφεληθώ αισθητά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Ο Πλούτωνας σας βάζει πολλά και δύσκολα αιτήματα. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό σας κάνει να χάνετε ένα κομμάτι του εαυτού σας ή -για να είμαστε πιο ακριβείς- τώρα αναδύεται ένα βαθύτερο κομμάτι σας, πιο παιδικό, πιο παιχνιδιάρικο, πιο τσαχπίνικο, πιο αυθόρμητο και λειτουργεί σε βάρος του βαρύγδουπου καθωσπρέπει τύπου που, συνήθως, υιοθετείτε για να κερδίσετε την εύνοια της κοινωνίας. Όλες αυτές οι αλλαγές εννοείται ότι οδηγούν και σε αναθεωρήσεις επιλογών καθώς επίσης και στη ροπή προς αναζήτηση καινούργιων εμπειριών.

Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι θα έχετε πολλή δουλειά. Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από την Παρασκευή, θα αναγκαστείτε να αναλάβετε κι άλλες ευθύνες, να κάνετε αγγαρείες που δεν σας αναλογούν και –γενικότερα- να ενδίδετε σε πιο σκληρά ωράρια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα με ευεργετούσε ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να εκτονώνω την ενέργεια του Άρη στο έκτο ηλιακό μου σπίτι. Επίσης, καλό θα ήταν να κάνω ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής και να προσπαθήσω να φανώ συνεπής στην απόφασή μου να το συντηρήσω.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Είστε από τους πιο ευνοημένους στον ερωτικό τομέα. Η πολυαστρία στους Διδύμους με τον Δία να δεσπόζει ακόμη σε αυτό το ζώδιο, δηλώνει ότι οι περιπέτειες, τα φλερτ, οι διασκεδάσεις παραμένουν στην κορυφή των ενασχολήσεων αυτή την περίοδο, όχι μόνο επειδή τα επιδιώκετε αλλά και επειδή όλο και βρίσκεται το πλάσμα που σας αποπλανά. Με την είσοδο του Άρη στο ίδιο περιβάλλον από την Παρασκευή, αναμένεται περισσότερη κινητικότητα...

Καριέρα – Οικονομικά: Αν σας μένουν μυαλά για καριέρα, να θυμάστε ότι τώρα κερδισμένοι θα είστε όσοι δεν φοβηθείτε να αναπτύξετε δημιουργικά σχέδια, να βάλετε σε εφαρμογή τις πιο πρωτότυπες ιδέες σας και κινείστε σε πνεύμα συνεργασίας γιατί φαίνεται ότι οι στόχοι σας θα ευοδωθούν πιο γρήγορα αν λειτουργήσετε σε ομαδικό πνεύμα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλή περίοδος για να κάνω ένα ταξίδι και να φροντίσω για την ανανέωση του έρωτά μου αλλά και για να φορτίσω τις μπαταρίες μου, μιας και τελευταία έχω εξαντλήσει τα αποθέματα της ενέργειάς μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Από την Παρασκευή η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις και να σας εξωθήσει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τις ερωτικές σας υποθέσεις. Γενικότερα, φαίνεται ότι τα μυαλά σας είναι στραμμένα σε πιο ποταπά ζητήματα, όπως η καριέρα ή ότι δεν υπάρχει κάποιο άτομο στον ορίζοντά σας που να αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του. Δεσμευμένοι η ανανέωση θα έρθει μέσα από την προσπάθεια να χαλαρώσετε και να δείξετε την αφοσίωση που θέλετε αλλά φοβάστε να δώσετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Και αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχετε εστιασμένη την προσοχή σας σε ότι καταπιαστείτε καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι να κάνετε λάθη ή να πέσετε θύματα απάτης ή αυταπάτης. Οι επιδράσεις της πρόσφατης έκλειψης στο ζωδιακό σας σταυρό είναι ακόμη πολύ ισχυρές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη να βρίσκεται στους Διδύμους, το τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, από την Παρασκευή, μέσα στις επόμενες μέρες μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στο σπίτι ή εντάσεις στην οικογένεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved