Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 12/5 έως 18/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δίνει το έναυσμα να καλλιεργήσετε ένα πιο ερωτικό κλίμα, ιδιαίτερα αν θέλετε το παιχνίδι για το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις για τη δημιουργία μιας σχέσης. Το κλίμα αυτό της διάθεσης για καινούργιες γνωριμίες εντείνεται και από την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους. Ωστόσο, θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι με τις καινούργιες γνωριμίες σας γιατί τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ποσειδώνα καταλύουν την ευθυκρισία σας και μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης περνάει από τη μοίρα της πρόσφατης έκλειψης, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει ανατρεπτικές καταστάσεις και προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην ποντάρετε στην τύχη, να είστε πολύ μετρημένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα έκτακτα έξοδα γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν και να απειλήσουν τον προϋπολογισμό σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω στις μετακινήσεις μου γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να με κάνει αφηρημένο. Επίσης δεν πρέπει επ' ουδενί να οδηγήσω ακόμη κι αν έχω πιει μικρή ποσότητα αλκοόλ.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η ενεργοποίηση της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης από τον Άρη μπορεί να προκαλέσει αρκετές εντάσεις, ιδιαίτερα σε όσους έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του δευτέρου ή αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Τώρα πρέπει να διαφυλάττετε τις σχέσεις σας τόσο από τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές όσο –κυρίως- από την τάση σας να είστε εγωιστές και υποκειμενικοί. Επίσης, επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετατραπείτε σε ταύρους εν υαλοπωλείω, προσπαθήστε να έχετε όσο αυτοέλεγχο μπορείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα στις συνεργασίες σας, τα οποία είναι πιθανό να σας εκνευρίσουν και –πιθανώς- να προξενήσουν αρκετά έντονες αντιδράσεις από πλευράς σας. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τη στιγμή γιατί τώρα είναι αυξημένοι οι κίνδυνοι να διαλύσετε κάποια επαγγελματικής σας σχέση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι κινήσεις μου στον οικονομικό τομέα πρέπει να είναι συντηρητικές γιατί τώρα δεν αποκλείεται να κάνω ένα λάθος ή να παρασυρθώ από αυτούς που θα μου υποσχεθούν εύκολο κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα! Το δράμα το ίδιο! Φαίνεται ότι τώρα εκφράζετε όλα τα αποθέματα ρομαντισμού που έχετε ενώ, παράλληλα, είστε έτοιμοι για έναν έρωτα όλο τρέλα, βγαλμένο από τις σελίδες των μυθιστορημάτων. Δεδομένου του γεγονότος ότι περνάει και ο Ερμής στο ζώδιό σας και θα σχηματίσει με τη σειρά του τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέχετε γιατί μάλλον θα είστε επιρρεπείς στο παραμύθιασμα και τις αυταπάτες.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος αυτή είναι πολύ πιεστική καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις, θα νιώθετε καταπιεσμένοι και θα απογοητεύεστε εύκολα από τις συμπεριφορές των ατόμων που συνδιαλλάσσεστε στην επαγγελματική σας ζωή. Καλό θα ήταν να φυλάτε τα νώτα σας γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας, ικανό να σας βλάψει. Μην εμπλέκεστε σε «πηγαδάκια» και μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν έχουν δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μία αποτοξίνωση για να ανακτήσω τις σωματικές μου δυνάμεις, θα ήταν η καλύτερη επιλογή γι αυτή την περίοδο. Ας αρχίσω άμεσα.

.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας σας μπερδεύει αυτή την περίοδο. Ο Άρης ενεργοποιεί την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον άξονα των ερώτων σας. Τώρα δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι νιώθετε κάτι παραπάνω για ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να νιώσετε επιτακτική την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τους λογαριασμούς του παρελθόντος ή να αισθανθείτε την επιθυμία να κάνετε μια εντελώς καινούργια αρχή. Πάντως, όπως και νάχει, πρέπει να μπείτε στη δράση.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την περίοδο. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να υλοποιήσετε κάποια σχέδιά σας, αρκεί να δράσετε με αποφασιστικότητα. Τώρα πρέπει να είστε έτοιμοι για να αλλαγές καθώς δέχεστε όψεις που σας εξωθούν στο να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που δεν σας προάγουν όχι μόνο στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον τομέα της καριέρας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να με ευαισθητοποιήσει περισσότερο. Ας προσπαθήσω να επιστρατεύσω τη λογική γιατί μπορεί να κάνω κάποιο λάθος που θα μου κοστίσει αρκετή στεναχώρια.

.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους και ο Ερμής που επίσης περνάει στο ίδιο περιβάλλον, υπόσχονται κάτι θετικότερο για τα αισθηματικά σας. Αν μη τι άλλο, κάτι κινείται. Ωστόσο, τα τετράγωνά τους με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείουν μια ροπή προς την ψευδαίσθηση ή την ουτοπία. Σε κάθε περίπτωση στραφείτε προς τα φιλικά περιβάλλοντα που μπορεί να «κρύβουν» τον έρωτα του καλοκαιριού και όχι μόνο.

Καριέρα – Οικονομικά: Η ενεργοποίηση της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης από τον Άρη δείχνει ότι θα αγχωθείτε πάρα πολύ για να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες της δουλειάς σας. Θα αναγκαστείτε να αφιερώσετε ώρες ακόμη και από την ξεκούρασή σας με κίνδυνο να νιώθετε εκνευρισμένοι και σε ένταση. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές κι αν υπάρχουν κάποια προβλήματα με τους ανωτέρους σας, μην μπείτε στο κόπο να τα λύσετε τώρα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι αρκετά καλή για να εκφράσω δημιουργικά ταλέντα, ακόμη και για να υιοθετήσω ένα επάγγελμα που να είναι καλλιτεχνικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Αυτή η περίοδος είναι αρκετά καλή για τους Παρθένους που «ψάχνεστε», που φλερτάρετε, που θέλετε πιότερο την περιπέτεια και δεν στοχεύετε σε μια μακρόχρονη σχέση. Φυσικά, αν το λέει ο προσωπικός σας χάρτης, δεν αποκλείεται και η σχέση. Ωστόσο, οι πλανήτες επηρεάζουν περιβάλλοντα που σας βάζουν στο παιχνίδι με σκοπό να αποδείξετε ότι είστε καλοί παίχτες και να καλύψετε την ανάγκη σας να νιώσετε ότι αρέσετε, ενίοτε σε περισσότερα του ενός άτομα.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές σας βάζουν στη δράση, ιδιαίτερα αν κάνετε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με διδασκαλία, συγγραφή, χειρισμό του λόγου ή είστε σπουδαστές ή υποψήφιοι. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί και να μην επαναπαύεστε στα ταλέντα σας. Αν μελετήσετε το αντικείμενό σας και δεν φερθείτε απερίσκεπτα, το πιο πιθανό είναι ότι οι προσπάθειές σας θα στεφθούν από επιτυχία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μετά την Αφροδίτη, περνάει και ο Ερμής στους Διδύμους. Καιρός να εστιαστώ στον τομέα της καριέρας.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον των Διδύμων, όπου αυτή την εβδομάδα θα περάσει και ο Ερμής. Φαίνεται ότι το επικοινωνιακό σας χάρισμα εντείνεται ενώ, παράλληλα, ανακτάτε το κέφι σας για φλερτ και παιχνίδι. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη και ο Ερμής σχηματίζουν ένα πλάνο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να εξαπατηθείτε ή να αυταπατάστε γι αυτό, καλό θα ήταν, να κρατάτε μικρό καλάθι με τις καινούργιες γνωριμίες σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Η διέλευση του Άρη από τη μοίρα της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια οικονομικά προβλήματα. Να προσέχετε τις κινήσεις σας, να κάνετε μία πολύ συνετή διαχείριση και να αποφύγετε τους διακανονισμούς. Τα θέματα που είναι πιθανό να σας απασχολήσουν σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά, ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή θα έχω την τάση να είμαι αφηρημένος/η θα πρέπει να προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ.

.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Ο Άρης περνάει από τη μοίρα της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης στον άξονά σας και βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα των σχέσεών σας, ιδιαίτερα όσων έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του δεύτερου ή τις πρώτες μέρες του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Να προσέχετε τις κινήσεις σας, να μην ενδίδετε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, να είστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε τα παράπονα ή τις εκρήξεις ζήλιας των συντρόφων σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι συνετές, προσχεδιασμένες με ακρίβεια. Επειδή είναι πιθανό να υπάρξουν τριγμοί σε κάποιες συνεργασίες σας, θα πρέπει να προσέχετε, να μην μπείτε σε ανταγωνιστικά μοτίβα, να μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε τις αποστάσεις σας και να μη συζητήσετε τώρα για καινούργιες συνεργασίες. Από την επόμενη εβδομάδα και βλέπουμε...

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω γιατί μπορεί να παραπλανηθώ και να κάνω μία λάθος κίνηση στον οικονομικό τομέα. Καλύτερα να κλείσω τα αυτιά μου σε αυτούς που θα μου υποσχεθούν εύκολο χρήμα.

.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ο οίκος των σχέσεών σας εκτός του Δία έχει υποδεχθεί και την Αφροδίτη ενώ ακολουθεί κατά πόδας και ο Ερμής. Το πανηγύρι αρχίζει και δηλώνει ότι το κέφι σας για φλερτ, παιχνίδι και γλέντι είναι μεγάλο. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής και η Αφροδίτη θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύουν οι κίνδυνοι να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις, ιδιαίτερα αν κάνετε τώρα μια καινούργια γνωριμία. Πιο ευάλωτοι στο παραμύθι είστε οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη να περνάει από τη μοίρα της έκλειψης και να την ενεργοποιεί, φαίνεται ότι η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά σκληρή καθώς θα αναγκαστείτε να επωμιστείτε με αγγαρείες και ευθύνες δυσβάσταχτες για τον χαρακτήρα σας. Πιθανώς να ενσκήψουν κάποια προβλήματα και να είστε εσείς αυτοί που θα κληθείτε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ένα πρόγραμμα άσκησης και λίγη αποτοξίνωση θα με βοηθήσουν να ανακτήσω τις σωματικές μου δυνάμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιήθηκε στον οίκο που σχετίζεται με τους έρωτές σας. Τώρα που περνάει και ο Άρης στην ίδια μοίρα, δεν αποκλείεται να έχετε εξελίξεις. Πιθανώς να υπάρξουν κάποιες εντάσεις αλλά τα άστρα σας διαμηνύουν να μπείτε στη δράση και να διεκδικήσετε αυτό που σας αναλογεί με περισσότερο θάρρος. Αν μία σχέση σας πρέπει να τελειώσει, τώρα είναι η στιγμή της. Αν πάλι θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή, υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής περνάει με τη σειρά του στον οίκο που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία. Ωστόσο, τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σας αποπλανήσει, να μην αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και να κάνετε κοιλιά στις αποδόσεις σας. Επιστρατέψτε τη σωφροσύνη σας και μην παρασύρεστε από παρορμήσεις της στιγμής.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να προσέχω την υγεία μου γιατί έχω την τάση να κάνω καταχρήσεις που με αποδυναμώνουν ενεργειακά.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Από την προηγούμενη εβδομάδα η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, το πέμπτο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τους έρωτές σας. Αυτή την εβδομάδα θα περάσει και ο Ερμής στο ίδιο περιβάλλον και μαζί θα ενισχύσουν τις επιδράσεις του Δία που βρίσκεται ήδη εκεί. Το βέβαιο είναι ότι θα φλερτάρετε, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά, να μπείτε στο παιχνίδι και όχι απαραίτητα με τη διάθεση να κάνετε μια μακρόχρονη σχέση αλλά, κυρίως, με τη διάθεση να απολαύσετε τη διαδικασία του παιχνιδιού.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης περνάει από τη μοίρα της πρόσφατης έκλειψης που πραγματοποιήθηκε στον άξονα της καριέρας και της οικογένειάς σας. Πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν προβλήματα, επιθετικές συμπεριφορές, εντάσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες ή αγγαρείες που θα σας καταπιέσουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανατρεπτικό στο σπίτι, μια βλάβη ή ένα οικογενειακό πρόβλημα. Ας είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η, οικονομικά και ψυχολογικά, για να αντιμετωπίσω την όποια ανατροπή.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Αφροδίτη και ο Ερμής που θα βρίσκονται στους Διδύμους, θα σχηματίσουν μία όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σας βάλει στο παραμύθι, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Παράλληλα, ο Άρης ενεργοποιεί την πρόσφατη έκλειψη που ναι μεν «έβλεπε» με θετική όψη το ζώδιό σας αλλά δεν αποκλείεται να φέρει μοιραία γεγονότα, ενίοτε δύσπεπτα για την προσωπικότητά σας. Σε κάθε περίπτωση, κρατάτε μικρό καλάθι και δεν θα χάσετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι να σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις που θα σας κάνουν πιο ευάλωτους του συνηθισμένου σας συναισθηματικά. Καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις για την έκβαση των πραγμάτων στην οικογένεια ή στην καριέρα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη να ενεργοποιεί την πρόσφατη Ηλιακή έκλειψη, καλά θα κάνω να προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω, προκειμένου να αποφύγω ταλαιπωρίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved