Παιδικό Ωροσκόπιο από 29/4 έως 5/5

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 29/4 έως 5/5

ΚΡΙΟΣ

102112205

Γλώσσα ροδάνι

Αυτή την εβδομάδα, η γλώσσα του μικρού σας Κριού θα πηγαίνει ροδάνι. Η ευφράδειά και ο τρόπος που αποτυπώνει αυτά που σκέφτεται, θα το κάνουν το πιο επικοινωνιακό από όλα τα παιδάκια και τον νούμερο ένα καλεσμένο σε όλα τα πάρτι. Παράλληλα η βιασύνη και η σχεδόν ανύπαρκτη υπομονή του το κάνουν λίγο απρόσεκτο. Για αυτό θα πρέπει όλες οι δραστηριότητες να γίνονται κάτω από το άγρυπνο μάτι των γονιών του.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Παιδικοί έρωτες

Αυτό που έχει ανάγκη το τρυφερό Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι η συντροφικότητα και η παρέα. Ενθαρρύνετέ το να κάνει εξωσχολικές δραστηριότητες με την πρόφαση ότι θα συναντάει τους φίλους και τους γνωστούς του. Επικοινωνήστε με όλους τους συμμαθητές του και οργανώστε ένα πάρτι γενεθλίων έκπληξη. Αν το δείτε λίγο μελαγχολικό, θα είναι επειδή η αγάπη του για ένα παιδάκι του αντίθετου φίλου, δεν έχει την ανταπόκριση που περιμένει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Θέλει το χώρο του

Το χαρισματικό Διδυμάκι σας αυτή την εβδομάδα με ένα μαγικό τρόπο δημιουργεί σε όλους τους ανθρώπους την ανάγκη να το αγκαλιάζουν και να ασχολούνται μαζί του. Μπορεί να είναι το πιο επικοινωνιακό παιδάκι του ζωδιακού, αλλά όλη αυτή η έντονη εκδήλωση αγάπης κάθε άλλο παρά θα το ευχαριστεί. Θέλει τον χώρο και τον χρόνο του και αυτό το κάνει σαφές σε όλους. Προσοχή στα μικρό-ατυχηματάκια που μπορεί να προκύψουν από τις σκανδαλιές του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Ανεξαρτησία και ανυπακοή

Το δυναμικό Καρκινάκι σας αυτή την εβδομάδα αποφασίζει ότι έχει έρθει η ώρα να κάνει τα πάντα μόνο του χωρίς να ακούει κανέναν. Και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους πολύ-αγαπημένους του γονείς. Εδώ χρειάζεται προσοχή, καθώς αν προσπαθήσετε να το καταπιέσετε θα έχετε γκρίνιες και κλάματα. Από την άλλη αν δεν του βάλετε όρια, η κατάσταση θα ξεφύγει τελείως. Συζητήστε μαζί του και εξηγήστε του τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις του.

ΛΕΩΝ

102112197

Τρέχει και δεν φτάνει

Το πολυτάλαντο Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα, κυριολεκτικά τρέχει και δεν φτάνει. Υπολογιστές, ξένες γλώσσες, ποδόσφαιρο, σχολείο, ζωγραφική. Που να τα προλάβεις κανείς όλα; Αν η μέρα μπορούσε να έχει 48 ώρες, αντί για 24 θα ήταν τρισευτυχισμένο. Ενθαρρύνετέ το να κάνει πολλά πράγματα για να ανοίξει το μυαλουδάκι του, αλλά φροντίστε να ξεκουράζεται να και τρώει σωστά γιατί δεν έχει μέτρο και μπορεί να εξαντληθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Ταξίδια σε μαγικούς κόσμους

Αν αυτή την εβδομάδα υπάρχει ένα παιδάκι που είναι ονειροπόλο και το μυαλουδάκι του ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς, αυτό είναι το Παρθενάκι σας. Μπορεί κάλλιστα να βρίσκεται στην τάξη και αντί να προσέχει στις ασκήσεις γραμματικής, να ονειρεύεται ότι πολεμάει έναν δυνατό δράκο σε μια μυθική χώρα. Αγοράστε του πολλά παραμύθια και συνδυάστε την διασκέδαση με τη μάθηση. Το μεγάλο του χαμόγελο θα σας ανταμείψει.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Λεξούλες που εντυπωσιάζουν

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη εκπλήξεις! Η χαριτωμένη Ζυγαρίτσα σας θα αρχίσει να λέει πολλές καινούργιες λεξούλες που θα εκπλήξουν ακόμα κι εσάς. Είναι λες και το λεξιλόγιο του μπόμπιρά σας διπλασιάστηκε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολική ανάγκη που έχει από την παρουσία σας, καθώς αυτό μπορεί να το εμποδίζει να χαρεί μικρές καθημερινές στιγμές όπως μια σχολική εκδρομή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Ο μικρός καλλιτέχνης

Το δημιουργικό Σκορπάκι σας αυτή την εβδομάδα μεταμορφώνεται σε έναν μικρό καλλιτέχνη. Αγαπημένη του ασχολία με το που γυρίζει από το σχολείο, είναι να απλώνει μαρκαδόρους, ξυλομπογιές και νερομπογιές στο πάτωμα και να ζωγραφίζει όλες τις εικόνες που δημιουργεί η ζωηρή του φαντασία. Βοηθήστε το να εξασκήσει το ταλέντο που κρύβει μέσα του και γιατί όχι αν έχετε χρόνο δημιουργείστε κι εσείς μαζί του. Αν του αγοράσετε και μια μπέρτα και ένα καπέλο ζωγράφου, θα πετάξει από τη χαρά του!

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Πείσματα και παραπονάκια

Το ευαίσθητο Τοξοτάκι σας θα σας εκπλήξει αυτή την εβδομάδα. Από εκεί που το έχετε συνηθίσει να είναι ευγενικό, κοινωνικό και χαρούμενο, ξαφνικά μεταμορφώνεται σε έναν μπόμπιρα που συνεχώς κλαίει και παραπονιέται. Αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε ότι η αιτία αυτής της συμπεριφοράς είναι η κτητικότατα του ακόμα και για πράγματα που δεν του ανήκουν. Άπαξ και του μπει κάτι στο μυαλό, θέλει να το αποκτήσει, Συζητήστε το μαζί του και εξηγήστε του γιατί αυτό δεν είναι σωστό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Διατροφικές παρασπονδίες

Ο μικρός σας Αιγόκερως αυτή την εβδομάδα, έχει μια τάση προς τις διατροφικές παρασπονδίες. Και εδώ έρχεστε εσείς που θα πρέπει να δαμάσετε την ακόρεστη αγάπη του για τα γλυκά ώστε να μην πάρει βάρος. Εξηγήστε του τα οφέλη μιας ισορροπημένης διατροφής και πάρτε την απόφαση να το γράψετε σε εκείνη την ομάδα ποδοσφαίρου που σας είχε ζητήσει καιρό πριν. Θα δείτε την αλλαγή στην καθημερινότητά του και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Ζήλιες και διαφωνίες

Το πολυμήχανο Υδροχοάκι σας κάθε άλλο παρά έξω καρδιά θα είναι αυτή την εβδομάδα. Ζήλειες, διαφωνίες, ακόμα και τσακωμοί με τους φίλους και τους συμμαθητές του, θα είναι τα βασικά συστατικά της καθημερινότητάς του. Η λύση για να ηρεμήσει είναι μία: βοηθήστε το να διοχετεύσει την ενέργειά του σε κάτι πιο δημιουργικό. Ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι ή ακόμα και ένας εκδρομικός σύλλογος, είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να του προτείνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Υπομονή μηδέν

Το παραπονιάρικο Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα αδυνατεί να περιμένει το οτιδήποτε. Όταν σας ζητάει κάτι, το θέλει εδώ και τώρα και ενδέχεται να σας πει ακόμα και μικρά ψεματάκια προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία. Αν αναγνωρίσετε τέτοια σημάδια, συζητήστε μαζί του και προσπαθήστε να κατανοήσετε τον πραγματικό λόγο που το κάνει. Ακούστε το με προσοχή, καθώς κάποια από τα επιχειρήματά του, μπορεί να έχουν βάση και να σας ξαφνιάσουν.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved