Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 27/4 έως 4/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Το Δίδυμο Άρη – Ήλιου βρίσκεται στον Ταύρο και σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, γεγονός που σας προκαλεί αρκετά άγχη και ανασφάλειες τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Φαίνεται ότι τώρα θα είστε πιο απαιτητικοί από το ταίρι σας, θέλοντας να εκμαιεύσετε περισσότερες επιβεβαιώσεις. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην γίνεστε επιτακτικοί και τελικά αντί για το χάδι προκαλέσετε τον ανταγωνισμό.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα κλέψει το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια θέματα που θα σας πιέσουν, να καθυστερήσουν οι πληρωμές σας ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Σε κάθε περίπτωση, εσείς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε τυχόν αντιξοότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ευτυχώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να μου φέρει κάποια θετικά αποτελέσματα, να μπορέσω να κάνω με περισσότερη ευκολία τις απαραίτητες αλλαγές και να εξισορροπήσω στον οικονομικό τομέα.

.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Με την είσοδο και του Ερμή στο ζώδιό σας από τη 1 Μαΐου η πολυαστρία στο ζώδιό σας συμπληρώνεται και ο ρόλος σας στο παλκοσένικο του έρωτα γίνεται ακόμη πιο ισχυρός. Ωστόσο, η αντίθεση του Ήλιου και του Άρη με τον Κρόνο είναι μια όψη που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, κρίση, ψυχρότητα. Είναι γεγονός ότι αυτή την περίοδο οι σχέσεις σας περνούν την κρίση τους. Αυτές που θα αντέξουν μπορεί να επισημοποιηθούν ή να γίνουν ακόμη πιο ισχυρές. Όσες είναι στηριγμένες σε σαθρά θεμέλια χρήζουν αναθεωρήσεων ή γενναίων αποφάσεων.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας αυτή την περίοδο γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στις συνεργασίες σας. Πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι στις προτάσεις που θα δεχθείτε και, παράλληλα, να προσπαθήσετε να μην είστε εριστικοί, να μην μπαίνετε σε ανταγωνιστικά παιχνίδια, να είστε διαθέσιμοι να παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας και να μην μπαίνετε σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να μην κάνω στους άλλους αυτό που δεν θα ήθελα να μου κάνουν. Έχω την τάση να σκέφτομαι μόνο τις δικές μου ανάγκες και δεν καταλαβαίνω ότι πρέπει να ενστερνίζομαι τις ανάγκες των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει να συντηρήσετε τις ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα ή ακόμη και να κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Το βέβαιο είναι ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Επίσης δεν αποκλείεται να ενδώσετε σε μυστικές σχέσεις ή σε παρανομίες...

Καριέρα – Οικονομικά: Η πολυαστρία στον Ταύρο δεν είναι ότι καλύτερο για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Φαίνεται ότι η καθημερινότητά σας θα είναι πολύ κουραστική ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο σε βάρος σας ή να ειπωθούν λόγια που θα σας πειράξουν στη δουλειά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην συμμετέχετε σε «πηγαδάκια» και κουτσομπολιά και να διαφυλάττετε τους εαυτούς σας από αυτούς που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν βλαπτικά σε βάρος σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να υιοθετήσω ένα πιο υγιεινό μοντέλο διαβίωσης. Ο τομέας της υγεία μου βάλλεται αυτή την περίοδο ενώ το άγχος μπορεί να μου προκαλέσει ψυχοσωματικά.

.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η περίοδος αυτή σας επιβάλλει να επιδείξετε τεράστια αποθέματα ωριμότητας στον αισθηματικό σας τομέα. Κόντρα στη συναισθηματική σας υπερχείλιση και στις παρορμήσεις σας, θα πρέπει να βαδίζετε όσο το δυνατόν σε πιο ασφαλή μονοπάτια, να σκέφτεστε ξανά και ξανά τις επιλογές σας, να είστε σίγουροι για το τι θέλετε και πού θα το βρείτε. Σε αυτό το πλαίσιο είναι το ίδιο πιθανό να αποδεσμευτείτε από σχέσεις που δεν σας προάγουν ή να συνάψετε καινούργιες σχέσεις με σκοπό να μην κάνετε εκπτώσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, θα είστε σε θέση να βάλετε νέους στόχους, να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα ή να βρείτε λύσεις για να ενισχύσετε τα έσοδά σας ή να επεκταθείτε στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιάζεστε. Χρειάζεται να κάνετε ένα βήμα τη φορά καθώς οι αντιθέσεις του Ήλιου και του Άρη με τον Κρόνο απαιτούν σύνεση, αίσθηση του μέτρου, συγκρότηση και υπομονή για να αποδώσουν.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τρίγωνο του Ήλιου και του Πλούτωνα δεν αποκλείεται να επέλθει μια δυνατή αλλαγή, η οποία να είναι προϊόν των νέων σχεδίων που θα βάλετε σε εφαρμογή.

.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Μολονότι είστε πλασμένοι για τον έρωτα και η άνοιξη σας βάζει από μόνη της στο παιχνίδι, αυτή την περίοδο φαίνεται ότι θα είστε εστιασμένοι σε πιο ποταπές ενασχολήσεις. Θετικό είναι το γεγονός ότι δέχεστε τη θετική επιρροή του Δία από το ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι που επηρεάζει και τις ερωτικές σας υποθέσεις και, ευτυχώς, δεν βγαίνετε τελείως από το παιχνίδι. Ίσως η γνωριμία που θα σας εξιτάρει να βρίσκεται σε κάποια φιλική συνάθροιση γι αυτό μη λέτε όχι ούτε στις προσκλήσεις ούτε στις προκλήσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Πολυαστρία στον Ταύρο, Κρόνος στο Σκορπιό, εκλείψεις στον συγκεκριμένο άξονα. Το τοπίο σας ταράζεται ριζικά και σας βάζει στη διαδικασία να δώσετε λύσεις τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά προβλήματα. Το θέμα είναι ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε υποχρεώσεις, να κουραστείτε υπερβολικά με κίνδυνο να νιώθετε αναστατωμένοι ή να πρέπει να κάνετε κάποιες στρατηγικές κινήσεις για να κρατηθείτε στο χώρο της καριέρας σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως προκύψουν θέματα με την ακίνητη περιουσία μου ή μια αναγκαστική μετακόμιση. Ας διατηρήσω την ψυχραιμία μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η πολυαστρία στον Ταύρο είναι θετική για τις ερωτικές σας υποθέσεις. Η Αφροδίτη από αυτό το περιβάλλον σας εξωθεί στο να επιδιώκετε περισσότερο τη διασκέδαση ενώ ο Ήλιος και ο Άρης, μολονότι βρίσκονται σε αντίθεση με τον Κρόνο, επικροτούν την τάση σας να φλερτάρετε, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να αλλάξετε παραστάσεις. Κι όλα αυτά θα υπογραμμιστούν και από τον Ερμή που την Πρωτομαγιά κάνει την είσοδό του στον Ταύρο.

Καριέρα – Οικονομικά: Η περίοδος ευνοεί από τη μια το να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας και από την άλλη το να διατηρήσετε την δουλειά σας σε αρκετά καλά επίπεδα. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι πρέπει να κάνετε μεθοδικές κινήσεις που να τις έχετε σκεφτεί ώριμα, να έχετε υπομονή και επιμονή. Όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που σχετίζονται με τη συγγραφή ή είστε καθηγητές ή εισηγητές σεμιναρίων ή σπουδάζετε, έχετε την τιμητική σας αυτή την περίοδο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αξίζει να εστιαστώ στην καριέρα μου όσο ο Δίας ανοίγει τις πόρτες και διευρύνει τους ορίζοντές μου στον συγκεκριμένο τομέα.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η πολυαστρία στον Ταύρο λειτουργεί λίγο αντιφατικά για τα αισθηματικά σας καθώς το συγκεκριμένο περιβάλλον από τη μια σχετίζεται με τη λίμπιντό σας που σημαίνει ότι είναι ανεβασμένη ενώ από την άλλη σχετίζεται με τις φοβίες, με τις ανασφάλειες με τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Από τη μια έχετε τη διάθεση να κάνετε έρωτα αλλά από την άλλη χάνετε το μέτρο και κάνετε πόλεμο για να δικαιώσετε συναισθήματα καταπιεσμένης οργής ή ζήλιας και κτητικότητας που σας ταλανίζουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο άξονας των οικονομικών σας βάλλεται γι αυτό πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές σας ή να αναγκαστείτε να κάνετε ένα διακανονισμό με τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, εφορία. Να θυμάστε ότι τώρα πρέπει να κάνετε μια πιο «σφικτή» διαχείριση γιατί μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω αυτές τις γιορτινές μέρες για να κάνω ένα ταξιδάκι και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Αυτή η περίοδος με την πολυαστρία στον Ταύρο, τις αντιθέσεις του Ήλιου και του Άρη με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σας και τις εκλείψεις στον άξονά σας, αν μη τι άλλο, παρουσιάζει ενδιαφέρον για τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Οι σχέσεις σας κρίνονται και αντέχουν αυτές που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις. Αν κάνετε τώρα μια καινούργια γνωριμία, ίσως να είναι μοιραία για τη ζωή σας (είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο).

Καριέρα – Οικονομικά: Οι συνεργασίες σας μπαίνουν στο στόχαστρο αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες προτάσεις αλλά είναι πιθανό και το να διακοπεί κάποια από αυτές. Από πλευράς σας είναι προτιμότερο να κρατήσετε μια συντηρητική στάση, να μην ενδώσετε σε ανταγωνιστικά παιχνίδια και να κρατάτε τις αποστάσεις εκεί που πρέπει, δημιουργώντας ταυτόχρονα εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσπαθήσω να κάνω πιο ευχάριστη την καθημερινότητά μου κι ας μην σκέφτομαι συνέχεια αρνητικά.

.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ενώ ο Δίας που βρίσκεται στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι επιτάσσει να δράσετε άμεσα προς πάσα κατεύθυνση για να φλερτάρετε, να περάσετε καλά, να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, οι υπόλοιπες πλανητικές συγκυρίες σας αναγκάζουν να παραμελήσετε την προσωπική σας ζωή. Αξιοποιείστε τις αργίες για να εκτονωθείτε και να ξεφύγετε από τις πιέσεις της καθημερινότητας.

Καριέρα – Οικονομικά: Να προσέχετε τις κινήσεις σας στη δουλειά. Ο συνδυασμός των αυξημένων υποχρεώσεών σας με το γεγονός ότι θα υπάρξουν εντάσεις, πιθανώς αθέμιτος ανταγωνισμός, παρασκήνιο σε βάρος σας και πολλή κούραση, μπορεί να καταλύσει το νευρικό σας σύστημα και να σας εξωθήσει σε αντιδράσεις που δεν είναι ενδεδειγμένες σε τέτοιες περιόδους. Απαιτείται σύνεση και ψυχραιμία από πλευρά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να υιοθετήσω ένα πιο υγιεινό μοντέλο ζωής με περισσότερο ύπνο και λιγότερες καταχρήσεις. Ίσως θα ήταν καλό να κάνω ένα ταξιδάκι για να αλλάξω παραστάσεις και να φορτίσω τις μπαταρίες μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Το ζώδιο των ερώτων σας, ο Ταύρος, φιλοξενεί τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη ενώ αυτή την εβδομάδα θα υποδεχθεί και τον Ερμή. Κοινώς το θέμα έρωτας είναι το πρώτο με διαφορά αυτή την εβδομάδα. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να ανανεωθείτε, να φλερτάρετε, να περάσετε καλά, να εκτονωθείτε, να διασκεδάσετε αλλά μην ξεχνάτε ότι η αντίθεση του Ήλιου και του Άρη με τον Κρόνο δηλώνει ότι θα στεριώσουν μόνο οι ώριμες επιλογές.

Καριέρα – Οικονομικά: Μάλλον θετικές θα είναι οι εξελίξεις αυτές τις μέρες που σας επιτρέπουν να βάλετε σε εφαρμογή τις δημιουργικές σας ιδέες, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά για να τις υποστηρίξετε και μάλιστα χωρίς να περιμένετε άμεσα κέρδη. Αν κινηθείτε σε έναν τέτοιο άξονα, αργά ή γρήγορα θα επέλθουν και η καταξίωση και τα κέρδη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ευκαιρία τώρα που οι μέρες είναι πιο χαλαρές να ασχοληθώ περισσότερο με τα παιδιά μου.

.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας, ευνοεί τις διασκεδάσεις, τα φλερτ, τις ερωτικές περιπτύξεις και –γενικότερα- όλα τα ευχάριστα και ανανεωτικά που προσφέρει ο Φτερωτός Θεός. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε όσο θα θέλατε τις περιστάσεις καθώς θα είναι πολύ αυξημένες. Παλέψτε το όσο μπορείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα έχετε πάρα πολλή δουλειά αυτή την περίοδο ή –για να είμαι πιο ακριβείς- πάρα πολλές υποχρεώσεις. Θα αναγκαστείτε να σηκώσετε βάρη που πιθανώς να μην σας αναλογούν ενώ δεν θα έχετε τις ανάλογες επιβραβεύσεις. Θα αναγκαστείτε να δώσετε λύσεις και να αναλάβετε ευθύνες τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και σε οικογενειακά προβλήματα που είναι πολύ πιθανό να ενσκήψουν. Ίσως να αναγκαστείτε να διορθώσετε βλάβες στο σπίτι ή να προκύψει κάποια ξαφνική μετακόμιση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μη διστάσω να βάλω σε εφαρμογή τις δημιουργικές μου ιδέες.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η πολυαστρία στον Ταύρο όχι μόνο δεν είναι ανασταλτική για το ζώδιό σας αλλά είναι καλή για να ταξιδέψετε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, τώρα που οι μέρες όχι μόνο το επιτρέπουν αλλά και το επιβάλλουν. Αν μάλιστα έχετε έστω και λίγα αποθέματα ευθυκρισίας καθώς φλερτάρετε, δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι το Σύμπαν σας επιφύλασσε μια πολύ καλή έκπληξη...

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι καλές για όσους ασχολείστε με το εμπόριο αλλά θα πρέπει να κάνετε προσεκτικές κινήσεις και να είστε όσο το δυνατόν πιο νομότυποι. Αν είστε σπουδαστές ή το επάγγελμά σας σχετίζεται με συγγραφή ή διδασκαλία, θα έχετε την τιμητική σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα οικονομικού χαρακτήρα, κυρίως έκτακτα έξοδα, γι αυτό να είστε φειδωλοί στα έξοδά σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως αποδειχθεί απαραίτητο να αναθεωρήσω τη στρατηγική μου προκειμένου να βάλω σε εφαρμογή τις καινούργιες ιδέες μου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved