Παιδικό Ωροσκόπιο από 22/4 έως 28/4

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

Παιδικό Ωροσκόπιο από 22/4 έως 28/4

ΚΡΙΟΣ

102112205

Εμφάνιση με στυλ

Το Κριαράκι σας πάνω απ' όλα αυτή την εβδομάδα θέλει να είναι όμορφο και προσεγμένο, με στόχο να τραβά όλα τα μάτια πάνω του. Η διάθεση για καινούργια ρούχα – κυρίως φόρμες και αθλητικά παπούτσια – είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν θα πρέπει να σας ξαφνιάσει. Αν δεν έχει την ανταπόκριση που περιμένει από εσάς, απλά θα αρχίσει τα παραπονάκια που μπορεί να κορυφωθούν σε συνεχή κλάμα και γκρίνια μέχρι να περάσει το δικό του. Το καλό είναι πως είναι μια παροδική φάση και σύντομα θα επανέλθει στους ρυθμούς του.

ΤΑΥΡΟΣ

102112194

Γοητεία και τρυφερότητα

Γοητευτικό και ιδιαίτερα τρυφερό είναι το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί διεκδικεί μια τρυφερή αγκαλιά και χάδια! Η τεμπελιά του από την άλλη είναι τόσο εμφανής που ακόμα και το βάδισμά του πολλές φορές θα είναι αργό και νωχελικό. Για άσκηση; Ούτε λόγος, αφού δεν θέλει ούτε να σκέφτεται τον κόπο που πρέπει να καταβάλει. Προσέξτε τη διατροφή του αφού έχει μια μικρή προδιάθεση να πάρει βάρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112195

Μια μικρή σφίγγα

Αυτή την εβδομάδα, το ομιλητικό Διδυμάκι σας μετατρέπεται σε μια μικρή «σφίγγα», που όσο κι αν προσπαθήσετε να του πάρετε κουβέντα για τι σκέφτεται ή νοιώθει, απλά θα πέφτετε πάνω σε τοίχο. Η κοινωνικότητά του έχει πάει περίπατο και προτιμά να περνά πολλές ώρες μόνο του. Προσοχή, γιατί μπορεί όλο αυτό να το ξεσπάσει στο φαγητό καταναλώνοντας πολλά γλυκά. Να έχετε το νου σας και να του τονίζετε συνεχώς τα οφέλη μιας ισορροπημένης διατροφής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112196

Παραπονάκια όταν το αμφισβητούν

Το γοητευτικό Καρκινάκι σας έχει βάλει σαν στόχο αυτή την εβδομάδα να κάνει με κάθε τρόπο αισθητή την παρουσία του στο περιβάλλον του. Οι φίλοι του αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι στην ζωή του και θα υπερασπίζεται με πάθος τα δικαιώματα των πιο αδυνάτων και όλων όσοι πέφτουν θύμα στα πειράγματα μεγαλύτερων συμμαθητών. Δεν θα είναι όμως λίγες οι φορές που θα σας παραπονείται όταν κάποιο από αυτά το αμφισβητεί και το πληγώνει.

ΛΕΩΝ

102112197

Αντισταθείτε στις απαιτήσεις του

Το δυναμικό Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα έχει μια εριστική τάση και μια τάση να αμφισβητεί τα πάντα γύρω του. Η επαναστατική του διάθεση είναι ικανή να δημιουργήσει σε χρόνο μηδέν εντάσεις στον σχολικό και οικογενειακό χώρο. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ήρεμο και πειθαρχημένο περιβάλλον, το οποίο να αντιστέκεται στις «τρελές» απαιτήσεις του, αλλά ταυτόχρονα να ενθαρρύνει και να επιβραβεύει την σωστή συμπεριφορά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112198

Όρεξη για μάθηση

Αυτή την εβδομάδα το πανέξυπνο Παρθενάκι σας έχει ακόρεστη όρεξη να μαθαίνει πράγματα. Ό,τι καινούργιο, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι σαν πληροφορία, κυριολεκτικά το ενθουσιάζει. Η οξυδέρκειά του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, γίνεται αντιληπτή από όποιον συζητήσει μαζί του και η επιχειρηματολογία του μπορεί να αφήσει άναυδο οποιοδήποτε ενήλικα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και ωθήστε το να μάθει μια ξένη γλώσσα.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112199

Κάτι τρέχει

Αν αυτή την εβδομάδα παρατηρήσετε ότι η Ζυγαρίτσα σας είναι πιο ήσυχη απ' ότι συνήθως και δεν έχει καν όρεξη να φάει το αγαπημένο της φαγητό, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Ενθαρρύνετέ το μικρό σας να συζητήσετε ώστε να εκφράσει τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς του. Με αυτό τον τρόπο θα ηρεμίσει και θα δει ότι στην πραγματικότητα τα περισσότερα για τα οποία ανησυχεί, είναι μέσα στο μυαλουδάκι του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112200

Εναλλαγές στη διάθεση

Μια εβδομάδα με πολλές εναλλαγές θα είναι αυτή για το μυστηριώδες Σκορπάκι σας. Μπορεί τη μία στιγμή να είναι χαρούμενο και ενθουσιώδες και την άλλη να κλείνεται στον εαυτό του. Από τη μια να είναι σε διαρκή κίνηση και από την άλλη να του περνάει ώρες στον καναπέ ή στον κρεβάτι του. Έχει ανάγκη από στοργή, θαυμασμό και αρμονική επικοινωνία. Ένα σταθερό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής, θα το βοηθήσει να αποκτήσει τη ζητούμενη ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112201

Σχολιάζει τα πάντα

Το μικρό σας Τοξοτάκι – που φημίζεται για τους καλούς του τρόπους και τον ήρεμο χαρακτήρα του – αυτή την εβδομάδα θα σας εκπλήξει. Σχολιάζει αδιάκοπα φίλους, γνωστούς ακόμα και τα αγαπημένα του πρόσωπα αν τύχει και κάνουν κάτι που εκείνο θεωρεί λάθος. Αντιμετωπίστε το με χιούμορ, συζητήστε μαζί του και μην του δείξετε ότι ενοχλείστε από τον τρόπο του. Αν το μαλώσετε ή το πιέσετε τότε να είστε σίγουροι ότι θα το συνεχίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112202

Συμμετοχή σε ομαδικά παιχνίδια

Το μοναχικό κατά τα άλλα Αιγοκεράκι σας, φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα την παρέα των φίλων του. Ξετρελαίνεται να συμμετέχει σε ομαδικά παιχνίδια και ακόμα παραπάνω αν είναι εκείνο που θα οδηγήσει την ομάδα σε νίκη. Θέλει να παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά πάντα αναζητά την συμπαράσταση των γονέων του πριν κάνει κάτι που εκείνο θεωρεί σημαντικό. Μην του κόψετε τα φτερά και δώστε του το χώρο που χρειάζεται για να εξελιχθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112203

Μιμείται τις κινήσεις της μαμάς

Η επιρροή της οικογένειας αλλά ιδιαίτερα της μητέρας, είναι εμφανής για το ανεξάρτητο Υδροχοάκι σας αυτή την εβδομάδα. Ταυτίζεται ιδιαίτερα μαζί της και ξεκινά σταδιακά να μιμείται την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της. Από την άλλη αυτό που δεν το εγκαταλείπει ποτέ, είναι η πρωτοποριακή του ματιά στα πράγματα αλλά και στον χώρο του. Αν σας ζητήσει να κάνει κάποιες επεμβάσεις στο δωμάτιό του, μην αρνηθείτε μιας και οι αλλαγές το ενθουσιάζουν.

ΙΧΘΥΕΣ

102112204

Ομιλία με ύφος

Αυτό που αναζητά το γοητευτικό Ψαράκι σας αυτή την εβδομάδα, είναι να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο. Πολλές φορές γίνεται εξαιρετικά ανταγωνιστικό και μπορεί να εκδηλώσει ακόμα και επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους φίλους του. Όταν μιλά, το κάνει με έντονο ύφος και μην σας εκπλήξει αν το δείτε να κουνά επιδεικτικά το δάχτυλό του εκείνη τη στιγμή. Εξηγήστε του με αγάπη ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και πρέπει να τους σεβόμαστε όλους.

Διαβάστε επίσης:

Παιδικές Προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved