Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 10/3 έως 16/3 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Αυτές τις μέρες δεν είναι το καλύτερό σας για την αισθηματική σας ζωή. Οι περισσότεροι Κριοί δεν έχετε το περιθώριο να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα. Ωστόσο, όσοι εστιαστείτε στον έρωτα, θα βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Μυστικά, ψέματα, αποκαλύψεις, φόβοι, ανασφάλειες, διεκδικήσεις, παράπονα στο προσκήνιο...

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με την υγεία σας αλλά και με κάθε τι βαθιά κρυμμένο, εσωτερικό, μυστικό. Παράλληλα, «βλέπει» το ζώδιο της καθημερινότητας και της δουλειάς σας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις, πολλή κούραση, αρκετή ένταση ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε αθέμιτο ανταγωνισμό και πισώπλατα χτυπήματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αφουγκράζομαι την εσωτερική μου φωνή γιατί η διαίσθησή μου μπορεί να με οδηγήσει σε ασφαλέστερες επιλογές. Επίσης καλό θα ήταν να «ακούω» το σώμα μου και να το φροντίζω, να μην ξεπερνώ τα όριά του και να μην πιέζω τον εαυτό μου, να κοιμάμαι καλά και να βρω το κουράγιο να κάνω μια αποτοξίνωση.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Πολυαστρία με Νέα Σελήνη στο ευνοϊκό περιβάλλον των Ιχθύων, στον άξονα που –μεταξύ άλλων- σχετίζεται και με τις ερωτικές σας υποθέσεις. Αυξάνονται οι πιθανότητες να πάρει ερωτική χροιά μια φιλία σας, να επιστρέψει κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, να μπείτε σε περιπέτειες μεγάλης έντασης και έντονων συναισθημάτων, να χάσετε τον ορθολογισμό σας και να πέσετε από τα σύννεφα αργότερα, να παρεκτραπείτε λόγω ερωτικής καταιγίδας...

Καριέρα – Οικονομικά: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των στόχων σας και των συλλογικών σας δραστηριοτήτων δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτή την περίοδο, μπορεί να μην είναι αμελητέες αλλά καλό θα ήταν να επανεξεταστούν μετά τις 20 του μήνα. Ίσως να αλλάξουν τα πράγματα καθώς με τον ανάδρομο Ερμή τίποτε δεν είναι σταθερό. Επίσης, δεν αποκλείεται να αλλάξει η δική σας θεώρηση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καιρός να κάνω τις απαραίτητες αναθεωρήσεις στόχων ή φιλιών. Αν τα γεγονότα μου δείξουν ότι πρέπει να αλλάξω πορεία πλεύσης, μη διστάσω να το κάνω άμεσα για να μη χάσω πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Οι αυξημένες σας υποχρεώσεις παραπέμπουν οπουδήποτε αλλού αλλά όχι στις ερωτικές σας υποθέσεις. Το ευχάριστο στην περίπτωσή σας είναι ότι τουλάχιστον έχετε την τάση να φλερτάρετε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ενώ ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, επιτρέπει τις υπερβολές, την υπεραισιοδοξία και τα φλερτ. Κερδισμένοι θα είστε οι Δίδυμοι που αρέσκεστε σε περιπέτειες μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας.

Καριέρα – Οικονομικά: Νέα Σελήνη και πολυαστρία στο ζώδιο των Ιχθύων που σχετίζεται με την καριέρα και επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας. Εννοείται ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά πιεστικά για εσάς, με πολλές αγγαρείες, ευθύνες, υποχρεώσεις, ανατροπές. Εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, στενάχωρες καταστάσεις μπορεί να σας βάλουν σε ένα παιχνίδι αγωνίας και διεκδίκησης μιας καλύτερης κοινωνικής θέσης αλλά, τώρα με τον ανάδρομο Ερμή, δεν πρέπει να βιάζεστε και να πιέζετε τις καταστάσεις. Αντίθετα, είναι προτιμότερο να κρατάτε μια πιο συντηρητική στάση και να μην εμπλέκεστε σε παιχνίδια επιβολής και ανταγωνισμού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλύτερα να μην ασχοληθώ τώρα με θέματα ακίνητης περιουσίας γιατί μπορεί να κάνω ένα σοβαρό λάθος. Από τις 20 Μαρτίου και βλέπουμε...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Έχουμε Νέα Σελήνη και συνάθροιση πλανητών στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον των Ιχθύων! Η διασκέδαση, οι περιπετειώδεις καταστάσεις, οι χαρές, τα πανηγύρια, οι υπερβολές μπαίνουν στην ημερησία διάταξη. Ωστόσο, επειδή η τάση των ημερών είναι η συναισθηματική υπερχείλιση, στην οποία έτσι κι αλλιώς είστε επιρρεπείς, να προσέχετε γιατί μπορεί να ωραιοποιήσετε καταστάσεις και μετά να πέσετε από τα σύννεφα και επίσης να θυμάστε ότι δεν πρέπει να κάνετε στους άλλους αυτά που δεν θα θέλατε να σας κάνουν.

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπλοκάρει θέματα επικοινωνίας ενώ δεν είναι ότι καλύτερο για μια καινούργια αρχή, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας. Η περίοδος είναι καλή για να κλείσετε τις τρύπες του παρελθόντος, για να καλύψετε κενά και να είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις που θα ενσκήψουν στο τέλος του μήνα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω όταν ταξιδεύω, να μην παραλείψω κάτι και, αν μπορώ να αποφύγω τις περιττές μετακινήσεις ακόμη καλύτερα, γιατί τα ταξίδια μου μπορεί να εγκυμονούν ταλαιπωρίες.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Στο ζώδιο που σχετίζεται με τις πιο μύχιες πλευρές σας, με τη λίμπιντο, την ψυχολογική σας κατάσταση και τη σεξουαλικότητά σας, γίνεται παρέλαση πλανητών με σημαιοφόρο τη Νέα Σελήνη. Και επειδή, «ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις έναν πειρασμό είναι να ενδώσεις», ίσως τώρα δεν μπορέσετε να αποφύγετε τους πειρασμούς στους οποίους θα σας βάλει η ανάγκη σας για συγχώνευση, για σεξ, για ασφάλεια. Μπορεί να ανακαλύψετε κανόνες του παιχνιδιού που δεν τους ξέρατε κι ας νομίζατε το αντίθετο, μπορεί να νιώσετε ευάλωτοι και να ταραχθείτε, μπορεί να παθιαστείτε επικίνδυνα για τις ισορροπίες σας.... Σε κάθε περίπτωση, απολαύστε το!

Καριέρα – Οικονομικά: Εκτός των άλλων, το όγδοο ηλιακό σας σπίτι που υποδέχεται τη Νέα Σελήνη με την κουστωδία της, αντιπροσωπεύει τις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, εφορία, τράπεζες, κληρονομιές. Σπεύστε να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν υπάρχει ο κίνδυνος να αποτελέσουν απειλή για εσάς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μη θεωρήσω τις προτάσεις που ίσως δεχτώ αυτές τις μέρες, αμελητέες. Δεν χάνω τίποτε αν προγραμματίσω να τις επαναφέρω στο προσκήνιο μετά τις 20 του Μάρτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Με Νέα Σελήνη και παρέλαση πλανητών στο ζώδιο των σχέσεών σας, το θέμα αισθηματικά «κλέβει» μια μεγάλη μερίδα των προτεραιοτήτων σας. Τα πιθανά σενάρια είναι πολλά και αντιφατικά μεταξύ τους καθώς τώρα δεν αποκλείονται ούτε οι χωρισμοί αλλά ούτε και οι ρομαντικοί έρωτες που μπορεί να σας χτυπήσουν κατακούτελα. Μπορεί να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν σχέσεις του παρελθόντος αλλά, επίσης, μπορεί να γίνει παρελθόν μια σχέση του σήμερα. Παράλληλα, δεν αποκλείονται οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και οι εντάσεις στο μόνιμο δεσμό σας. Γενικότερα, προσέχετε για να έχετε και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις είτε θετικές είτε αρνητικές.

Καριέρα – Οικονομικά: Το βέβαιο είναι ότι θα ενσκήψουν αρκετά αγχωτικές καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα σε κάποια συνεργασία σας ή ακόμη και να διακοπεί. Η συνετή στάση από πλευράς σας είναι να μην μπείτε σε ανταγωνισμούς, να μην αρχίσετε την κατά μέτωπο αναμέτρηση με συνεργάτες και πελάτες, ακόμη κι αν αρχίσουν αυτοί, και να κρατήσετε μια συντηρητική στάση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το Δία στο δέκατο ηλιακό μου σπίτι, μπορεί να μαγειρευτεί κάτι καλό για την καριέρα μου. Ας έχω ανοικτές τις κεραίες μου για να δω την ευκαιρία εκεί που υπάρχει.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Ποιος έρωτας; Η καθημερινότητά σας είναι μάλλον αδυσώπητη με πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις, ανάγκες. Από την άλλη, εσείς είστε παιδιά του έρωτα, των σχέσεων, της Αφροδίτης και ίσως βρείτε ένα παράθυρο καλοπέρασης. Αξιοποιείστε το τριήμερο της αποκριάς για να απολαύσετε τη συντροφιά σας και ότι ήθελε προκύψει...

Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο της δουλειάς σας μπορεί να προκαλεί ένα πλήθος ανατροπών στην καθημερινότητά σας. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο και, γενικότερα, η πολυαστρία δεν αποκλείει τις ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι, να προσέχετε τις παγίδες εκεί που υπάρχουν, τις φούσκες που θα σας προσφέρουν οι κόλακες. Πρέπει να σκέφτεστε καλά κάθε σας κίνηση και, φυσικά, είναι προτιμότερο να είστε διεκπεραιωτικοί, να κλείσετε τις υποθέσεις του παρελθόντος και να αφήσετε τα σπουδαία για τον Απρίλιο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου, ας κοιμάμαι περισσότερο και, κυρίως, ας ακούω το σώμα μου και ας σέβομαι τις ανάγκες του για να μην αποκτήσω ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Έρωτας πάνω απ' όλα!!! Στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας, τους Ιχθύες, γίνεται ένα πανηγύρι με τη Νέα Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη, τον ανάδρομο Ερμή και σταθερές παρουσίες τον Ποσειδώνα και το Χείρωνα. Τώρα όλα είναι πιθανά: καινούργιες εμπειρίες αλλά και μεγάλες στεναχώριες. Χαρές, πανηγύρια και παιχνίδια αλλά και απογοητεύσεις, ωραιοποιήσεις, απώλεια αυτοπεποίθησης. Το παρελθόν μπορεί να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο ενώ δεν αποκλείεται να προσβληθεί το παρόν. Αποφύγετε τις αποφάσεις, τις ανακοινώσεις, τις υποσχέσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι δεν σας μένει αρκετή φαιά ουσία για να σκεφτείτε ορθολογικά, μιας και οι έρωτες σας κλέβουν τα μυαλά. Μέχρι τις 20 καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ξεκινήματα και τις σημαντικές αποφάσεις. Ποντάρετε στον αυτοματισμό της καθημερινότητας για να διεκπεραιώνετε τις υποθέσεις σας και μη σκοτίζεστε με τίποτε περισσότερο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καιρός για δημιουργικές ενασχολήσεις. Μήπως πρέπει να ξυπνήσει ο ποιητής που κρύβω μέσα μου; Ο καλλιτέχνης; Τι;

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Οι ευθύνες αυτών των ημερών δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια για να πάρετε και να δώσετε χαρά, να αφοσιωθείτε στους έρωτες, να περάσετε καλά. Ωστόσο, εσείς φύσεις αισιόδοξες καθώς είστε, έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε ότι η θετικότητα πάντα βοηθάει. Κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, αξιοποιείστε το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σας, το αποκριάτικο κλίμα, την τάση σας να παλιμπαιδίζετε και περάστε όσο πιο καλά γίνεται...

Καριέρα – Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη έρχεται να δώσει μια νέα διάσταση στην πολυαστρία στους Ιχθύες που σας ταλανίζει εδώ και αρκετές μέρες. Από τη μια μπορεί να διαφανούν κάποιες ακτίνες φωτός σε θέματα που μέχρι αυτή τη στιγμή θεωρούσατε ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο αλλά, από την άλλη, οι υποθέσεις σας, κυρίως αυτές που σχετίζονται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από πλευράς σας. Η περίοδος ευνοεί να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν από παλαιότερα αλλά δεν είναι καλή για να κάνετε μια δυναμική αρχή.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή αντιπαραθέσεις στο χώρο της καριέρας μου. Η περίοδος δεν ευνοεί να δώσω άμεσα λύσεις. Καλύτερα να περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η περίοδος ευνοεί τους Αιγόκερους που μπορείτε να πάτε κόντρα στον χαρακτήρα σας, ο οποίος σας θέλει καθωσπρέπει, με σκοπό να μπείτε στην περιπέτεια. Βεβαίως, παίζει και η συμβιβαστική λύση που είναι να μην πάτε καθόλου κόντρα αλλά να κινηθείτε πλαγίως, υπογείως ή όπως αλλιώς σας βολεύει, μιας και οι πλανητικοί συνδυασμοί σας δίνουν τέτοιου είδους περιθώρια. Αν ανήκετε στους πιο ζωηρούς του ζωδίου σας και σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια που ανεβάζουν την αγωνία και την αδρεναλίνη, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, μπορεί να ανοίξει καινούργια κεφάλαια για πολύ απαιτητικούς λύτες...

Καριέρα – Οικονομικά: Θα υπάρχει μια κινητικότητα στην καθημερινότητά σας. Εσείς πρέπει να κάνετε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, στο οποίο να χωράνε οι ανατροπές, οι εντάσεις, τα προβλήματα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να διαφανούν κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν πρέπει να ποντάρετε σε άμεσα αποτελέσματα. Τα θέματα που θα τεθούν τώρα επί τάπητος είναι πιθανό να αποδώσουν τον Απρίλιο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω στις μετακινήσεις μου γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ. Επίσης, αν προγραμματίσω ένα ταξίδι, να προσέξω κάθε λεπτομέρεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με τη Νέα Σελήνη και την πολυαστρία στους Ιχθύες, το θέμα ανασφάλεια, κτητικότητα, ανάγκη επιβολής και ελέγχου έρχεται να παίξει ένα σκληρό παιχνίδι με την ιδεολογία σας και με το προφίλ του χαλαρού τύπου που σνομπάρει τέτοιου είδους ανασφάλειες. Αλήθεια το συναίσθημά σας ακολουθεί αυτά που πρεσβεύετε ή θέλετε να επιδεικνύετε; Καιρός να το μάθετε κι εσείς και οι σύντροφοί σας. Μήπως κρύβετε μια πτυχή που θέλει δεσμεύσεις, υποσχέσεις, μεγάλα λόγια και σιγουριά; Κι αν ναι, μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε τη μέχρι τώρα στάση σας;

Καριέρα – Οικονομικά: Ο ανάδρομος Ερμής, η Νέα Σελήνη, ο Άρης και η Αφροδίτη παρέα με τον Ποσειδώνα και το Χείρωνα επηρεάζουν τον οίκο των οικονομικών σας. Η περίοδος είναι καλή για να διεκδικήσετε χρήματα που σας χρωστούν από δουλειά που έχετε κάνει στο παρελθόν. Κατά τα άλλα, δεν αποκλείονται τα προβλήματα ρευστότητας και τα έκτακτα έξοδα γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείρισή σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ευτυχώς, ο Δίας από τους Διδύμους, το πέμπτο ηλιακό μου σπίτι, μου δίνει το έναυσμα να ερωτοτροπήσω, να φλερτάρω, να διασκεδάσω. Ας αξιοποιήσω τις περιστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας παρέα με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, σας δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή την εβδομάδα που όλα είναι πιθανά: επιστροφές από το παρελθόν με πολλές δόσεις διεκδίκησης αλλά και με αυξημένες τις πιθανότητες να σας βάλουν σε διλλήματα. Εντάσεις, ανταγωνισμοί και πισωγυρίσματα μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τριγμούς στις υπάρχουσες σχέσεις σας. Μέσα σ' όλα θα έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις, γεγονός που πρέπει να προσέχετε.

Καριέρα – Οικονομικά: Οι συνεργασίες σας μπαίνουν στο στόχαστρο αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες απώλειες αλλά είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες, αρκεί να μην πιέζετε τις καταστάσεις. Αν κάνετε μια συζήτηση ή σας προτείνουν κάτι, να περιμένετε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και μετά να ζητήσετε οριστικές απαντήσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν θέλω να διεκδικήσω κάτι σημαντικό από τα άτομα που με περιβάλλουν, είναι καλύτερα να περιμένω μέχρι τις 20 του μήνα. Τώρα πιθανώς να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved