Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 27/1 έως 2/2 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η εβδομάδα αρχίζει με Πανσέληνο στο Λέοντα, στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σας. Φαίνεται ότι θα νιώθετε την ανάγκη για έντονες εμπειρίες, για χαρές και πανηγύρια. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία και το τρίγωνό της με τον Ουρανό δεν αποκλείει ένα μεγάλο, πιθανώς κεραυνοβόλο, έρωτα. Ωστόσο, επειδή ο Κρόνος σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη, καλό θα ήταν να έχετε αυτοέλεγχο και, τουλάχιστον, να μην κάνετε στα ταίρια σας αυτά που δεν θα θέλατε να κάνουν σε εσάς.

Καριέρα – Οικονομικά: Φαίνεται ότι υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να εστιαστείτε στους στόχους σας, να βρείτε συμμάχους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποια όνειρά σας αληθινά. Από την Τετάρτη ο Δίας θα επανέλθει σε ευθεία πορεία, γεγονός που θα διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές σας να προβληθείτε, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και δημόσιες σχέσεις. Προσεκτικοί πρέπει να είστε από το Σάββατο που ο Άρης θα μπει στους Ιχθύες και θα σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αφήνοντάς σας εκτεθειμένους σε άτομα που θα μπορούσαν να σας εξαπατήσουν, να «κλέψουν» τις ιδέες σας ή να δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το Σάββατο που η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος να περάσω καλά με τους φίλους μου ή να ανακαλύψω τον έρωτα ανάμεσά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για απολαύσεις. Οι ισορροπίες θα συντηρηθούν μετά βίας κι αυτό θα οφείλεται στη θετική επίδραση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω προς το ζώδιό σας αλλά, κυρίως, στη δική σας προσπάθεια να μην μετατραπείτε σε ταύρους εν υαλοπωλείω, ξεσπώντας τα νεύρα σας προς αυτούς που αγαπάτε. Κοινώς, κρατήστε τους τόνους χαμηλά, έστω κι αν νιώθετε πιεσμένοι.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα σε ταυ τετράγωνο με τον Κρόνο θα είναι αρκετά πιεστική για σας καθώς φαίνεται ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες ή να δώσετε λύσεις σε σοβαρά θέματα, είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Το θετικό είναι ότι ο Δίας επανέρχεται σε ευθεία πορεία στους Διδύμους από την Τετάρτη, αστρολογικό γεγονός που μπορεί θα σας αποφέρει οικονομικά οφέλη και τελικά να νιώσετε καλύτερα καθώς οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να θυμηθώ ότι από το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο και αρχίζει μια πιο καλή περίοδος για να προωθήσετε σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με το Δία από στο ζώδιό σας, είναι αρκετά ενθαρρυντική για τους έρωτές σας καθώς υπόσχεται παιχνίδι, γνωριμίες, ταξίδια και -το καλύτερο- ερωτικά παιχνίδια σε ταξίδια!

Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες είναι κατάλληλες για να προγραμματίσετε τα σημαντικά σας ραντεβού, να κάνετε τις επαφές σας, να προβληθείτε. Ωστόσο, να προσέχετε τις κινήσεις σας, να τις σκέφτεστε καλά και να είστε μεθοδικοί καθώς ο Κρόνος από το έκτο ηλιακό σας σπίτι δεν θα συγχωρήσει τη ροπή σας στο να σπαταλιέστε αλλά, αντιθέτως, απαιτεί να είστε συνετοί και να δουλεύετε σκληρά. Από το Σάββατο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Υδροχόο, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να διεκπεραιώσετε τυχόν υποθέσεις με το εξωτερικό και να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας επιτυχώς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το Σάββατο ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες και σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Να προσέχω τις κινήσεις μου για να μην πέσω θύμα απατεώνα ή κόλακα, ιδιαίτερα στο χώρο της καριέρας μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι θα σας ζώνουν λίγο τα φίδια καθώς θα νιώθετε ανασφαλείς, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει αρκετές εντάσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα ογδόου – δευτέρου οίκου σας, θα βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα και –γενικότερα- τα αρνητικά συναισθήματα. Ωστόσο, θα «ξυπνήσει» και τη λίμπιντό σας, οπότε θα μπορούσατε να εκτονώσετε την όποια ένταση στην κρεβατοκάμαρα.

Καριέρα – Οικονομικά: Ακόμη κι αν δεν το θέλετε, θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις αφού η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα των οικονομικών σας. Να προσέχετε, ωστόσο στις συναλλαγές σας γιατί μπορεί να κάνετε περιττά έξοδα και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αν θέλετε να υπογράψετε ένα διακανονισμό με τράπεζα, ασφάλεια ή εφορία, είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο και θα ευνοεί τέτοιου είδους συναλλαγές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως να έχω κάποια βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένω. Πιθανώς ένα αναπάντεχο έσοδο.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας χαρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέματα για να παίξετε το δράμα σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας θα υπάρξουν και μάλιστα από πολλές πλευρές, μία εκ των οποίων η προσωπική σας ζωή. Όλα είναι πιθανά: κεραυνοβόλοι έρωτες στο φεγγαρόφωτο, εντάσεις, χωρισμοί αλλά και συσφίξεις σχέσεων. Αναλογιστείτε τι ακριβώς θέλετε και πράξτε ότι είναι δυνατόν για να είστε στο κέντρο σας, σε μία σχέση που να σας προάγει.

Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Κρόνο δεν είναι ότι καλύτερο για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί, μεθοδικοί, σοβαροί. Ωστόσο, μην καταθέτετε τα όπλα γιατί το τρίγωνό της με τον Ουρανό και το εξάγωνό της με το Δία είναι όψεις που εγκυμονούν κάτι καλό και ανοίγουν τους ορίζοντές σας για να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες, καινούργια σχέδια, κλπ.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το Σάββατο η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο και θα έχω εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν τώρα νιώσω πιεστικά, καλύτερα να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να λύσω τις διαφορές μου.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Στην καλύτερη περίπτωση αυτές οι μέρες προσφέρονται για τη συντήρηση των ισορροπιών κι αυτό επειδή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σας, τον Αιγόκερω, μέχρι την Παρασκευή. Σαφώς πιο ευνοημένοι είστε οι Παρθένοι των τελευταίων ημερών καθώς η Θεά του Έρωτα ρίχνει το φως της στο δικό σας δεκαήμερο. Εσείς έχετε περισσότερες ελπίδες για απολαύσεις και επιβεβαιώσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Η εβδομάδα αρχίζει δυναμικά με μια Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, έκτου – δωδεκάτου οίκου σας. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στους εν λόγω τομείς αλλά ότι πρέπει να εστιαστείτε στη δουλειά, να εντείνετε τις προσπάθειες να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες και, φυσικά, να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το Σάββατο ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες και σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Ας μην αφήσω τον εαυτό μου έρμαιο των ψευδαισθήσεων και των απατεώνων για να μην έχω απώλειες.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που σχετίζεται με τους έρωτες και τις φιλίες σας, όχι μόνο δεν είναι βλαπτική για εσάς αλλά και συμβάλει στη δημιουργία θετικής ατμόσφαιρας. Αξιοποιείστε τις περιστάσεις για να απολαύσετε τις ερωτικές χαρές, να φλερτάρετε, να ενδώσετε στο αγαπημένο σας σπορ: την περιπέτεια!

Καριέρα – Οικονομικά: Μπείτε στη δράση. Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες, να πραγματώσετε κάποια σχέδιά σας, να βρείτε τους συμμάχους σας και να οργανώσετε τη στρατηγική σας στη δουλειά. Αν το επάγγελμά σας απαιτεί φήμη και επικοινωνία, αξιοποιείστε αυτή την περίοδο για να προβληθείτε. Ωστόσο, να θυμάστε ότι μπορεί οι κόποι σας να μην αποδώσουν άμεσα καρπούς κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να μην παραιτηθείτε από την προσπάθεια. Ο Κρόνος που επηρεάζει τα οικονομικά σας, αν δουλέψετε σκληρά, θα σας ανταμείψει, έστω και με κάποια καθυστέρηση.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το Σάββατο η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσω για να προβάλλω τα ταλέντα μου και, φυσικά, για να απολαύσω τις ερωτικές χαρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι την Παρασκευή και θα αφήνει το πεδίο ελεύθερο για να φλερτάρετε, να χαρείτε, να ανταλλάξετε ματιές, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Από το Σάββατο ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σας, τους Ιχθύες και θα σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί δεν αποκλείεται να μπείτε στη ζώνη του λυκόφωτος λόγω της τάσης σας να αυταπατάστε.

Καριέρα – Οικονομικά: Πιεστική θα είναι αυτή η εβδομάδα για σας καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, επηρεάζει τα του οίκου σας καθώς επίσης και τα θέματα καριέρας. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας αναγκάσουν να εξαντλήσετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, τόσο για να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες όσο και για να διαχειριστείτε τα συναισθήματα που σας προκαλέσουν. Σε κάθε περίπτωση, συνιστώ ψυχραιμία.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το Σάββατο η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο και θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθώ με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η εβδομάδα ξεκινά με Πανσέληνο και μάλιστα στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για το ζώδιό σας. Επί πλέον η Σελήνη σχηματίζει αρκετά ενθουσιώδεις όψεις για τις ερωτικές σας υποθέσεις: τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με το Δία. Η διασκέδαση που μάλλον είναι δεδομένη, δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί από ανανεωτικές καταστάσεις για τους δεσμευμένους ή από κεραυνοβόλους έρωτες ή από συναρπαστικές περιπέτειες. Απολαύστε το!

Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί σε θέματα καριέρας. Η Πανσέληνος δέχεται το επιθετικό τετράγωνο του Κρόνου που θα το κατευνάσετε αν είστε συνεπείς, εστιασμένοι στους στόχους σας και πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά. Αν αφεθείτε στην τύχη σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε ανυπέρβλητα εμπόδια. Αξιοποιείστε την εύνοιά σας στις δημόσιες σχέσεις και προσπαθήστε να επιστρατεύσετε τις γνωριμίες σας για να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες χωρίς να στοχεύετε στο εύκολο κέρδος αλλά με σκοπό να εδραιωθείτε σε πιο ασφαλείς επιλογές.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μέχρι την Παρασκευή που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, ας κάνω ότι μπορώ για να διεκπεραιώσω οικονομικές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό σας και θα σας ευνοεί σε θέματα καρδιάς, ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ωστόσο, από την άλλη, η Πανσέληνος δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σας, θαμμένα αρνητικά συναισθήματα και παράπονα γι αυτό να οπλιστείτε με την ψυχραιμία σας. Να θυμάστε ότι καλό θα ήταν να σκέφτεστε καλά πριν αρχίσετε τις διεκδικήσεις γιατί μπορεί να μην ευθύνεται το ταίρι σας για τις δικές σας ανασφάλειες.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται την Κυριακή στον άξονα των οικονομικών σας, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα, εντάσεις, περιορισμούς. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικοί αυτή την εβδομάδα. Άλλωστε από το Σάββατο η Αφροδίτη θα μπει στον Υδροχόο και θα δημιουργήσει ένα σαφώς πιο πρόσφορο έδαφος για να διεκδικήσετε χρήματα ή να διεκπεραιώσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω από το Σάββατο που ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες και οδεύει προς τη σύνοδό του με τον Ποσειδώνα, ιδιαίτερα όταν οδηγώ, γιατί δεν θα έχω την καλύτερη συγκέντρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονά σας και σας αναγκάσει να εστιαστείτε στις σχέσεις σας. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να προκαλέσει εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και το εξάγωνό της με το Δία θα συντελέσουν στο να επέλθει ένα αίσιο τέλος στις εντάσεις ενώ δεν αποκλείουν τους κεραυνοβόλους έρωτες και τις συναρπαστικές περιπέτειες.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονά σας, η οποία σε συνδυασμό με τον Κρόνο, θα προκαλέσει αρκετές πιέσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πλήθος ευθυνών και, πιθανώς, να μην έχετε κάποια άμεση απολαβή για τους κόπους σας. Επί πλέον θα αναγκαστείτε να εστιαστείτε στις ανάγκες της οικογένειάς σας και δεν αποκλείεται να σηκώσετε τα βάρη της.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό μου το Σάββατο! Γιούπι! Θα ευνοηθώ στον έρωτα, στις σχέσεις, στις συνεργασίες. Από την επόμενη εβδομάδα θα μπω στη δράση!

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Αυτές οι μέρες είναι καλές μόνο για να συντηρήσετε τις ισορροπίες σας, γεγονός που οφείλεται στην Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στο ευνοϊκό, για το ζώδιό σας, περιβάλλον του Αιγόκερου. Από το Σάββατο ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας και θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο, θετικό ή αρνητικό.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, ο οποίος σχετίζεται με την καθημερινότητά σας, τη δουλειά, την υγεία σας. Το πιο πιθανό είναι ότι τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να καταβάλετε πολύ κόπο για να αντεπεξέλθετε. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσετε με αποτέλεσμα να πιεστείτε περισσότερο. Από τη Δευτέρα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να αρχίσετε μια διατροφή με σκοπό το αδυνάτισμα, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από το Σάββατο ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό μου και θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να με κάνει ευάλωτο στους κόλακες, στους απατεώνες, στις αυταπάτες. Καλά θα κάνω να προσέχω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved